- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
Aktív témák
-
tototos
addikt
Hello mindenkinek!
Szerintetek egy t60 mennyivel tud többet mint egy z61? Nézegetve a z61-t abban van firewire meg s-video is, most még nincs ezekre szükségem de lehet hogy a későbbiekben lesz. Meg sokan mondják hogy milyen jó a széles kijelző. -
karesz501
senior tag
Igen, én is ezt gondolom. Drasztikus javítás, és ugrott a világgarancia amit még nem annyira tüntetett fel az illető. Szvsz ha nem derül ki, eladja garival együtt. Ha gond van, Te meg nézel bután a szervízben, hogy ''milyen kijelzőcsere''? Szóval gáz. Szerintem. És ez főleg a drágább márkákra igaz szerintem, pláne most, hogy a Thinkpad-ek eléggé felkapottak lettek. Szerintem.
-
karesz501
senior tag
Nincsen ez buherálva... Megveszik az összetört, hibás notikat, és megjavítják őket. Jó esetben a tudtodra hozzák, hogy ez garanciavesztéssel jár, de az IBM esetében meg lehet téveszteni a fogyasztót azzal, hogy még a neten is online tudja leellenőrizni a garanciát. Azt meg könnyen lehet, hogy nem veszed észre, hogy cserélve volt valami a gépen belül...
Az olcsó apronet-es gépekkel szvsz ugyanez a helyzet... -
Shadowfax
addikt
válasz
tototos #2395 üzenetére
Eléggé gáz az a törött sarok... A gari nem azért ugrott, mert kozmetikai hibája van, hanem a kijelzőcsere miatt. Valószínűsítem, hogy valaki földhöz csapta szegényt, s az eredeti kijelzője is megsérült, ezért kellett cserélni. Így viszont már felejtős a gép... Szigorúan szvsz.
-
dabadab
titán
(Ezt lehet, hogy inkabb az R-es topikba kellett volna, de talan itt is jo.)
Tudja valaki, hogy az IBM 390 HDD caddyjet hogy lehet szetszedni? (Ha igy tipusszamrol nem ugrana be: egy kis femdoboz (also meg felso reszbol osszerakva), egy szovet kihuzopanttal a vegen, a masik vegen meg az ide csatlakozo log ki). -
-
Blaise
veterán
válasz
Shadowfax #2386 üzenetére
Én is ezt néztem...kicsit buherálva van
Based on 1951-CTO: T7200(2GHz), 2GB RAM, 60GB 7200rpm HD, 14.1in 1024x768 LCD, Intel 950, CDRW/DVD, 802.11abg wireless, Modem, 1Gb Ethernet, UltraNav, Secure chip, Fingerprint reader, 6c Li-Ion batt, WinXP Pro
mod: egy garis ügyintézésnél nem tudom mennyire kultiválják, hogyha más monitor van benne
[Szerkesztve] -
amargo
addikt
válasz
Shadowfax #2375 üzenetére
Én meg nyáron megfázva a szobában gubasztok
Tehát, vannak a hotkey-ek, Fn+F5 wifi Fn+F4 sleep, Fn+F3 több funkciós, Fn+F7 ahogy a piktogramm is mutatja a monitor képét osztja meg. Na most régebben, 2hete amikor ezt megnyomtam egy kis program töltődött be, mint a wifi-nél is pl. Lehetett választani, hogy D-sub vagy s-video, TV-re vagy moncsira küldje ki a jelet stb.. sajátot is lehetett meghatározni benne, hogy akkor itt kikapcsolja a képet vagy vetítsen valamit. De most ha megnyomom az FN+F7 et d-sub on küldi ki a jelet.. de nem jön fel konfigurációs ablak. De rátaláltam arra az oldalra, ahol leírták, hogy miként küldhetem ki a jelet s-video-ra is. Viszont nekem az a kis ablakocska hiányzik -
tototos
addikt
Hello!
Szerintetek megéri ez a gép az árát? [link] -
pink75
aktív tag
halihó, van egy x22-m eladó, ím:
[link]
vigyétek, kinőttük az autót, kell egy kombi -
Kredit
csendes tag
Sziasztok. Azt szeretném megtudni, hogy ha egy dvd-írót akarok egy t60-ba (lehetőleg gyárit) akkor hol érdemes keresgélni? Előre is köszi!
-
amargo
addikt
Hi az Fn+F7 re a képernyő megosztása és az s-video-ra kiküldési ablak nem a hotkey-ek között kellene lennie?
