- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- eBay-es kütyük kis pénzért
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolás
addikt
válasz
Szakbarbár #27596 üzenetére
Ha már felraktad a winnyócat ménemmegyakrájzisz?
Biztos hogy te rontottad el, mikor behozták ment rajta. Simán települt droidra, de te direkt elrontottad -
shteer
titán
válasz
Szakbarbár #27596 üzenetére
Jo szakember megoldja
-
Szakbarbár
aktív tag
PH főoldal: ArcBook
"A tízhüvelykes ArcBook operációs rendszerrel és irodai csomaggal együtt 55 000 forintos áron indul, amiből a karácsonyi szezonban várhatóan faragnak még egy kicsit."Olyan olcsó, hogy mindenki ilyet vesz a bejgli mellé karácsonyra. Szuper lesz majd amikor jönnek a kedves tulajdonosok, hogy erre szeretnének Windows 7-et.
-
ati012
őstag
Forgok azon hogy picipénzért a raktárkészletemet kisöpröm.
Valakit esetleg érdekelne közületek?
-
kew
senior tag
Bár nem pont erre a típusra vonatkozik, de hátha segít. A végén van egy megoldásnak jelölt hsz.
http://h30434.www3.hp.com/t5/Notebook-Operating-Systems-and-Software/dv6880ev-BIOS-Update-failure/td-p/4575656 -
Jazzos
őstag
Múltkor ugyanezzel hozta vissza az egyik ügyfél a HP laposát. A HP Update felkínálta az új bios-t, ő meg hitt neki. A HP természetesen lezárta magáról az ügyet, mivel a tulajdonos egy klikkeléssel beleegyezett a frissítésre, így az ő sara. A hölgy ahhoz hasonlította a dolgot, mint amikor egy vak mellé odaállsz a zebrához, hogy szívesen átkíséred. Aztán amikor a kamion alá vezeted, akkor bocs, ő akart átmenni.
-
GoZoL
senior tag
Sziasztok!
Bocsi az offért, lenne egy kérdésem. HP laptop bios frissítés után behalt. Recoveryvel próbáltam csak 1 hosszú 2 rövid sípolás hallatszik. Bios írásban jártas szakembert keresnék vagy aki tudna segíteni. Köszönöm.
-
bullseye
addikt
válasz
MasterMark #27577 üzenetére
Ja, mert a Prescott P4 a jegesmedvék kedvence volt akkortájt...
-
gozso
őstag
válasz
MasterMark #27563 üzenetére
én a laptopokhoz való csavarokkal állok hadilábon. különösen a hp idióta (torx) hosszú csavarjaival.
asztali gépekhez összegyűlt vagy 5 kg, a 15 év alatt. közben háromszor költöztem is -
válasz
MasterMark #27574 üzenetére
Nem nagy amd utalat, de nekem nem jott be a random osszeomlo beallitasi panel.
Ha legkozelebb fejlesztem a gepet, akkor veszek valami low intel csodat es nem is teszek bele vidkarit, ugyse jatszom mar. -
shteer
titán
válasz
MasterMark #27574 üzenetére
nem tudtad? melegszik meg lassú
-
shteer
titán
válasz
MasterMark #27572 üzenetére
Nem eleg, hogy Giga, meg amd-s is..
-
MasterMark
titán
válasz
shteer #27570 üzenetére
Csak egy ilyen Gigabyte volt. Árban kb. annyi mint az az Asrock.
-
shteer
titán
válasz
MasterMark #27569 üzenetére
Lehet premium lap volt
a tegnapi Asrock H81M-hez is csak 2 volt csomagolva.
-
MasterMark
titán
Nem rég vettem új gépet, az alaplaphoz 4 SATA kábel járt.
Egyébként régebben nekem is volt vagy 3 doboz csavarom, csak el nem tudom képzelni hova lettek.
Csak túrom túrom és folyamatosan a ventis csavarok jönnek meg ilyen beazonosítatlan csavarok, hogy azt sem tudom ez honnan van.
Másik részének a feje van szétmenve. Szóval.localhost: Én rendszergazda leszek. Akkor nekem szabad?
-
cbmfan
senior tag
nálam is van vagy fél kiló, de legalább rendszerezve dobozban
fizeted postát küldök amennyi kell.
-
szumo
senior tag
válasz
Az az igazság, hogy ha az ember elég sok komplett gépet épít, rövid időn belül kilós mennyiségek keletkeznek. Én a speciális csavarokkal szoltam bajban lenni, egy egy hűtés felfogatásánál. Van, hogy 20 percig is keresek két egyforma csavart. Na meg a műanyag távtartók, ami az érdekes méretű lapokhoz kell olyat sem adnak már manapság a ház gyártók. Pedig nem egy rossz dolog, ha memória cserekor nem kell az alaplap alá nyúlva ellentartani, míg a helyére pattan a modul.
A másik amivel egyre smucigabbak a cégek az a sata kábel. Még egy rendes géphez 3db legalább kell, mostanában már csak kettő darabbal kínálják meg a doboz tartalmát. Pedig régen 4db tuti volt az alaplapokhoz. -
localhost
Közösségépítő
válasz
MasterMark #27561 üzenetére
Ha Veérh István jött kéregetni, akkor kapott egy pár darabot, ha maszek adótnemfizetek de én vagyok a konkurrencia, az kapott három darabot, ha cég jött kunyizni azt elhajtottam, ha egy rendszergazda, az vihetett akármennyit.
-
Jazzos
őstag
válasz
A házakhoz amit adnak és nem használom fel, azokat megtartom. Vagy odaadom rászorulónak.
Ha nem a legalja übergagyi ház, akkor elég sok szokott maradni. Gagyi házaknál néha elég jók kicentizik a darabszámot, néha nem is elég.
-
-
Jazzos
őstag
válasz
MasterMark #27561 üzenetére
Hülyeség, én is eloszogattam anno pár kilót, nem fájt. Most max egy fél kilót tudnék adni + jönni kellene érte Győrbe.
-
TaaT
nagyúr
válasz
MasterMark #27559 üzenetére
Én bementem a legnagyobb helyi számtech boltba és adtak vagy 30-40darabot ingyen.
-
MasterMark
titán
-
shteer
titán
válasz
MasterMark #27557 üzenetére
faboryból
"gépház" csavarokat?
-
MasterMark
titán
Tudom, hogy szeretitek az off topik kérdéseket, úgyhogy:
Csavarokat honnan lehet külön szerezni? Ebay-én nézegettem, de van valami itthoni olcsó forrás?
-
válasz
Kicsirics77 #27552 üzenetére
Uzenetek nincsenek meg, csak ha valakit figyelnek, de a CDR-ek igen, amibol a szamok kinyerhetoek. Ezeket elvileg kiadjak, ha irasban keri oket a kartya tulajdonos. Masnak nem adatvedelmi okok miatt.
-
ViZion
félisten
válasz
Kicsirics77 #27552 üzenetére
Tényleg! Írjona az NSA-nak
-
Kicsirics77
veterán
Szolgáltatónál adatvédelmi okokból lehet megvannak a hívások és az sms-ek is,de ha meg is vannak szerintem az üzeneteket nem adják ki,ha egyáltalán tárolják.
Mai világban már simán el tudom képzelni,hogy azok is megvannak valahol valami szerveren. -
bullseye
addikt
Bocsi a féloffért, de egy hölgy kétségbeesetten keres valakit, aki képes lenne a törölt SMS-eket és esetleg a törölt hívásokat visszaállítani egy Nokia C201-ről. Budafoki, de bárhova elmegy a segítségért, azzal is tisztában van, hogy ez fizetéssel is jár. Ha valaki vállalja, vagy tud valakit, akit érdemes lenne megkeresni, dobjon egy PM-et pls!
-
Pötyi
őstag
válasz
azbest #27543 üzenetére
A " százdolláros laptopot minden szegény gyereknek " projektben volt kurblis változat:
-
-
Tim82
félisten
válasz
#42431471 #27537 üzenetére
Nem egészen a te hozzászólásodhoz kapcsolódik, inkább csak a témához: Innen meg lehet nézni konkrétan, hogy melyik bankszámlaszám melyik bankhoz tartozik. (Én az Egyszerűsített hitelesítő tábla... [aktuális év és megkezdett hónap] nevű Excel-táblát nyitnám meg és az első nyolc számjegy alapján keresgélnék.)
-
gozso
őstag
napelemes laptopot szeretnék venni... játékra használnám
na erre mit mondjak?
-
azbest
félisten
válasz
ViZion #27530 üzenetére
Cibnél meg a második csoport adja a felhasználót és a harmadik csoport pedig, hogy a felhasználó melyik számlájáról van szó.
(#27535) ati012
most találtam, hogy az erste megvette a postabankot és valsz az onnan örökölt számláknál más a formátum, mint a sajátnál: [link]Elég fura, hogy ennyire máshogy használják. Bár 24 jegyet megadva egyértelmű, de amikor valaki csak 16ot ad meg, ott eddig abban a hiszemben voltam, hogy az utolsó 8 a nulla... erre most kiderül hogy a vér erstésnek meg a közepe az.
-
ati012
őstag
válasz
Pttypang #27526 üzenetére
11773384-01100189-8db0
vagy
11773384-01100189-00000000
ugyan az a kettő, mégis spórolni lehet vele 4 karaktert. SMS-nél azért nem mindegy, de ami még fontosabb:
ki a franc szereti számolni a nullákat?Készpénzbefizetésnél én csak annyit szoktam mondani, hogy "sok db nulla". Pénztároscsaj érteni szokta.
ui.: adományokat lehet küldeni, most ment tönkre a Ferrarimban az üzemanyag szivattyú.
-
-
localhost
Közösségépítő
válasz
#21346560 #27516 üzenetére
Nem tud olvasni, az biztos, egy hirdetésemre, amiben benne van az ár (mindjárt a legelején, hogy ne kelljen görgetni sem!) naponta négyen kérdezik meg, hogy mennyibe kerül. Ilyenkor azt válaszolom általában, hogy Igen. Igen, mennyibe. (ez sem ostobább válasz, mint a kérdés maga
)
-
törölt tag
-
wolfman
veterán
válasz
ViZion #27514 üzenetére
Az a baj hogy a USER nem azt nézi, hogy az ő rakat sz@r@ mennyit ért ha elromlik, hanem hogy neki volt egy működő gépe és már nincs. Komplett csere meg nekem többe lenne mint 2000 szóval lehetőleg egy éppen működő gépek kell visszaadjak és soha többé el nem vállalni ilyet.
Na de a mai napban volt jó dolog is ám. A közponból hoztak egy valag kiselejtezett cuccot, hogy küldjem el megsemmisítésre, és találtam egy MX1000 egeret bölcsővel, töltővel meg egy G518-ast. Biztos valami bajuk van, de kizárt hogy ne tudjam megcsinálni.
-
ViZion
félisten
válasz
wolfman #27511 üzenetére
ehh, ecsém...
Mi lenne, ha azt mondanád, feltörték a kocsidat és kilopták a gépet? Persze mittomén 2000 Ft kárt megtéríted. Akkor is jobban jönnél ki a buliból...
Néha elképesztőek az emberek. Már kb. 4. win 8 gépet "javítom", mert user sokallja a frissítéssel töltött időt, lecsukja a lapost... utána kell neki kb 15-20 perc, h észheztérjen, de megy. User meg küldené szervizba, mert szarezafos. BaKKer, el kellene olvasni, amit a szájbarúgott gép ír? Amúgy német/angol verziós progikból már sok beszél, azt látom, h arra figyelnek is, olvasni már nem tudnak, nem akarnak az emberek. Lehet, h hamarosan a fórumok is beszéd alapúak lesznek?
-
válasz
#42431471 #27510 üzenetére
Ilyen helyzetekre manapság már a megfelelő szakszemélyzet S.O.S. francia nevű szolgáltatását is igénybe lehet venni.
-
wolfman
veterán
Nem hittem volna, hogy egyszer az fogja elhagyni a számat, hogy 'Ebbe a számítógépbe egy Codegen táp minőségi ugrás lesz!'
Na mostanra már a saját tápegysége sem viszi a gépet, mellé ciripel. Az ember kapni fog egy 1000Ft-os 400w-os Colorsit tápot, aztán megb@szhatja a sóher eget. De ez neki a memóriára szánt alapból fog menni.
-
cbmfan
senior tag
kellett valami nem noname lemez bios frissítéshez. betúrok dobozba, 3M, jöhet. felirat érdekes:
Win98 boot van rajta
-
wolfman
veterán
-
ati012
őstag
Ha van közöttetek Hajdú-Bihar megyei, Szabolcs-Sz-B megyei, dobjatok már egy privit!
-
gozso
őstag
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
MasterMark #27501 üzenetére
Láttam azt is
P4-gyel nekem is csak a rossz maradt meg (kivéve haver előbb említett gépét). Ismerősnek is én szenvedek mindig a gépeivel, hogy életre keljenek. Persze mindegyikben Codegen tápegység, Celeron, 1GB RAM, és általában ATI 9xxx. Aztán megy a csodálkozás, de hogy ezek "brutál" gépek, miért akad a YouTube is rajtuk? Múltkor is felhív ismerős, nagy örömök közepette, hogy szerzett egy nagyon jó VGA-t, de hogy ez több tízezret ér, csak nézzem én is meg, olyan brutális hűtés van rajta. Kiderült egy 6800GS volt az, valami aftermarket AC hűtővel.
Szerencsére viszonylag jó áron vette, egy 8500GT-vel hagyott ott 5k-t.
Végül már én rágtam be, mondtam neki, hogy van a régi P4-es gépe, ideadja, eladom 4-be, és veszek neki egy E6300-at, és normális FSP tápot a 775-ös gépébe (Celeron D + Codegen helyett). De ez a legjobb eddig, a többi megragadt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Tőzsde és gazdaság
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Stellar Blade
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Formula-1
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Új térképfunkciók érkeztek az Amazfit T-Rex 3-ba
- Autós topik
- További aktív témák...
- Intel Core i7 11700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer Gép - MSI Z490, Intel I7 10700, 32GB DDR4, RTX 3060 Ti 8GB , 1 TB M.2 SSD, Gigabyte 450W
- ThinkPad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U GeForce MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- PS5 Slim+ 2x Dualsense Wireless Controller garanciálisan
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged