Hirdetés
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- GoodSpeed: Amikor a Samsung Galaxy AI írja meg helyettem a blogot...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Toomy: Majdnem banki adathalász csalás áldozata lettem.
- mefistofeles: OTP mobilbank Persely. Jó, de nem jó.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
cbmfan
senior tag
-
Mercutio_
félisten
válasz
Kicsirics77 #26784 üzenetére
Valami géniusz a pasztázott procit fordítva (pasztával lefelé) tette a helyére?
-
SityiSXT
őstag
válasz
Intelligencs #26791 üzenetére
Rossz körökben mozogsz akkor...
Itt szinte mindenki így csinálja. Aztán vannak nagy csodálkozások, hogy nem tud belépni, nem csatlakozik a wifihez, és hasonlók. Aztán még nagyobb bociszemekkel néznek rám, amikor kikapcsolom a Caps Lockot, és úgy meg valahogy hirtelen minden megjavul. Egy ideig próbáltam mondani, hogy a Shift lényegesen kiszámíthatóbb ilyen szempontból, de hát falra hányt borsó...
-
Akybron
aktív tag
válasz
Intelligencs #26791 üzenetére
Állítólag valami chat-en történt:
- SZIASZTOK SKACOK
- Nyomd meg a Caps Lockot!
- KÖSZI, MOST MÁR NEM KELL NYOMVA TARTANOM A SHIFT-ET, HOGY NAGY BETŰKKEL ÍRJAK!(Bocs...)
-
-
-
SityiSXT
őstag
Az miért van, hogy 10-ből minimum 8 user Caps Lockot használ a nagybetű beírásához?
Ott a Shift, használja is, mert anélkül például zárójelet nehéz írni, de a betőknél rendszeres a Caps Lock -> betű -> Caps Lock kombó... És valami miatt engem hihetetlenül irritál...
-
Alg
veterán
válasz
Kicsirics77 #26784 üzenetére
Ki lehet az egyáltalán takarítani onnan valahogy?
-
-
StSanya
senior tag
Ha valaki nem FB-zne:
"Ma ez az alaplap érkezett vissza "garanciába" hozzánk. Hibajelenség, hogy lekapcsol a számítógép. Mi lehet a hiba oka?"
-
Akybron
aktív tag
Egy kis számítógép szerelési poén a régmúlt időkből.
Sajna a képek nincsenek meg hozzá (ha valakinek esetleg megvan, ne tartsa magában), de a hozzászólások ütősek. -
Zsolt1
tag
Sziasztok! Előre is bocsánat, hogy úgy írok a topicba, hogy nem vagyok számtech boltos, de ezt muszáj volt elhelyeznem ide: LINK
-
válasz
cbmfan #26764 üzenetére
Pózolj hardverrel!
Egyébként ez a csávó tuti nem normális.
-
cbmfan
senior tag
-
-
Toshibát venni kicsit öngyilkosság. Inkább egy törött kijelzős Acer, vagy egy szétolvadt Asus...
-
Jazzos
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #26758 üzenetére
Persze sok, aztán olvashatom éveken át itt a sírás-rívást, hogy nem élnek meg a bótosok. Saját magukat szopatják.
-
fabko
tag
Kedves kollégák,!
Felteszem itt is a kérdést, hátha valaki már találkozott vele:Adott egy Toshiba Satellite Pro L300 laptop. A baj az hogy sem a touchpad sem a bill. nem működik. A BIOSban működik a bill., de win alatt sehogysem, OS reinstallal is próbálkoztam, hiába. A BIOSban a tp engedélyezve van, a billt nem lehet onnan letiltani. Valaki találkozott már ilyennel? Win7 x86
Köszönöm a segítséget! -
-
wolfman
veterán
Én azt nem tudom, hogy ha annyira utálja a magyar népet, kinek csinálja ezeket a videókat? Magyarul beszél, szóval csak magyaroknak. Vagy a Magyarul tudó külföldieknek?
-
-
cbmfan
senior tag
-
válasz
MR_Joe #26731 üzenetére
Nekem a cégnél sexuális ragadozó van a fogasomra írva...
WC-n pisiltem, mostam a kezem, megtöröltem és nyitottam az ajtót. A kolléga éppen a kilincsért nyúlt... Meglepődtünk mindketten. Elmentem kávézni és mire visszajöttem, már ez volt. Szerinte megpróbáltam berántani a WC-be... Hosszú hajú, de fiú, mondom ennyire nincs nagy baj azé'...de késő már.
A kolléga meg csumpikapitány lett, de ez másik történet.
TIK -> Tényleg Igazi Kettyós
-
-
-
castiels
addikt
Tudja valaki hogy a Sapphire videó kártytákat melyik nagyker forgalmazza hozza be?
-
castiels
addikt
Sziasztok. Ha adott egy kártya ami garis volt van is garanciajegy màr azóta megszűnt boltba, (makrohart studio) azt lehet mèg vhogy èrvènyesìteni vagy a gari ugrott?
-
-
Jazzos
őstag
válasz
ViZion #26705 üzenetére
Háháá, Acer szervizről tudnék mesélni sokat, tapasztalataim alapján a legrosszabb fajtából valók.
Pl. letagadott DMD chip garancia (projektor esetében), vagy gyári hulladék minőség miatt belül szétesett notit a felhasználóra akarták kenni, holott a gép soha addig meg nem volt bontva. Külön érdekesség, hogy amennyiben nem találnak garis hibát, 7000 ft-ért adják vissza a gépet. Mintha a mezei felhasználónak értenie kellene a géphez annyira, hogy meg tudja állapítani, hogy garos-e a hiba. Legjobb tudomásom szerint garanciaidő alatt sem bevizsgáláshoz sem semmi egyébhez kapcsolódóan nem lehet pénz kérni. A garit alapos indokkal megtagadhatja, de pénzt nem kérhet érte. És ez még csak a jéghegy csúcsa.
De a többi szerviz sem jobb.
-
Balinov
titán
válasz
-=RelakS=- #26702 üzenetére
koszii,megvan.
baloldalt, a dsub melletti az 2.0-s, a jobb oldalon a 3-bol 2-nel ott az ss jel, az esata/usb kombo csati is usb2-nek nez ki.
-
Kis Off, bocsi érte:
2 napja telepítettem újra egy gépet, nemrég szóltak, hogy ha ott hagyják a gépet (pasz, hogy mennyi ideig, az nem derült ki, mert nem a tulaja telefonált), elsötétül a képernyő, majd visszajön a kép, de az ikonok eltünnek az asztalról. Ha ott ülnek a gép előtt semmi baja nincsen.
Javasoltam, hogy az alvó állapotba kerülés idejét vegye nagyobbra, másra nem tudok gondolni, mi lehet ez, mintsem, az alvó állapotból való felébredéskor valami gigszer van, de holnap majd ránéz aki telefonált.
Valakinek ötlete van-e esetleg, mi lehetne még ?Laptopokhoz: Volt Asus laposom, Északi Chip hibás lett, mondjuk megjavítattam (cégesen sikerült
), de utána eladtam, utána vettem egy Acer 522-est, majd egy 722-est, azóta is használom.
-
ezt nem értem. Vagy boltot is linkeltem? Elmenőben voltam, most jöttem meg.
Acer szerviz messze a leg korrektebb, Toshibás arcokat ordítottam már le, szar HDD-s pár hetes laposról HD Sentinell képet kértek. Mondom OS el sem indul, HDD kuka. De akkor dos alól. Mondom OK, de ki fizeti meg a bohóckodást? Hulla a vinyó, ahogy a legtöbb olcsó Toshibában, ami ide kerül. Utálom mint a sz@rt, senkinek nem is ajánlom azóta. Ha naiv ügyfél lettem volna, lehet vetet egy vinyót velem.
-
acer aspire e5-471 i3-4030u alacsonyabb fogyasztás, közel azonos kraft, újabb HD graphics. Asszonynak ezt választottam, neki kicsi kellett és PIROS...
Másik fontos szempont volt az SSD upgrade, Acernél nem jár gar vesztéssel, akkor sem, ha otthon végzed el. Egyedül az alsó Lenovo lehetne opció, de nem piros...
Új hozzászólás Aktív témák
- Outemu Silent Peach V3 Switch Lubed Mute - 100 db
- MacBook Air 2020 13" Retina i5-1.10GHz 8GB/256G SSD, HUN BIll, kevés töltéssel, üzletből, 27% ÁFÁS
- MacBook Air8,2 2019 13" Retina i5-8210Y 1.6GHz 8GB/128G SSD, magyar billentyüzet üzletből, 27% ÁFÁS
- MacBook Air8,2 2019 13" Retina i5-8210Y 1.6GHz 8GB/128G SSD, magyar billentyüzet üzletből, 27% ÁFÁS
- Samsung Galaxy S24 Ultra Dual sim 512GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest