Hirdetés
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: Stand up és én
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrmft
senior tag
válasz
OldMike
üzenetére
50c7cxx mar beszerezhetetlen ujonnan. 50c6xx elerheto, 50c805 van meg az emagnal, sehol mashol gyakorlatilag. Pontos tavot megmerni nem tudom, mar nincs 50-esem, kb 10cm korul volt. Ments le egy hatso kepet, ott latod a vesa furatokat, ezek meretet tudod, igy mar tudsz aranyositani.
-
dropi
senior tag
válasz
OldMike
üzenetére
Azok nem jellenek meg, amiket az app kiadója nem enged TV-re, vagy nincs rá optimalizálva. VLC pl van, én telepítettem is a sajátomra. Chrome valóban nincs, de egy rakat másik böngésző van.
Youtube meg sztem semmit sem korlátoz, én még sosem találkoztam olyannal, hogy tévén valami ne lett volna, ami mobilon mondjuk igen.Mondju egy konkrét példát és megnézzük.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRA GIGA AKCIÓ! CTO 0perces SKY MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 1000GB 1 év gar
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Eladó egy Xiaomi 12T pro Töltővel adom
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Vhiktor