- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
palik
csendes tag
Sziasztok!55c715 tv kiküldi a dts hangot soundbarnak?
-
palik
csendes tag
Sziasztok! Van egy 55c715-öm.Rá van kötve egy xiaomi mi box médialejátszó. Ha arra átkapcsolok, akkor azt csinálja, hogy elsötétül a kép majd visszajön, mintha nem lenne jel. Ezt megcsinálja kb 5 ször mire jó lesz. Minden hdmi csatlakozóban csinálja.Biztos, hogy a tv-n kell valamit állítani mert a régi tv-vel nem csinálja. Valakinek van ötlete?
-
palik
csendes tag
Sziasztok! C715-öm van. 606 fw-vel. Van azóta valamilyen újabb fw amivel nem csúszik bluetooth on a hang? Sajnos a 606 on csúszik
-
palik
csendes tag
sziasztok!van olyan fw c715-re ahol nem csúszik a hang bluetooth-on keresztül?a 606 van fent de kicsit csúszik.
-
palik
csendes tag
Sziasztok! Megjött a másik 55c715.az előzőt visszaküldtem, mert nagyon felhős volt. Ez szerencsére hibátlan. Teljesen homogén. Annyi tűnt fel, hogy ezen sokkal lassabb volt az android. Pár perc után jött az üzenet, hogy frissíteni akar és feljerült a 606-os fw. Egy fokkal gyorsabb lett, de nem tökéletes. Még annyit vettem észre, hogy youtubeból 2szer is kidobott a főoldalra. Valakinek volt már ilyen
-
palik
csendes tag
Úgy néz ki megy vissza a c715. Felraktam több fw-t is és mindnél felhős a kép. Semmi nem segít rajta. Sajnos filmnél is látszik. Eléggé zavaró. Nem tudja valaki, hogy ha upc nél vettem, de telefonon keresztül rendeltem akkor is internetes vásárlásnak számít? 14 nap miatt. [kép]
-
palik
csendes tag
Természetesen élőben nem ennyire durva. Igazából főleg bal felül látszik egy tenyérnyi részen inkább, de film közben az sem zavaró. Lehet hagyom a francba. Félek tőle ha kicseréltetem a másik is ilyen vagy még rosszabb lesz.
-
palik
csendes tag
[kép] Kép lemaradt
-
palik
csendes tag
Akinek felhős volt a c715 annak mennyire volt vészes? Nálam főleg a 2 felső sarokban látni. A kép nem adja vissza, mert úgy tűnik mindenhol az, de csak a saroktól a képernyő közepe felé van. Szinte csík szerű. Jól sejtem, hogy ezt másik fw nem oldja meg?
-
palik
csendes tag
Sziasztok! Ma megjött a 55c715. Nem sok időm volt tesztelni, de észrevettem enyhe felhősödést a felső sarkokban. Film alatt nem látszik csak mikor bekapcsoltam akkor láttam. Nem néztem melyik fw van fent(ha számít). Más is tapasztalt ilyet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Battlefield 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Spórolós topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- AudioQuest Boxer SUB kábel - 2 m (197cm)
- TCL 55C745 TV 4K FALD, HDR Dolby Vision, DTS, 2029.07-ig garanciális, dobozában, fóliás, karcmentes.
- Canton CD 1 SC Aktiv-Subwoofer + 2db Canton CD 10 + Canton CD 20 center
- FiiO K9 AKM DAC/AMP szinte új közel 2év garanciával eladó
- FiiO FT3 350ohm-os fejhallgató szinte új 22 hónap garanciával eladó
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest