- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- kreténtehén: Gazdit keresünk
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
Új hozzászólás Aktív témák
-
Levente1991
tag
Sziasztok!
Mégiscsak maradt nálam a C725, az utolsó utáni pillanatban álltam el a visszaküldés lehetőségétől hétfő este, kedden már hívott a futár, hogy jönnének érte, mondtam, hogy tárgytalan, lemondtam az elállásról.
Pár napig a korábbi tévém volt nálam Mi Boxszal összekötve, ezidő alatt gondolkoztam, hogy mi legyen, sokáig hajlottam egy Hisense tévére abból a megfontolásból, hogy ugyanúgy el van látva a számomra fontos csatlakozókkal + Wifi és Bluetooth, az okos részét meg végzi továbbra is a Mi Box 3, de aztán arra gondoltam, hogy ha esetleg nem sokáig lesz támogatott a Mi Box, vehetek másik okosítót, míg a C725 azért mégiscsak egy idei tévé, remélhetőleg sok újdonsággal, plusz kíváncsi vagyok a Google TV rendszerre, ha majd jönni fog, ezért maradt.
Ezalatt a pár nap alatt volt időm a korábbi tévém és a C725 képbéli különbségeket számbavenni, és még úgy is nagyon nagy előrelépés van a TCL javára, hogy korábban néhány dolog nagyon szembetűnő volt, és nem tetszett, rájöttem, hogy nem kell mindent észrevenni, a tartalomra kell figyelni, nem minden apróságra. Felhősödés nincs, viszont sokkal részletesebb és élénkebb a kép, mint a régi tévén.
A Plexet továbbra sem tudom normálisan használni rajta, így rádugtam erre is a Mi Boxot, ugyanazokkal a beállításokkal azonnal indul, működik, ahogy kell. A többit elfogadtam, most már nem rugózok rajta tovább.
Meglátjuk, milyen lesz hosszútávon, mindenesetre 4-5 évig nem szeretnék másik tévét venni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Spórolós topik
- Aggódnak a cégvezetők, Trump még több Intel-üzletet akar
- Futás, futópályák
- Motoros topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Overwatch 2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest