- Kempingezés és sátrazás
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
Új hozzászólás Aktív témák
-
fausto
addikt
válasz
mike1334 #6861 üzenetére
Hivatalosan nem, szerintem egyébként eladó függő. Engem pl. elhajtottak, hogy rendeljem meg online, ráadásul ha megrendendelem, oda sem adják bolti készletről, meg kell várni, amik kiszállítják. A kollégám viszont bement és simán odaadták neki a játékot a tv kedvezménnyel...
-
TrollBalint
addikt
válasz
mike1334 #6789 üzenetére
Elég érdekes kérdést vetettél fel
Szerintem ezt a mérőszámót, hogy komplexitás, nem igazán tudod bevezetni, mert függ attól, aki olvassa. Ha pont olyan rúgóra jár az agya, mint aki a szabályt írta, akkor egyből megérti. Más meg gondolkodik, hogy mire is gondolt a költő. Plusz, az sem mindegy, hogy mennyire van jól megfogalmazva a szabály. Volt olyan társas, aminek kb. 4 oldal (A5) volt a szabálya, magyar játék, (ezt csak azért tartom fontosnak, hogy nem lehetett fordítási hiba) és többet ültünk a szabály felett, mint egy Feast for Odinnál...
Ha mindenképpen erre szeretnél szűrni BGG-n, annyi ötletem van, hogy a játékkészítő nevét nézd meg. Ha ismersz tőle más játékot, akkor tudod, hogy kb. milyen összetettségű / stílusú a szabálya. (Persze szeretnek néha kilépni a komfort zónából is a készítők, de hát na, nem lehet minden tökéletes)
-
Mortein
tag
válasz
mike1334 #6800 üzenetére
Szerintem függ a társaságtól is, amivel játszol. Ha otthon családi környezetben, akkor az a fontos, hogy egyszerű szabályok, könnyű ki- és elpakolás, stb., viszont ha társasjátékos barátokkal játszol, akkor mindig lesz valaki, aki ismeri a játékot vagy együtt gyorsabban összerakjátok a részleteket, és ekkor már a komolyabb játékok is előkerülhetnek.
-
goccer
aktív tag
válasz
mike1334 #6800 üzenetére
Egyet nem értek, minek akarsz bevezetni egy újabb mérő számot, amikor az infó amit keresel az gyakorlatilag a játékszabály oldalszáma? Ok, persze nem ilyen egyszerű mert egy oldal lehet zsebnotesz meg A4 méretű is, de legyen akkor karakter szám
Őszintén én erre azért nem érzek akkora igényt a bgg userek körében, de persze szíved joga megfuttatni a kérdést itt-ott.
-
citkar
addikt
válasz
mike1334 #6796 üzenetére
Értem mit mondasz, nekem is rendszeresen újra kell frissíteni a szabályokat. Elfogadom, hogy valakinek ez is egy szempont, hisz van olyan helyzet, amikor számít, de hát ezért jó, hogy tömérdek beszámoló és leírás elérhető az interneten, amiből ez kiderül. Arról nem is beszélve, hogy a társasjátékos társaságban is lehet érdeklődni, sőt egy fórumban, vagy FB csoportban is számtalan ajánlatot kap valaki, ha leírja mifélét keres. Persze ettől függetlenül neked hiányozhat a BGG-n ez a keresési feltétel, másnak meg más keresési feltétel, de ettől még rengeteg jó társasjátékot lehet találni. Mondhatnám azt is, többet, mint, amivel játszani tudnék, így nem a BGG-n lévő keresőmotor a szűk keresztmetszet.
-
citkar
addikt
válasz
mike1334 #6789 üzenetére
Valóban lehetne úgy is megkülönböztetni a játékokat, de akár lehetne úgy is, hogy van-e benne fehér bábu, vagy csak páratlan érmék lehetnek benne stb. Nem bonyolították ennyire, különben túl sok igény, akár ezernyi indok alapján is lehetne szűkíteni.
Egy szubjektív, értékelést alkalmaznak, ami segít egyszerűen szűkíteni a keresést, de nyilván utána, ezen túl neked kell tovább szűkíteni a keresést, pl ajánlók elolvasásával, hogy miért is ítélték bonyolultnak az adott játékot. -
goccer
aktív tag
válasz
mike1334 #6786 üzenetére
Pont ezért nem 4.99 a Sakk meg a Go súlya. Sztem ilyen szempontból nincs nagy különbség ezek és a modern eurok között, mindegyiket lehet kompetitív módon / szinten is játszani. Csak hát az említetteknek van pár évszázados előnye
Ugyanakkor semmi nem indokolja hogy ennek hatása legyen a súlyra. A súly azt mondja meg (számomra), hogy mennyi energiát igényel, hogy megtanuld olyan szinten hogy élvezhetően tudd játszani. Talán annyi kitétellel, hogy ahol nagyon hulladék a szabálykönyv ott, amiatt több energiát kell beletenni, mint amennyit indokolna egyébként a játék bonyolultsága. Szóval ezt így végig gondolva, arra talán mégjobb szám, hogy én milyen gyorsan tudom megtanítani egy új játékosnak, hogy élvezhető szinten tudjon játszani.
-
Azie
őstag
válasz
mike1334 #6706 üzenetére
igen, könnyen tanulható, 3 játék után nagyjából kiismerhető. nagy előnye az ark nova/wingspanhez képest, hogy gyorsabban lemegy és a közös discardból lehet visszavenni lapokat, amíg fel nem gyűlik 10+ lapra, akkor remove és újra.
sokat számít, hogy kiszedik-e előled ami kell/hagynak e durva kombókat össszehozni.
pl. 6 hüllő + 2x minden hüllőért 6 pont. =72 pont. -
Izland`
tag
válasz
mike1334 #6665 üzenetére
Nekem is megvan egyébként, a családban is van még egy, csak szerettem volna ezeken kívül még egy bontatlant tartalékba, mivel hatalmas kedvenc nálunk. Csak addig halogattam, hogy kifutottam az időből.
Először papíron, majd excelben vezettünk, vezetünk statisztikákat arról, hogy melyik istenkártya, melyik ellen milyen arányban győzött. (Charon majdnem az összes kártya ellen magasan vezet, szinte verhetetlen.)
Boardgamearena-n szoktam néha játszani még a Santorinivel.TeebyKay #6666
Remélem jönni fog.Egyébként igaz, már szinte minden fórumot végig bújtam, de van nektek a Santorinihez hasonló absztrakt, akár 2 fővel is játszható kedvencetek, amit ajánlanátok?
Ezekkel játszottam már, mind kedvenc is: (tudom van, amelyik nem teljesen absztrakt)
- Onitama
- Azul
- Quarto
- Quoridor
- Hive
- Kingdomino
- Century Fűszerút
- 7 csoda párbaj -
maross
nagyúr
válasz
mike1334 #6550 üzenetére
Az Escape Tales sorozathoz hasonlit a legjobban, de ha jol sejtem, ezzel nem vagy elorebb. Talán az Unlock sorozat lenne a második a sorban. Vannak benne karakterek, különböző tulajdonságokkal, vannak helységkártyák, amin észre lehet venni dolgokat, vannak tárgyak, amiket lehet gyűjtögetni/kombinálni, és ki kell szabadulni valahonnan/meg kell oldani a bűnügyet. Egy spoilermentes youtube videóval többre mész szerintem
.
-
maross
nagyúr
válasz
mike1334 #6454 üzenetére
Ha valakit még érdekel nyomozos-szabaduloszobas , a piatniknal eleg sok akcio fut, kozte a 3db adventure game (magyar) marha olcson.
-
maross
nagyúr
válasz
mike1334 #6463 üzenetére
Facebookon van ks tarsas adasvete
Ra is kereshetsz, kereso hirdetest is feladhatsz. -
Tristis
őstag
válasz
mike1334 #6441 üzenetére
Azért a két főt tartják a legjobbnak, mert jó hosszú játék. Amikor én játszottam vele, nagyon sokáig tartott, ahhoz képest, hogy egy elég egyszerű játék. A döntések, amiket meg kell hozni benne nem eléggé vonzóak a hosszú (3 fővel 3 órás) játékidőhöz képest. Magyarul unalmaska, sok dekórral
-
-
fausto
addikt
válasz
mike1334 #6295 üzenetére
Ja, értem
Az Árész kiegészítőkkel én úgy voltam, hogy elég drágák és mindjárt 3 jött, úgyhogy inkább kihagytam. A másik kettővel úgy vagyok, hogy ránézésre tolja a játékidőt és közelebb visz az eredeti Mars élményéhez, de ha hosszú MT hangulatot keresek, akkor inkább azt veszem elő. Viszont a Krízis van annyira egyedi és érdekes, hogy szerintem előbb-utóbb beszerzem. Mondom, én alapvetően szeretem az Árészt, nálam jól megfér a nagy Mars mellett. Ami egyébként all-time kedvenc, minden kiegészítővel, nem rég sikerült beszereznem a Pathfinders-t is hozzá.
Az Ázsiával önállóan játszottatok vagy kiegészítőként? Mi eddig csak az alap Fesztávval játszottunk, nem igazán ismerem a kiegeket.
Az Arnakot ketten fogjuk játszani, ritkán tudunk ennél többen. A fiam még csak 8 lesz, szerintem neki még kicsit bonyolult, de meglátjuk. Olvastam, hogy 3+ fő felett a legjobb, de bízok benne, hogy ketten is tetszeni fog. Ahol van solo mód, ott általában a 2 fős játék sem rossz. Kollégám dicsérte, ő is két fővel szokta játszani. -
MZsoltee
veterán
válasz
mike1334 #6291 üzenetére
Hétköznap 7 wonders duel, ketten vagyunk az asszonnyal. A phanteon előkerül néha, de a politikus kieg még nem volt felavatta. Hétvégén baráti társasággal 3-4-5 fő akikkel szoktunk játszani.
Most a nyugati királyság epitomesterei jött be, az megy is. Két hétvégén játszottunk 4 kört. Elég kiegyensúlyozott, kezd kissé politikussá válni, tudunk már egymásra is figyelni. A héten használtan, de gyakorlatilag bontatlanul jött a lovagok is. Még nem próbáltuk, de van más is bontatlanul a polcon. Vörös katedrális például.
Brass, Concordia, Alhambra, esetleg carcassone szokott előkerülni. Fillerbol a travelin jött be múltkor, hangulatos és van azért benne interakció. Meg most hétvégén volt Takenoko. Aranyos kis fillér, de nem nagy szám.Két hét múlva jön két jó baratom hozzánk, ők is hoznak majd játékokat. Meg olyankor kerül elő a root. Múltkor scythe és fcm volt porondon. Előbbi engem nem vett le a lábamról, utóbbi izgalmas, tuti van melyesege is.
Addig talán az epitomesterrel és a lovagok kiegészítőknek nézek utána. Lehet beszerzés is lesz belőle.
Mi az aktuális trend után járunk jellemzően 1-2 évvel. Meg ol Ark Nova se került fel még az étlapra sem.
-
-
-
japunk
aktív tag
válasz
mike1334 #6266 üzenetére
Én is inkább olyan dolgokat árulok (Xia fullos pakk, DungeonQuest, SpaceCorp nyomott áron) amik nem mindennaposak a csoportokban, de konkrétan nulla jelentkező. Igaz, meg is kérem az árukat mert azért potom pénzért sem válnék meg tőlük, sőt, azt sem bánom amúgy ha megmaradnak, az új cuccokat majd rakom máshová akkor.
Ezek vannak most eladóban nálam, jó lenne helyet felszabadítani mert tegnap jött egy Dwellings of Eldervale, aztán a hónapban még jön a Nucleum, Kutná Hora, Evacuation trió is.
-
mike1334
veterán
-
japunk
aktív tag
válasz
mike1334 #6257 üzenetére
Hát itt biztos nem kell nagyítóval nézni a hexákat, ráadásul a sima karton tokenek hátulján rajta is van az adott lapka hatása ha valami nem lenne tiszta (az akrilokon nincs rajta de egy pár játék után már nincs is rá szükség, plusz van tök jó player aid a dobozban).
Az ára igen, húzós, de nekem jobban megérte mint megvenni még 2-3 random euró-t ami vagy jó lesz vagy nem. A delta előrendelési ára tényleg elég necces, de ha találsz esetleg eladó angol kiadást azzal biztosan jobban jársz.
-
japunk
aktív tag
válasz
mike1334 #6255 üzenetére
Nekem régen megvolt az első verzió amit nagyon sokat játszottunk, majd később eladtam. Utána megvettem a 2019-es évfordulós kiadást de olyan ocsmány volt az egész (az anyaghasználatról nem is beszélve) hogy maximum 1 játék után azt is eladtam. Amikor bejelentették a gamefound kampányt akkor annyira nem érdekelt a játék, viszont amikor lehetőségem volt rá itthon megvenni akkor egyből lecsaptam rá amit azóta sem bántam meg. Tényleg nagyon prémium termék, utólag megvettem hozzá az akril lapkákat, továbbá úton vannak az akril tokenek és a playmat is (a 3D terrain-nek szerintem abszolút semmi értelme, az a pár kastély mini ami benne van a dobozban az teljesen elég ebbe a játékba, több az már felesleges). Szerintem ha van játék ami megérdemelt egy ilyen szuper-mega-giga-deluxified kiadást akkor az pont ez. Ja és benne van minden kiadott kieg plusz egy új, a Vineyards ami szerintem elég jól sikerült.
-
Dr.NX
addikt
válasz
mike1334 #6175 üzenetére
A Century három része moduláris, így akár mind a hármat össze lehet rakni.
Tök más játékok, nem olyan, mint az Azul részek.
Nekem a Golem edition van meg, szeretem a szép köves-biszbaszos játékokat.
Az első részét a Splendorhoz szokták hasonlítani, van aki szerint ez jobb, van aki szerint az. -
B1T3
addikt
válasz
mike1334 #6169 üzenetére
Azért kemény, hogy egy kiegészítő annyiba kerül, mint a Pandemic: Róma bukása. Van még mit beszerezni az alap Pandemichez, de éppen ezért inkább egy különálló játékot választottam. Csak azért bosszantó, hogy én tényleg igyekszem mindig tudatosan vásárolni, és alaposan megválogatni, mikor mit veszek, mégis nagyon gyakran így járok…
-
Tristis
őstag
válasz
mike1334 #6118 üzenetére
Én azt javaslom, hogyha kastályokra vágysz, akkor vegyél ebből egy régi verziót, a többi pénzt pedig sörözd el!
-
Azie
őstag
válasz
mike1334 #6105 üzenetére
Fejben dől el. Én lusta is vagyok részletes leírást meg mindenről fotót csinálni, mert FB/marketplace app egy rakat fos (pl. aboutyou-n vett adidas papucsot nem engedte ki, hiába volt blokk, ean meg mindcen befotózva, mondván hamis...), plusz minden csoportban kiskakas a szemétdombon hogy ks link megy anyámkínja.
Plusz az ismeretlen játékokat tényleg esélytelen eladni (Bossin Space pl.), meg van egy csomó, amit el kéne adni, mert 99.99% hogy sose kerül elő - csak szeretné az ember (Euthia, Cloudspire pakk, TMB, Munchkin Dungeon pakk, Ankh pakk, WoTR pakk, Scythe pakk, TG pakk). -
ZsZso
Közösségépítő
válasz
mike1334 #6088 üzenetére
Sosem értettem, hogy egy "köszönöm" hogy eshet valakinek a terhére, pedig sokaknak ez luxus. De ennél sokkal rosszabb, amikor pl. a "Köszönöm, de ne várj rám feleslegesen"-t spórolja le és csak az 5. végtelenül türelmes és kivárós hívásod után méltóztatik tudatni veled metakommunikatívan egy hívás elutasítással.
Becsület, tisztesség, gerinc ... 3 szitokszó 2023-ban.
-
time_drainer
csendes tag
válasz
mike1334 #6002 üzenetére
Én csak a régi táblás Arkham Horrort (aka Rettegés Arkhamban) ismerem, ha jól értem Tristis is arról beszélt. Az valóban bitang hosszú. Viszont az alapján amit az LCG-ről tudok az teljesen másképp működik, és elvileg sokkal rövidebb.
Ezzel együtt, ha tényleg spórolni akarsz nem jó ötlet állítólag belevágni, mert a többi ilyen LCG-hez hasonlóan az újrajátszahtóságot kismillió kiegészítővel tudod megvásárolni, és van annyira addiktív, hogy meg is tedd. Én ezért is nem mertem belekezdeni.
-
Tristis
őstag
válasz
mike1334 #5999 üzenetére
Nekem nem szoktak annyira tetszeni ezek a coop játékok (kivéve a Robinson Crusoe-t), de a kutyulu nem fog beleférni másfél órába. Ha tudtok angolul, vegyetek régi Arkham LCG-t szerintem 10 körül. Az új hamarosan sorra kerül nálunk is, kíváncsi vagyok miért a kategória etalonja.
Amivel eddig játszottam, abból talán az Eldritch Horror a legjobb ezekből, de az is 2 fővel, 4 karakterrel inkább 3 órácska... régi Arkham (2nd ed.) olyan 5 óra inkábbMás játék, amit érdemes lehet beszerezni: Isle of Skye Big Box. A régi még kapható fillérekért a Könyvbagolyban, de a Druida kieg igen sokat ad a játékhoz és sajnos nehéz beszerezni... Sajnos így húzós érte az a 20-as, de erőt vettem magamon és behúztam. Nagyon kellemes 3-4 fős játék, kieggel a 2 fős is sokat javult (5 fő kicsit hosszú és sok, akkor már inkább mást).
Heat már fent van a polcon.
-
Tristis
őstag
válasz
mike1334 #5991 üzenetére
Instant buy, igen. Én mindenképpen veszek egyet, bár most egy izgalmas kategóriát is sikerült felfedezni: price setting
Ami jön belőle: Isle of Skye Big Box és Castles of Mad King Ludwig. Ebben a kategóriában még mi az, ami érdekes?Neume Heimat/Estates hasonlítgat erre, kellemes játék is, de nem annyira kifinomult elsőre, mint a fentiek.
Modern Art-ot csak kis részben sorolnám ide. -
TrollBalint
addikt
válasz
mike1334 #5841 üzenetére
Van olyan játékunk, amivel 2x játszottunk és kb. 9-10 éve meg van, és rá kellett jönnünk, hogy nem is igazán szeretjük, mert egyszerűen nem olyan a társaság. (Munchkin) De még csak most gondolkodom rajta, hogy esetleg eladni...
Van másik két játékunk, ami nagyon ritkán kerül elő, egyik a Marco Polo 1 ( a 2-vel játszunk szinte már csak), de nem tudnám eladni. A másik pedig a Piszkos Fred, ami igazából az első társasunk volt, miután felköltöztünk Pestre és nagyon jó a doboz tapintása. Meg hátha még előkerül...szóval nem, nem adunk el semmit
-
maross
nagyúr
válasz
mike1334 #5865 üzenetére
Mindig a legujabb kerul elo a legtobbet
. Abszolut kedvenc nincs. Maga idejeben az Iberia tetszett a legjobban, de a Wow/SW eggyel emeli a szintet, nem olyan szaraz , amerisebb-rpgsebb lett az egesz.
Hogy en is hozzategyek valami uj jatek kiprobalast: Castle Von Loghan, bgg 2.5-os nehezseghez kepest eleg hosszu szabaly, eleg szenvedos volt az elso alkalom. Ezen tullendulve, maga a jatek meguti a nalunk elvart "na ezt vegig jatsszuk" szintet. Akad itt egy odalas szoveg a kulonbozo palyak elott (neha kozben is), kis lapokra felvesett morzsak, kulonbozokeppen viselkedo ellenfelek, es a szuper laphuzo/harcolo mechanika. A fegyvertol fuggoen kulonbozo mennyisegu lapot huz az ember koronkent, amiben raadasul az ellenfel lapjai/visszakezbolpofonjai is benne vannak, ezt kell kulonbozo trukkokkel mitigalni, es a legtobbet kihozni belole. A lapokra még a szomszedos karakterek lapjai is hatnak helyenkent, nem lesz teljesen interakcio mentes a csapatjatek, azon tul hogy akkor hova sebezzuk a 3+5 -ot. De egyebkent nagyon at kell gondolni, kit iktasson ki az ember, mert termeszetesen nem csak a sajat lapjaink koze van bekeverve par szivo lap, hanem az ellenfelek maguk is aktivalnak koronkent egy-egy megaszivast. Grafika szeretheto, harcok-kombok bejovosek, sztori elmegy (idoutazas plusz pont), igazabol csak azt tudnam felroni neki, hogy hosszura nyulik. Nem mindenhol oldhato meg, hogy 2 alkalom kozt esetleg ne kelljen elpakolni - egyreszt ido, masreszt illik az adott nem rovid palyat befejezni, es utana menteni, palya kozben nem is tudom milyen opciok vannak a fenykepezos-mindentmegjegyzoson kivul.
-
maross
nagyúr
válasz
mike1334 #5863 üzenetére
Egyeni preferencia, simanal nekem jobban tetszik, a kiegekeszitos pandemicekkel es a kulonbozo feldolgozasokkal egy szinten van. Legjobban a wowos pandemicre hasonlit, de eleget valtoztattak rajta, hogy ezt is megerje beszerezni. bonusz kep: pandemices póc, + az sw az egész elé
-
Tristis
őstag
válasz
mike1334 #5843 üzenetére
Sosem adom talán el, pedig egy éve nem került elő kb.: csak egy ilyen van; Robinson Crusoe
Rossz szabály, újra tanulás: Robinson Crusoe
Gyüjtemény méret: szerintem kb. 60-70 a teteje, ha sokat játszol. (Úgy 100, hogy pár megvan barátoknak is.)
Csak jó kategória: igen, ez pont így van, az már kevés.
Megtalálni a zseniálist: kb. 1500 játékon vagyok túl (videós részletes szabály/végigjátszás szint legalább). Még most is néha rettentően fel tudok sülni egy-egy választással
Heat: nagyon várom!
-
Mortein
tag
válasz
mike1334 #5849 üzenetére
Ez igaz. Főleg a szar szabálykönyvvel rendelkező játékoknál jön az elő, hogy emlékszem valamire, ami trükkös, de sehol se találom, ezért olvashatom el az egészet. Mostanában azt csináljuk, hogy legalább 2-3 egymás utáni alkalommal ugyanaz kerül elő, de ez csak azon segít, hogy 2. alkalommal már lehet a játékra koncentrálni.
-
Theodorci
tag
válasz
mike1334 #5843 üzenetére
Nekünk egy kb ekkora stabil gyűjteményünk van, amibe csak nagyon indokoltan veszünk újat. Pont emiatt hogy oké, hogy tetszik de ne álljon benne a pénz és sajnáljam hogy ott áll a polcon. Eddig szerencsére sikerült ebben tudatos maradni.
Pl figyeltünk hogy hasonló mechanizmusok ne ismétlődjenek, nem ugrunk rá a friss hypeokra. Van nehezebb-könnyebb, családdal játszós és csak 2en játszós is. -
maross
nagyúr
válasz
mike1334 #5841 üzenetére
Amiket szeretek es kotodok, max azokat adom el, aminek felment az ara, es valami hasonloan ertelmes tarsasra tudnam kolteni. De rengeteg van ami nem kerul elo, nem lopta be magat kulonosebben a szivembe, jobb helye lenne 15%ot kamatozo allampapirban, megis ott a polcon a lustasagom vagy a kereslet hianya miatt. Amit nem sajnalsz eladni, azt el kell adni, folyamatosan jonnek az ujabb es jobb jatekok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP 250 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest