Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: ReaR backup
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Levente1991
tag
Sziasztok!
Mégiscsak maradt nálam a C725, az utolsó utáni pillanatban álltam el a visszaküldés lehetőségétől hétfő este, kedden már hívott a futár, hogy jönnének érte, mondtam, hogy tárgytalan, lemondtam az elállásról.
Pár napig a korábbi tévém volt nálam Mi Boxszal összekötve, ezidő alatt gondolkoztam, hogy mi legyen, sokáig hajlottam egy Hisense tévére abból a megfontolásból, hogy ugyanúgy el van látva a számomra fontos csatlakozókkal + Wifi és Bluetooth, az okos részét meg végzi továbbra is a Mi Box 3, de aztán arra gondoltam, hogy ha esetleg nem sokáig lesz támogatott a Mi Box, vehetek másik okosítót, míg a C725 azért mégiscsak egy idei tévé, remélhetőleg sok újdonsággal, plusz kíváncsi vagyok a Google TV rendszerre, ha majd jönni fog, ezért maradt.
Ezalatt a pár nap alatt volt időm a korábbi tévém és a C725 képbéli különbségeket számbavenni, és még úgy is nagyon nagy előrelépés van a TCL javára, hogy korábban néhány dolog nagyon szembetűnő volt, és nem tetszett, rájöttem, hogy nem kell mindent észrevenni, a tartalomra kell figyelni, nem minden apróságra. Felhősödés nincs, viszont sokkal részletesebb és élénkebb a kép, mint a régi tévén.
A Plexet továbbra sem tudom normálisan használni rajta, így rádugtam erre is a Mi Boxot, ugyanazokkal a beállításokkal azonnal indul, működik, ahogy kell. A többit elfogadtam, most már nem rugózok rajta tovább.
Meglátjuk, milyen lesz hosszútávon, mindenesetre 4-5 évig nem szeretnék másik tévét venni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung UE50NU7022 125 cm / 50 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Sony Bravia XF85 43" 4K Ultra HD 100 Hz LED Android Smart TV (KD-43XF8577)
- SAMSUNG (QE55LS03A) 140CM Q-LED FRAME SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- Lenovo ThinkVision LFD E65 65" LFD kijelző új
- ÚJ Samsung 65" Neo QLED 4K QN90F Vision AI Smart TV (2025) QN70F QN80F QN85F 3év Gar
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Vhiktor