Hirdetés
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
pycur
tag
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Hasznosnak tűnik, de ki fog mind az 500-ban elemet cserélni pár évente?

-
eziskamu
addikt
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Azért az első pontod, jogos, de a többi surmóság. Felénk az FSP-tápról nem tudják, hogy micsoda, igaz csak alig két évtizede vagyunk város
. -
t1
veterán
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Trend3x a kedvenced mi?

-
Akkus
csendes tag
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Aztán az ilyen idióták meg csodálkoznak, hgy Magyarországon miért olyan a gariztatás a PC iparban, mint amilyen, nagyon hosszu sipszo lenne a véleményem rólad....
-
sasa311
veterán
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Neked aztán egyenes gerinced van hallod-e

-
localhost
Közösségépítő
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Mit kértem én itt???
Hogy bele se olvass!!!
Ne provokálj!
Ne FLAME-elj!
Ne szórakozz!
---
.... és még nagyon finom voltam, na húzz innen elfele!

-
biker
nagyúr
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Egy csaj eladó volt csak bent, kérdeztem van-e barton magos proci. Nem tudta mi az, akkor semmi gáz legyen 2500+-os AMD, nem is várhatom el tőle hogy vágja az összes magot steppinget....Hát ő úgy se tudja melyik az ott a doboz nézzem meg, biztos rá van írva. Kirakta elém, sorakoztak a csupasz Athlonok. Feltűnt egy ami kicsit más színű volt mint a többi, 2600+-os volt a száma alapján látszólag, meg Barton méretű mag. Na akkor azt szeretném 23eFt, ok nagyon jó. Hazaviszem, szegény NF7 azt se tudja mi az Unknown cpu type, beállította először 1.2ghz-re majd lazán 2.2-re(3200+) 1.30v-al de fagyott. Néztem mi a fenét vettem én? Everest Athlon MP 2600+ 1533mhz@1.3v, de Barton mag az stimmel. Az a szemét eladó átvert egy ilyen laptopszart rámsózott, nem viszem vissza, legalábbis működőképesen biztos nem.
hát öcsém, nem semmi vagy.
Te választottad, de sírsz

-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Ne haragudj,de te nem vagy normális
És te erre büszke vagy? Komolyan mondom, nem találok szavakat. Illetve találok, csak ha leirnám, akkor jönne valamelyik moderátor, és úgysem tudnád elovasni... -
as_Rock
őstag
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Szerintem villámgyorsan mennyéinnen, mer' pont ezt a típust rühellik a boltosok

-
Lenry
félisten
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
nem azért, de én erre nem lennék ennyire büszke... amit művelsz szimplán f*szság, és gondolom ha esetleg valaki nem veszi vissza a szétégett szutykodat, akkor még te vagy felháborodva...

-
localhost
Közösségépítő
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Te MasterDeeJay! Kérem hozzánk ne gyere vásárolni!
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Suzuki topik
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Spórolós topik
- Apple TV+
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- MÁV topic
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Phantom Black, fóliás új állapot, Regalaxy
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- KARÁCSONYI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3915, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad E50-70: i5-5G I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

.

És te erre büszke vagy? Komolyan mondom, nem találok szavakat. Illetve találok, csak ha leirnám, akkor jönne valamelyik moderátor, és úgysem tudnád elovasni...

Köszönöm!