- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
SityiSXT
őstag
Fejlemeny: a masik recepcios csaj is azt mondta, hogy ugyanolyan szar, mint eddig. Uzentem a nagyfonoknek, hogy ez nem jott be, rendelheti az SSD-t.
Szerk.: Ja, es ez a masik recepcios nem engedi, hogy leallitsam a gepet arra a 2 percre, amig kikapom az extra RAM-modult, mert a telefont igy nem tudja felvenni. Jogos, vegulis leallitassal-bootidovel egyutt olyan 10 perc az egesz muvelet.
-
TaaT
nagyúr
válasz
SityiSXT #26297 üzenetére
Év elején voltam a helyi Erste bankfiókban, volt egy kis gubanc a netbankommal és a tárgyalóban lévő asztali gépen bejelentkezve próbálta megoldani a hölgyemény a problémámat. Nem hazudok de majd 5 percig reszelt a winyó mire betöltött a Win.
Amúgy ez általános, nagyon sokan azt hiszik minél több memória van a gépben/VGA-n, annál gyorsabb.
-
SityiSXT
őstag
Mit erdemel az a fonok, aki nem hallgat a beosztottjara?
A ket recepcios allandoan sir, hogy lassu a gepe. HP 8300 All-In-One gepek, i5-3470 proci, 4 GB RAM, 1 TB HDD, Windows 7 Pro x86. A kisfonok kert javaslatot, hogy lehetne tobb kraftot belelehelni ezekbe a gepekbe, en SSD-t javasoltam. Ez volt mult heten. Jon a nagyfonok, o azt mondta, hogy szerinte tobb RAM kellene, mert sok program van megnyitva. Mondtam neki, hogy akkor Windowsbol is 64 bites kene, meg macera ujrarakni mindent; ha SSD-t veszunk, akkor eleg egy gyors klonozas. Tenyleg, mondja o, es meg az se biztos, hogy a telefonkozpontos program jol fog futni x64 kornyezetben. Ez volt tegnap. Ma jon az ukaz: rakjam at az egyik gepbol a RAM-ot a masikba, es nezzuk meg, mi tortenik...Probaltam ervelni, hogy tokeletesen ertelmetlen a dolog, de nem, meg kell csinaljam. Azert kuldtem egy Xbit Labs cikket, amiben pont azt neztek, mi a jobb: +4 GB RAM vagy SSD (mondanom se kell, az SSD jott ki ertelmesebb bovitesnek). Mindegy, meg fel ora van hatra a tesztbol - es pont most jott el mogottem az egyik recepcios mondvan ez ugyanolyan, mint eddig...
-
-
Yutani
nagyúr
válasz
Bjørgersson #26288 üzenetére
Dehogynem! Az én kamu GTX 650 kártyám is egy 1GB-os 9600GT.
-
Yutani
nagyúr
válasz
Bjørgersson #26286 üzenetére
De ha azt vesszük, hogy ez egy 9600GT, akkor rögtön dupla áron adja...
-
shteer
titán
válasz
Gézengúz #26271 üzenetére
van már hamis 560ti is. vajon az eladó tisztában van vele?
-
gozso
őstag
válasz
westcoastog #26279 üzenetére
várok magamtól egy nagylelkűségi rohamot....
-
rgeorge
addikt
válasz
westcoastog #26275 üzenetére
Ez az a fajta, ami attól megmakkant, hogy a dokkolón használták (értsd: reggel rá, este le). Nem bírta az alaplap a fel-re rakást...
#26278 gozso: működőképes? Nekem Series 5mx van, és egy Series 3a is. Nem eladók... -
gozso
őstag
válasz
westcoastog #26277 üzenetére
nem akarsz mellé egy psion revo-t?
tegnap találtam a kupiban
-
ViZion
félisten
válasz
westcoastog #26275 üzenetére
"valamire..." kb. annyira, ha valahol (autószerelő, iroda, nyomda, ilyesmi) van olyan gép, amit XP-s progi vezérel és másra nem használják, akkor esetleg oda. Netezni is szopcsi azon...
-
westcoastog
veterán
Urak, egy öreg Hp omnibook Xe3 mennyit érhet? Egy ismerősöméknek van éppenséggel, és úgy látom nagyon nem használják, ma megkérdezem 5-ezerért megválnának e tőle, raknék rá valami linuxot, később egy wifi picimaci hálókártyát, ramot, használható lenne valamire.
-
Gézengúz
addikt
Na, szépen ide is begyűrűzött a valamelyik nap tárgyalt téma...
Hibásként hirdetem
Hogy is mondtuk? Mi is volt, vérzsuzsi?
-
ViZion
félisten
válasz
madgie #26269 üzenetére
+1
Volt, aki megmagyarázta, hogy a frissen vásárolt Blu-ray (vagy DVD, nem emléXem), fHD TV, házimozi kombóján szebb a kép scart-al csatlakoztatva, mint HDMI-vel... aham, persze.Elb.assza az ilyennel az ember az időt, felqrja magát, de meggyőzni nem lehet, végén még te leszel a szemét, aki a sz@rt akarja rátukmálni... El kell engedni, éljen a kis világában, és hasznosabb dolgokkal tölteni az időt.
-
-
mongi
senior tag
A nap beszólása, én bekereteztetném szívem szerint, és kitenném az üzletben
"Vannak vásárlók, akiket el kell engedni, mert túl hülyék/bunkók/éretlenek ahhoz, hogy egy xy eszköz tulajdonosai legyenek".
A többit itt olvashatjátok: [link]
-
azbest
félisten
mondjuk, ha minden normálisan működne, akkor korrupció nélkül is lehetne normális ellátás. Nem a konkrét eset kapcsán, csak úgy kikívánkozott.
Munkahelyi üzemorvos a szokásos éves vizsgálatkor mindenkit elküld mostanában szemészetre is. Meg van adva, hogy csak telefonon és meghatározott időszakban lehet időpontot foglaltatni. Az első három héten nem vették fel vagy kinyomták a telefont. Persze hallottam praktikákat, hogy automatikus tárcsázó appal előbb utóbb megunják és felveszik. Meg tán ha a portát hívom, akkor onnan felkapcsoltatva is sikerülhet... de ez az egész szánalmas. Igaz, múlt héten amikor próbálkoztam, meg is lepődtem, hogy azonnal felvették a telefont és kedvesen, kulturáltan kérték be az adataimat a három hét múlvára kapott időponthoz. Szóval végül is sikerülni fog, már csak félnap várakozás kell az időpont napján.
-
gozso
őstag
válasz
Zozzant #26258 üzenetére
van ami pénzben megfizethetetlen... igaz, saját sztori:
szomszéd hív, adsl beállítás, router, ilyesmi... kb 15 perc... rövid beszélgetés, kiderül asszisztens a közeli sztk-ban. mivel tartozik? heves fejrázás: semmi, semmi.
2 nap múlva 4 éves lányomnak a bőrgyógyászatra kellett volna időpont. rendelőintézet: majd 2 hét múlvaszomszédot felhívtam, másnap soron kívül fogadták...
ez mennyit is ér?
-
ViZion
félisten
+1
Én meg már szoktam mondani, hogy nem tudok házhoz menni, etc... etc... Mert sokan elvárnák, hogy két fröccsért ott üljek és várjam amíg az egymagos szaron végigmegy az AV-je. Volt, akinek megmondtam, h többet nem csinálom a gépét, vagy kap Linuxot, vagy vigye máshova, mert 2 havonta nem fogok XP-n vírust kergetni barátilag (ledolgozza, ami azt jelenti, h a napját nem 850-1000/h hanem 700/h fizetem...). Volt, aki Ubuntuval hibátlanul elvolt 2 évig, majd rakatott fel vkivel windost, mert az kell, azt mondták (mert linuxon nincs fészbúk meg vatera... kb. ennyi nekik a InterNYet...), persze mikor nem volt hang, meg fele driver hiányzott, akkor menjek ki. kb. 2. után mondtam, h nem megyek ki, elhozom vagy hívjon mást, aki ott üldögél. Mert ha vmi driver dolog és megoldom 20 perc alatt, akkor ne kérjek pénzt, mert ne... az még olyan "webcaritas" ahogy egyik PH! kolléga monda... -
ViZion
félisten
válasz
Pttypang #26252 üzenetére
Volt egy bölcsész kolléganőm a nyomdában...
Okos, fiatal, talpraesett, ügyes, etc... ideje 90 %-ban fénymásolt. Hiába mondtam neki, h ezért kár volt diplomázni... de szereti a hazát, nem megy külföldre. Szép eszmékért egészen más dolog éhen halni, mint mittomért azért, mert valaki lusta / alkoholista... -
Csak hogy induljon a nap
Mit kér az informatikus a McDonald's-ban? Egy McAddress menüt!
-
kraftxld
félisten
válasz
westcoastog #26234 üzenetére
Némely OEM gyártó egyedi PID/VID értéket ad az eszköznek amit az Inteltől vagy Nvidiától vesz, így a gyári driver nem megy fel, csak .inf file hekkelés után. Ami a saját oldalukon van az meg általában ezer éves vagy nem is működik.
-
MBazsee
tag
Egy Commodore 64, két joy-al és kazetta meghajtóval mennyit érhet manapság?
-
cbmfan
senior tag
E.Kaufmann: kösz az ötletet, hétvégén kipróbálom.
találtam kukán hazafelé egy 4.3 Gigás WD winchestert. tesztelem HDD Regeneratorral, kapásból 371 bad sector. indítottam újra, plusz 101. most fut harmadszor, csak kevesebb lesz mint 100
-
sznorbert86
csendes tag
üdv!
Élnézést előre is, hogy ide írok de remélem itt találok megfelelő embert. Olyan embert keresnék Debrecenben aki vállalná Dell E4300 pasztázását. Ha esetleg ismertek olyan HOZZÁÉRTŐ embert akkor kérlek írjatok! Köszönöm előre is! -
Balinov
titán
válasz
westcoastog #26230 üzenetére
detto ilyen hibauzenetbe en is belefutottam egy acer jovoltabol. igaz, az egy 5920G, T5x00-el es gyari Vista HP-vel, gyari acer driver nem ment fel, windowsupdaterol viszont lekapta a megfelelot.x akta.
-
ViZion
félisten
válasz
westcoastog #26232 üzenetére
.NET FW-t kellene először felrakni, ha win 7, akkor néha kell a 2 neki, régi packok azt használják, visszafelé nem kompatibilisek.
-
westcoastog
veterán
válasz
zsolesz010 #26231 üzenetére
Amd 5470 van a gépben, és szépen feltelepült és megy acer oldaláról szedett régi driverrel, míg amit az amd-tőltöltöttem az telepítőcsomag hibával elszállt.
Csak zavart mert mikor a lenovo-kat csináltam ott az nvidia driver sírt azért hogy nincs felrakva az intel driver és addig ő nem települ, de most már jó.
-
zsolesz010
senior tag
válasz
westcoastog #26230 üzenetére
Szedd le a nagy NV drivert, valószínűleg abba pakolták az Intel drivert is, mert a VGA kapcsolgatós megoldás miatt egyszerűbbnek látták így. i3-370m + ATI kombóval jártam így Aceréknél; először volt külön Intel és ATi driver náluk, aztán egy összevont. Persze a gépen emiatt nem lehet használni a gyártóknál fellelhető legújabbakat sem az Intelből, sem az ATi-ból.
Szerk.: (#26232) westcoastog - Meh, akkor teljesen ugyanabba futottál, mint én.
-
westcoastog
veterán
válasz
azbest #26229 üzenetére
Pedig ez gyári pasztázás volt, betonkemény...
két lenovonál is ilyennel találkoztam.Amúgy az mi a büdös francért van hogy nem tudom az intel hd graphics drivert feltenni?
Az acer oldaláról töltöm le a drivert az 5742g géphez, és ezt dobja csak:Intel chipset driver felrakva, más nincs, de akármilyen intel drivert szedek le ezt írja.
I3-370m.....
Nem először rakom újra ezt a gépet, de most valamiért itt elakadok. -
azbest
félisten
válasz
westcoastog #26228 üzenetére
Gondolom a 6bites panel ditheringes színtér bővítése látszik.
A pasztázás nem gyárinak néz ki
-
westcoastog
veterán
Urak, ez mi a fene? Szemből nézve a panelt, tökéletes a fehér, viszont nagyon kis szögből nézve hangyák szaladoznak a fehérségen? Bug vagy feature?
Most volt szétszedve és kitakarítva, pasztázva.
Ha baja lenne nem csak alulról nézve lenne hangyás a kép.
Sehonnan máshonnan nem ilyen, csak ha alulról nézem.
És nem attól lesz hangyás hogy hátrahajtom a kijelzőt. -
Gézengúz
addikt
válasz
-=RelakS=- #26224 üzenetére
-
Pötyi
őstag
Én vállalom, hogy beöltözök mázsányi súlyú tengeri csigának és ott fogok vonaglani elötte az erdei ösvényen, csak valakinek a barátnője vállalja be, hogy megvarrja ehez a mutatványhoz a jelmezt!
-
bullseye
addikt
FB-n van egy jó kis csoport, ahova gyűjtik a hozzá hasonlók bölcseleteit. Ott már páran tervezték, némelyik idiótához leutaznak, körbeveszik páran öltönyben, kísérgetik, és folyton a zakó ujjába beszélnek...
-
cbmfan
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #26216 üzenetére
először meg kéne találni, aztán néhány öltönyös emberrel meglátogatni
-
cbmfan
senior tag
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
TESCO-Zsömle #26209 üzenetére
Az a cső kincs, errefelé 100-200Ft / darab áron szerzem be őket a Pécsi vásárban, ezekből lehet a legkönnyebben minőségi csöves erősítőt csinálni. Nem maradt egy se?
cbmfan: azok sajnos nem jók erre a célra, de köszi hogy megnézted.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Ha már ennyi "csöves" van itt
, pcl/ecl86 csövek nem fetrengenek nálatok a fiókban?
-
cbmfan
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #26204 üzenetére
ne hidd, hogy annyit kapsz érte, kért ár/2 legalább mindennél. hiába árulok én is rakás vackot, legkisebb ár kétharmadáért sem veszik meg tőlem, hiába írok róla legendát.
varázsszem nekem is van vagy két tucat dobozos Tungsram, mégsem adtam el egy darabot sem cirka fél év alatt. de hajrá
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Kicsirics77 #26205 üzenetére
Többek közt.
-
Kicsirics77
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #26204 üzenetére
Em-84?
-
cbmfan
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #26202 üzenetére
jahogy. és mit kellene rásózni a népre?
-
cbmfan
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #26199 üzenetére
mi hiányzik, hogy nem mered egyedül?
utána lett még egy Abit SlotKet, benne 733-as PIII, gyári hűtővel. de ha már van Slot1-es proci inkább azt használom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Mikrotik routerek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Lenovo ThinkPad 40AF dokkoló kiárusítás! Csak 25.000 Ft / szett
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3118, 100% Akkumulátor
- Acer Nitro V 15 Laptop i5-13420H 8 GB RAM 512 GB SSD, RTX 4050 Dobozos, 3 ÉV GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest