Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mongi
senior tag
Januári uborkaszezon van.
Lecsengett a karácsonyi diliház, kiürültek a bukszák, így távol maradnak az IQ-droidok támadásai is.
Bár azért a boltunkba betérő idegesítő tizenegykét éves kisiskolásokat is néha megfojtanám, mikor bejönnek a boltba vagizni a haverok előtt, hogy mekkora arcok.
Mert nekik "AB" gépük van (persze nincs nekik, ismerem a szülőket, örülnek hogy megélnek) és abba mennyi lenne az "XY" alkatrész.
A legjobb mikor megkérdezik, melyik a legnagyobb processzor a piacon, mert neki az kell (persze kisfiam, anyádtól egy qrwa nagy füles, az kell neked), és hogy betenném-e ingyen neki a gépbe. Persze az "ingyen" -t szó szerint értené a kis kocog........................................................................... Gondolj ide amit akarsz.
-
TESCO-Zsömle
félisten
Nézegettem a képeid, és azt kell mondjam, hogy olyan modulból van 4db, ami a te AWE32-esedben van. Legalábbis kinézetre ugyanaz. Ha lól látom a chip-ek mintázatát, a tied is Samsung.
Emellett van 3, amin NEC chipek kepeszkednek.
Az én kártyámban valami "Turbo Ram" feliratú cumó van, amúgy ugyanúgy néz ki, mint a tied. Ja, meg a Waveblaster modul (CT1900).
Az EDO-k meg NEC, LG Semicon ill. Vanguard chipesek/márkájúak.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
philoxenia
MODERÁTOR
Ha úgy csap be a villám, hogy az általam leírtak ellenére is tud kárt okozni, azaz gyakorlatilag az elektromos hálózattól több méternyi levegővel elválasztva... inkább magamért fogok aggódni, mint a cuccaimért.....
Minden nem kivédhető... Minket a közelben húzódó nagyfeszültségű, azt hiszem 150 kV-os vezeték véd alapból, de a kéményen még attól lejöhet pl... -
cbmfan
őstag
alap A1200 leharcolva 20k, nem eredeti DDs flopival, bővítő nélkül. egy jobb bővítő 060as procival némi rammal ~40k, eredeti ház, nem barkácsolt PCs, rakás egyéb bővítők, hdd, odd, valamilyen vga vagy v3 3000, simán összejön ez az összeg
nekem is van A1200am, 25kért vettem 6-7 évvel ezelőtt eredeti dobozával, A500ból származó DDs flopival (költözött helyre eredeti HDs Chinon FZ-357A, az volt benne gyárilag...), utángyártott adapterrel. dobozt, leírásokat, eredeti lemezeket eladtam 30kért, szóval még hasznom is lett belőle
újonnan a francokat... láttam, az is leharcolt volt, pláne csak alap gép, extrák nélkül. nepper meg azt mond rá, amit nem szégyell.
[ Szerkesztve ]
Close the world, ʇxƎu ǝɥʇ uǝdo
-
-
szumo
senior tag
Valamikor régen, talán igaz se volt, volt egy audio cd-m, amin egy női hang ilyeneket mondott be
-1 kHz jobb hangszóró 20mp
-1 kHz bal hangszóró 20mp
-10-20000 Hz ig átmenet jobb hangszóró
-10-20000 Hz ig átmenet bal hangszóró
-10-100 Hz jobb és bal hangszóró átmenetés még sorolhatnám, mert kb 40 percig ilyenek mentek benne.
Na az hangfal teszt volt.
Igaz azt, hogy mennyire élethű vagy kellemes a hangfal hangzása, azt nem mondta meg, de tesztnek teszt a javábólMinden apró probléma kis türelemmel, megoldhatatlan gonddá fejleszthető!
-
Badman 4ever
őstag
Még szerencse, hogy épp be tudtam szerezni a RAID-hez a második HD502HJ-met, így is hiány van belőle, de akkor a pokol csak ezután jön.
Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!
-
ViZion
félisten
DBob: nah, akkor ezt hogy adnád elő az ügyfélnek, mikor máshol raklapszámra állnak a pár ezres tp-link, noname és d-link routerek?
Akkor melyik a legolcsóbb router, ami nem fossa össze magát ha a 4 LAN porton és wifin is dolgoznia kell? Nem, mikrotik-et azé' nem...
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest