- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- bambano: Bambanő háza tája
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
bnorci71
addikt
válasz
fudi2002 #29871 üzenetére
gyors jelentés
Pr-telekom saját Amiko Ali3712 HD boxa HDMI kábellel természetesen
Jel78 Minőség 90 a box szerint
kép blokkosodás kockásodás a vízilabda alatt nem volt, kép megállás volt helyett ami nyilván box hiba. Tehát az antenna jelet a 2 tuner másként kezeli viseli stb.Háttér elszíneződést/szín váltást a vízilabdán saját tunerrel sem láttam. Tornán viszont igen most az megy boxról tehát erre még nincs válaszom.
#29873 Cartmenn
ahogy gab1ka írja a méretnek ehez semmi köze csak a felbontás a lényeg.
Illetve ha jól tudom mert profi nem vagyok egy szar bitrátájú tömörítést hiába van jó a felskálázó algoritmus akkor is szar lesz a végeredmény.
Anno a Samu LE40C630 ami egy 2010 FHD model. Kapott virágbolti 480p de lehet volt 360p anyag is saját lejátszóra, nem kicsit csodálkoztam a minőségen ahogy felskálázta 1080p-re, de az Oled706-nak se okozott gondot az FHD tv adás 4K felskálázás.
Ha igazak a pletykák -szolgáltató szerelői mondták- akkor itt talán annyi előnyöm van hogy a Pr nem nyúl a kapott jelhez azt adja tovább amit a tv társaságtól kap, míg más szolgáltatóknál állítólag van/lehet átkódolás ami bitráta romlással jár
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- E-roller topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Windows Insider Program
- Futás, futópályák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest