- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
aradebil2
senior tag
válasz
Vhiktor #8388 üzenetére
szerk: közben láttam hogy a VA vs. IPS téma ki lett vesézve, kérem kapcsojjaki
annyit hozzátennék hogy 150-et talán megér (annak az 5 embernek aki meg fogja tudni venni...), + annyi sosem lesz a C728, de még a 725 sem (még 50"-ben sem, nem hogy 55"-ben), szóval azért nem egy árkategória a kettő.
-
Vhiktor
nagyúr
válasz
rainman72 #8395 üzenetére
Nem tudom mennyire hiteles, de elöbb hiszek az rtingsnek.
Egyébként meg a C728 kenterbe veri P3 színtérlefedettség és helyes színvisszaadás tekintetében is, valamint a max fényereje is több, továbbá 120Hz vs 60Hz, továbbra sem egy kategória a 2 készülék. A C728 garantáltan VA és nem csak tippre vagy dinnye kopogtatós módszer alapján megállapítva, én nem kockáztatnék, hogy va vagy ips panelest fogok ki.
Egyébként ha adnak teszt készüléket, akkor szerintem LG törekedik arra, hogy a legjobbat adja és ha van VA változat akkor nem az ips-t fogja odaadni a tesztelőknek.
-
rainman72
nagyúr
válasz
Vhiktor #8394 üzenetére
[Lengyel teszt]
Ha VA panel akkor csak nem lesz ilyen kicsi kontrasztja
Lg topikban srácnak van 43-50-55" is otthon mind VA.Ugyan az a panel kód is,"BEUSLJP" -
-
rainman72
nagyúr
válasz
messibarca50 #8385 üzenetére
Kicsi az esély még arra is hogy kosárba rakd,de próba cseresznye.
Az 55Nano753 papiron,teszten,Lg topik tulaj alapján VA és nem IPS. -
rainman72
nagyúr
-
gyűrű
addikt
válasz
tocijozsi00 #8390 üzenetére
Azt próbáltad már hogy a routeren másik csatornára állítod a wifit? Nem minden készülék ismer minden csatornát.. Pl az 5ghz est állítsd 36-64 vagy 100-144 közé...
-
tocijozsi00
csendes tag
Nincs valakinek őtlete wifit hogy lehetne rávenni a csatlakozásra?telekom rutter.Más minden gond nélkűl ősszeált vele.ez meg(C725) a sokadik probálkozásra sem.
-
HELLAFLUSH
őstag
válasz
Vhiktor #8388 üzenetére
Szerintem is felejtős az LG.
Itthon van egy 3-4 éves IPS panellel szerelt, de borzasztó kontrasztja van sajnos.
(akkoriban ugyan annyiba került mint most a C728)
LG monitorból is volt vagy 4-5 nálam az elmúlt 5 évben és azok is alig érték el az 1000:1-hez kontraszt arányt. -
Vhiktor
nagyúr
válasz
messibarca50 #8385 üzenetére
Egyértelműen a C728, annak az LGnek 900:1 a kontraszt aránya, míg a C728-nak 4600:1, össze sem lehet hasonlítani őket.
A kontraszt az egyik legmeghatározóbb dolog a képminőségben.
-
Jonesy84
tag
válasz
edeleny #8300 üzenetére
Ki kell exportálni a csatorna listát egy pendrivera és azt lehet szerkeszteni a [TCL weboldalán].
-
messibarca50
újonc
Sziasztok,
egy pöppet leszek csak off, mert nagyon TCL irányban vagyok.
Röviden: 200 körül nézegetek egy ideje 55” tv-t, ami nem a belépőszint, de nem is felsőkategória.
Sokáig LG Nanocell vonzott, a Samsung QLED-et túlárazottnak találtam.
Viszont nemrég élőben belefutottam egy C725-be és nagyon megtetszett.
Ezt tetézve, a C728 most 220 az Euronicsban ami elég jó ár az erősebb tesóért, jól gondolom?
Majdnem indultam ma érte, aztán láttam, hogy az Emag pénteken lerakja 150-re a 55NANO753PR árát.
Akik nálam jobban értetek hozzá, szerintetek van értelme egyáltalán gondolkozni, hogy melyik a jobb ár/érték arányban, vagy az LG-t ne említsem egy lapon a C728-al?Többnyire streaming szolgáltatók, vagy sport csatornák mennek.
köszi, ha válaszolsz!
-
Vhiktor
nagyúr
válasz
Darth_Revan #8381 üzenetére
Sajnos kamera nem adja ezt vissza, fényképezőgéppel projektorrol készült képen is brutálisan jó a kontraszt, míg a valóságban a 100-ada sincs. :(
-
tocijozsi00
csendes tag
Űdv mindenkinek.Hétvégén beszereztem 1 C725 őst,55 ős méretben.Miért érzem ugy hogy sőtétes a képe? hisense a 7100 ast vááltott.annak szerintem szebb volt a képe.csak ne lett volna annyira felhős!wifije nem veszi fel a telekomos rutteről a csatlakozást.lan kábellel tudom használni.
-
Vhiktor
nagyúr
válasz
Darth_Revan #8378 üzenetére
Csak olednek van oled szintje semmi más meg sem közelíti.
-
gyűrű
addikt
Itt is van egy c825 teszt néhány kalibralassal és méréssel ha valakit esetleg érdekel.
-
Darth_Revan
veterán
Sziasztok!
Van itt olyan akinek c725 van 43 inch méretben ? Mik a tapasztalatok ? Fekete az valóban fekete, közel OLED szint vagy nem ? Banding és felhősödés terén mi a tapasztalat ? -
Saccco
nagyúr
-
Vhiktor
nagyúr
Szerintem edge leddel sem leszel előrébb.
Szerintem ez manapság csak mázlin múlik, meg ha valós tartalommal nem látod akkor amúgy is mindegy.
Teszt képen sokkal jobban kijön minden hiba.Van olyan ismerősöm aki ez miatt nem tudja élvezni egyetlen keszulwket sem, mert a teszt kepet nézi a film helyett
-
t-joco
tag
-
-
t-joco
tag
Köszi!
Viszont,ha jól látom, a C728 Direct Ledes, így nagyobb esély van DSE "hibás" készülékbe belefutni. Eddig 5 Direct Ledes tvt küldtem vissza DSE hiba miatt, ez nagyon tud zavarni, nem tudja megszokni a szemem. Érdemesebb lenne Edge Ledes tvt venni, vagy ott is ugyanúgy előfordulhat DSE, és inkább adjak 1 esélyt a C728-nak?
Vagy inkább Oled-be gondolkodjak?!
-
mikrofon
veterán
válasz
OsOnO87 #8364 üzenetére
Akár kevés is lehetne , de cserébe egy stabil 5gHz-es Wi-Fi-vel többszöröse is elérhető, stabilan.
Én bevezetékeztem rendesen a tv-hez a lan-t mire rájöttem, hogy a tv-nek jobb a Wi-Fi és a shield is elboldogul Wi-Fi-n.
Persze NAS-ként nem elég azért, de akkor már úgy is céleszköz kellene. -
mikrofon
veterán
Lehet hogy ez olyan ízlések és ficamok... De én kb az android tv rendszert utálom egyedül a shield-en meg a tv-n is. Nekem nagyon szimpatikus volt a stock android az ugoos saját "launcher"-jével. Egyszerűen szerettem. Jó konfigurálható volt, és jól használható is. Ráadásul minden programot, játékot fel lehetett rakni, nem volt korlátozva. Az android tv meg egy őskori izének tűnik.....
-
turho
addikt
Hurrá...hívott a szerviz, hogy mégis elviszik az új tv-met. Kérdem, miért? Mert a helyszínen nem megoldható, órákba telik a cserélt biard beállítása. Fasza. Pénteken viszik, nehogy kis szabadidőmben szórakozni merjek vele.
kezdek szkeptikus lenni kicsit az egésszel.
gondolom majd pár nap múlva talán visszakapom, talán karcos se lesz....fúbazmeg.
-
OldMike
őstag
Köszönöm. A Chrome jó lett volna a szinkronizálás miatt.
Példát most nem tudok előszedni, mert tavaszig letároltam a tévét. Amúgy nem teljesen jól fogalmaztam, mert ha egészen konkrétan kerestem egy videót, akkor az előjött. A gondom inkább az volt, ha rákerestem például az egyik kedvenc (retro) gitárzenekaromra, akkor feladott nagyjából 6-8 találatot, utána pedig már csak korabeli más énekeseket, zenekarokat jelenített meg. Ez az ami egy PC-n nagyon másként van. -
dropi
senior tag
válasz
OldMike #8357 üzenetére
Azok nem jellenek meg, amiket az app kiadója nem enged TV-re, vagy nincs rá optimalizálva. VLC pl van, én telepítettem is a sajátomra. Chrome valóban nincs, de egy rakat másik böngésző van.
Youtube meg sztem semmit sem korlátoz, én még sosem találkoztam olyannal, hogy tévén valami ne lett volna, ami mobilon mondjuk igen.Mondju egy konkrét példát és megnézzük.
-
OldMike
őstag
Üdv!
Lenne egy kérdésem az Android felülettel kapcsolatban. A Google Play áruházból letölthető appoknál mennyire korlátozott az elérhetőség?
Konkrétan: nekem egy 32"-os Hyundai Androidos tévém van, hétvégi házban való használatra. Amúgy nem rossz eszköz, de például a Play áruházban nem jelenik meg egy csomó ismert alkalmazás (Chrome, Opera, VLC, Wifi Analyzer és még sok más).
Nem tudom, hogy ez gyártótól függ, vagy a tévék esetén korlátoz a Google, esetleg a verzió játszik be. Nálam 9-es Android van. Köszönöm.
(amúgy a YouTube alkalmazásban sem talál meg elég sok olyan videót, ami a PC-n elérhető)Bocsi, ez új hozzászólás lenne, csak félrement.
-
mikrofon
veterán
én azért jobban örülnék ha a Shield-re rakhatnám az Ugoos stock android rendszerét.
Amúgy légegér az ali-n kb 10 USD-ért kapható. Csak bedugod a TCL tv egyik usb portjába és már megy is. Én kipróbáltam és működött, de szinte csak böngésző esetén láttam értelmét.
Stock android-os tvbox-on szerintem nem olyan rossz a légegér, csak meg kell szokni. Ugoos Am6Plus-szal én szerettem. -
Vhiktor
nagyúr
válasz
rainman72 #8339 üzenetére
Érdemes hatalmas fenntartásokkal kezelni amit itt a ph-n írnak. A C728-nál is jól mellé löttek a 600 nittel plusz egyéb dolgokkal
A C825-re máshol 500 nitet írnak, amiből kalibrálás után marad mondjuk 420-450.
Decemberben megkapon a tv-t tesztelésre, majd jól kimérjük egyeütt -
balkoger
tag
Szia, szerintem írok, bár nem készültem open box képekkel, meg hasonlókkal és elég szubjektív lenne, mivel semmilyen mérőeszközöm nem áll rendelkezésre.
Azt tudom, hogy végre hallom normálisan a filmeket, nem kell távirányítóval a kezemben folyamatosan lehalkítani akciójeleneteknél és visszahangosítanom, hogy halljam a beszédet.
Nekem nagy újdonság a chromecast még azt letesztelem, aztán írok róla.
Viszont ha írok az őszinte lesz, így a hibáit is kivesézem. -
tomp
félisten
válasz
bzoli71 #8341 üzenetére
Ott a teszt írók szerint a WebOS a legjobb mert légegeres a vezérlés...hááát amelyik TV rendszert egérrel kell vezérelni az minden de nem jó...
TCL TV-m Android TV-s, Shield TV Pro szintén. Ugoos médialejátszóra pedig felraktam az Android TV Magisk packot így gyakorlatilag az is Android TV.
-
bzoli71
csendes tag
válasz
rainman72 #8339 üzenetére
sajnos a tesztben azt írják az android tv rendszer a fő problémája a készüléknek.... hát a cikkírónak nem sok fogalma van erről a rendszerről... persze nem tökéletes, mint ahogy egyik gyártó rendszere sem... én el nem tudnám magam képzelni nem android tv-s rendszeren...
-
rainman72
nagyúr
[PH TCL C825 teszt]
Peak brightness 1700nit??? -
Kiskutya
veterán
Csak szerintem már egyre kevésbé lehet majd itt is szart eladni. Igaz a szervizek próbálják lerázni az embereket de már egyre többen reklamálnak és nem nyelik le ha szar valami lásd tv-nél a panel. Én is ott tartok a következő tv-nél az lesz az első hogy megnézem és megy vissza ha nem ok. Ha 10x kell valamit visszaküldeni akkor 10x fogom.
-
szizoka
csendes tag
(#7260)
Úgy néz ki elem csere megoldotta -
turho
addikt
A beépített lejátszót én pl. nagyon csípem, minődége is igen jó. Viszont kezelhetőségre meg nem a top. Pl. nem tudja a filmekhez tartozó feliratokat azonosíteni. Kidob egy listát felirat1-felirat10 sorral például, és akkor válogasd ki, hátha megtalálod.
Egyébként tényleg jó. -
dropi
senior tag
válasz
OsOnO87 #8320 üzenetére
Figyi, miért kell mindenáron Kodi a filmlejátszáshoz? A beépített lejátszó miért nem jó? Kodiba amúgy csak ígérték ezt, de még nem láttam senkit, akinél ment is volna. Liszenszt nem osztogatja a Dolby csak úgy, ezért főleg csak a beépített lejátszók tudják, én úgy tudom.
-
turho
addikt
válasz
Kiskutya #8326 üzenetére
Most akkor ez felvet még egy dolgot. Így is sokszázmillió típusszámú készülék van a világon. Ha megváltoztatom a hardvert, akkor kvázi mindig illik új típusszámot adni. Amúgy meg látszik hogy nem hülyék, ott nem nyeletik le a xart....
Jó példa a Samsung mobilok, az USA-ban csak Qualcomm verzió van, EU meg árulja az Exygnis csodával... -
rainman72
nagyúr
Jól látod dolgokat.
Erősen limitált dolog sajnos.
Én ezen a gondolkodok [link] ha cserélem az ips 75st,de mivel azok alapból felhősek,de viszont tartalomnál nem zavar semmit és nagyon jó a képminőség még sajnálom egyenlőre plus ott az ambi.Idén-tavaly már ez is VA.(8505-8506) -
Gino20
őstag
válasz
balkoger #8296 üzenetére
Ha jól látom TCL hangprojektort használsz
. Korábban olvastam a C728 részletes beszámolódat, szóval csak felmerült bennem, ha van kedv / ingerencia ehhez hasonló beszámolót akár hangprojektor topikban is rittyenthetnél
, mert úgy látszik manapság SB kategóriában is egyre keresettebb a TCL és sok érdeklődőnek segíthetnél
. Persze ha esetleg Te nem így gondolod, akkor sorry
-
Gino20
őstag
válasz
Vhiktor #8239 üzenetére
+ Saccco, kiskutya, mikrofin, rainman..............
Érdemben nem tudok hozzá tenni és természetesen OFF-nak sem szánom csak szimplán egy hsz-ecske
Ha nem tévedek ez igazából a NEM FALD kijelző miatt ilyen csúnyácska és valóban minden gyártónál előfordulhat, így Én kimondottan sajnálom, hogy a C728 nem az lett (FALD), mert mozgatta a fantáziám 75"-ban. Tudom FALD esetén meg ott a blooming lehetősége, ami a rommá istenített Sony-nál szerintem kegyetlen tud lenni (XH9000-et láttam otthoni körülmények között), de persze lehet ez is csak lottó kérdése volt (mondjuk 75"-hoz 32 LD zóna szerintem szó szerint vicc és ezt be is bizonyította a TV), viszont a szaros samu 65Q70R-emből szinte nyomokban sem tudok előcsalni bloomingot + nincs ilyen bevilágítás / foltosodás sem és a samu-ra ráhúzott fekete részletvesztés is egész jól orvosolható, ellenben mozgásmegjelenítésben a sony-tól biztosan jócskán elmarad és sajnos DV-t sem tud, vagyis a konklúzió számomra, hogy a franc kivan, mert nincs a piacon egy olyan "megfizethető" 75" LCD (FALD kellő zónával, 120Hz,.....), amire a szaros samumat lecserélném.
Amúgy a TCL-en kívül a Hisense-ben bíztam még, de a 2021 IPS panelra való váltással számomra egyenlőre meghaltak.Már csak azt lenne jó tudni, hogy TCL / Hisense mi a francért nem hozza ide ugyan azt a minőséget/terméket, amit pl az USA piacon forgalmaz
Ha ezt megtenné, lehet már rég ezek birtokában lennék.
-
t-joco
tag
TCL 55C725, és a TCL 55C728 között mi a különbség?
Melyik a "jobb"? -
OsOnO87
csendes tag
válasz
Levente1991 #8308 üzenetére
Hol vetted? Írd már meg légyszi, mert nekem még mindig nem egyértelmű, hogy a Kodi lejátssza a Dolby Vision filmeket? Vagy mi játssza le ha nem a Kodi? Most gigabites a LAN vagy nem? Köszönöm.
-
edeleny
őstag
válasz
Levente1991 #8312 üzenetére
C725
Négy felfogatási helye van a lábnak. Kettő kint a szélén, kettő jóval bentebb.
Mondjuk nekem konzolon van.
-
balkoger
tag
válasz
Levente1991 #8312 üzenetére
Nekem pl a soundbar kitakarja az infra érzékelőt, így magasba tartva működik a nagy távirányító, míg a kicsit a kanapén pihentetett kézzel is tudom használni, nekem pont ezért nagyon jól jött, hogy Bluetooth - os.
-
Saccco
nagyúr
Régimódi =/= öreg!
Az alaplap hiba lesz.
---------------------------------------------
[Google TV vs. Android TV: What's the difference?] -
turho
addikt
Jól leöregeztél
én a kicsit is a tv felé irányítom
Amúgy frankó a szerviz, se tegnap, se ma nem jelentkeztek egyeztetni a javítást. Most is játszottam 1 bő órát, gyönyörű lenne a kép, de vibrál, remeg, digitális torzulások vannak, és vagy 2 percenként blank screen.
Sötét részeken látszik, hogy fényerőpulzálás is van, mintha a gammát ugráltatnám. Jellemzően pár perc, negyedóra haszná le at után romlik a dol ok g, "hidegen" nem kezdi el azonnal a hülyeséget...
Álítok frissítést, felbontást, cseszik rá. Az öreg 82 cm másodtv LG-n meg kifogástalan a pc. (Bár csak fhd-ban).Mi ez a Google tv dolog? Most ezt akarják c728-ra is?
-
gyűrű
addikt
válasz
A tcl szerint ezek a tvk novemberig megkapják a Google tv-t az android helyett, A dél Afrikai tvken már az megy. Valamelyik fórumon irta valaki hogy VPN mögül át is áll ideiglenesen az övé is, de aztán visszament az android tv. Remélem itt is hamar megjön a Google, mert az sokkal kezelhetőbb és letisztultabb is. Én 65C825 öt tervezek venni, jó lenne ha már a Google tvre frissitene egyből.
-
Levente1991
tag
Végülis nem gond, inkább kettő legyen, mint egy se, csak furcsa, nem tapasztaltam még ilyet.
Szintén nem probléma, csaz észrevétel: az alábbi video szerint a TV két lába beljebb is szerelhető, nemcsak a két szélére, ezáltal keskenyebb állványon is elfér. Ennek nagyon örültem, de ma kicsomagoláskor jöttünk rá, hogy ezen bizony csak a szélén van hely felcsavarozni a lábakat, beljebb nincs, ezáltal nem fér el az állványon, marad neki egy kisasztal és vehetünk nagyobb bútorlapot.
Tényleg nem lehet, vagy csak elkerülte a figyelmünket?
-
Saccco
nagyúr
válasz
Én örültem a két távnak, gondoltam így majd nem kell keresgélni, mert itt is ott is lesz egy. Nos nem lett így. Mindig a kicsi táv után nyúlok.
A régimódi tulajoknak való a nagy.
Valószínűleg több hasznát lehetne venni, ha az se lenne infrás. -
Kiskutya
veterán
válasz
A nagy táv alap infrás a kicsi bt és beépített mikrofonnal. Ha nincs gond a tv-vel nem is kell frissíteni, elméletileg frissül automatikusan de ha bármi gond lenne és lenne újabb szoftver azt manuálisan is felrakhatod.
-
Vhiktor
nagyúr
Ezeket könnyen letudud ellenőrizni Te is a tvden. Állíts meg egy filmet egy jelenetnel és kezd el bekapcsolni ezeket a dolgokat vagy akár válogass a kepmodok között és figyeld meg a részleteket a szineknel, a szín atmeneteknel, a Sötét részeknél, stb
Pl sötét jelenetnel fekete öltönyös pasinak eltunik a gallerja és az öltöny mintázata ha be van kapcsolva mondjuk a dinamikus kontraszt
-
Levente1991
tag
Sziasztok!
Mától boldog és elégedett C725-tulajdonos vagyok.
Kép-és hangminőség szempontjából teljesen elégedett vagyok, éles, élénk színek, nem kellett semmit állítanom rajta, beüzemeltem, feltelepítettem a használt appjaimat, működik minden gördülékenyen.
Két dolgon csodálkozom: miért adtak ehhez két távirányítót? Van hozzá egy kicsi smart funkciókkal, meg egy nagy, a hagyományos számsoros gombokkal, négyszínű Teletext-gombokkal, stb., utóbbit csak kibontottam, az elem se került bele, a kicsit használom a beüzemelés óta.
A másik, hogy elvileg Android 11-el érkezett a TV, a Névjegyben is az szerepel (2020 december 5-i biztonsági frissítéssel!), de a Mi Box 3-ban jól megszokott felülettel, nem az újjal. Nincs vele gond, mert jól működik, de frissülni fog majd? Manuálisan nem talált frissítést.
Összességében elégedett vagyok, nem bántam meg a vásárlást, azt hiszem, jóban leszünk egymással.
-
balkoger
tag
válasz
edeleny #8304 üzenetére
Attól függ mire gondolsz, kb már 4x csináltam meg a sorbarendezést, de természetesen az Én tematikám nem tetszik a házisárkánynak.
De pl Ő vette észre, hogy az M4 HD illetve az M5 HD nincs a listában, mivel az automatikus keresés nem hozta be.
Meg kellett keresnem a Digi saját régiós (sajnos nem mindegy milyen magyarországi régióban használod a tv-t) csatorna+frekvencia kiosztását és manuál kellett hozzáadnom.
Illetve az egyik fórumtárs kérdezte, akkor fényképeztem, többek közöt ilyen screenshoot-okat. -
Vhiktor
nagyúr
Amiket kikapcsolok azok "képjavító" de lényegében képrontó dolgok. Teljesen megváltoztatják színeket, a kontrasztot, mindent.
Ha megnézed a weboldalamat a kalibrálásról ott vannak rá példák (aláírásomban ott a link).
Ezek pl azt csinálják, hogy a fekete közeli részeket, tehát ami sötétszürke már feketeként jeleníti meg a tv, ugyanez igaz a fehér a és fehér közeléi részletekre, meg persze a színekre is, a pirossat, pirossabban a kéket kékébben jeleníti meg, ezáltal rengeteg részlet elveszik a képről. Nyílván a szemnek tetszeni fog mert kontrasztosabbnak látod, csak éppen a rószaszín már nem rószaszín hanem lila.....
Sony még anno kiadott erre 2 videót, az egyiken piros háttér elött repkedtek sötétebb piros űrhajók, míg a másikon kék háttér elött nőttek sötétkék virágok.
Ha be vannak ezek a funkciók kapcsolva, akkor mindkát videó esetében csak a hátteret láttad mert annyira belenyúlt a képbe a tv, hogy összemosta a részleteket mindent egy színen jelenítve meg.
Color blind volt a video neve, de sajnos sehol nem lehet már fellelni.Valószinűleg, hozzá vagy szokva a hideg és túltolt színekhez és a túltolt kontraszthoz, viszont amilyen színeket így kapsz azok garantáltan nicnsenek jelen egyik filmben sem.
Kb olyan mintha valamilyen photoshop filteren keresztül nézned a filmeket.
A színhelyesség és a kalibrálás nem arról szól, hogy szebb legyen a kép, hanem arról, hogy színhelyes és természetes legyen minél jobban közelítve a valóságot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Apple MacBook
- PlayStation 4
- Star Trek
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Stellar Blade
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OLED TV topic
- PlayStation 3
- További aktív témák...
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung T22E390EW TV monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged