- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- potyautas: Sára és a párja.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
-
3500 - 3401
7813 - 6001 6000 - 5901 5900 - 5801 5800 - 5701 5700 - 5601 5600 - 5501 5500 - 5401 5400 - 5301 5300 - 5201 5200 - 5101 5100 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
maross
nagyúr
-
DrDobos
őstag
-
maross
nagyúr
tesco nov17-ig
-
DavidQ
tag
-
Azie
őstag
-
DavidQ
tag
Sziasztok!
Kartográfusokkal kapcsolatban lenne egy kérdésem. (Most ismerkedünk vele, 2 játékon vagyunk túl.)
Egy évszak végén a számoláskor ha olyan feltétel van hogy: a második legnagyobb régió minden egyes mezejéért jár a pont, akkor mi van ha nincs második legnagyobb régió?
- Például mindkét házikós régiómban 6-6db ház van? (Mi itt megadtuk az extra pontokat.)
- Vagy ha csak 1 régióm van 12 házzal? -
Azie
őstag
Deltánál 20% lesz hétvégén
-
Dr.NX
veterán
-
Azie
őstag
-
Frod
addikt
Valószínűleg durva elárazás lesz: Umbrella Academy Card Game / 990Ft
Azt hittem szuperjó vétel, de aztán megláttam a bgg értékeléseit és a KS kampány kommentjeit a közelmúltból. -
LazacX
tag
-
Azie
őstag
-
LazacX
tag
-
Azie
őstag
-
fateless
veterán
-
LazacX
tag
Bűvészdobozt szeretnék venni a gyerekeimnek (7,9,11 évesek). Annak idején a gyermekkoromban Rodolfo dobozok voltak, ahogy nézem, ma már szélesebb a választék. Van ezek között olyan, ami ajánlható, vagy ellenkezőleg, gagyi kerülendő? Már jártam úgy társasjátékkal, hogy jó sok pénzért csilivili körítéssel full primitív játékot vettünk, ezért előtte érdeklődnék inkább.
-
stellaz
veterán
-
jansky1
senior tag
-
Dr.NX
veterán
Müllerben van most valami jó akció?
-
Mortein
tag
-
Azie
őstag
-
DJGABI
addikt
Hmm, a Ketten a bűvös rengetegbent kevertem a sima változatával, ennek utána nézek, nem tűnik rossznak.
GSC nekünk is tetszett, 1-2 van csak meg. Elveszett kincsek tengere nekem tetszik, asszony annyira nem szereti.
Kingdomino annyira nem jött át egyikünknek sem, ezt a diy kiegészítőt mondjuk azóta se csináltam meg hozzá
De szerintem most egy darabig nem veszek, mint írtam így is alig játszunk... Pedig aztán van készlet otthon bőven
Pontsaláta asszem volt teszkóban is, 7 csodát még talán megpróbálom megyeszékhelyen, de annyira azért nem vonz így elsőre...
-
doc
nagyúr
-
stellaz
veterán
-
Azie
őstag
nem ismerem - viszont amit állítólag imádnak a gyerekek, az a santorini

esetleg imhotep / istanbul is jó lehet, egyik sem alapetően egy bonyolult szabályú, mégis meglepetéseket tud okozni, hogy mennyire gondolkodós tud lenni.
ha valami bejön, érdemes megnézni a BGGn a "peoplpe who liked this, also like" részt -
stellaz
veterán
-
Azie
őstag
-
stellaz
veterán
teljesen folyékonyan tud írni és olvasni, a számolással is aránylag jól áll, tud osztani, szorozni, nagyobb számokat összeadni
ugyanakkor az összetettebb játékok esetében látom rajta, hogy a taktikázás vagy a komolyabb előre gondolkodás azért még nem megy neki annyira, hogy ezeket a játékokat élvezzeTöbbiek:
köszönöm a tanácsokat nektek is, fiam tavasszal lesz 8 éves, ezért azt gondolom, hogy a 8 éves kortól ajánlottakat alapvetően már lehet nézni neki
-
Mortein
tag
Mi is kipróbáltunk pár messze a korosztályát meghaladó játékot a gyerekkel és nem volt gond vele, persze a lényegét nem látta át, de tudta mik a lehetőségei és tudott játszani vele. Nem azért próbáltuk ki vele, mert turbóanyu meg apu úgy gondolja, hogy a fia egy zseni, hanem mert látta mi mivel játszunk és részt akart venni. Stone age-ben teljesen jól elvolt a gyűjtögetéssel, tanulgatta a számokat, csak néha kellett szólni neki, hogy az emberei éhen halnak
. Small world is tetszett neki, a különböző népek, meg az, hogy aput meg lehet támadni. Eldorádó legendájában ő volt a fő barlangász, lassan haladt, de egy barlang sem marad felfedezetlenül. Szóval nem kell olyan komolyan venni az ajánlásokat, ha a gyerek élvezi és kellemesen tudtok időt tölteni együtt, akkor máris megérte.Ezenfelül az általad említett 2 játék is megvan nekünk és tudom ajánlani mindkettőt.
Dragomino v. Kingdominó is jó. Halli Galli-t szoktunk még játszani, az se rossz, meg a Carcassone. -
Tristis
őstag
Szia! A 8 kedvenc fillerünk. Nem tudok minden magyar címet pontosan.
Ketten a bűvös rengetegben, Kartográfusok, Ganz schön Clever I-II-III (harmadik a legjobb), Stellar, Botanik, Kingdomino + The Court házi kieg, Azul. Nekünk nem lesz, de bátram ajánlható a Cascadia. Most kb. az a Joker, ami régen az Azul volt.Efölött Calico és a Quest for el Dorado ajanlható nyugodt szívvel. Hanamikoji szerintem rétegjáték ugyanúgy, mint az Arborétum. Ütős-vivősök között aranyos a Claim első része. 10 perc van csak: Pontsaláta
-
DJGABI
addikt
Kartográfusokat vettem. Nagyon ronda lett a borítója, vagy nem tudom miért, de Cellben kb egy darab nem fogyott, Sárváron se sok. Sajna 7 csoda már nem volt, pár nappal ezelőtt is csak az utolsót fényképeztem. Mondjuk akkor Győri Zoli Igen?-je is ki volt fosztva, mára már újra töltötték.
-
Azie
őstag
-
Dr.NX
veterán
Én azt javaslom, hogy gyerekkel gyerekjátékot játsszatok.
Ha a BoardGameGeeken megnézed a kiszemelt játék adatlapját, láthatod, hány éves kortól ajánlott. Érdemes követni a játék ajánlását.
Facebook csoportokban is előfordulnak turbóanyuk, akik szerint a gyerekük 5 évesen ügyesen játssza a Korokon átot (vagy hasonlóan komplex játékot) és lealázza aput, anyut, nagyit.
A kis prodidzsi. Hát hogyne.Az én ajánlásom ennek megfelelően két koop:
Zombie Kidz Evolution
Rókanyomon -
knoxhu
senior tag
Messze nem, közel viszont összetettebb egy Everdell mint egy Fesztáv. Szerintem is csak kis különbség van a két játék között.
A fórumnak pont ez a lényege, hogy több vélemény is meg tud fogalmazódni. Mind a pozitív mind a negatív kritika előre tudja vinni a kérdezőt a döntés meghozatalában. Én ezeket kiindulási alapnak írtam, de furcsa is lenne ha mindenkinek ugyan az a pár játék tetszene. :) -
Azie
őstag
azul inkább nagyszülőknek való, gyerek érdeklődését nem fogja lekötni, vagy beunja magát.
-gondolkodós, vagy ügyességi preferált? számolás mennyire lehet bonyolult?
Esetleg roxforti csata, vagy valami más pakliépítő, Clank?
Finca?
Res Arcana?
Sztoriközpontú, mint a plüssmesék vagy egerek?
Agricola?
Carcassone?
Junk Art?
Roll & Writeok: Cartographers, welcome to?
Project L?
#3461, szerintem az everdell messze nem összetettebb, mint a fesztáv, a kuruzslók pedig (ez személyes vélemény) egy kalap... akárcsak a ticket to ride. a döntések illúzióját adja, de semmilyen befolyásod nincs gyakorlatilag a játékra.
-
knoxhu
senior tag
Kingdomino szuper választás, ahogy doc is írta, élvezni fogjátok. Azult én személy szerint nem kedvelem, absztrakt kategóriában szerintem lényegesen jobb a Sagrada, de az egy 7,5 éves gyereknek még sok lenne.
Ha szereti a dinókat akkor a fentebb írt Draftosaurus már ajánlott 7-8 éves kortól. :)
-
doc
nagyúr
Kingdomino szerintem egy szenzacios jatek, nagyon egyszeru szaballyal, de komoly taktikazast tesz lehetove.
En most a Splendort vettem le a polcrol a 6 evessel eloszor, nagyon tetszett neki (bar nyerni nem nagyon volt eselye, en meg nem szoktam hagyni
csak nem 'optimalizalok' hanem csak jatszom ahogy jol esik - Kingominoban mar 3-4 gyozelmet osszeszedett a kissrac) -
stellaz
veterán
Sziasztok!
Családi társasát keresek 2 illetve 3 főre. Kisfiam 7 és fél éves, úgy látom, hogy eddig a gépregény társas jött be neki a legjobban a modernebb társasok közül.
Most azon gondolkozom, hogy mikulásra és karácsonyra vennék társast megint.
Első körben a Kingdominóra és az Azulra gondoltam.
Ezek jók lehetnek vajon? Az Azulból melyik kiadást érdemes (látom, hogy már többféle is van)?
Illetve szerintetek ezek helyett érdemes lehetne mást venni?
Köszi
-
knoxhu
senior tag
Írok párat, remélem találok benne kedvetekre valót.

Nehézség szerinti sorrendben (1. a legkönnyebb)
1. Century: Fűszerút
2. Sagrada
3. Kuruzslók Quedlinburgban
4. Takenoko
5. Parks (ez csak akkor ha megy valamennyire az angol, minimálisa nyelvfüggő)
6. Stone Age (ebből ha megveszitek akkor már érdemes a jubileumi kiadást)
7. Fesztáv (Ehhez szerintem ajánlott az Óceánia kiegészítő)
8. Everdell -
DrDobos
őstag
-
knoxhu
senior tag
2 személyes játékok közül az egyik legjobb a 7 csoda párbaj. Ha esetleg nagyon tetszeni fog akkor a jövőben kiegészítőkkel is lehet variálni.
TTR Európa szerintem minden létszámban működik, főleg ha belépő szintű játékot kerestek. Emellett plusz, hogy van lehetőség több fővel is játszani ha úgy alakul.
Pont pár hozzászólassal feljebb ajánlottam a Kartográfusokat, igazi gyöngyszem. A játék mellett maga az alkotás élvezete is növeli az értéket, csodaszép dolgokat lehet közben létrehozni.Egyikkel se tudsz hibázni, de ha főleg csak ketten játszotok akkor én a 7 csoda párbaj + Kartográfusok kombinációt venném. :)
-
DJGABI
addikt
Tescoban akciós egy csomó társas, nem nagy akciók, kb legolcsóbb webes árak. [link]
Nézelődtem de nem igazán tudtam dönteni. Annyira mostanában amúgy sem játszunk. 2 személyeseket nézegettem: 7 csoda, Hanamikoji. Az a baj előbbi gyűjtögetőset, stratégiásat asszony nem szereti annyira. Utóbbi nem is rémlik már milyen. Mars felejtős, ilyen több órásat az életben nem játszanánk. A pici, paklisakat elfelejtettem lefenyképezni, ott a Cica pizza taco-t visszatettem, mert bgg-n két főre lehúzták. Pedig Győri Zoliék ketten demózták...
TTR Európa ketten vállalható?
Kartográfusokat amúgy is akartam, na azon elgondolkoztam.
Meg még a Schotten totten tetszett nekem -
st6969
őstag
-
knoxhu
senior tag
Nem tisztem senki játékstílusába beleszólni, de lehet tényleg érdemes egy Mindnál maradni, ha pl. egy Draftosaurus 60 percig tart 3 fő esetén, vagy akár 30 percig. Maximum az első alkalmak (a tanuló fázissal) érhetik el az általad vázolt időintervallumokat. Ez alól kivétel a Kartográfusok (ezért is írtam +1-ként), mert ha sok idő elmegy a rajzok szépítgetésével, akkor valóban túlcsúszik a 30 perce.
Saját tapasztalatom alapján, minden általam felsorolt játék a nevezett 15-30 perc között általánosítható 3 fő esetén. Ismétlem, egyedül a Kartográfusok képezhet kivételt. -
maross
nagyúr
-
knoxhu
senior tag
Szia!
Mit gondolsz, az első bekezdésed kapcsán szeretnétek már egy kicsit bonyolultabb játékot családi kategórián belül maradva?
Amit a második bekezdésre ajánlanék (15-30 perc)
- Draftosaurus
- EladLak!
- Kingdomino
- Pontsaláta
+1 Kartográfusok -
st6969
őstag
Sziasztok!
Ticket to Ride Európa és a Magic Maze Fogd és fuss játékokkal játszunk mostanában, ezek voltak az utolsó beszerzések. Nagyon szeretjük őket (11 éves lány, anya, apa). Viszont hamarosan itt a karácsony, ilyenkor szokott a fa alatt lenni legalább egy vagy 2 játék.
Mit javasolnátok, mit lenne érdemes kipróbálni? Jöhet több tipp is, nem feltétlenül kell, hogy ezekhez hasonlítson...Illetve másik kategóriában is szeretnék tippeket kérni: a Solo és a Dobble szintén nagy kedvencek, amikor csak pár 10 perc van lefekvés előtt. Ezt is szeretnénk bővíteni.
Köszönöm
-
Tristis
őstag
-
DrDobos
őstag
Sziasztok!
Ticket to Ride: Europe-hoz az Europe 1912 kieg megvan valakinek? Nagyon erdekelne minket, de olyan sok rosszat olvasni rola...
-
knoxhu
senior tag
Cascadia kapcsán nem tudok egyetérteni. Ilyen egy tökéletes filler. Könnyen tanítható / tanulható, gyors, pörgős végig, kevés a holtidő és cserébe még szép is. Ennél többet egy ilyen kategóriájú játéktól szerintem nem igen lehet várni. Ha kicsit komplexebbre vágyik az ember akkor ott a Calico ami igen hasonló.
-
Tristis
őstag
Napi filler ajánló.
- Stellar: 2 fő, nagyon érdekes választási mechanizmus, komplex élmény kis dobozban, de még éppen jó. 20 perc. Űrös.
- Botanik: 2 fő, nagyon érdekes választási mechanizmus, komplex élmény kis dobozban, de még éppen jó. 20 perc. Steampunkos.
- Furnace: 3-4 fő, Szép új világ csak fele annyi idő alatt és érdekes licittel béna kacsa draft helyett. Szóval ilyen termelős. 30 perc. Iparos design, gyönyörű. Drága.És ami nem:
- Párizs fényei: 2 fő, lapkalehelyezés, polimino, taktikai elemek, egyedi dolgok. 25 perc. Nem rossz, de nem bizsereg. Extra varázslatosan bájos.
- Cascadia: 2-4 fő, lapkalehelyezés, viszonylag érdekes választási mechanika. 25-40 perc. Nem rossz, de nem bizsereg. Extra szép komponensek.Konklúzió: a szépség nem minden.
-
törölt tag
-
DavidQ
tag
-
törölt tag
-
Nunder
őstag
-
Lokarson
tag
-
elistvan
őstag
Nagyon megtetszett a Mercado nevű társas. Tud valaki hasonlót ajánlani?
-
Mortein
tag
-
jansky1
senior tag
-
Azie
őstag
piatniknál 8k a stone age, ha valaki gerjed rá
-
elistvan
őstag
-
DrDobos
őstag
-
Dr.NX
veterán
-
maross
nagyúr
-
DrDobos
őstag
-
maross
nagyúr
-
DrDobos
őstag
16-17 ev koruli fiataloknak Activityhez hasonló tarsasokat tudtok ajanlani? Esetleg Imagine?:)
-
TrollBalint
addikt
-
Tristis
őstag
-
Azie
őstag
-
citkar
addikt
-
elistvan
őstag
Köszi nekem jó a használt is. (Igaz a volt tanítványaimtól kaptam némi utalványt a Tescoba amit jó lenne ilyesmire elkölteni.) Többeiknek is köszi a szerdakcxiós hírlevélre fel vagyok iratkozva. Erre gondolsz? TÁRSASJÁTÉK: adás-vétel-csere CENZÚRA nélkül
-
citkar
addikt
-
Nunder
őstag
-
maross
nagyúr
-
DJGABI
addikt
-
Azie
őstag
-
jansky1
senior tag
Szép új világ társassal van valakinek tapasztalata?
-
Dr.NX
veterán
-
knoxhu
senior tag
https://www.konzolvilag.hu/ajandektargyak/ticket-to-ride-europa
TJA20 kuponnal 9990 Ft -
elistvan
őstag
Sziasztok!
Bemutatók alapján a Ticket to ride Európa vagy a Century: Fűszerút kjátékok megtetszettek. Lesz szerintetek valami leáarazás mostanában? Hool lehetne nézelődni ezügyben? Illetve ennek a videónak az intrójában a nagy táblás játék micsoda a ticket to ride után 0_34-nél?
-
knoxhu
senior tag
Ha sokszor előkerül az Everdell akkor megéri, amúgy nyilván nem. Nálunk bevált, szerintem jót csavar a játékon, nehezebb lesz tőle az engine bulding és nem érzed azt, hogy mindenki egymás mellett játszik. A különböző hátráltatások miatt oda kell figyelni az ellenfeleid játékra.
-
JoinR
őstag
-
ChromeX
addikt
Everdell Fagybérc-et megvette valaki?
Az alappal a hétvégén jatszottunk és jóra számitottam de jobb lett, nagyon élveztük.
De nagyon drága a kieg... nem tudom ér e ennyi inkabb veszek egy uj társast... -
Tristis
őstag
Tegnap volt szerencsém - többet között - kipróbálni a most széles körben elérhető Vörös Katedrálist. Szerintem ez egy nagy játék egy kis dobozban. Középnehéz játék remek döntési helyzetekkel, minden kör számít! Emellett rendkívül jól egyensúlyoz a taktika és a stratégia között, lebilincselő. Mindezt fillérekért meg lehet kapni. Talán a legjobb ár/értékű játék. Kettő fővel nem ajánlott, de 3-4 főre remek szórakozás. Várom a következő partit!
-
jansky1
senior tag
Akkor kihagyjuk. Társasjátékokat kipróbálni más módon is van lehetőségünk. Köszi a válaszokat.

-
TrollBalint
addikt
Ahogy írták mások is, csak a vásárlás / kedvezményekért nem éri meg. Láthatsz / kipróbálhatsz egy-két játékot, és ha már amúgy is ott vagy, lehet még kedvezményesen tudod megvenni. És igen, a belépő egy napra 2000, két napra 3500, ami nem levásárolható.
Ja, és persze nem mindenre van kedvezmény. -
goccer
aktív tag
-
jansky1
senior tag
Hát, ha a 10-20% a nagyker árból jön le, az jó, egyébként meg nem nagy eresztés. Annál nagyobb kedvezményeket lehet elcsípni online, vagy helyi boltokban.
-
citkar
addikt
Mondjuk a kb 2 ezer Ft-os belépővel számolni kell (és akkor még csak egy főről beszélek, csak egy napra), ha kifejezetten a spórolás a terv. Legalábbis nincs róla tudomásom, hogy levásárolható lenne a belépő ára.
-
TrollBalint
addikt
-
jansky1
senior tag
Idén lesz újra Társasjátékok ünnepe és társasjáték vásár. Aki volt korábban, lehet kedvezményre számítani, ha igen mekkorára?
-
TrollBalint
addikt
Én a nemesis-szel jártam így, hogy ha a kártyák frankón beférnek a dobozba, szépen, ahogy kell. Ha raktam rá kártyavédőt, akkor vizsont már rohadtul nem, plusz, ami befért volna, az is kicsit meghajlott volna, amit én nem bírok. Úgy hogy fogtam a kártyavédők dobozát, ráírtam, hogy Nemesis és azóta van 3 doboz kártya a Nemesis doboza mellett

Kedves a gyártóktól, hogy már insertet is adnak gyárilag a játékokhoz, de valahogy a kártyaévédőkre nem nagyon gondolnak... -
Mortein
tag
Tegnap beültünk feleségemmel egy társasjátékos helyre és kipróbáltunk pár társast.
Kingdominoval kezdtünk, mivel a gyerekkel (4éves) már sokszor játszottunk Dragominot, ezért sok szabályt nem kellett tanulni, de valahogy mindketten úgy voltunk vele, hogy nem rossz de otthonra nem vennénk meg.
Fedőnevek négyszemközt volt a következő, ami nekem nagyon bejött, viszont meglepő módon az asszonynak nem tetszett, nehezen tudta összekapcsolni a különböző szavakat.
Azult próbáltuk ki utoljára, előzetesen a feleségem azt mondta nem tetszik neki ez a játék, de itt kicsit megváltozott a véleménye, viszont ezt se vennénk meg otthonra, mert ugyan elvoltunk vele, de annyira nem kötött le, hogy 10+ eFT-ért beszerezzük.
Jelenleg itthon az abszolút favorit a 7 csoda: Párbaj. Épp most vettem rá kártyavédőt, de csalódottan tapasztaltam, hogy így már nem fér bele a dobozba. Néztem dobozbelőt hozzá a netem, de kicsit sokallom az árát, így lehet megpróbálok habkartonból én csinálni hozzá.
-
knoxhu
senior tag
Azulnál például fényévekkel jobb a Sagrada, van hozzá 5-6 fős kiegészítő is, ha ez valakinél szempont. (Nálunk az :) )
-
Tristis
őstag
-
DavidQ
tag
OFF: Biztos hogy lemaradnál róla, szörnyű a facebook értesítés kezelése. Hónapokig próbáltam Nottingham bírája kiegészítőt vadászni, beállítottam Marketplace értesítéseket is, de volt hogy hamarabb szembe futott velem a hirdetés, mint az értesítés. Ilyen 1-2 napos csúszásban volt az értesítő
.
Aztán elkezdtem offline keresgélni a játékboltokban, végül Szegeden a Liliput játékvilágnál sikerült rendelni egyet.ON: Cóatl társashoz volt már valakinek szerencséje? Azt hallottam róla, hogy Azulhoz hasonló, talán még jobb is. Viszont nem túl sok beszámolót találtam róla.
Új hozzászólás Aktív témák
-
3500 - 3401
7813 - 6001 6000 - 5901 5900 - 5801 5800 - 5701 5700 - 5601 5600 - 5501 5500 - 5401 5400 - 5301 5300 - 5201 5200 - 5101 5100 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black 2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4899
- Okosóra felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- HP EliteBook 735 G6 13,3" Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 128GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HP EliteBook 830 G6 13,3" i5 8365u, 16GB RAM, 128GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Köszi a linket is! 

Legközelebb, ha lesz ilyen.
Első használt fogásom, 1 játék volt benne, patika az egész.
.