- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueye
veterán
válasz
nicu71 #37880 üzenetére
Sajnos egyszerűen nem , én hagyom a francba
-
blueye
veterán
Jelentem 65T8Bre is simán felment a frissítés, egyelőre annyit látok hogy nem rontott rajta semmit
-
blueye
veterán
válasz
Kerni62 #36296 üzenetére
"Gyári alapértelmezett beállítások visszaállítása
Lehetővé teszi a TV visszaállítását a gyári alapértelmezett beállításokra.
1. Nyomja meg a távirányítót, válassza a Settings > System > About > Reset > Factory reset > Factory reset > Delete everything (Beállítások> Rendszer > Névjegy > Visszaállítás > Gyári beállítások visszaállítása > Gyári beállítások visszaállítása > Minden törlése elemet) majd nyomja meg az OK gombot a megerősítéshez.
2. A távirányító numerikus billentyűit használva adja meg az 1234 jelszót, vagy a saját jelszavát, ha módosította azt.
3. Válassza ki az OK gombot, majd nyomja meg az OK gombot a megerősítéshez.
4. A Welcome (Üdvözlő) képernyő jelenik meg. Kövesse az Első beállítás részben megjelenő utasításokat." -
blueye
veterán
válasz
aram01 #36292 üzenetére
Nagyon megkedveltem a 65T8B-t.
Nekem alap dolby atmosom van (Samsung Q700A), általában jól dolgoznak együtt a TCL-lel, néha fel kell hangosítanom (majd vissza, havonta 2x) hogy minden rendben menjen - ennyi baj legyen
A tied top lesz, én is tervezem egy jobb beszerzését de a mostani is OK.
A képe nagyon tetszik (egy 10 éves Samsung UE55H6800 után), meglepődtem hogy FALD nélkül mit tud.
Már nem játszom de az Xbox 360 képe se rossz rajta
Stream megy nálam leginkább (azokból a prémium), SD max. TV szinten de az mindegy is.
"Ami zavar még hogy nagyon kattog a távirányitó" - mindenki ezt mondja én nem veszem észre mert mindig szól valami"Kicsit féltem hogy kicsi lesz a 150”-os projektor után, de kezdem megszokni, mondjuk a következő lépés egy lézer projektor lesz." - én is nagyobbat terveztem, elférne minden a nappaliban de ahhoz át kéne rendezni, így ez majd akkor lesz ha felújítok (nem mostanában). Ezt a TVt átmenetinek szántam de annál tovább lesz meg, legalább is most ezt gondolom.
-
blueye
veterán
Van egy linketek (képekkel) hogy mit kéne néznem ami hiba lehet? (bevilágítás, felhősödés, stb?)
-
blueye
veterán
Melyik a legjobb bőngésző TCLre amin streamet lehet nézni, pl. m4sport.hu ?
-
blueye
veterán
válasz
blueye #36064 üzenetére
Közben visszaolvastam, elvileg ugyanolyan és Ausztriában vette, gondolom ide nem hozzák.
-
blueye
veterán
válasz
freeland0806 #34946 üzenetére
Hallom, de engem egyáltalán nem zavar, az enyém ráaadásul jóval halkabb is, biztos nem "hétfőn készült"
-
blueye
veterán
Továbbra sincs senkinek TCL 65T8B? Olvasom a hibákat amit a többiről írtok, tudom hogy ez egy egyszerűbb TV de hiba nélkül üzemel eddig, ajánlom ha valahol jó akcióban lesz.
-
blueye
veterán
válasz
Vhiktor #34548 üzenetére
Te sem hallottál sokat erről a T8B típusról?
[hsz_34539]
[hsz_34519] -
blueye
veterán
"Bár T8B nem tudom mennyire van kint." - szerintem sehol
még a neten is alig találok róla leírásokat
Úgy tűnik nem is vitték ezt a technológiai mixet Európán kívülre (nem találtam meg a pontos USA verziószámát sem), én arra jutottam hogy valamiért az amazon rendelt be pont ebből a szériából (gondolom a jó ár=jó eladhatóság) miatt. Én örülök hogy kaptam belőle jó áron. Tudtam volna többet költeni TVre de ezek szerint az én szememnek ez bőven elég tudás.
Most rákötök egy Xbox 360at (az van még meg), kíváncsi vagyok erre a game bar-ra.
-
blueye
veterán
válasz
rumkola #34514 üzenetére
Igen.
Kevés teszt van, olaszt találtam amit érdemes elolvasni:
[link1]
[link2]
@ρσгτσ
Én szemből nézem, most ránéztem oldalról, nem érzem hogy nagy problémák lennének de biztos van akit ez zavar - én továbbra is egy nagyon átlagos TV felhasználó vagyok.
De ha már itt tartunk, ez továbbra is ennyire sötét ló ez aT8B? A T7Aról és a T8Aról több infót találtam. Ez egy öszvér, többféle korábbi TVből összeépítve, mi lehet benne (panel, chipset)? -
blueye
veterán
válasz
ricogsm #34478 üzenetére
FALD - Full Array Local Dimming. Általában sok zónával, a legjobbak több százzal. Ezzel , illetve főleg a VA paneles FALD LED-ekkel lehet a legprecízebb kontrasztos képeket varázsolni LED TV-kel.
Jó régi cikk de hirtelen ezt találtam magyarul. -
blueye
veterán
válasz
Caveman123 #34467 üzenetére
Küldd vissza!
-
blueye
veterán
válasz
Celtis #34456 üzenetére
"De leginkább hagyni az egészet a fenébe, ha egyébként elégedett vagy a készülékkel." - ezzel maximálisan egyet tudok érteni.
Kezdem úgy látni itt a topicban hogy jó hogy egyszerűbb TCL TVm van
pedig ezen is nagyon sok mindent lehet állítani. Tegnap természetfilmek mentek (Netflix 4K, DV, atmos), leesett az állunk.
Most vettünk egy 65C745öt is a családba, szinte egyszerre, ők is nagyon kedvelik, pedig ott keményen játszanak is.
-
blueye
veterán
válasz
kokokka #34343 üzenetére
Megerősítem az alsóbb kategóriából (65T8B) amit írsz, nálam sincs hiba atóta sem, pedig tesztelem. Eszembe se jutott de egy új jó minőségű HDMI kábelt bontottam az összekötésre a Samsung Q700A-val és eARCon tökéletesen dolgoznak össze. A TV is meglepően jó, digi kábel.
-
blueye
veterán
Végre egy teszt a TCL T8B-ről.
Nekem sok mindent megmagyaráz hogy miért szeretem. -
blueye
veterán
válasz
TheMartin03 #34282 üzenetére
Rengeteg újracsomagolt C765-nek kell majd lennie valahol, szőljatok ha látjátok!
-
blueye
veterán
-
blueye
veterán
válasz
TheMartin03 #33865 üzenetére
Én is így vagyok vele.
Más.
Ezért nem jön még nekem a 420:
"T653T01....now all EU region auto update V412.
G.Britain location....V420 (not from V412)" -
blueye
veterán
Komolyan kérdezem, én miért nem látom ezeket a hibákat? OK, nullás a szemem, csak stream (több előfizetéssel) , néha TV (sportok), nem játszom (egyelőre
).
-
blueye
veterán
Örülök hogy 412vel kezdtem, látom kimaradtam sok "bajból"
Most is netflix megy előttem, nincs FALD a 65T8B-ben és még a feketék is tök jók (éppen temetési jelenet van), persze a TV mögötti (!) ablakokon ma nem süt be a nap de világos van. -
blueye
veterán
válasz
freeland0806 #33653 üzenetére
Hol találom Viktor beállításait ami jó lehet a 65T8Bre?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest