Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Hadeska22: Fiio x Snowsky Tiny - Megoldás a (mesterségesen gerjesztett) problémára
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Levente1991
tag
válasz
mikrofon
üzenetére
Szia!
A mi box-on állítsd be hogy hdmi-n küldje a hangot a tv-re és akkor annak a hangja is szólni fog a tv-re kapcsolt bt fülesen.
Nem találtam erre utaló beállítást a boxon, hol-hogy kell ezt beállítani? Egyelőre csak úgy tudom a fülest használni, hogy ha párosítva van a tévéhez, akkor arról szól, de ha átváltok a box forrására, akkor le kell csatlakoztatnom a tévéről, párosítani a boxszal, és megy. Nem nagy meló váltani, csak jobb lenne valami egyszerűbb megoldás.
C725 alatt Plex kiváltására feltettem Kodi alá a PlexKodiConnect addont, ezzel nincs gond a lejátszással, de kicsit lassúcska a menüben lépkedés, valamint sok a számomra felesleges fül, keresgélni kell közöttük a saját tartalmaimat. Átváltva Mi Boxra ugyanazon beállítások mellett, mint ami a tévén is lenne de nem működik, ott kifogástalan, elsőre indul minden. Nem értem a dolog miértjét.

Új hozzászólás Aktív témák
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- 2025.10.02 - Frissített lista - Lenovo LOQ / LEGION Pro , Yoga Pro (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Autós kamera eladó
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A5000 64GB 1TB SSD FHD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Vhiktor