Mert eltünt, és az s-video-n nem tudom kiküldeni a jelet..
am -
Tim82
félisten
Félig-meddig off-topic (előre is elnézést):
1. van egy eladósorba került combo drive-om Thinkpad-ekhez, hátha valakinek jól jön: [link] (bízom benne, az ár ésszerűnek tűnik- és abban is, hogy nem sértem meg az alapelveket azzal, hogy ezt a linket idetettem
)
2. ma voltam a Westend-beli Media Markt-ban... és mit láttam: kiraknak egy IBM Thinkpad X60-at, ~ 480 ezer forintért - és a bemutatódarabnak hiányzik az egyik gombja (az egérgombokat pótló három gomb közül a középső)... No comment. Egyrészt a magyar vásárlói mentalitásról (''törjük szét, mert ott van''), másrészt a Media Markt hozzáállásáról (bemutató darabot így kint hagyni...) is sokat elmond...
-
Gondwana
addikt
Ha már akku, én is kérdeznék: okos dolog ez a battery management, csak még nem tudtam megfejteni, hogy működik (hehe - thinkpad, és valami megbízhatatlan
)
Beállítottam, hogy 40% alatt kezd tölteni, 93%-ig. Ilyen-olyan linux oldalakon azt írják, ha ezt 1x Windoze alatt beállítom, Linux alatt is így lesz - kivéve nálam: Win alatt se mindig.
Ha a gép ki van kapcsolva, de kap tápot, elkezd tölteni már 60% lemerültségnél is.
93%-nál (néha 92, néha 95, de ez nem zavar) csak akkor áll le a töltés, ha windoze alatt be van kapcsolva a gép.
Múltkor kivettem az akkut, úgy használtam a gépet. Legközelebb arra se emlékezett, hogy 40% - 93%, újból meg kellett adnom a szabályokat. Kérdés: ez a T42/T43-ban jobban viselkedik, mint T60-ban?
Persze, mivel a töltésvezérlő az akkutestben van, logikus, hogy ezeket a dolgokat ott tárolja - vagy nem? -
Krissz22
senior tag
Ha sokat használom lakásban a gépet és úgy, hogy lehet egy helyben, töltőre dugva, akkor hogy kímélem jobban az akkut? Ha kiveszem, vagy benne hagyom?
-
Shadowfax
addikt
Írhatott volna az ebayes eladó egy FRU számot is hozzá.
A ThinkPad fórum szerint jó a T60-ashoz is a PATA HDD adapter.
Slim-bay devices, either PATA or SATA, work in a T60. The only thing I've found that doesn't work is a T4x slim battery in a T60. [link]
There are two different options for hard drive adapters for the Ultrabay Slim. One will accept a PATA drive, while the other will accept a SATA driver. Both will work in the T60:
41U3148 -- PATA
40Y8725 -- SATA [link] -
Blaise
veterán
Ha rendelni akarok kiegészítőt akkor ezek közül mit kell bediktálnom az IBM-nek ? E-mailen hogy lehet őket elérni ?
ThinkPad Serial ATA Hard Drive Bay Adapter:
Option part number (P/N) 40Y8725
FRU P/N 26R9246
[Szerkesztve] -
Krissz22
senior tag
Azt hol lehet beállítani, ha lecsukom a kijelzőt, akkor ne hibernálja magát?
Szeretném külső monitorral használni a gépemet és úgy, hogy lecsukva legyen. Egy T60-asról van szó.
Köszi! -
Blaise
veterán
Hello !
2.5-ös pata vinyó kell bele, ha jól emlékszem valahol azt olvastam, hogyha nem eredeti IBM vinyót raksz bele akkor indításkor kidob egy hibaüzenetet, aztán ha nyomsz egy gombot akkor betölti az oprendszert.
Azt sajna nem tudom megmondani, hogy mekkora a legnagyobb amit még felismer, de vásárláskor mindenképp éredemes a gépbe belepróbálni nehogy valami probléma legyen -
sziasztok!
nekem egy t42esem van. 40 gigás vinyoval.
szeretnék bele egy nagyobbat, csak nem tudom hogy milyet lehet beletenni.
mehet bele bármilyen vinyo, vagy csak speckó a géphez való ibm álltal elfogadott tipus??
üdv!
[Szerkesztve] -
amargo
addikt
Wifi driver 11.01.0_7KWC26WW
Felraktam
Access Connections 4.42
Felraktam, de innentől nem tudott kapcsolódni a a gépezet
Power Management driver 1.43
Felraktam, és amikor előakartam hozni a beállító panelt, hibát mondott.. nem is nyagattam, mert nem érdekelt.
Viszont az Access Connections hiányzik..
A múltkori BIOS nem tudok belépősre is meg van a megfejtés, csak a supert pass-al lehet állítgatni, ha halandó jelszóval megyek be, akkor csak nézni lehet
Tud valaki valami megoldást rá, hogy miért nem megy az AC? IBM T43 as gépről van szó. -
dabadab
titán
válasz
Krissz22 #2345 üzenetére
A Lenovo felirat az egyszeru opcios tetel a rendeleskor (legalabbis nagyobb tetelnel), vagyis ha valaki szeretne, akkor rateszik, ha nem, akkor nem. Mivel a Lenovo mar csak par evig hasznalhatja az IBM nevet, ezert lassan kezdik hozzaszoktatni a nepeket a Lenovo nevhez.
A beltartalomhoz semmi koze, rendes Thinkpadod van -
adnoctum18
senior tag
Hi!
Érdekelne,hogy ha lan-ban megosztom az asztali gép dvd íróját,akkor ki tudom írni vele a rejtett partíciót a gépemről?
Lehet,hogy most hülyeséget kérdeztem,ezesetben sry
(beépítve csak dvd-olvasóm van,írni még cdt sem tudok a notival...ez van)
Köszi a segítséget!
Krissz22: Nekem is ugyanígy van,szerintem a t60ak többségén van lenovo felirat is már.Ugy gondolom,hogy semmiben nem szenvedünk hátrányt emiatt a lenovo feliratot nélkülöző gépekkel szemben,legalábbis remélem.
[Szerkesztve] -
Krissz22
senior tag
Sziasztok kedves Thinkpad tulajok!
Én nemrég vagyok notebook tulaj, konkrétan szombat óta. És egy T60-ast választottam.
Lenne több kérdésem is. Lehet teljesen alap kérdések. Azt olvastam, hogy a Lenovo megvette az IBM-et, de azt is olvastam még a neten, hogy nem szól bele a fejlesztésbe, és hogy a Lenovo az Lenovo az IBM az IBM.
Az én notim az ugyanígy néz ki, mint a képen, [link] csak a kijelzőn lévő T60 felirat mellett balra van még egy Lenovo felirat is. És a csukló támaszon ugyan úgy ott van az IBM Thinkpad felirat. Az everest szerint az alaplap Lenovo. Akkor az lenne a kérdésem, hogy ez akkor most melyik? Csak abból gondolom, hogy két verzió van, mert van olyan T60-as, aminek a kijelzőjén nincsen Lenovo felirat (csakúgy, mint a képen)...és ha ez Lenovo, akkor ez ''gyengébb'', mint az IBM- ha egy és ugyanaz a kettő, akkor tudom ez az utolsó kérdés igen nagy hülyeség -
Vagy ez újabb verzió, mint a képen látható T60-as és ezen azért szerepel a Lenovo felirat?
Majd lesz még pár kérdésem.
[Szerkesztve] -
Sipi
addikt
Kiírta a rejtett részről az ott lévő, előtelepített rendszert, eltette a CD/DVD-ket, majd elégedetten hátradőlt. Nem piszkált semmi partícót. (Miért kéne formázni kiírás után?!?)
Ajánlat: hozzá ne nyúlj! Ne sértődj meg, de olyan borzalmasan írsz, hogy fájdalom olvasni, értelmezni majdnem lehetetlen. Ha törlöd és problémád lesz, napokig azzal vesződik majd a fórumozók többsége, hogy kitalálja, mit akarsz...
Sipi -
chivas
tag
válasz
Shadowfax #2337 üzenetére
uh nagyon koszi sikerult !
msot egy masiktemaba szeretnem a velemenyed kerdezni .. ugye rejetett particion vannak a gépnek a cuccai... aztszeretnem kerdezni hogy te a rejtett particiod kiirtad majd megosztottad a vinyod hogy egyik meghajton adatok masikon meg a rendszer... ? vagy csak siman kiirtad a rejtettrol a dolgokat formaztal egyet ésmost csak 1 meghajtodvan ? vagy te melyiket ajanlanad? hagyam ahogy van ? -
Blaise
veterán
Milyen előnyökkel jár ha bekapcsolom a t60-omban lévő security chip-et ? El tudok vele cseszni valamit ?
[Szerkesztve] -
Shadowfax
addikt
BIOS - Config - Display - HV expansion (ezt kell ON-ra állítani).
Vagy ha van ThinkPad Configuration progid a Start - Minden Program - ThinkVantage cuccok közt, akkor ott is átállíthatod. Az LCD menüben (jobb felső sarok) kell [link] a screen expansion-t ''enable''-re állítani. -
chivas
tag
helo sracok !
aztszeretnem kerdezni mervan az hogy minden alkalmazas, vagyishat jatekoknal vettem észre hogy minden a kép közepén fut, csak értitek meg ha beallitom pl a1024szer 768 ba a jatekot akkor is a monitorkozepen van korulotte sotetseg.. és az csak akkor nemtudnik el ha jatekba a képméretet felteszem 1400szor 1050 re (ekkora alapbol a winbe a kepernyofelbontas)
nemtudjatok hogytudnam megcsinalni ha pl a jatekot beallitom a1024szer 768 ra akkor az egeszkepen legyen necsak kozepen ... ?
elore is koszi a segitseget ! -
válasz
ge.k.ko #2331 üzenetére
Szerintem egy T vagy X szériás notiban alapban 3 év a garancia, legalábbis én nem láttam még ennél kevesebbel T4X T6X vagy X6X gépet. [link] Ezt a 3 évet + pénzért még bővítheted maximum 5 évre.
Árban pedig egy átlagos T60 X60S esetén inkább 300-350ezerFT-ról beszéljünk. A 3 évre a +2év garikiterjesztés pedig kb. 34ezerFT.
[Szerkesztve] -
ge.k.ko
tag
Nem akarom szétoffolni a topikot, ezért két gondolat válaszként:
1. alapon 1 év a gari, 3 év plusz Ft-ért vehető (késő bánat, sajna)
2. Nem vagyok naprakész a legújabb típusokból, nem fétis, hanem munkaeszköz. Régebbi Sony-kat vettem, 13,3'' képernyővel, VGN-valami a típusa. Mail, word, excel, dózer quartetthez nem kell erőgép.
G. -
i4s
tag
Sziasztok! elkelne nemi segitseg, az Embedded Controller Program installalasa zajlik mar 2 oraja egy X41-es tipusu Thinkpad gepen. Ez normalis? 2 oraja ugyanaz a DOS-os ablak van gepen 30 sec felirattal. Nem merem leallitani mert felek legyilkolom az alaplapjat. A gep nem az enyem, hanem 1 ismerosome. Akinek van hasonlo tapasztalata vagy installalt mar ilyet segeitsen! Koszonom!
-
amargo
addikt
válasz
ge.k.ko #2327 üzenetére
Bocs nem akarom sértésnek szánni, de hogy a fenébe volt csak 1év gari rá, ha alapból 3jár..? Főleg ha prémium kategóriásnak említed.
A másik, említetted a sonyt, azért sony tx650p is 500-600+tréfa, és akkor a 700as modellekről nem is beszéltem. Ebből is csak 1et veszel.
A supportos részre reagálni nem tudok. Nem ismerem a körülményeket. -
ge.k.ko
tag
Nem általánosítok, csak az a véleményem, hogy ha egy notebook 500e+ÁFA-ba kerül, abban az esetben:
1. az alkatrész ellátása legyen folyamatos (raktárkészlet kezelés / logisztika)
2. korrekt áron javítsák
De az első az a minimum lenne. Szerintem. Hangsúlyozom, prémium márka csúcs modellje!
Azért ezt választottam mert nekem fontos a notebook, Angliában és Ukrajnában vannak vállalkozásaink, sokat utazom. Ehez képest a szervíz még csak határidőt sem tudott adni a javításra, csak annyit, hogy minimum 1 hónap. Az árat is úgy kellett kiénekelni, mert az a procedúra, hogy küldenek ajánlatot.
Én naív, azt hittem, h odaviszem, leülök, majd 1 óra múlva viszem is tovább. Ha prüszkölve is, de fizettem volna.
(1 év volt a garancia, alig másfél éves a gép)
Amúgy srácok, nem a notit szídtam, tényleg szeretni való gép. Ettől függetlenül, pusztán racionális megközelítésből, nem éri meg, mert a rendelkezésre állása nem megfelelő.
Veszek két kis Sony-t, 560e + ÁFA áron, ha az egyik elromlik, ott lesz a másik, közel ugyan annyiért értékelhető rendelkezésre állás.
G. -
PLacc
senior tag
válasz
NGabor68 #2324 üzenetére
Tudtommal lehet downgrade-elni, de erről az IBM-et kéne kérdezni.
XP telepítéshez, először Compatible mód kell (ahogy írtad), majd miután feltelepítetted az AHCI drivereket (prepare könyvtár vhol a Drivers mappában) meg a chipset drivert, vissza lehet állítani a BIOS-t. -
amargo
addikt
Bajban vagyok.
A hétvégén egyéb okokból felemeltem a T43-om biztonsági szintjét. User Controlban beállítottam, hogy újjlenyomattal is betudjak lépni, meg magát a gépet is ezzel lehet indítani, tehát a bios-ban is beállítottam, minden védelmet, a hardware-tól a merevlemezig.
Ez jó is volt és elég, aztán tegnap megnéztem a frissítéseket és valami security center is várakozott, gondoltam megnézem felrakom.. meg volt egy bios frissítés is.. be is konfiguráltam csinált magának egy kis titkosított részt, 7-es verzió-t rakta fel. Restatok tömkelege, majd már az első környékén láttam a változást, nem kérte, hogy újjlenyomattal indítsam a gépet és oldja fel a dolgokat, ugye összelehet úgy rendelni a dolgokat, hogy promptnál lezárja már a gépet és úgy megy tovább, majd wint indítva egyből belép, ha már feloldottad. na de itt nem ez jött.. bejön a windows, majd nájtrájderr érzés fogot hatalmába amint szörfözött valami félelmetes csík abban a kis ablakban. majd kérte a jelszót vagy az újjbegyem, szépen be is lépet no para. De hamar rájöttem, hogy az a kit érzés nekem nem fog bejönni és írtani akartam.. de nem láttam jelét, csak talán az uninstall, de óvatos ember lévén, előbb feltártam a helytetett, majd újraindít. f1 újjbegy, OK! bent vagyok.. akarok lépdesni, de csak a kurzor ment.. az is csak a fa legtettején, nem tudtam semmit beállítani, itt jöt az első nagy!!! meglepetés.. nem értem, most mi van? f10 f9 semmi.. kikapcs, majd újra indít.. fogad az hardvert feloldásának a kis ablaka.. jééé? mondom, akkor ez most beléptett, de nem eljut a windowsig és ott is kéri.. pedig bevan állítva, hogy akkor léptessen is be.. ha újjbegyezek. Tehát most írtani, akarom ezt a security dolgot, a többi maradhat, ami még hétvégén volt, csak most nem merek hozzá nyulni, mert félek, ez a bios-os dolog még galibát okoz.. és aggaszt is, hogy még a dátumot sem tudom átállítani, mert nem tudok rámenni..
Előre is köszönöm a segítséget.
amargo -
NGabor68
csendes tag
Sziasztok! X61s-re szeretnék Vista helyett XP-t tenni. Mi a leggyorsabb mód erre? Van valamiféle downgrade CD vagy marad a hagyományos eljárás? Telepitéskor, SATA driver hiányában ha a biosban compatibile módot állítom, installálás után ezt utánna vissza lehet állítani? Köszönöm!
-
Sipi
addikt
válasz
ge.k.ko #2320 üzenetére
Úgy egyébként topikon kívül: miért is nulla a support? A részletektől eltekintve, a lejárt garanciájú gépedhez még mindig tudsz venni alkatrészt. (Az más kérdés, hogy a hivatalos szervízben horror áron.) Ez miért nulla support?
Az pedig, hogy egy darabból általánosítasz, ne haragudj, de nevetséges. Nekem meg van egy öt éves gépem, aminek az akksija 2000-ben került ki a gyárból. Az akksik általános paramétereit figyelembe véve már kukában a helye, nekem mégis kb. egy órát bír. A gépnek sincs semmi baja. Mi több, alkatrészt is kapok a lejárt sorozathoz, akár hivatalosan, akár magáncsatornákon.
Megértelek és sajnálom, mert tutira idegesítő, de EGY darabból (amin nem is értem, hogy lehetett 1,5 év gari a szokásos 1 vagy 3 helyett) ennyire durva minősítést megfogalmazni nagyon furcsa.
Sipi
[Szerkesztve] -
Shadowfax
addikt
válasz
ge.k.ko #2320 üzenetére
és a support gyakorlatikag egy nulla
Hol nulla a support?Egy ritka alkatrészről van szó (ui. 1,8''-as notebook vinyót Te se nagyon találtál más pc üzletben), másrészt az IBM központi raktárában segítőkészen elmondták, hogy kit kell keresni a partnercégnél (két elérhetőséget is adtak mobilszámokkal), mert náluk most éppen kifogyott (nyilván kereslet sincs nagyon rá).
Próbáld ugyanezt meg mondjuk egy másik ''márka'' szervizében, ahol két hónapig ülnek rajta, majd a fedlapot agyonkaristolva visszaadják a gépet, hogy megjavították, de a hiba megmaradt. Vagy benyögik, hogy ez kérem nem garanciális, bevizsgálási díj 20ezer forint és viszlát. -
-
valdimir2
tag
üdv
a kérdésem az volna hogy tudnék venni egy IBM gépet pontosabban egy IBM ThinkPad R51e 65 ezerért még januárig érvényes garival. A kérdés az hogy megérie jelenleg ez a jószág ezt az árat?Illetve akinek van milyne híbákról tud beszámolni azaz érdems e megvenni. -
Sipi
addikt
Ha már mások is szokták, én sem fogom vissza magam. Örömmel üdvözlöm körömben vadonatúj állapotban leledző T23-as csodagépemet, melyet már több, mint egy hete folyamatosan bújok, ismerkedem a lelkivilágával. Le vagyok nyűgözve...
Sipi -
Blaise
veterán
Használ valaki ultrabay-es wincsikeretet ? Találtam egy jót ebay-en [link]
Azonban: ''This is not orginal product,but it has 100% original/genuine quality''
Más is gyárt ilyen cuccokat ? -
adnoctum18
senior tag
Megjelent a thinkpad ihlette telefon:[link]---egyelőre csak Kinában!
-
Pierre75
senior tag
Tudna-e az olvtársak közül segíteni, hogy javítható-e a SMART-ban a következő rész vagy így marad. Röviden: IBM T23 (igen, öreg harcos már, de eddig semmi baja nem volt) nem akart kikapcsolni tegnap este, a winchester felöl surrogó hang ''muzsikált''. Attól féltem, hogy többet ez már meg nem szólal, ma reggel mintha mi sem történt volna ment tovább. Viszont az Everest-ben a G-Sense Error Rate 196633 értéket mutat. Mit jelent ez a SMART adat?
-
ge.k.ko
tag
Sziasztok,
Shadowfax tippje nyomán X40-esbe való vinyóra vadászok (Hitachi TravelStar C4K60 / 60 Gb). Google alapján szóbajöhető üzleteket felhívtam / meglátogattam, ahol van, ott is ZIP csatolóval.
Kérdésem, hol lehet a fent említett vinyót beszerezni.
Köszönettel,
G. -
fasyrt
őstag
Súgjatok már egy kicsit, mi a különbség a Txxp és a Txx típusok között?
-
Shadowfax
addikt
válasz
adnoctum18 #2304 üzenetére
A 9 cellás akksira gondolsz? Ennyire lóg ki:
A normál 6 cellás: -
adnoctum18
senior tag
Nem tudjátok,hogy a t60-hoz való akksi mennyire lóg ki a gép hátulján?
Kilóg egyáltalán? Ha teljesen beleilleszkedik és a gép méretei nem változnak töle,akkor lehet,hogy beruházok egybe.
Súlyban,ahogy olvastam 25dkg pluszt jelent kb.---Annyira nem vészes. -
Gondwana
addikt
válasz
Dr. Akula #2302 üzenetére
Ja, bocs, rosszul emlékeztem: magából, a programból nem tudtam kilőni, amikor ujrainstalltam a gépet. Először arra gondoltam, hogy CPanel, Remove program, de a következő bootolásnál láttam azt a pici checkboxot balra lent, a panaszkodó ablakban. Azóta nem volt szükség az uninstallra.
(Azóta már lehet, h meg is találtad - kivéve, ha te is úgy használod a gépet, mint én: csak sleep, meg hibernate, poweroff nincs)
Ja, és a BIOSban a security chip invisible-re van téve: ha disabled, akkor a drivere bootoláskor panaszkodik, hogy could not start device.
[Szerkesztve] -
Dr. Akula
félisten
válasz
Gondwana #2293 üzenetére
Nekem is 8-as CSS van, de nincs semmi disable meg pipálnivaló. Semmit nem lehet állítani, csak aktiválni a CSS-t. De én nem akarom, ez meg azért zaklat hogy ugyan használjam már. Mint a hittérítők.
A kép egészben: [link]
Vagy muszáj bekapcsolnom csak azért hogy utána kikapcsolhassam? Nincs vmi olyan megoldás hogy msconfiggal kilőni vmi startup processt, és akkor nyugton marad?
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- BestBuy ruhás topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- OLED TV topic
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest