Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: AnyDesk átverés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qtya123
őstag
Na igen, ez egy nehéz kérdés. Főleg ezek az akadások. Hogy van akinél van, van akinél nincs. Anno mikor vettem az első IPS monitoromat, ott volt a panel lottó, hogy kinek mekkora a bevilágítás.
Itt meg az akadás lottó....!? És ugyan korábban voltak itt olyan gondolatok, hogy dedededede, mindenkinél akad, csak van aki nem veszi észre. Ez nem igaz, múltkor én is belinkeltem már ide a Vérapó kérdéses jelenetét, szépen össze lehet hasonlítani azoknak a tulajoknak a videóival, ahol valóban akad. Itt semmi akadás: [link]
Meg azt hiszem a 3test problémát is linkeltem már akadás nélkül.DE azt is írtam, hogy pl a 3test probléma nálam is akadt, de a videó bezárása és újra elindítása után megszűnik a probléma.
Szóval valóban nem hibátlan készülékek és aki beszívja egy olyan példánnyal, amelyen nem szüntethető meg az akadás, az csalódott lesz és én is visszaküldtem volna és a TCL felé sem néznék soha többé, ha megszüntethetetlenül jelen lenne nálam is az akadás.
A számomra teljesen érthetetlen dolog, hogy egy Homatics Box R 4K Plus + coreELEC esetén is ugyanúgy beakadt a 3test probléma kérdéses jelenete, és ugyanúgy video újraindítás oldotta meg azon is..... Ez felfoghatatlan, hogy miért, hiszen abban az esetben a TV csak egy megjelenítő és semmi más. Mégis ugyanaz a szoftveres probléma állt fenn egy teljesen más, elvileg a tv-nél sokkal jobb rendszeren...
Új hozzászólás Aktív témák
- Trollok komolyan
- LEGO klub
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Milyen videókártyát?
- Iqos cigaretta
- MIUI / HyperOS topik
- További aktív témák...
- Samsung UE55TU7102KXXH 139 cm / 55 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Philips 20PF4110/01 LCD TV monitor 20"
- LG 55SM9010PLA 4k Nanocell TV! 55"/Nano IPS/Dolby Vision/Atmos/4k-120hz/Freesync/HDR10/"Gaming TV"
- Hibátlan, 32" (81 cm) méretű Panasonic Viera LCD tv eladó
- Új Asus 15 Expertbook FHD Nano i5-13420H 4.6Ghz 16GB DDR5 512GB SSD UHD Graphics XE Win11 Garancia
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5540 notebook - i9 9880H 64GB DDR4 2TB SSD nVidia Quadro T2000 4GB W11
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor