Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Pendragon911

aktív tag

Összegezve, amit sikerült leszűrjek az eddigiek alapján. Most ami a C805-ös szériát illeti, tehát ha jól értem, akkor az 55-ös átmérőnél nem igazán jelentkezett panasz, miszerint akad, ellentétben az ennél nagyobb méret esetén már igen, de ott is bizonyos sorszámú FW esetén, mert többször elhangzott, hogy a v028 még jó volt, de másnak pedig talán a legfrissebb hibátlan vagy az azelőtti, mondjuk utóbbiban már nem vagyok biztos, de mintha ilyesmit is írt volna valaki. Ami ezekből számomra következik, hogy hardveres téren a TV-vel elvileg nincs baj, de szoftveresen nem a legacélosabb, de ez is függ a FW verziótól, így feltételezhető, de legalábbis remélhető, ha volt működő verzió, akkor lehet még újra megint, amennyiben a fejlesztők veszik a fáradságot, hogy kidolgozzanak egy működő FW-t. Személy szerint nem számítok sok jóra, mert nekem 65"-os van, de azt nem tudom, hogy milyen FW van rajta, emlékeim szerint, mintha valami frissítést egyből ajánlott volna és települt is. Mondjuk végső esetben ott van a Mi Tv Stick 4K, ha azzal rendben működik, akkor elleszünk vele, hátha lesz rendes FW, de hátha nem lesz rá szükség. De hogy miért függ a készülék méretétől, hogy akad-e vagy sem, ez egy nagyon jó és egyben érthetetlen kérdés :D

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés