- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
mlkcy
csendes tag
válasz
blueye #36466 üzenetére
elővettem egy régi androidos telot. beléptem egy 3. email címmel
,ott valóban feldobja a skyshowtimeot is mint elérhető app.
az eredeti profilommal amit átállítottam magyar régióra ott nem látja, de az hozzá van csatlakoztatva a TV.hez és már látom mire gondolsz amikor feldobja hogy hova telepítse.szerintem jó lesz ez, ha a google átállítja a régiómat és minden eszköz azt látja már!
még jelentkezem ha sikerült, táplálva a jövő nemzedékét -
ρσгτσ
addikt
válasz
blueye #36461 üzenetére
Ha régió miatt nem kompatibilisnek jelöli a TV -t, akkor valószínű onnan sem megy. Nem lesz benne a listában. De egy próbát persze mindenképp megér.
Ha máshogy nem megy, akkor apk -ból kell telepíteni a nem elérhető appokat. Bár sajnos ilyen esetben az sem mindig megoldás, és ha megy is, akkor sanszos a TV szerinti régióra áll be az app.
-
aram01
nagyúr
válasz
blueye #36290 üzenetére
Neked mi a véleményed ennyi idő után?
Van egy 2.1-es soundbarom de csak szörcsög a beépített onkyo mellett. Most rendeltem mellé egy dolby atmos szettet [link] ezzel szerintem teljes lesz az élmény. Dolby Vision anyagok elképesztően szépek ( Volt Philips Oled tv-m hát a sarkában van) Leginkább a Disney Star Wars filmek adják ki legjobban. HD anyagokat is jól kezeli, de az sd az egy katasztrófa rajta.De hát ez van. Ps5: Battlefield 1 és 5 nagyon szép, de ezek ps4 játékok.Gt7 na az egy más kategória, hülyén fogalmazva olyan mintha egy filmben játszanál, itt hozza a tv amit megígért elképesztően jó. A menü úgy szar ahogy van de kezdem megszokni. Ami zavar még hogy nagyon kattog a távirányitó, ez inkább este tűnik hangosnak. Kicsit féltem hogy kicsi lesz a 150”-os projektor után, de kezdem megszokni, mondjuk a következő lépés egy lézer projektor lesz. Adok neki még 3 évet hogy fejlődjön a technika.Kb ennyi
rainman72:98” ez alá nem megyünk💪🏼
-
blakey
titán
válasz
blueye #36125 üzenetére
Melyik a legjobb bőngésző TCLre amin streamet lehet nézni, pl. m4sport.hu ?
- egyik sem, használj Kodit és megfelelő kiegészítőt (van m4sport.hu kiegészítő is). A TV-ken használatos böngésző nem erre való, sőt, ott semmilyen módon nem élvezetes a böngészés, arra ott a számítógép, telefon, laptop. -
blueye
veterán
válasz
blueye #36064 üzenetére
Közben visszaolvastam, elvileg ugyanolyan és Ausztriában vette, gondolom ide nem hozzák.
-
válasz
blueye #36061 üzenetére
aram01-nek az van, a legnagyobb méretben. Irigykedek is.
Minél többet nézegetem ezt a típust, annál szimpatikusabb: nem miniLED, "csak" egy jobb QLED, a drágább modellek szinte összes okosságával, játékos támogatással, alapnál jobb hangrendszerrel (mondjuk külső hangszórót használnék).
Egy baja van, nem gyártják 50"-os méretben. -
N3gro
aktív tag
válasz
blueye #35259 üzenetére
Cartmenn írta a megoldást, szerintem állítsd te is át, nem kell a gyorsgombbal szórakozni.
Akciósan sikerült nyáron az Alzán 200-ért megcsípnem, az előző P635 szériához képest ég és föld a különbség. Szuper képe van, PC-vel összekötve 120 Hz-en megy a játék, a 144-et nem próbáltam, de nekem több nem is kell. A hangszórója is ott van a szeren. Jó vásár volt. -
ρσгτσ
addikt
válasz
blueye #34941 üzenetére
Viszonyítás kérdése. Újabb generációs távirányítókból szerintem mindegyik hangosabb, kattogós. Bármelyik volt nálam.
Más márkához képest nézve, ami nálam volt.
Szerk.:
2 db C805, C845 és C655 volt nálam, amihez már az új fajta távirányító járt. A többinél még az előző típus (kicsi és nagy) volt. -
ρσгτσ
addikt
válasz
blueye #34519 üzenetére
Tartalomtól függ. Ha például a The Last of Us -ban messze gyalogolnak a hóban, ott annyira nem feltűnő. De színesebb, kontúrosabban tartalomnál sokkal jobban látszik.
Hogy kinek mennyire feltűnő azt nem tudom, de létező dolog. Mondjuk ez könnyen meg lehet nézni, hogy kit mennyire zavar. Főleg, ha van a közelben például egy Euronics.
Bár T8B nem tudom mennyire van kint. C655 -öt eddig mindegyikben láttam.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
blueye #34462 üzenetére
Panasz általában C805, C765 modelleknél volt. Illetve volt aki problémát látott C845 X2 -nél is. Nem csak itt, külföldi fórumokon is ezek járnak legtöbbet.
Nem tudom egyébként, hogy mi okozza a problémát. Szerintem a droid sem teljesen százas, de TCL -nél azért hatványozottan jönnek elő a hibák.
Ami nagyobb probléma, hogy teljesen random módon. Mert valószínű lényegesen nehezebb visszavezetni, mintha általános problémáról lenne szó.
Én is álltam már mindkét oldalon. Tehát azt is tudom igazolni, hogy létezik a probléma, meg azt is, hogy jól is tud működni.
Szerk.:
Ezért érdemes mindig hibakereséssel kezdeni. Ne később derüljön ki, ha valamilyen probléma van, amikor már nem lehet elállni a vásárlástól. -
kokokka
addikt
válasz
blueye #34303 üzenetére
Már akkor is ennyi volt, mikor megvettem az enyémet. De eMag mellett dönteni ilyen összegnél nem biztos, hogy jó ötlet. Sok a panasz a gariztatasra ha valami baj van, nehézkes, lassú. Itt is írta valaki, hogy mióta szív velük. Ráadásul plusz 6k a szállítás, ami még szűkebbé zárja az ollót e között, meg a 750k között. Nekem megérte a többlet (ráadásul nagyon gyorsan megkaptam), persze ezt mindenki maga dönti el.
-
Márton
nagyúr
-
Qtya123
őstag
válasz
blueye #33864 üzenetére
Több válasz is lehetséges:
- Nem alap, hogy minden TV érintett, lehet a tiéd nem.
- Nem nézel DV tartalmakat
- Olyan vagy mint a feleségem, hogyha nem mutattam meg neki, hogy hol az akadás, nem vette észre.Valószínűleg valamelyik a 3 közül lesz a válasz.
TheMartin03: nincs ebben pontos logika. Van akinek pl az említett Venom pont fordítva van, mint nálam és DV sötét módban jó neki és a DV világosban akad.
-
mrmft
senior tag
válasz
blueye #33586 üzenetére
Csak dobozt Euronicsba, neten rendeltek, atvetelre vart de nem vittek el. Kiallitva ott sincs, C805 alig dragabb, igy azt vittek inkabb el helyette. Nem egy nepszeru modell az elado szerint, o sem tudott sokat rola. Azon a dobozon nem volt FALD felirat (55"), vagy csak mi nem lattuk, hogy a boltban milyen amugy sem relevans. Madj te megmondod milyen, annak legalabb van ertelme amit te latsz majd otthon belole.
-
mrmft
senior tag
válasz
blueye #33520 üzenetére
27x vs 29x ert lattam oket. Gyakorlatilag SDRben is latod, de leginkabb HDR tartalmaknal latvanyos - Dolby Vision, stb. szinte csak HDR-t nezek rajta. Streaming szolgaltatok, BR lemezek itt nagyon kijon.
224 az jo ar egy ekkora TV-nel. Probald ki, aztan eldonotod megfelel-e. Ha nem "faj" a kulobseg, akkor viszont... -
zedok
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL Qled 55coll 10BIT Android hibátlan dobozában
- Új csak kipróbált Smartech 55 139cm Qled 4K UHD Quantum tv google assistant,Netflix, stb
- Eladó garanciás,új állapotu projektorom kihasználatlanság miatt!
- Új, bontatlan dobozos Bose Smart Soundbar 2 év garanciával
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged