Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#4342) ML320 válasza szatocs (#4341) üzenetére


ML320
aktív tag

Illegális oprendszer telepítés?!?!? Illegális szoftverhasználat!?!?!?
Ilyeneket csinálnék én? Az ki van csukva!!! :DDD

Na, jó, tartsuk be az alapelveket, nem buzdítunk senkit sem a warez cuccok használatára, és már kimerítettük a témát. Mit csináljon a szegény boltos, ha az ügyfél gépe egyértelműen szoftveresen sz*r? Ha újrarakod, akkor törvényellenes, illegális, lecsukat a BSA, az ASVA, meg a többi kis köcs... izé... jogvédő.
Ha meg nem, akkor jön a híresztelés. Nagy rakás sz*rt adtál el, és még a garanciális javítást se állod, hiszen ugyanolyan állapotban visszaadták. Mecsoda banda, azt a kupoláját!!!
És sajnos ez a szellemi szinvonal nem egyetemi vagy főiskolai. Falusi, ahun még nem ismerik a szerzői és szomszédos jogokat, valamint azt, hogy a szoftveres jellegű hibákra nem vonatkozik a garancia, valamint mi értékesítő hely vagyunk, nem pedig az MS programok ügyfélszolgálata, megspékelve a ''honnan töltsek le mp3-at'' élő betelefonálós kívánságműsorral... Hogyne! Vesznek egy routert, és még telefonon keresztül magyarázzam el a DC++, az eMule, a pontpontpont programok beállítását... Mert eddig működött!
:(((

Ember tervez, Isten perverz...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.