Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
cbmfan
senior tag
nézem mi csipog, erre a szkript, hogy 28k
-
cbmfan
senior tag
válasz
Akybron #27997 üzenetére
jobb gomb - kép megjelenítése. de csak neked itt a link.
ha már fagyis - az év kártyajátéka
-
ViZion
félisten
válasz
azbest #27996 üzenetére
Egyszer a kolléga jött hozzám, fuldokolva röhögve... menjek az ablakhoz.
Odalépek, Tu-pac -et vártam (wu-tang Clan és Tu-pac kapucnisban, bakancsban jött 50°C-ben is...) de egy cigányasszony volt, pont olyan szerkóban, mintha a helyi piacról szalasztották volna...
-bite sőn...
-hábenzí kokkkossz?Szal. richtige magyar "tájszólásban" rákérdezett... majdnem én is bef..tam
-
azbest
félisten
válasz
macilaci78 #27994 üzenetére
A windows xp home, a kiszolgálás pedig premium
De csak az egyiket lehet választani a kettő közül
(#27991) ViZion:
Pisztácia volt? [link] -
shteer
titán
válasz
macilaci78 #27992 üzenetére
Win XP Home Premium?
-
ViZion
félisten
válasz
Hequila #27990 üzenetére
Legnagyobb ilyen, mikor németbe fagyis voltam
Jön a német, állok a fagyispultban...
-fagyi van? jött a kérdés. Mire én:
- fogalmam sincs, de megkérdezem a főnököt...
És elsétáltam. Főnök kérdezi, h mi van? Mondom mi a sztori.
- De (porkodijózott kicsit az olasz srác) ez csak hülye német vicc! Menj vissza.
Mondom jah, értettem a tréfát, nem? -
Hequila
őstag
válasz
macilaci78 #27989 üzenetére
A összerakott "kirakati" számítógépekre - természetesen mindre oda van írva a pontos specifikáció - rendszeresen kapom azt a kérdést, hogy "és ez mit tud?"
Az üffél erre pedig rendszeresen kapja azt a választ, hogy "hát a sört azt nem tartja hidegen..." -
ViZion
félisten
válasz
macilaci78 #27987 üzenetére
Olyan nekem is volt, aki a hivatalos, előtelepített laposát visszahozta, h ez nem jó, neki XP kell. Mondom Miért? Mert ez vagy az, meg azt szokta, ISMERI!, meg ugye ÉRT IS HOZZÁ.
OK, akkor: miért nem XP mód, vagy virtuális gép a terv, ha a szakértelem adott?
- .... .... ... Akkor is XP-t, csak az legyen.
Kicsit hangosabban már én: az jó, tisztelem a határozottságot, és hogy ezért hajlandó ilyen áldozatokat hozni,...
- WTF?
- 4 GB ram, XP-nek sok kicsit, webcam, kártyaolvasó, BT és hasonlók - akár a wifi is- nem fog működni, mert nincs XP driver. Hogy összekalapáljuk kb. 10 k lesz a telepítés, mert minden drivert vadászni kell. De jó lesz utána, mint egy Porsche 911... trabant motorral!Elköszönt, átgondolja. Kb. 2 éve gondolkodik... vagy megcsinálta más.
-
sptkyle
senior tag
Köszönöm a megerősitést, akkor nem csak nekem volt "fura" a helyzet.
Sajnos a céges mentalitàs, hozzààllàs olyan, hogy a legdurvàbb amit odamondhatok a "Sajnos ebben nem tudunk segiteni"
20év alatt konkrétan 1csalàd lett elküldve/kitiltva, pedig ott volt kb folyamatosan probléma, a végén lopàsi kisérlet, és életveszélyes fenyegetés.
-
MurdR
veterán
válasz
sptkyle #27983 üzenetére
A 4.-re reagálva: sok ilyennel találkoztam amikor műszaki boltban dolgoztam. (Javarészt telefonokkal foglalkoztunk, de ha a ventillátor ment, akkor azzal is tele volt a bolt..
)
Az ilyen ''vaterázgatókat'' pedig ki kell zavarni a francba. De amúgy általában nálunk is az ''A'' vásárló hajtotta el a fenébe a ''B''-t.
Ha pedig elkezdtek előttem alkudozni, akkor meg mutattam mindkettőnek, hogy merre az ajtó.
-
sptkyle
senior tag
Megint lett egy pár fejemetafalbaverem helyzet... továbbra sem számtech, de remélem befér ide.
1., Adott egy termék, normál ára 85k, kifutó modell, jelenleg mindenhol akciós 76k a legolcsóbb helyen. Szuper akcióssá tettük, 70k ért áruljuk (1-1.5k haszon van így rajta) Egyértelműen fel van tüntetve, hogy akciós terméknél más kedvezmény már nem érvényesíthető. (így az ingyen szállítás sem) Fickó megrendeli a terméket, háborog az ingyen szállítás miatt, elmagyarázom neki udvariasan, majd visszavonja a rendelést, mert "nem vagyunk korrektek, és nem becsüljük meg az ügyfelet egy ilyen nagy összegű vásárlásnál sem".
Megjegyzem postaköltséggel együtt is a legolcsóbb netes ár alatt vagyunk.2., Ember bejön. Válogat fél órát a termékek közül. Kiválaszt egy 990ft-os cuccot, és megkérdezi, hogy 700-ért vihetné e.
3., Néni bejön, unokájának kellene játék, "kálofduty legújabb". Megnézem az árlistát, 13 490. Majd szivinfarktust kapott, hogy ő 1000-ért szeretné, mert máshol is megkapja annyiért.
Megpróbáltam neki elmagyarázni az eredeti, és az írott játék közti fontos különbséget, és hogy utóbbit miért nem fog nálunk kapni, de láttam a feje felett a kérdőjeleket utána is.4., De hogy legyen egy (egyrészről) pozitív is:
Bejön "A" (amugy visszatérő) ügyfél, hogy eladná a gépét, át tudjuk a venni. Nézem, számolgatok. Közben bejön "B" ügyfél, nézelődik. "A" ügyfélnek adok árajánlatot, tetszik neki. "B" ügyfél közbevág, hogy ő megveszi 2000-el többért. Én meg sem szólalok, reakcióra várok. "A" ügyfél kiröhögi "B"-t, és leoltja, hogy nem korrekt amit csinál, és nekünk adta el a gépét inkább.
Mindig elmondjuk, hogy magánszemélynek olcsóbban el lehet adni egy dolgot, mint boltnak, de az hogy konkrétan az üzletben ajánljon valaki fölénk, az kicsit pofátlanság. -
Hequila
őstag
Nem sikerült megegyezni az üfféllel, hogy hosszába vagy keresztbe
-
Hequila
őstag
Mai ügyfelünk 2 részletben akart elvinni egy 4.600.- ft-os DVD írót...
Csak hogy on is legyen már végre. -
ricshard444
veterán
Tegnap találtam rá a topikra, éjjel el is olvastam az első 1000 kommentet, ma folytatom. Kegyetleneket nevetek, de sajnos meglepődni már nem tudok
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #27969 üzenetére
"Vagy megveszi, kipróbálja, nem tetszik neki, és aztán rakja fel a polcra elfelejteni."
Mint én a nyert ipod nano-mat
Mondjuk elkelt, de sokáig halogattam az eladást. Garancialevelet meg nem láttam, hogy az USA-ból küldtek volna hozzá. Nálam lehet, hogy összesen nem ment 24 órát.
-
ViZion
félisten
Jóemberek!
Halott Asus M5A99 FX PRO R2.0 deszka van-e valakinél?
Gyári víz nincs rá, enyémet szeretném vizezni, sajna univerzális blokkokat is lehet, hhegesztenimódosítani kell. Lehetőleg nem az enyémen próbálgatnám... -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
wolfman #27968 üzenetére
Szokták ezt mondani például, ha külföldi a cucc, vagy pl ha nyeremény volt. A nyereményekre nem mindig kap garanciát az ember. Aztán lehet raktáron ragadt vagy lefoglald modell is, amire gyártói garancia már nincs a bolt meg vagy tönkrement, vagy nem is volt. Sok oka lehet. Aztán olyan is van, hogy alajos megveszi a cuccot, felteszi szépen a polcra és elfelejti. Vagy megveszi, kipróbálja, nem tetszik neki, és aztán rakja fel a polcra elfelejteni. A cucc pár napos, de a garancia leketyegett. Vagy lehet nagyon is használt, de megkímélt állapotban, esetleg felújítás utáni.
Az élet bonyolult...
-
wolfman
veterán
Ráakadtam egy Logitech PerformanceMX hirdetésre. Hogy lehet az, hogy valami pár napos, de nincs rá garancia? Mondjuk lehet hogy eltökítette, de nem azt írja, hogy véletlenül elkallódott, hanem hogy nincs. Ha nincs garancia, akkor lejárt, de akkor meg nem pár napos. Nála biztos, az előző tulajnál meg 672 napos volt mikor eladta.
-
MurdR
veterán
válasz
macilaci78 #27963 üzenetére
Én kertem Teker Őretek
-
Gézengúz
addikt
Húú de pihentek itt az emberek :-)
-
ViZion
félisten
pffff... páran Ti is nagykeráron kapjátok a gyógyszereket
-
válasz
TESCO-Zsömle #27957 üzenetére
A modern ninják dobócsillag helyett már NFC chippeket használnak
-
Mr X
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #27952 üzenetére
Dehogynem. Én kijelzek, te kijelző, ő kijeledz...
-
wolfman
veterán
Nekem van egy haverom, az olyan hogy ha beszélgetünk valami chaten (facebook, régen MSN vagy SMS-t küld, legtöbbször a 'mi?' vagy 'már megint nem értem!' a válaszom, mert annyira gyorsan gépel, hogy melléüt meg elfelejt SPACE-t nyomni, de persze mire észrevenné már entert is ütött, de alapból is lesz@rja ha rosszul ír.
-
gozso
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #27948 üzenetére
van némi beszédhibája, az igaz
-
tatabike
őstag
Nálam 3ezerből így akartak 2ezret csinálni:
"Helo 2,ezetbe etdekel ajijelzö atélegjó postáva?"
Szerintem ezt akarta írni: "Helló, 2ezerbe' érdekel a kijelző, ha tényleg jó, postával?"
Pár levelet váltottam ezzel a "vásárlóval", bármit írt, kérdőjel volt a végén...
Ja, és hölgy az illető, azért ez elég gáz...
Ezt is Ő írta, fejtsétek meg Ti...:
"Mevanmég akijelző? Haigen meyilene postával?"
-
törölt tag
Mindig csak panaszkodtok, de annyi eszetek nincs, hogy rögtön ~10°-al drágábban tegyétek fel a cuccot, amit el akartok adni?!
Ugyanis ez a trendi! Ezért is van, hogy mindenki alkudni akar -
-=RelakS=-
veterán
válasz
macilaci78 #27937 üzenetére
Hangosan felröhögtem...
-
cbmfan
senior tag
C2Q Extreme QX9770 proci. rengeteg beszólást kaptam, néhány a sokból:
- nem ér ennyit, Xeon jobb/olcsóbb átalakítóval
- te hülye vagy, hogy ennyit kérsz érte?
- mennyit engedsz a feléből? gyerek kistraktorját beszámítod? (nem vicc, kaptam ilyet is)
- "Mennyi???O.o anyiért már i7-et lehet kapni... 30e ért el vinném! "
- ennyiért van komplett gép is Q9300-zal, fullintegrált dzsunka lappal, egyéb sallanggal.
- X oldalon harmadáron láttam a világ másik feléről átszámítva, ahol három éve nincs készleten. te miért nem adod annyiért, vagy olcsóbban?végül ment Brazíliába, elkelt ebayen 425 dollárért.
-
Lord Myn
senior tag
válasz
shteer #27909 üzenetére
Nekem jó pár évvel ezelőtt volt hasonló, hirdettem egy 320MB-os 8800GTS kártyát, mire kaptam egy ilyen privit:
- Látom szenvedsz a kártya eladásával (kb. 8-10 napja volt fent a hirdetés), hadd könnyítsem meg a dolgod: megveszem a feléért... (és halál komolyan gondolta)
Btw, amikor kijöttek a 900-as nVidia-k és lezuhant a 760-asok ára 200 dodó alá, nekem még akkor is sikerült eladni a 760-asomat 50k-ért itt a HA-n ráadásul elég hamar (1 nap), úgyhogy az USA beli ár nem szempont.
-
gozso
őstag
..."olyan billentyűzetet keresek, amin a rajta van a .com meg a .hu.... hogy ne kelljen mindig begépelni"
ti mit ajánlanátok?
-
virkir
veterán
válasz
shteer #27909 üzenetére
Az jobb, hogy felrakok egy telefont majd röpke egy órán belül jön egy bő -10%-os ajánlat, hogy ugyan ne bajlódjak már annyit az eladással.
A hirdetésben benne van, hogy alku nincs.
A másik szintén bepróbálkozik hasonlóan, majd a következő hirdetésnél, hogy cserélne, ami szintén benne a hirdetésben, hogy nem érdekel csak kp.
Komolyan az átlagember 99% funkcionális analfabéta? -
gozso
őstag
-
Sziasztok. Tudna vki segíteni Sony PCG-4Q7P laptophoz bekapcsológombot, illetve a körülötte levő ezüst műanyagot szerezni?
-
gozso
őstag
szerver neve (DC is): FALLOSZ...
-
ViZion
félisten
-
shteer
titán
válasz
bullseye #27911 üzenetére
http://www.amazon.com/GIGABYTE-GV-N670OC-2GD-GeForce-Windforce-Graphics/dp/B0080I06WQ
kifutott termék nem lehet sehol kapni már itt is 42 ezer forint ha drágán váltod a dollárt 44 ezer
szóval max 30!Erted. USA-ban van hirdetve 180$-ert, ezert itthon max 30.
Kifutott elavult szar. -
pycur
tag
válasz
LamerGyuri #27898 üzenetére
Rendőrként hogy lehetnénk kollegák? PC-s kollega leszek!
És igen, fel vagyok készülve a legjobbakra, de az még nem az én feladatom, majd később
És ez volt az említett csaló profil.
[link]És 1000-ből kb 1-et fognak meg.
És ennyi.
-
törölt tag
válasz
macilaci78 #27906 üzenetére
Nekem az is jó, ha elhozza 300 km-re. Ja várjál, akkor már el is vihetné a terméket. Félreértesz, én őt nem kötelezem semmire. Nekem jó szerződés nélkül is, akkor előre elutalja a pénzt. Ja, az úgy nem jó, szerződés. Szerződésbe meg sehol a világon nem írunk bemondásra adatot. Hogy máshogy lehetett volna?
-
macilaci78
nagyúr
válasz
#64791808 #27905 üzenetére
Más odaadni a kezébe, hogy ellenőrizze a korábban bemondott adatokat, vagy kézzel leírja egy előre nyomtatott blankettaszerződésre és megint mást odaadni lemásolni, stb.
Gyakorlatilag a bankoknak sincs joga lemásolni a személyes okiratokat, ezért is íratnak alá hozzájárulási nyilatkozatot.
-
törölt tag
Elhiszem, de egyrészt te már az elején megmondod, és nem hitegetsz 10 napig. Másrészt meg akkor nem vásárolsz tőlem. Ugyanis olyan értékről volt szó, hogy szerződést kellett írni, szerződésnél meg nem bemondásra írunk be adatokat. Ha majd egyszer mondjuk házat vagy kocsit veszel, ott is oda kell adni. Nem az érték miatt; a szerződés miatt.
-
ati012
őstag
-
wolfman
veterán
Hát ezt most elszomorít hallani. :-s
Na de ezért is üzletelek itt PH-n legtöbbször, mert itt nagyjából összeszokott banda van.
Mielőtt megvettem a mostani 7950-es VGA-mat egy ember árulta nagyon jó áron. Utána néztem, weblap minden, elég korrektül nézett ki, de mondjuk ritka nagy f@sz is voltam, hogy eleve ilyenbe gondolkoztam, hogy magán embertől mikor legjobb áron van. Mindegy, szóval tőle akartam venni és már ott voltam, hogy megyek a bankba és utalok, de egy hang azt súgta, hogy nézzem még meg utoljára az üzeneteim. Bejöttem, felhasználó kitiltva, hirdetés törölve. A csalók topikba addigra már ment a körüzenet, hogy a Vas megyei rendőrség körözi, mert utána néztek közben más érdeklődők is. Na akkor utána hívogatott, fenyegetett, de nem tudott átverni. Beírtam én is a topikba (kiírtam a nevét), utána azt észrevette (minő véletlen hogy a semmiből ráakadt, hogy felbukkant a neve az interneten mint csaló), megint visszaregelt és megint anyázott, fenyegetett, bíróságra megy stb. Moderátorok megnyugtattak, hogy semmi nincs a kezében amire veri a nyálát, szóval le lett építve. Pedig az akkor 86.000Ft-os csalás lett volna. Lett volna lehetőségem feljelenteni.Azóta is kb. 3-4 havonta betalál egy ember, hogy őket is megkárosította a csávó. A vicc, hogy azóta is garázdálkodik és úgy látom nem tudják elkapni, pedig ő már 50 és 100eFt közötti összegeket csal ki másoktól.
(#27892) macilaci78: Szerintem úgy gondolja, hogy tele van a fal alkatrészekkel, amik eltakarják az ablakot, így nappal is kénytelen villanyt kapcsoljon a tulajnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Hardcore café
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 10
- Path of Exile 2
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest