Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
westcoastog
veterán
válasz
Heeken #33509 üzenetére
Kaptam privátban jmicron vezérlő drivert, kicseréltem a dvd olvasót és ugyanúgy semmi.
Drivert betöltöttem pendrive-on, floppy64 mappában talált magának .inf fileokat, töltögette és ugyanúgy nem látja a vinyót, vagy vesznek bele sata vinyót és hajlandó leszek még ránézni, vagy felgyújtom mindkét gépet. -
macilaci78
nagyúr
válasz
Heeken #32671 üzenetére
Alapvetően ennek így kéne működnie: kérem, köszönöm, viszonzom... Ha nem olyan az életvitelem, hogy a szívességet szívességgel tudja viszonozni, akkor vagy kp, vagy valami a szívesség értékéhez mért ajándék. Például nagyszülő korú kollégám munkaidőben teherautóval elhozott nekem pár bútort, ami mellesleg útba is esett. Semmit nem akart elfogadni, egy nagy doboz Toffifee-t sikerült ráerőszakolnom azzal, hogy az unokák közt szétosztogatja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest