- Ingyen kellene, de tegnapra
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ég veled, KEndre! :(
- Milyen mosógépet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mindent a StreamSharkról!
- A TLS, mint OSINT (nyílt hírszerző) eszköz
- Pi-hole, a reklám blokkoló (Bevezető)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ChromeX
addikt
105GBP + Shipping Core box + Aftermath expansion Voidseeders expansion
Persze valóban jobban megéri. De akkor is KS-t backelsz várni kell rá stb. Meg igy utólag könnyebb eldönteni hogy kell e + a fordításért is fizetsz gondolom ami nem lett tul jo ahogy olvasom.
Ha lehetne most kene pledgelni ezt a verziót gondolom igy jarnek a legjobban. -
Frod
addikt
válasz
ChromeX #3295 üzenetére
"de amúgy értem, mert ez prémium árazás mint minden más termékszegmensben nem feltétlen ér ennyit de ennyibe kerül.."
Ha belegondolsz 100€ egy játék legtöbbször KS-en. Nem tétel kb azoknak a piacoknak ahová leginkább célozzák ezeket. Csak a mi játékpénzünk ér ennyit...
Pár minis játék után egyébként nagyon tud csökkenni az újabb 2 kilónyi műanyag minivel megpakolt játékok iránti lelkesedés - ez saját tapasztalat
Plusz én is mindig mondom páromnak, hogy én nem költök, ellenkezőleg nyerek rajta - hiszen a Nemesis cakumpakk volt 33e KS-ről, itthon csak az alap 45e, amire veheted a kieget 20-ért, a Tainted Grail lesz 40e, míg a háromszor akkora KS kiadás 30e.#3297 TrollBalintChromeX
A védőzéssel még nincs is gond, egy ilyen összegű játéknál nálam alap, hogy védőt kap, ellenben az insert valóban katasztrófa a kártyás részen, mivel hajlik a védők teteje, így kicsit a lapok maguk is....
Legalább nem kopnak ¯\_(ツ)_/¯Do you see the white shadow?
-
TrollBalint
addikt
válasz
ChromeX #3295 üzenetére
halkan jegyeznpém meg, hogy a Nemesis (nem tudom mennyi most, én még az elején vettem meg) szerintem túlárazott a minőségéhez képest. Az elemek úgy ahogy rendben vannak, de érdemes némi kártyavédővel kalkulálni, mert az akciókártyák viszonylag gyorsan kopásnak indulnak, plusz kifejezetten rosszul oldották meg az insertet. Ahogy kivettem a dobozból már szedte is le a dobos belső oldaláról a papírt
Persze ezek mind orvosolhatóak, meg elkerülhetőek, de egy 40k-s játéknál azért alapnak tekinteném.https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
maross
nagyúr
válasz
ChromeX #3295 üzenetére
Ha hajlando vagy kijatszas/megunas utan eladni, akkor erdemes az eladási arat is figyelembe venni. Sokszor tobbert lehet eladni a vegigjatszott ks jatekokat, mint amennyiert vetted. Mivel nalam (jo esetben) egy vegigjatszast er meg minden, sokkal szivesebben veszek egy 30-40k-s ks cuccot, mint egy feleannyiba kerulo boltit, amin azonnal ott a 30% buko. Termeszetesen nem mindegyik ks-re igaz, es most mar vamafaszornyek is vannak, de azert nagyjabol lehet tudni a varhato eladasi erteket a kiado elozo jatekai, es a jatekhoz adott ks exkluziv cuccok mennyisege alapjan.
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
ChromeX
addikt
válasz
TrollBalint #3294 üzenetére
Ez jó ötlet.
Lehet hogy kiprobálnám. Nem oylan régen kezdtük társasozni 1-2 éve és tudom hogy a nagyobb KS-ek ennyibe fájnak de azért nekem ez még mindig az "irgalmatlanul sok" kategória egy társasért. Tudom, hogy a minik nagyon megdobják az árat de ha azt nézem hogy egy Eldrich Horrort megvettem 15kért ami brutálisan jó minőségű minden elemében, tele kontenttel és minden mással akkor arányaiban nekem sok kicsit a 40k+.Jah és ha nem akarom megunni akkor a kieg és 20k
de amúgy értem, mert ez prémium árazás mint minden más termékszegmensben nem feltétlen ér ennyit de ennyibe kerül..
[ Szerkesztve ]
-
TrollBalint
addikt
válasz
ChromeX #3280 üzenetére
Van egy fajta hangulata na. A Holtak Tele is hasonló semi-kooperatív, de szerintem ez jobb (vagy azért, mert az alienek nagyobb kedvenceim, mint a zombik) De nagyon bele tudom magam élni a játékba.
Ami külön tetszik, hogy ha az első játékos kiesik, onnantól kezdve Ő irányíthatja az Alieneket (ekkor már borítékolható, hogy nem lesz sok kör vissza)
Ha pesti vagy, a Szellemlovasban ki lehet kölcsönözni, egy próbát mindenképpen megér. Ha nem pesti vagy, akkor esetleg valami társasklubban lehet érdeklődni, hogy ki lehet-e próbálni. De ha az Alien világ / filmek bejönnek, ebben sem fogsz csalódni.https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
ChromeX
addikt
Végre megérkezett: [Sanctuary: The Keepers Era ]
-
Dr.NX
addikt
-
törölt tag
-
Dr.NX
addikt
Müllerben mi a kínálat társasjátékokból?
Szombaton lesz -20% akció, jó lenne tudni, hogy érdemes-e arra járni.Elfogadom a sütiket.
-
Auchanban megint több társas leakciózva 3-3,6k (atlantica, minicity, jorvik)
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
ChromeX
addikt
Ez a Nemesis tényleg ennyire nagy szám, hogy a Delta mindent hoz MO-ra belőle magyarul?
Nagyon drága de azér nagyon tetszik is, kérdés hogy valoban ilyen jó. -
Nunder
őstag
Tudja valaki hogy milyen néven fut magyarul a "foamcore" vagy "foam board" nevezetű polisztirol+papír tábla? Hetek óta keresek egy boltot ahol kapni lehetne, de mindenhol csak szigetelés, építőanyag stb. jön szembe folyamatosan. Insert-et akarnék belőle fabrikálni, és az istennek se tudom, hogy a magyar társasos kollektíva hogy hívja ezt, és honnan szerzi be.
[ Szerkesztve ]
“It's the job that's never started as takes longest to finish.” // blackbird3dworks.hu
-
-
citkar
addikt
válasz
kismanús #3272 üzenetére
H. P. Lovecraft novelláin alapulnak. Az általa használt "Arkham" szó (nevezzen meg vele az ember egy intézményt, vagy várost, vagy akármit) az őrülettel függ össze. Az ő irományaiban jelenik meg (az ő, mondhatni kevésbé ép elméjének a szüleménye) Arkham városa (továbbá Eldritch és Innsmouth városa), Cthulhu (és sok más) ősi vén (vagy istenség) , vagy a Necronomicon könyve, meg még ki tudja mi minden.
-
kismanús
csendes tag
Sziasztok! Érdeklődnék hogy valaki el tudná mesélni nekem ezt a cthulu may die és a arkham horror meg a eldricht történetét hogy hogy van ez időrendben vagy mi akapcsolat közöttük? Illetve valakinek esetleg eladó Nemesis társasjátéka van eladó? Köszönöm szépen.
-
Pá
addikt
válasz
doddencs #3268 üzenetére
Köszi ez jó, viszont most látom, hogy ez úgy 60%-kal drágábbra jönne ki a Swannál, szóval még várok egy kicsit véleményre, hogy mennyivel jobban passzol a kártyatipusra. 10 csomag kéne nekem a prémiumból, szóval inkább csak akkor venném ezt, ha tényleg indokolt.
Splendornak is ez a mérete, hátha valakinek azzal van tapasztalata.
[ Szerkesztve ]
''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
doddencs
senior tag
pár napon belül mindig átvehető volt a könyvesboltban.
-
Pá
addikt
Sziasztok! Még csak most láttam, hogy van társas topic PH!-n eddig elkerülte a figyelmem, elmúlt fél évben eléggé rákattantam, szóval ment is a kedvencekbe.
Kérdés. Dead of Winter kártyavédő tapasztalatai vannak valakinek? A legegyszerűbb lenne a szellemlovastól a Swan márka, de ha jól látom az 65x90mm. Ha jól tudom a kártya pedig inkább 63.5x88 lenne, szóval félek, hogy lötyögős lenne.
Maydaynek elvileg van 63.5x88-as védője, de mindenhol out of stock...Szóval lécci vagy nyugtassatok meg, hogy jó a Swan is rá, vagy adjatok egy jó Maydayes beszerzési tippet.
''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
-
válasz
Tristis #3262 üzenetére
Köszi de mire olvastam már rendeltem egy magyar verziót az alapjátékból meg egy Forsaken Lore kiegészítőt. Pedig itt még van is raktáron angol. Bár az persze drágábban jött volna ki 6-7ezerrel összességében. Na mindegy reménykedem benne hogy jól sikerült a magyar fordítás.
Youth hides the key to salvation
-
válasz
jansky1 #3260 üzenetére
Koszonom szepen! Nem tudtam hogy az angol verziok ennyivel dragabbak mint a magyarok. Boardgamezone-on most learazva latom 22ezerert de azt irja keszlethiany a rendes ara 26ezer. Arrol a kulfoldi oldalrol se lenne meg 27ezer alatt. Azt hiszem inkabb elgondolkozom hogy az angol verzio meger e nekem plusz 10 ezer forintot
Persze a kiegeszito is dragabb 2-3ezerrel.Youth hides the key to salvation
-
jansky1
senior tag
válasz
DelArco #3259 üzenetére
Boardgamezone beszerzi neked, ha épp nincs náluk, de lehet ,hogy várni kell rá 1-2 hetet..
Külföldiek:
EH van philibertéknél, de a kieg nincs.
Ezt szoktam még nézegetni a közös rendelések miatt, meg ezt.[ Szerkesztve ]
-
Hello!
Tudtok esetleg olyan magyar webshop-ot ahonnan meg lehet rendelni a Horrified es/vagy az Eldritch Horror (es ehhez a Forsaken Lore) angol verziojat? (elobbibol csak az van eleve ha jol tudom) Esetleg ha itt nincs akkor valami kulfoldi jo webshop ajanlast is szivesen vennek.
Youth hides the key to salvation
-
Tristis
őstag
Ticket to Ride... hmm nos igen. Vannak egész játszható verziói. Pl. Európa 4 főre: itt már sokat számít ki-kinek hogyan és mikor épít keresztbe. Persze itt is a küldetések szerencséje egy nagyon fontos tényező. Svájc se rossz, India sem....
Én azt gondolom túllépet már rajta a kor igen. Az emberek szeretik a vonatkozást.
Ezért is csinálták meg a 18XX társasjátéksorozatot. Trollface
Eldorádó legendáját játszanék inkább. Fillérekért árulgatják használtan is, és közben egy zseniális játék. És van benne normális pakli építés, ami azért nagyon kevés játékra elmondható. Térkép is lassabban unható...Ami az unverzumnak Chuck Norris, az az NBA-nek Török Péter.
-
Nunder
őstag
Igen, van benne szerencse persze. De folyamatosan számolni tudsz vele. Érdekes nálunk általában azok nyernek akik nem csak úgy húznak, hanem latolgatják az esélyeiket/taktikáznak. Különböző könyvek nagyon meg tudják kavarni a dolgot, és ha valaki berobban akkor sincs veszve minden.
Nem egy kockadobós valami, ahol mindegy mit találsz ki, akkor is a random-ra vagy bízva. Itt tudod építeni a stratégiádat, hogy mivel töltöd a zsákod és senki se érzi magát szivatva a végén.
Mikor este 10kor le tudsz ülni a családdal egy kicsit szórakozni, nem feltétlenül akarok olyan eléjük tenni, ami folyamatos újra gondolást, bonyolult tervezgetést igényel. De nyilván a BGG rating is csak dísznek van és kukába való az egész
Ezt az "1 óra után dolgot" meg pont nehezen értem, mert minél jobban telik az idő, annál inkább hígul a zsák és egyre jobban lehet taktikázni.
[ Szerkesztve ]
“It's the job that's never started as takes longest to finish.” // blackbird3dworks.hu
-
Azie
őstag
válasz
mike1334 #3254 üzenetére
kieggel, ami állítólag balanszol
. valóban, a másik kettőnél tudod mire számíthatsz, itt teljes meglepetés, hogy 1 óra után kisz*psz mint a torkos borz, mert 3x olyat húzol, amire 10% az esély. de persze, ettől még szeretheti bárki
"Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
Azie
őstag
Kuruzslók 100% random faktor, még a TTR-nél is durvábban. Az az nyer, aki több mozdonyt húz miatt kb. nincs értelme leülni vele játszani józanul. Hogy ezen bármi is balanszolna? Hát kétlem.
Persze aki szeret reszelővel, annak jó lehet. ; )
Tálkának mi METRO-s szószos porcelán kínálótálat használunk.
https://termekek.metro.hu/shop/pv/BTY-X13589/0032/0021/Metro-Professional-tapas-t%C3%A1lka-sz%C3%B6gletes-8cm-6-db
de ez is jónak tűnik:
https://termekek.metro.hu/shop/pv/BTY-X122343/0032/0021/Metro-Professional-t%C3%A1lka-7-cm-6dbhttps://cdn.metro-group.com/hu/hu_pim_13547001001_01.png?w=400&h=400&mode=pad
https://cdn.metro-group.com/hu/hu_pim_122302001001_01.png?w=400&h=400&mode=pad[ Szerkesztve ]
"Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
Mexbacsi
tag
szintén pepco vagy ikeat tudom ajánlani a legolcsóbban
emelett tárolónak is tökéletesek a dobozba.
-
Nunder
őstag
Lidl, OBI stb. szokott lenni kis méretű fém tálka, néha mágneses, néha nem. Nekünk az bevált, valamint a Pepco árul ilyen téglaszerű, tejüveg kinézetű kozmetikai tárolókat, külön tetővel. Alja tároló, teteje preztentáló.
De a legjobb az a Tesco kis 4db-os műanyag tároló készlete, kb 210 forint a 4db, ha ügyesen legózol, akkor a dobozokba is beleférnek.
Emellett hallottam, hogy valaki az IKEA-s műanyag tálakat preferálja.
[ Szerkesztve ]
-
citkar
addikt
Üdv!
Kissé off, de jobb topikit nem találtam hozzá.
Társasjátékhoz keresek kis tálkákat (durván 8-10 cm átmérőjű,, kb 5 cm magasságúakat), amiben kis dolgokat tehetünk a játék közben. Konkrétan a Lords of waterdeep kis kockáihoz keresek tárolókat, de nyilván másnál is előkerülhet. Külföldi rendelés is szób a jön. -
Nunder
őstag
Az itteni havi merítés:
- 7 Wonders: Duel
- Decrypto
- Sushi Party Go!
- Nidavellirmike1334: Kuruzslókhoz most jött meg a 400db 21mm-es érmevédő ebay-ről, és pont a méret. Mivel a kéz izzad, meglepően könnyen kopnak a tokenek, főleg a fehér összetevők. Aki a Kuruzslókat tervezi annak nagyon ajánlom, hogy szerezzen be egy ilyen készletet.
-
mike1334
veterán
E havi készletbővítés, két gyors, könnyű, szerethető játék:
Mr. Jack Pocket és Lost Cities.
Lost Cities instant kedvenc, bekerült az asszony 3 kedvenc játéka közzé a Schotten Totten és a Jaipur mellé. A Mr. Jack Pocket annyira már nem. Én ismertem korábbról, telefonon sikst játszottam vele, de nem lett akkora siker itthon, mint gondoltam.
Jövő hónapban talán a Kuruzslók lesz soron, de majd meglátjuk. Vagy, ha már Knizia ilyen nagy kedvenc, akkor az Eldorado legendája. Viszonylag rövig (<1 óra), könnyed játékok jönnek be mindkettőnknek, így pl. az Everdell kiesett....unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
Freddy76
addikt
válasz
Tristis #3225 üzenetére
Köszönöm a tippet, felavattuk a játékot. Először bonyolultnak tűnt, de mint kiderült azért, mert nem volt egyértelmű a szabálykönyv, megnéztünk egy ismertetővideót, és összeállt. Kimondottan élveztük a játékot, itt is nagyot dob az élményen, hogy fantasztikusan néz ki.
A doboztető belsejében van egy felirat, miszerint: "Macska előkészítése - ha van cicád, tedd ide, miközben Macskák szigetét játszotok". Találó, mivel a legtöbb macskának két szokása van: egyrészt szeretnek dolgokat lepofozni helyekről, mérhetetlen közönnyel nézve, ahogy leesik, másrészt ha látnak egy dobozt, már benne is vannak. Itt a poén az volt, hogy a harmadik kör környékén megjelent Tappancs, rögtön beleugrott a doboztetőbe, és elhelyezkedett benne, úgy nézte egy darabig, ahogy játszunk...
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
Köszönöm a segítséget!
Arkham-al játszottam egyer-kétszer de az már több mint 10 éve volt így sokra nem emlékszem. Csak valami pozitív érzés maradt meg vele kapcsolatban hogy jó volt de nem tudom már miért. Ez is és az Eldritch Horror is a Lovecraft világ/téma miatt érdekel nagyon azt szeretem. Csak nem igazán van szerintem olyan társaságom akik 5 órás köröket akarnak játszani.
A Horrified szerintem jó kezdőjáték lehetne. Egy idő után gondolom unalmas lesz mert mégiscsak 6 szörny van összesen mégha kombinálhatod is őket. Valahol láttam talán 16K környékén annyi játékidő szerintem lenne benne hogy megérje.
Az egyetlen friss kooperativ játéktapasztalatom ez a Harry Potter: Hogwarts Battle ami eléggé tetszett bár még épp csak kipróbáltam az első két szintet. A horrified kicsit ehhey hasonlónak tűnt játékmenetben és bonyolultságban is.Youth hides the key to salvation
-
maross
nagyúr
válasz
DelArco #3236 üzenetére
Viszonylag egyszeru, fun, de van benne randomfaktor, es elejen jobban esznel kell lenni. Nem lesz egyszeru legyozni az elso szornyet, akkor mar altalaban a jatek fele-ketharmadanal jarunk. Nalunk megunhato kategorias, de valogatosak vagyunk. Az ellenfelek teljesen masok, es kombinalasukkal mindig mas taktika kell.
-
Hello!
Erről a Horrified társasról tudna pár szót írni aki játszott vele? Elég jónak tűnik kooperativ játékhoz és nem is annyira hosszú. Ami negatívumot olvastam róla eddig hogy a játék előrehaladtával egyre könnyebb lesz mert fogynak a szörnyek. Inkább az elején van nagy nyomás ami a vége felé csökken amikor már legyőztél 1-2 ellenfelet.
Az Arham és Eldritch is érdekelnének de azok ennél jóval bonyolultabbak/hosszabbak.Youth hides the key to salvation
-
-
ChromeX
addikt
Üdv,
Innen rendelt már valaki? https://www.miniaturemarket.com/customer-service/
13dollárért szállítanak ami jonak tunik és elvileg ha 22 euro alatt maradok nincs rá elvileg még áfa mentesen tudnék rendelni. -
maross
nagyúr
válasz
mike1334 #3232 üzenetére
50% sajat konyvekre es kepregenyekre, be is vasaroltam. Regota el akarok olvasni egy jim butcher (dresden files) konyvet, szeretjuk azt a jatekot.
Apropo, ami meg megdobogtatta a krumpli szivemet mostanaban, Under Falling Skies is nagyon jo, szolo jatek, de szoktuk ketten-harman is jatszani, valtott korokkel. Van print and play verzioja, ahol csak egy palya (+nehezitesei) vannak, az is jo kiprobalni, 4-5-ot jatszottam vele, még nem unom az elso palyat
.
[ Szerkesztve ]
-
mike1334
veterán
Jövő hét hétfőig a Delta Vision 25% kedvezményt ad a társasjátékaira.
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
Izland`
tag
Sziasztok!
A Five Tribes: Naqala dzsinnjei-t még lehetőség újonnan megvásárolni, vagy már nem is gyártják?
Igazából használt jó állapotú is megfelelő lenne, de ilyet sem találok. -
jansky1
senior tag
Jöhetne pár asztalkép, macskával. Nem látni olyat sehol máshol
-
Tristis
őstag
válasz
Freddy76 #3224 üzenetére
Sintránál jobb a harmadik (Pavilon rész, akkor inkább azt. De igazából egyik se, hanem:
- Családnak én Macskák szigetét vennék,, hosszabb, de szerintem mindenki lájkolni fogja, ha még nincs elegetek a polimino-kból. (azaz a tetrisből)
- Calico talán a legjobb darab, de ez már kicsit összetettebb, agyégetősebb.
Én Macskák Szigetét venném. Jól mutat, családi, szép, boldogság.
P.s.: Azulban van nyerő stratégiaAmi az unverzumnak Chuck Norris, az az NBA-nek Török Péter.
-
Freddy76
addikt
Sziasztok,
Van valakinek tapasztalata arról, hogy Azul után milyen a Sintra üvegcsodái? Az Azult karácsonyra vettük, de csak most bontottuk ki, de instant függőség jött, sokat játszunk vele. Általában a lányom a harmadik, mert ő mindig elvarázsolódik, és elkezd esztétikai szempontból építkezni, a feleségem kombinál és taktikázik, így ő a második, és általában én nyerek, mert azon túl, hogy kombinálok és taktikázok, még szemét is vagyok, és elveszem csempéket, ami neki kellene. De nagyon jó a játék, és kezdenek azért közelíteni az erőviszonyok.
A lányom valamilyen prospektusban meglátta a Sintra üvegcsodáit, és teljesen elolvadt, hogy az milyen szép... Én viszont több helyen azt olvastam, hogy az Azulnál jóval gyengébb.
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
mike1334
veterán
Piatniknál ma a Stone Age akciósan 8000.
-
Tidderman
csendes tag
Sziasztok,
Nincs valakinek véletlenül eladó Rising Sun playmat?
A nagyobbik méretű érdekel.
Köszi előre is! -
tepenzed
őstag
Ja és köszi az ajánlatokat a lenti stratégia témákban, végül egyik sem győzött meg 2 fő és magas interakció kapcsán. Raptor nevű társasjáték lett a befutó, bár kicsit más téma
-
mike1334
veterán
Tudom, hogy az "kiherélt" verzió, cserébe rövid, és ismerkedni jó. Sokkal könnyebb lesz e mellé leültetni az asszonyt
Most volt Gémklub bejelentés, jön idén a Canvas és a Mysterium Park. A másodikat már korábban kinéztem, szóval bővül a lista
-
mike1334
veterán
válasz
Tristis #3211 üzenetére
Köszi!
A Szkíta fosztogatókat néztem, de az a téma miatt az asszonynak nem jönne be. Kartográfusokat mindenki dícseri, néztem róla videókat, de egyelőre nem értem, hogy ez miért olyan jóganz schön szintén zenész.
A Marsból elvileg ez vmi rövidített verzió lesz, Rahdonak nagyon tetszett, meglátjuk mennyibe fog kerülni. The Mind nem létkérdés, csak olyan kis hangulatosnak tűnik. Panteont is dícsérik, és a 7 csoda párbaj magában kicsit uncsi már nekem. Pandemic Hot Zone szintén, kisebb, rövidebb, ismerkedni jó lesz, aztán vagy az Iberia (baromi hangulatos a videók alapján), vagy egy Legacy rész. Horrified is tetszik, de az még nincs magyarul, meg a téma szintén lehet nem lenne támogatott. Fedőneveket már néztük videón, az úgy néz ki bejövős...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
Tristis
őstag
válasz
mike1334 #3197 üzenetére
Szia Mike! Szkítia fosztogatóit ajánlom meleg szívvel., illetve Kartográfusok kötelező darab. Az ára miatt jöhetne neked az egyik Ganz schön is. Mind jó belőlük.
Amit ne: Marsból max a kezdeteket venném meg a helyedben, de az is vacak drága. The Mind szerintem nem jó ketten (jah, többen se :p). Pantenontól se lesz jobb a 7 Csoda szvsz. Pandemicből vagy Iberia-t vennék, vagy hagynám a csudába és vennék Horrifiedet. Mind a kettő jobb döntés . Fedőnevek van neten magyar nyelven, próbáljátok ki előtte
Ami az unverzumnak Chuck Norris, az az NBA-nek Török Péter.
-
DJGABI
addikt
válasz
mike1334 #3197 üzenetére
Jaipur nálunk egyik nagy kedvenc, sztem azzal játsztottuk a legtöbbet.
Fedőnevek négyszemközt asszony kedvence, bár magunk közt szólva nem túl jó benn
"Valami jó roll & write"
Ganz schön alap, Kingdomino-ból is lett duel, meg Köszöntünk… álmaid városában! is bejövősThe Mind
Írták már itt is korábban: Vigyázz6! lapokkal is játszható, fordítva nem. Ha esetleg....<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
tepenzed
őstag
Végignézegettem egy csomó videót és leírást, nagyon keresnék egy izgalmas és szép stratégia játékot két főre, amiben sok az interakció, nem hosszabb 1,5 óránál, nincs benne üresjárat, elég intenzív. 7 csoda párbaj megvan, szóval más stratégia játékokat kerestem. Fontos, hogy egymás ellen legyen, co-op nekem hamar unalmassá válik, kevés az újrajátszthatóságuk (Na jó a Robinsonnal szemeztem, de lehet az már túl nehéz lenne).
Amiket néztem, de végül nem győztek meg, hiába látványosak, kommentek alapján vagy nem olyan jó két főre, vagy túl sok a szerencsefaktor vagy pedig kevés az interakció és indokolatlanul hosszúak.
Szkíta fosztogatói
Nyugati királyság építőmesterei
Viticulture
Small World of WarcraftSzóval szeretek területek foglalni, építkezni, nyersanyagot termelni, hadászkodni
Nincs ilyen?
Úgy látom 2 főre ezek a fajta játékok ritkák, többen működnek igazán
[ Szerkesztve ]
-
Nunder
őstag
Más: kattogok a kártyatartókon egy ideje, de nem találtam normális árút és kinézetűt. Az ALDI árul egy faék egyszerű "Rummy" játékot 2100 magyar forintért, amiben van 4 db jó minőségű plasztik kártyatartó állvány. Sötétkék színű, 3 sávos, és pont frankón dönti a kártyákat hogy láthatóak maradjanak. Akinek esetleg kell ilyen, annak ajánlom. A Rummy lapkákat meg jól lehet használni mondjuk alátétnek billegő asztalnál
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Háztartási gépek
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Apple notebookok
- Gitáros topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Spórolós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest