Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.NX
addikt
Ja tényleg.
Ami eszembe jutott, az Elveszett kincsek tengere.
Az nagyon szerencse alapú, push-your-luck.
Mobilon játszottam jó párszor vele. -
flash-
veterán
ó köszi!
akkor egy kis várakozás még kell
nem bontották még ki de az biztos amúgy hogy már feljebb vették a minimum játszható személyek számát 2ről 3ra az alapjátékban.
egyébként láttam van play-en is ilyen android játék . arra érdemes lehet megvenni hogy képbe kerüljön az ember a társassal valamennyire? -
jansky1
senior tag
Van pár eltérés. Idézem innen:
"A működésben a két legnagyobb újítás a Bosszúállók lapka, illetve a győzelmi feltételek megváltoztatása. A Bosszúállók jelek gyűjtögetése egy újabb mód arra, hogy pontot szerezhessünk, illetve mivel úgy működik, mint egy vándorserleg, ezért bizonyos esetekben meg lehet oldani, hogy az adott fordulóban mégse legyen vége a játéknak (azzal, hogy elvesszük tőle a Bosszúállók lapkát, és így három ponttal megkárosítjuk).
A játék megnyeréséhez az eddigi 15 helyett 16 pontot kell gyűjteni, valamint plusz feltétel, hogy minden kártyaszínből legalább egyet birtokolni kell, ezeken túl szükségünk van legalább egy harmadik szintű karakterkártyára is. Látszólag sokkal több dolgot kell teljesíteni ahhoz, hogy nyerhessünk, de az eddigi tapasztalataink alapján a korábbinál nem sokkal hosszabb egy menet, és jól kiküszöbölték, hogy valaki nagyon ráfeküdjön egy útra, és annak segítségével győzzön. Sőt, mivel nem csak a pontszámot kell figyelni, ezért nehezebb követni a többiek állását, és meglepetésként érhet, hogy valaki már teljesítette, vagy éppenséggel még mindig nem érte el a célokat."
-
NyxNyxNyx
addikt
Én is eladtam a játékot, mert úgy éreztem ha sz*póágra kerül az ember, akkor nem sok ellenszer van. De majd lehet adok neki még egy esélyt. Az a barátom, akinek eladtam, ő is hasonlóan vélekedik mint te, és valószínűleg mindketten sokkal többet játszottatok, mint én.
"Nálunk eleve 10 játékból max 3 jut el a pontozásig."
Ez lehet itt a kulcsmondat. -
jansky1
senior tag
Nálunk nem jött be a pantheon (nem nekem van bajom vele). Olyan komplexitást hozott játékba, amire a 7csp-ban nincs igény a másik fél részéről, arra vannak más játékainak. Így sajnos agora is ki fog maradni.
Mindig én nyertem a 7csp-ban, mert jobban ment a kártyahúzás sorrendjének irányítása, elvileg ezen balanszolt volt a pantheon, de nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Azért még nem adom el, hátha később eljön az ideje.DrDobos: lehet ketten, de nem az igazi, egy harmadik "gépi" ellenfelet kell behozni a játékba. Ketten egyértelműen: párbaj.
-
DrDobos
őstag
Pantheon van meg nekünk is. Vegyes érzéseim vannak vele kapcsolatban. Nincs az az érzésem vele kapcsolatban, hogy "na ez kellett csak ide, így lett szuper a játék". A Párbaj enélkül is kerek egész, ez egy kicsit tolt rajta, több helyre kell figyelni, picit komplexebb lett amiatt, hogy mostmár mint akció az istenek is bejöttek a képbe. Emiatt mondjuk azt vettem észre, hogy könnyebb rámenni a kellemes középút helyett más stratégiákra, pl. a katonai befolyás megszerzése vagy a tudományos tokeneket gyűjtögetni, ezeket jól megbolygatják az istenek, de néha egy kicsit már sok volt ez. Eddig mindig pár ponton múlt, hogy ki fog nyerni, de itt már van hogy 20 pont különbség is van kettőnk között. Szóval vegyes..de összességében nem bántam meg, mert zseniális ez a 7 csoda Párbaj és hozzátett azért a kieg is. Várjuk az agórát
+offtopik: Félve vettem meg az alap 7 csodát, mert sok vélemény az volt hogy a párbaj után az elég gagyinak hat. Szerencsére nem, az is teljesen jó. Könnyedebb társas, de szintén szeretjük. (Többen játszottuk, nem tudom egyáltalán lehet e azt ketten
) -
doddencs
senior tag
pár napon belül mindig átvehető volt a könyvesboltban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kutya topik
- Elektromos autók - motorok
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 5
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 11700 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 Ti OC 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- Canon 1100D + 18-55 3,5-5,6 IS II digitális fényképezőgép
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan X / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest