- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt501
nagyúr
-
zsolt501
nagyúr
válasz
dm1970 #36859 üzenetére
Nálam az ilyen kép akkor volt, mikor a kábelen érkező jel túl erős volt, ez nem minden TV csatorna esetén jött ki, de volt hogy az adás be se jött, majd kihívtam a Digis szerelőket és némi jelerősség méricskélés után bizony be kellett szerelniük egy jel csillapítót, miután ez megtörtént a hiba megszűnt.
Megjegyzem alacsony jelszint is tud hasonló hibát okozni, ezt érdemes ellenőrizni a TV-n is.
Ráállsz a hibás TV csatornára, majd a távirányítón megnyomod a fogaskerék jelet > minden beállítás > Csatornák és bementek > Csatorna > Csatorna diagnosztika
Itt nézd meg milyen jelerősséget és jelminőséget mutat, ez jó kiindulópont a hiba keresésben. -
ρσгτσ
addikt
válasz
dm1970 #36679 üzenetére
Pár percig tart. Pontosan nem tudom mennyi ideig, sosem néztem.
OTA telepítésnél megmarad, IMG -nél nem. De ahogy korábban írtam, ha jelentősebb frissítés megy fel a TV -re, akkor ha gond nincs is azonnal, érdemes később azzal számolni, hogy lehet kell majd egy visszaállítás.
Szerk.:
Persze arra nincs garancia, hogy 100% -ban minden megmarad. Lehet egy-egy képi beállítás visszaáll, megváltozik. Vagy valamilyen funkciót újra be kelle kapcsolni. Nem jellemző, de előfordul.Alapvetően viszont az OTA nem csinál visszaállítást.
-
bnorci71
addikt
válasz
dm1970 #35903 üzenetére
Az biztos, hogy a szolgáltató kizárható, mert a box telekomos volt, most pr telekom van koax+CAM.
+boborján2
Pedig én a Pr-re gyanakszom ott van valami hiszen DVB-T-vel semmi
viszont úgy tudom a Pr nem nyúl a jelhez amit kap küldi tovább.
a Pr saját Amiko boxával nem volt ez a hiba. -
ρσгτσ
addikt
válasz
dm1970 #35440 üzenetére
Beállítások --> Csatornák és bemenetek --> Csatorna
Ott az országot állítsd át Egyesült Királyságra vagy Olaszországra. Aztán úgy keress frissítést.
Ha úgy sem talál, vagy manuálisan szeretnéd felrakni az újabbat, akkor Telegram.
A szolgáltatós, normál TV csatorna problémákhoz nem tudok hozzászólni. Nem igazán használom.
Szerk.:
Illetve volt akinek Franciaországon talált frissítést. -
bnorci71
addikt
válasz
dm1970 #32308 üzenetére
Szia!
Pr-telekomos vagyok nálam semmi gond, ha van beszólok srácok kijönnek megcsinálják. Na jó mostanában már azért tudnak olyat, hogy péntek délután kipurcan a net és azt mondja a telefonos csaj ,hogy majd hétfőn jönnek. Valami olyan rendszer van, hogy itt a településen csak 3x van szerelő. Szerencsére csak a konnektor viccelt meg így nem kellett net nélkül lenni hétvégén. -
ρσгτσ
addikt
válasz
dm1970 #25635 üzenetére
Biztonság menüben szokott lenni. Nálam:
- Adatvédelem
- Biztonság és korlátozások
- Ismeretlen forrásokValószínű nálad is így, vagy hasonló helyen van. Az biztos, hogy biztonsággal kapcsolatos rész alatt kell keresni.
Egyébként úgy emlékszem akkor is át tudod állítani, ha telepíteni szeretnéd az apk -t. Mert megkérdezi a TV. Ezt próbáltad?
-
st6969
őstag
válasz
dm1970 #25635 üzenetére
Szia,
nekem ez egy elég nagy csalódás a Google TV rendszernél: azt gondoltam, hogy szinte "minden" releváns appot fel tudok tenni a tv-re, amit a telefonra is, különben mit ér az, hogy Google TV a rendszer? Hát nem lehet. De még a Fotók alkalmazást semMamának szerettem volna végig pörgetni a Fotókba szinkronizált nyaralás képeket, de nem találtam megoldást rá. Mondom, akkor marad a régi módszer: telefon tükrözés. Csak hát annak a minősége TCL-en erősen kompromisszumos.
Ha megvannak a streaming appjaid egy adott rendszeren, akkor szerintem oly' mindegy, hogy milyen a tv-d rendszere. A saját felhasználásomban én nem látom semmilyen előnyét annak, hogy ez Google TV. Semmivel nem ad többet, mint a 10 éves Samsungomon a mittudomén milyen rendszer. Ugyanezt tudtam megcsinálni azon is, kivéve a Disney+, azt nem fejlesztették le arra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ez már a középkategória: teszten a GeForce RTX 5070
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EAFC 25
- Vicces képek
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- OLED TV topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged