- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Legújabb beszerzésem: Sata to Sas adapter
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
Új hozzászólás Aktív témák
-
freeland0806
tag
válasz
Imi1981 #36692 üzenetére
Más C805ön is. Én azt vettem észre, hogy valahogy jobb a mozgás kezelése is (mindkét módban off pedig a rásegítés), színek is mintha másabbak lennének élénkebbek. Nekem jobban tetszik, mint a mozi képmód.
Más: olvastam, hogy a Netflix tervezi bevezetni a HDR10+ -t, vagy talán már be is vezette (?). Tévén nincs lehetőség beállítani valahogy, hogy Dolby Vision helyett HDR-ben nyomja a filmeket a Netflix? Csak kíváncsi lennék
-
Imi1981
veterán
válasz
Imi1981 #36692 üzenetére
És végre javították azt a hibát, hogy ha mozi módban használom sdr tartalomhoz és elindítok egy dv filmet akkor dv fényes módban megy és ha leállítom vissza vált mozi képmódba! Ez eddig sose működött rendesen c745-ön. Ennek kimondottan örülök! Remélem még észreveszek pár pozitív dolgot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- iPhone topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- TV antenna és jelerősítés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest