- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Saccco
nagyúr
No jelentem, ezen nem lóg a tv!
Lehet korrigálni a pivot dőlést is. Nem lett foltos a képe. Igaz a felső két rögzítő kapott egy akkora perselyt, ami pont kihozza szintre a mélyedést.Kimaxoltam a mozit. TCL 65C728 + TCL TS6110 + AlzaErgo M325B Convey XL, azt hiszem elégedett vagyok ezzel így.
-
mikrofon
veterán
válasz
Levente1991 #9094 üzenetére
Igen. Bármit kötsz a bemenetekre akkor mindig az aktiv bemenet hangja fog szólni a fülesen. Az arc jelű tud esetleg rosszul működni de ez sem biztos Ez függ az oda kötött forrástól.
-
mikrofon
veterán
válasz
Levente1991 #9089 üzenetére
Akkor igazából minden rendben van szólnia kéne a tv-re kapcsolt Bluetooth fejhallgatón is. Egy dolgot próbálj még ki esetleg hogyha hdmi arc csatlakozóba van dugva a dox akkor dugd át hdmi2-be.
-
alázógyík
addikt
válasz
HELLAFLUSH #9062 üzenetére
Én voltam a balf.sz.
Amit letöltöttem Zip filet, azt is ki kellett tömöríteni. Az is egy zip file volt, és azt kellett a pendrivera tenni.
Ezek után már egyszerűen frissített. -
mikrofon
veterán
válasz
Levente1991 #9082 üzenetére
Nem ismerem ezt box-ot de biztos lehet ilyet. Kérdezd meg a box topikjában, hogy ez hogy kell.
Ha nincs kapcsolatban a bt füles egyik eszközzel sem, akkor szól a tv hangszóróján a mi box-on lejátszott tartalom?
Van még valamilyen eszköz a tv és a box között? Vagy közvetlenül a tv-re kapcsolódik? -
Kiskutya
veterán
válasz
Black&White #9083 üzenetére
Azért majd irj ha megjött hogy milyen otthoni körülmények között!
-
Saccco
nagyúr
Megjött... Azt hittem rosszul látok, amikor átvettem... Egy laza 118x60x9cm-es dobozban van. 40x20mm laposovál csövek vannak keresztben, a kar 50x20mm-es zártszelvény, a beakasztók 2mm, a hátlap 3mm vastag anyagból van, sőt lehet 3,5mm.
A vicc kedvéért rátettem a korábbi konzol front lapját, az nem bírta a tv-t.
-
Black&White
addikt
Ma voltam fent Budaörsön "65C825 nézőben".
Szóval, élőben is elég impresszív TV, engem nagyon meggyőzött.
Egy kis gondolkozás után megvettem.Vagyis csak kifizettem, mert nincs nekik ott raktáron.
db volt, de azt a héten elvitték.
Amúgy tényleg korrektek a matricás akcióval, simán beragasztotta nekem a srác a 10 db-ot, így ~455 lett a vége szállítással, mert az fizetős...
Szóval mégegyszer köszi mindenkinek a tippeket! -
Levente1991
tag
válasz
mikrofon #9064 üzenetére
Szia!
A mi box-on állítsd be hogy hdmi-n küldje a hangot a tv-re és akkor annak a hangja is szólni fog a tv-re kapcsolt bt fülesen.
Nem találtam erre utaló beállítást a boxon, hol-hogy kell ezt beállítani? Egyelőre csak úgy tudom a fülest használni, hogy ha párosítva van a tévéhez, akkor arról szól, de ha átváltok a box forrására, akkor le kell csatlakoztatnom a tévéről, párosítani a boxszal, és megy. Nem nagy meló váltani, csak jobb lenne valami egyszerűbb megoldás.
C725 alatt Plex kiváltására feltettem Kodi alá a PlexKodiConnect addont, ezzel nincs gond a lejátszással, de kicsit lassúcska a menüben lépkedés, valamint sok a számomra felesleges fül, keresgélni kell közöttük a saját tartalmaimat. Átváltva Mi Boxra ugyanazon beállítások mellett, mint ami a tévén is lenne de nem működik, ott kifogástalan, elsőre indul minden. Nem értem a dolog miértjét.
-
Rozipapa
újonc
Sziasztok!
En is vettem (reszben a forum hatasara) egy 65C725-ot, eddig meg vagyok vele elegedve. Visszaolvastam eleg sokat, nalam is kicsit latszodik az a feher csik a kulonbozo teszteken, de szerintem film kozben teljesen jo.Egy dologra nem jottem meg ra: mi lehet a gond, hogy a sony mx 1000xm3 bluetoothos fejhallgatomon csuszik a hang. Netflixen kb 0.3 sec, youtubeon szerintem jol mukodik. Kiprobaltam masik bluetoothos fulessel (egy under armour earbud) is, ott meg 2 mpt. csuszott a nexflix es 1et a youtube. Koszi! Zsolt
-
themey
csendes tag
válasz
mikrofon #9072 üzenetére
Köszi, pont most kezdtem a csatornákat nézni. Sajnos ez a csoda router (Portal by Ignition Labs) nem enged manuálisan csatonát állítani... most éppen 36-oson van az analizátor szerint, így látja a TV, csak csatlakozni nem tud rá. Az IP-t már tegnap fix-re állítottam.
Azt hiszem kinéz egy úgy router beszerzés. -
mikrofon
veterán
Amikor nem kapcsolódik, akkor milyen csatornán van az 5GHz-es WiFi?
Sajnos a TV nem mindegyik csatornán működik jól. Ha a routerben automatikus a csatorna választás, akkor lehet olyan csatorna, ami nem jó a TV-nek. 39-40 csatornán biztos jól működik. Próbáld ki hogy odaállítod fixen. Csak egy WiFi analizáló alkalmazással ellenőrizni kell, hogy mennyi hálózat van a közeledben ugyan azon a csatornán, mert az még okozhat zavarokat.
Lehet még akár automatikus IP kiosztási hiba is, azt pedig fix IP, statikus IP beállítással tudod tesztelni. -
lasse001
senior tag
Ha valaki szeretne kábelen stabil erős netet megoldható. Ma jött meg az Aliról a usb3 ethernet adapterem és 600-700 mbit stabil netet mértem a tv-n. Nekem időnként leszakadt az 5 ghz-ről.
-
Timeola
aktív tag
válasz
HELLAFLUSH #9068 üzenetére
Csak tv nézés, saját részre /csajszi/ illetve YT, északi fekvésű szoba, van redőny ha ez számít valamit
.
-
themey
csendes tag
Lehet félig off lesz a kérdés, akkor bocs.
Adott egy 65C728-as, valamint egy dual band router, ami jelenleg különböző SSIDken fut. Router újraindítást követően gond nélkül látom az 5GHz-es hálózatot, tudok csatlakozni rá a TVvel és minden király. Ellenben egy idő után (lehet a ki/bekapcsolás miatt) már nem látja az 5GHz-es hálózatot. Nyilván router probléma is lehetne, de valószínűtlen, mert a 2012-es Mac Mini továbbra is gond nélkül látja, pedig ő is csak 802.11n szabványt ismer.
Valaki esetleg tapasztalt hasonlót? Vagy aki ért a routerekhez: ha sugároz 5GHz-en, akkor az tud lenni egyszerre 802.11n és 802.11ac is?Bocs, ha off, akkor kérlek irányítsatok más topikba.
-
Timeola
aktív tag
Sziasztok!
Kérnék egy kis véleményt, remélem nem probléma. Auchan hétvégi ajánlat része, érdemes beruházni rá szerintetek? Kis szobába szánt tévé lenne, hátha tudnátok segíteni benne. link -
mikrofon
veterán
válasz
Levente1991 #9060 üzenetére
Szerintem jól döntöttél hogy élvezni és használni szeretnéd nem pedig tesztelni és a hibákat keresni.
Ha jól értem a problémát, akkor igazából nem kell a BT füles kapcsolatát cserélgetni. Elég a tv-hez kapcsolni. A mi box-on állítsd be hogy hdmi-n küldje a hangot a tv-re és akkor annak a hangja is szólni fog a tv-re kapcsolt bt fülesen.
A plex helyet meg próbálj valami más megoldást találni. Szerintem.
-
Kiskutya
veterán
válasz
HELLAFLUSH #9062 üzenetére
Én így tudom ezt az img-röl frissítésnél kell.
-
HELLAFLUSH
őstag
-
alázógyík
addikt
Kellene egy kis segítség.
55P715-ös tv-n 625-ös firmware van. Saját menüjében a frissítés hálózaton keresztül nem talál frissebbet.
Manuálisan letöltve a megtalált, utolsó 645-ös Zip filet a pendrivera másolva se akarja frissíteni. Akkor meg nem talál semmi filet róla, amit indíthatna.
Hogyan tovább? -
Levente1991
tag
válasz
Kiskutya #9059 üzenetére
Én szerintem nem jártam volna rosszabbul, mert alapjáraton nem nézek tévéadást, csak sportot, minden mást eddig is boxokkal oldottam meg Kodi-Plex kombóval. Mindenesetre most már bánnám szerintem, ha elvitettem volna, tényleg kíváncsi vagyok, hogy egy ilyen új tévé esetén mit hoz a jövő. Plexre meg még mindig itt a Mi Box. Egyedül az zavar, hogy a kettő közti váltáskor párosítgatni kell a BT-fülest újra attól függően, hogy épp min használom.
-
Kiskutya
veterán
válasz
Levente1991 #9058 üzenetére
Vagyunk így páran. Én pl el akartam most adni nemrég a c715 tv-t volt is 3 jelentkező majd szétnéztem a piacon és úgy döntöttem marad. Jó kis tv ez a hibái ellenére is és ahogy olvasgatok a többi markáról benne van a pakliban hogy még rosszabbul is járhatok!
-
Levente1991
tag
Sziasztok!
Mégiscsak maradt nálam a C725, az utolsó utáni pillanatban álltam el a visszaküldés lehetőségétől hétfő este, kedden már hívott a futár, hogy jönnének érte, mondtam, hogy tárgytalan, lemondtam az elállásról.
Pár napig a korábbi tévém volt nálam Mi Boxszal összekötve, ezidő alatt gondolkoztam, hogy mi legyen, sokáig hajlottam egy Hisense tévére abból a megfontolásból, hogy ugyanúgy el van látva a számomra fontos csatlakozókkal + Wifi és Bluetooth, az okos részét meg végzi továbbra is a Mi Box 3, de aztán arra gondoltam, hogy ha esetleg nem sokáig lesz támogatott a Mi Box, vehetek másik okosítót, míg a C725 azért mégiscsak egy idei tévé, remélhetőleg sok újdonsággal, plusz kíváncsi vagyok a Google TV rendszerre, ha majd jönni fog, ezért maradt.
Ezalatt a pár nap alatt volt időm a korábbi tévém és a C725 képbéli különbségeket számbavenni, és még úgy is nagyon nagy előrelépés van a TCL javára, hogy korábban néhány dolog nagyon szembetűnő volt, és nem tetszett, rájöttem, hogy nem kell mindent észrevenni, a tartalomra kell figyelni, nem minden apróságra. Felhősödés nincs, viszont sokkal részletesebb és élénkebb a kép, mint a régi tévén.
A Plexet továbbra sem tudom normálisan használni rajta, így rádugtam erre is a Mi Boxot, ugyanazokkal a beállításokkal azonnal indul, működik, ahogy kell. A többit elfogadtam, most már nem rugózok rajta tovább.
Meglátjuk, milyen lesz hosszútávon, mindenesetre 4-5 évig nem szeretnék másik tévét venni.
-
mikrofon
veterán
válasz
Dadpool #9053 üzenetére
Így már értem. Valóban mindent be lehet mutatni jobbnak és rosszabbak is mint a valóság. Ezért szokott kb az első kérdés mindig az lenni, hogy valós tartalomnál látszódik-e és hogy zavaró-e. Ha igen akkor vissza kell vinni/küldeni.
@Hzsolt11 #9054: Szerintem helyesen jársz el.
Nem elég tudatos vásárlónak lenni, hanem szerintem valójában tudatos és igényes vásárlás a cél. Hiába jó ár-érték aranyú terméket választasz ki a saját valódi igényeid alapján. Ha éppen az a készülék hibás vagy nem elégíti ki az igényeket, akkor cserélni kell főleg hogy van rá lehetőség... szerintem....
-
Dadpool
aktív tag
-
mikrofon
veterán
Üzletből elhozva újra kedvezményes a szokott helyen a TCL 65C728 - 299.999HUF
És a TCL 65C825 is - 499.999HUF -
lasse001
senior tag
-
Saccco
nagyúr
Pszt AJANDEK30 kuponnal pl.: AlzaErgo M325B Convey XL TV tartó konzol 29.890ft helyett 20.820ft.
Illetve a többi méret is -30% -
palik
csendes tag
Sziasztok! Van egy 55c715-öm.Rá van kötve egy xiaomi mi box médialejátszó. Ha arra átkapcsolok, akkor azt csinálja, hogy elsötétül a kép majd visszajön, mintha nem lenne jel. Ezt megcsinálja kb 5 ször mire jó lesz. Minden hdmi csatlakozóban csinálja.Biztos, hogy a tv-n kell valamit állítani mert a régi tv-vel nem csinálja. Valakinek van ötlete?
-
Bugarov
aktív tag
Srácok, brutálisak ezek a képek
Hozzám keveredett egy nagyon alap 6 éves samu 58j5000 tavaly ilyenkor, de annak olyan feketéje volt hogy a Pioneer plazmám is megilletődött egy pillanatra. Úgy tűnik mintha a homogenitást meg a feketeszintet lcd vonalon teljesen elengedték volna a gyártók, cserébe a gimmick-eket tolják ezerrel. -
Dadpool
aktív tag
válasz
rainman72 #9022 üzenetére
Nem szoktam magamra venni
.
Most én elvagyok ezzel a készülékkel egy két évet. Addig hozza a nekem elvárt szintet /persze nem fekete megjelenés szinten😆/ abban valóban gyenge.
De az en felhasználási szokásomnak megfelel. Nem szeretek sötétben filmezni 🙂 Akinek ez szempont az szerintem keressen más tipust mert én azt mondom hogy ez nagy általánosságban ilyen panel.
65c728 -
Hzsolt11
tag
Most meg az internetet nem ismeri fel
Próbáltam kábelen WiFi de semmi
Nekem előtte egy Sony Bravia KD-55XF9005B volt de azzal nem kellet enyit szarakodni
Vicc -
rainman72
nagyúr
válasz
Dadpool #9021 üzenetére
Ne haragudj de erre azt szoktam mondani,hogy megérdemled a sorsod
Ne vedd magadra nem személyeskedni akarok és nem neked számtam
De igy bele törődni vmibe,érdekes.
Lehet azért normális fekete szint létrehozni,ezt egy belépő edge led Samu is hozza,annak ellenére hogy nem direct led.Vagy picit drágábban annyiért mint a 65C728 mkor nem akciós ott lenne a Sony 65X85J.
[link]
Ettől jobb feketét LD-nélkül még nem láttam. -
Dadpool
aktív tag
válasz
rainman72 #9020 üzenetére
Ennyiért nem kapsz ilyen tudású philips-et.
Inkább kapcsolók fényt mint hogy kifizessek plusz több százezer forintot.
Ilyen ez a tv kár szépíteni de árához képest nekem tökéletes. Jók a színek fényerő több mint elég, vrr 120hz A fekete nem az igazi de én orvosoltam.
Lehet visszaküldeni de 280 ezerért nem nagyon van más alternatíva. -
rainman72
nagyúr
-
Hzsolt11
tag
Sziasztok
Ma levettem a konzolt a TCL 65C728 Tv-ről és talpon áll.
Úgy néz ki hogy most egy fokkal jóbb a kép de biztosat este tudok mondani akkor képet is csatolok mert most azért még van beszűrődő fény.
Maclean Fali TV Tartó
Én ezen a konzolon használom a tv-t.
Este még jelentkezek -
gyűrű
addikt
válasz
mikrofon #9005 üzenetére
Nekem ilyen brutális konzolom van a falon..
-
mikrofon
veterán
Pontosan a te képeden is látszik a négy furatot körülvevő műanyag rész. Az nyomódik neki a műanyag mögötti fém hátlapra. Közelről szabad szemmel és látható a valóságban, hogy a műanyag burkolat nem érintkezik a fém lappal csak ha rászorítod a konzolt. Akinek nincs konzolon az esetleg csinálhatna pár közeli képet, hogy látszódjon mire gondolok.
@Saccco #9003 : Igen ott van egy henger formájú bemélyedés is, aminek a kitöltésére tényleg jó lehet a valami egyedi henger furattal a csavar számára. Így már csak 1-2mm.t kell deformálni a műanyagot, mert körülbelül ekkora a távolság a hengeres műanyag furat feneke és a menetes fém lap között...
Ez a hátlap a c728 esetén elég olcsóra sikeredet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Brave
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged