Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Levente1991

tag

Sziasztok!

Mégiscsak maradt nálam a C725, az utolsó utáni pillanatban álltam el a visszaküldés lehetőségétől hétfő este, kedden már hívott a futár, hogy jönnének érte, mondtam, hogy tárgytalan, lemondtam az elállásról.

Pár napig a korábbi tévém volt nálam Mi Boxszal összekötve, ezidő alatt gondolkoztam, hogy mi legyen, sokáig hajlottam egy Hisense tévére abból a megfontolásból, hogy ugyanúgy el van látva a számomra fontos csatlakozókkal + Wifi és Bluetooth, az okos részét meg végzi továbbra is a Mi Box 3, de aztán arra gondoltam, hogy ha esetleg nem sokáig lesz támogatott a Mi Box, vehetek másik okosítót, míg a C725 azért mégiscsak egy idei tévé, remélhetőleg sok újdonsággal, plusz kíváncsi vagyok a Google TV rendszerre, ha majd jönni fog, ezért maradt.

Ezalatt a pár nap alatt volt időm a korábbi tévém és a C725 képbéli különbségeket számbavenni, és még úgy is nagyon nagy előrelépés van a TCL javára, hogy korábban néhány dolog nagyon szembetűnő volt, és nem tetszett, rájöttem, hogy nem kell mindent észrevenni, a tartalomra kell figyelni, nem minden apróságra. Felhősödés nincs, viszont sokkal részletesebb és élénkebb a kép, mint a régi tévén.

A Plexet továbbra sem tudom normálisan használni rajta, így rádugtam erre is a Mi Boxot, ugyanazokkal a beállításokkal azonnal indul, működik, ahogy kell. A többit elfogadtam, most már nem rugózok rajta tovább.

Meglátjuk, milyen lesz hosszútávon, mindenesetre 4-5 évig nem szeretnék másik tévét venni.

Új hozzászólás Aktív témák