- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
liver
tag
A részleteket nem ismerem!
De ha nálam vásárolnak egy gépet és pár nap múlva visszahozzák akármilyen gonddal(driver hiba,kábel lecsúszott,vagy csinált valami kicsi hülyeséget) és 10-15 perc alatt megoldom a gondot,akkor nem szoktam elkérni semmit.A vevő örül,hogy milyen korrekt vagyok ezt sok másik embernek elmondja.Örülök én is mert jó reklám és ő is örül,hogy milyen fasza helyen vette a géptét.Persze a windowst nem fogom újra felrakni neki de az nem is 15 perc.
Szerintem ilyenekkel is meg lehet fogni az embereket,de persze ezt mindenki maga dönti el!
Nem fikázni akartalak,csak furcsa nekem ez a hozzá állás.
Peace -
szumo
senior tag
Tudod ha odaállít, hogy ez vagy az történt, vagy azt mondja, hogy a gyerek bűvölte, és nem tudja mit csinált vele, akkor nagyon nagy valószínűséggel ingyen is megcsinálom neki.
Soha nem vertem át senkit, az a korrektség. A hülyeség pedig nem tartozik a garanciális ügyintézés körébe. Legalább is szerintem. A hülyeségért fizetni kell. Még nekem is adott esetben.
Viszont másrészről az idő pénz, és a munkára fordított időt ki fogja kifizetni? Ne mond, hogy neked a boltban a mosolyodért adnak reggel kiflit meg tejfölt. Mert nekem sajnos nem. Pedig minden reggel ott vásárolok már évek óta. De benzint sem kapok a kúton mert szépen nézek a kutasra.
Egy ilyen világban élünk.Kicsirics77: megelőztél egy hajszálnyit
-
szumo
senior tag
válasz
MR_Joe #11194 üzenetére
Ráakasztani, bedörzsölni vele, vagy az ambipúúr fiolából ráönteni a lityót.
Hoztak egy nemrég vásárolt gépet, azzal a hibával, hogy nem ad képet.
Kinyitottam, leellenőriztem minden a helyén van -e? Nyomtam egy BIOS resetet és utána Indít. A gép pöcc röff indul.
Visszaraktam az oldalát, és elkértem a megkezdett óra díját. A tulaj egy szót sem szólt.
Tuti mókolt vele valamit, csak nem merte megmondani. Én meg most jöttem a falvédőről. -
MR_Joe
senior tag
Juteszembe : BÚÉK a kedves kollegáknak!
-
ToBeY
nagyúr
Lenne egy olyan kérdésem hogy beadtam a latapomat gariztatni, és a hátulja ezüstpasztás lett.E miatt elképzelhető hogy visszadobják a garit,hogy e miatt rosz a ram slot?
-
MR_Joe
senior tag
válasz
Fecogame #11187 üzenetére
Sejtheted hogy mi is
Ma egy nénike robogott be egy fusi garjeggyel, hogy "ugyanmár pecsételjem le mert hogy itt vette" mondom igen? Akkor típusszám, szériaszám, blokk? -Ja az nincs...
mondom akkor sorry, de nincs pecsét. Nem nagyon lepődött meg csak mosolygott egyet és továbbrobogott. Kíváncsi vagyok mit vett és hol, ami bexart neki... -
MR_Joe
senior tag
válasz
localhost #11185 üzenetére
Eeegen ez ismerős. Pár hasonlóba mi is belefutottunk már, volt hogy pont kint volt a főnökúr kb. másfél méterre az alkudozótól és rákérdezett, hogy honnan is ismeri a főnököt? Jóember vmi mesét előadott, azután közölte vele a főnököm, hogy hát ugyan onnan biztos nem, merthogy Ő az igazgató akit állítólag ismer...
-
localhost
Közösségépítő
válasz
MR_Joe #11182 üzenetére
Ugyanezen cégnél (nem igazi név!) Bilbolek úr volt a nagyvezér...
Amikor ott dolgoztam, szinte naponta jöttek vásárlók, akik nem mulasztották el megjegyezni, hogy Ő bizony Bilbolek úr szomszédja, vagy Bilbolek úr fia és az ő fia egy iskolába járnak satöbbi....
Egyszer valaki kifejezetten árengedményt akart "kicsiholni", amikor azzal hivatkozott, hogy én a maguk vezérével Bilbolcsik úrrak jártam egy osztályba ám!
Mondtam neki, ha tényleg osztálytársak voltak, illene tudnia, hogy nem Bilbolcsiknak hanem Bilbolek-nek hívják.
-
MR_Joe
senior tag
Pár apróság még :
Egy hölgy a telefonban elmesélte, hogy vett egy illatosított pendriveot, de nem illatozik úgyhogy cseréljük ki... nem sikerült elmagyaráznom neki, hogy a garancia az adattárolóra vonatkozik nem az illatra.
Másik pendriveos história : úriember vett egy 8 gigás eszközt, melynek gyárilag két partíciója van, egy biztonsági és egy nyilvános (lekódolható). Miután DVD lejátszókat nézegetett átbeszéltük, hogy nem mindegyik kezeli a nagy méretű pendriveokat, ezt a típust külön átbeszéltük, hogy nem biztos hogy jó lesz. Az úriember ezután persze mégis elvitte, majd másnap jött a telefon hogy cseréljük ki más típusra, mert amit adtunk neki az nem jó arra amire használni akarja. Cserélni persze csak abban az esetben tudunk, ha a termék hibás, erre jött a kifogás, hogy "De én elmondtam mire kell és Önök ezt adták". Felidéztem neki a beszélgetésünket, hogy direkt felhívtam a figyelmét arra a tényre, hogy NEM használható minden készülékhez ezért nem is ajánlom neki ezt a típust. Akkor jött, hogy akkor miért adtam oda. Na itt majdnem elküldtem melegebb éghajlatra.
Másik fénymásolós sztori- színes fénymásolónk bedöglött kint volt a tábla, hogy ezen szolgáltatás átmenetileg szünetel. Betévedt egy csóka fekete-fehéret fénymásoltatni , majd miután kibogarászta a táblát elkezdte, hogy hogy merünk ilyet kiírni, javítsuk meg a gépet, mert ha ő most színeset másoltatna és nem tud, akkor beperelné a céget. Volt egy kis beszélgetés ezután a témáról, persze a végén mi voltunk a hülyék. A végén azzal búcsúztam el tőle, hogy próbálja beperelni a sarki pékséget, mert nem hajlandóak mondjuk motorolajat adni neki, mikor ott áll a pékség autója az udvarban...
-
MR_Joe
senior tag
Jónagyokat, utólag bódog karit meg előre bujjék. Elég rég írtam már, úgyhogy jön néhány szösszenet az elmúlt időszakból. Helyszín továbbra is egy "műszaki hiper" irodatechnika részlege. Kezdem a tegnapi csodával, az vitte a prímet mindenben számomra.
Pultán állunk kollegámmal, odajön egy 40 körüli (feletti?) hölgyemény pár papírt szorongatva. Szokásos kérdés: -miben segíthetünk? - után előadja miért is jött- fénymásolni szeretne. Az hogy nem "fénymásolTATni" már nem is érdemelne szót, DE.
Lerakja az 5!! darab papírt és közli, hogy ezt szeretné lemásoltatni, de szeretne kedvezményt kérni a másolás árából. Alap hogy nem osztogatunk csak úgy kedvezményeket, de hát mennyiségi másolásnál rugalmasak tudunk lenni ezért gyorsan tisztázni akartuk, mennyi az annyi...kiderült, hogy egy példányt kér mindből, azaz 5 lapot összesen, ami kerek 50 jó magyar forintba kerülne, nos ő ebből az árból kér kedvezményt! Itt már kezdtünk furán ránézni, mire közölte, hogy korábban az áruházigazgató a 10 lapos másolásból is adott neki kedvezményt és hívjuk fel DEC 29-én este 6-kor az igazgatót, hogy az 50 ft-ból adjon neki kedvezményt... Ekkor én már szólni nem tudtam, csak a röhögésemet próbáltam elfordulva visszatartani, kollegám először a vevőszolgálathoz irányította, majd a másolatokkal együtt utánament és felajánlotta neki, hogy a cég dolgozói összeadják számára ezt az összeget és vigye el nyugodtan fizetés nélkül. A nő először meglepődött, majd egy "köszönöm"-öt nyekegve elvonult, mi meg röhögésben törtünk ki. -
Rootkiskacsa
tag
A rászáradt / szétkent pasztákkal én is szívtam régen eleget. Nemrég vettem lakkbenzin hígítót a tesa ragasztó nyomainak eltávolítására, és kipróbáltam a pasztáknál. Gyönyörűen oldja mindet.
-
bullseye
addikt
válasz
#21346560 #11179 üzenetére
true, true, jönnek a garanciális(nak vélt) esetek. És ezzel a szép átkötéssel szeretném megjegyezni, hogy lett ilyesmikről nálunk egy cikk, ahol igyekeztünk a boltosok jogait is említeni. Ha gondoljátok csekkoljátok le, és nyilatkozzatok mennyire objektív, gonosz, stb.
-
törölt tag
Nagyon várom már a karácsony utáni kiborulásaitokat
-
ToBeY
nagyúr
Akinek van CHS-nél ismerőse légyszi dobjon egy privátott,nagyon fontos lenne!
-
stol
addikt
Békés és boldog karácsonyt minden kollégának!
-
E-mail-ben leadott rendelést követően vette észre az ügyfél, hogy pixelhibás monitort rendelt.
Így volt hirdetve..1db pixelhibával..
- Azt szeretném megtudni hogy mekkora ez a pixel hiba, ha nagy akkor a monitort nem kérem !
-
Zofren
aktív tag
Ebből kitelik 5 db is:
-
-
ML320
senior tag
Üf telefonált:
- Kéne egy jó gép! Sok RAM, még több HDD, legalább 1GB-s VGA, négymagos processzor, meg egy 22-es moncsi. Úgy 100-120-ból. Mikorra lenne meg?
- 100-120? Akkor két év múlvaMég dolgozik a feldolgozással.
-
localhost
Közösségépítő
Használati utasítás {Maksa}
-
Balinov
titán
Boltos forumtarsak, mi van veletek? Annyira sok a birka, hogy nincs energiatok a nap vegen beirni a karacsonyi sztorikat?Szomjazom az uj tortenetekre
-
ToBeY
nagyúr
Hello bocs az off-ért,de ezt megszeretném éérdeklődni..
Szóval van egy alaplapom amiről úgy gondolom hogy rosz.
Ha visszaviszem gariba,és azt hozzák ki hogy kutya baja,ki kell fizetnem a szervíz djat?
A hibajelenség: Nem kapcsol be a gép (nincs sípolás) vagy ki-be kapcsolgat mad leáll.Van amikor beindúl és jó,de ez ritka! Más táppal ugyan ez a helyzet. -
kisi
aktív tag
Kb egy hónappal ez előtt történt:
Kinézetre kétajtós szekrény méretű, kissé sötét "értelmiségi" emberke odaláp hozzám, majd köszönés helyett:
-Aggyá nekem antennát !!!!
-????Mutogatok neki vagy 2-3 tipust(ő felettébb bunkó hangnemben magyaráz, közbekérdez, hülyének néz).
Majd az emberünk az antennák mellé kiállított LCD falikonzolok közül leemel egyet:
- Ez jó lesz !
Távozik...
Nem szóltam neki, hogy az nem antenna, hanem csak a TV falra fogásához fémkeret.
Különbenis, ki vagyok én, hogy eldöntsem helyette.Meg az az igazság, kedvem sem volt kijavítani a tévedését, ennyire agresszív, és bunkó emberrel még nem találkoztam.
Gondolom, a Győzike(Mónika) Show jön rajta, mert nem jött vissza azóta sem reklamálni...
-
radyn
csendes tag
Miután az egyik nagykerben sem találtam hp nyomtatóhoz dobegységet, gondoltam megpróbálom saturnba media marktba stb.
Hivom a saturnt mondom, hogy hp nyomtatóhoz keresek Q3964A dobegységet van e raktáron?-Kapcsolom a HIFI osztályt beeeep
OMG
-
nyunyu
félisten
Hmm, most akadt a kezembe a 2 eves C2D procim bontatlan propellere, ossze kene raknom anyamnak.
Akkor azzal kezdjem, hogy WD40-nel 3 szurke csik levakar, aztan sima paszta?
-
johniee
senior tag
Én (ugyan nem vagyok boltos) már találkoztam 4-5 éves 478-as lappal-procival, amelyből kijött a bordával együtt a proci, utána pedig negyed óra alatt sikerült diszkréten szétválasztani az sziámi ikerpárt
Mert valami alufólia-félével ötvözték anno a hőelvezetési módszert
-
Móci
addikt
Anyám borogass!
Amúgy a gyári trutymó egész jól meg tud keményedni a 775-ös bordán... meg a procin.
Múlt héten egy ilyennel volt dolgom, elég nehezen tudtam levakarni körömmel(!) a felületekről.
Gyári hűtőt ne szereljen senki enyhén spicces állapotban, félő, hogy eltörik a lap... legalábbis nekem nagyokat pattant!Természetesen mindig sikerül jól rárakni, szakemberhez méltó módon, csak ebben az esetben kicsit nagyobb volt a bátorság...
-
szumo
senior tag
válasz
Rover623 #11150 üzenetére
Persze, lehet forrasztani, attól senkit nem lehet eltiltani, csak ne egy alaplapon kezdjen el az ember élesben gyakorolni.
wwenigma: Persze, én is forrasztottam már hasonló eszközökkel vékonyintegrált áramkört. Működött, de nem azt mutogattam, mint etalon forrasztást. Bár egy jó páka nagyot lendít, főleg, ha gyakorlattal is párosul a dolog
-
Rover623
félisten
S akkor a jobb napokat is megélt P3-as alaplap, amit valami gengszter elkezdett forrasztani. Igazából itt sem akartam tudni a miérteket, de elrémiszteni jó
A "miért": ebben az esetben nem tudhatom, mert kevés infót adtál...de pl. már én is követtem el ilyet...
Vannak olyan helyzetek, amikor ez a legjobb (nekem is, az ügyfélnek is) megoldás egy "púpos kondis" tetszhalott vagy fagyogató rendszer feltámasztására. -
Ferdzsoo
addikt
sorry nem ide akartam.
De ha már írni kell, nagyon jó a totyik folyamat olvasom. Királyok vagytok miket ki kell bírni a hülye emberektől.
Én telóboltban dolgoztam, na hát ott jöttem rá igazán, hogy az emberiség 60%-át milyen emberek alkotják...
Kitartás mindenkinek! -
nyunyu
félisten
Míg leírtad a számlát, meg a pénztár szallag többe került mint 25 HUF
Na igen, Penztargep Bizottsag allaspontja szerint ha ingyen kezebenyomod, arrol is ki kell allitani a 0Ft vegosszegu nyugtat, hogy a konyvelesben bent legyen, miert hianyzik a raktarbol.
Ilyen draga lenne amugy a penztarszalag?
~200Ft korul van egy guriga 80x80-as hotapir.
Oldschool kalapalos nyomtatokba valo gurigak olcsobbak. -
badgirl
csendes tag
Nagyker:
Ügyfél dob egy MSN-t:
Gyorsan mondj árat XY alaplapra, a vevőknek hagymaszaguk van
-
stol
addikt
"-Jó napot!
-Kérnék 5db PAPÍR CD-tokot."-blokkol kp-t kér 25HUF lesz...
"-Elnézést, számlát is kérnék..."
-
localhost
Közösségépítő
válasz
localhost #11135 üzenetére
Ma bejött egy ipse, köszönt illedelmesen
Nagyon nehezen érthetően előadta, hogy ő nehezen beszél és hallássérült is, de csak azért tartana fel, hogy most ha vennék tőle képeslapot, ami kettő darab csak 300 Ft, ===> itt sikerült fejcsóválással félbeszakítanom:
"Nem, uram köszönöm, de nem kérek. Viszont látásra, szép napot, kellemes ünenepeket önnek!"
Erre szó nélkül és azonnal sarkon fordult - felszegett fejjel kiment. Mondom, hogy nehezen beszélt, kifelé menet vélhetőleg ezért nem köszönt!
-
bullseye
addikt
Tiszteletem
Továbbra is keresek refurb (és néha vadi új) Dell cuccok iránt érdeklődő viszonteladókat
+
Keresek komolyan mazochista/szuicid szervízeseket, akik szervíz/távgyógyító/tanácsadó fórumot működtetnének egy számtech portálon.tessék szépen privátban jelentkezni sokan...
-
localhost
Közösségépítő
Az imént bejött egy hölgy, hogy orvosi vizsgálatra jött.
Ha csak 5-6 évvel fiatalabb lett volna, mondtam volna neki, hogy először derékig tessék levetkőzni..., így simán kitessékeltem.
csendes tag
Üdv!
A felől szeretnék érdeklődni (szerényen), hogy van-e valaki pécsi boltos, akinél vannak gamer laptopok.
Válaszotokat várom.
Előre is köszönöm!
-
ronson
őstag
Qrva anyjukat a héten megbugáztak tőlem a boltból egy 701-es eeepc-t.
Buktam laza 35k-t, így karácsony előtt faxául jött.
Ezek profik az MM-ből minden héten elvisznek egyet.
Olyan ingerült vagyok tőle mostanában, hogy legszivesebben azt is agyonverném, aki "négyes" gépet keres, meg "egygigás" vga-t.
Hálistennek csak heti 8 órát dolgozok boltba, de nekem az is elég.
-
szumo
senior tag
Hát délután szétszedtem a csoda videókártyás gép proci hűtését. Nem csalás, nem ámítás, jól látható, hogy a hűtés felkent pasztát még soha nem látott.
A proci szerencsésebb napjain azért valami csak volt rákenve.Aztán egy másik gép tápja ugyanezen "informatikusnak" nevezett kókler keze alól. Kéretik a koppanó állakat alápárnázni az asztalon.
Igen kedves kollégák, az ott egy zuhanycső darabja ráhegesztve a 12V-os alaplapi csatlakozón.
Ne is kérdezzétek, hogy miért, de már nincs rajta.S akkor a jobb napokat is megélt P3-as alaplap, amit valami gengszter elkezdett forrasztani. Igazából itt sem akartam tudni a miérteket, de elrémiszteni jó
Remélem mindenki élvezte a rémségek kicsiny palotájában a kirándulást, és bocsánat a nagyméretű hozzászólásért
-
szumo
senior tag
Igen kétféle volt rákenve, alig tudtam levakarni mind a két felületről.
mephi666: szerintem az egyik valami grafitos, vagy ezüstös lehetett, a másik a coolink CA-I01TP vagy valami hasonló, bár ilyet még nem láttam beszáradva, csak faterom gépében a prescott cpu -ja felett. Arról meg tudjuk, hogy télen a 12 m3 befűti.
Megtámogattam egy 5V ról hajtott 9cm -es ventivel a passzív hűtést, és rögtön 10 fokot ment le az üresjárati hőmérséklete a gpu nak.
De hogy melyik informatikus rak trust tápot és passzív videókártyát egy gyári hűtésű E6450 hez, és nincs megcsinálva a ház hűtése. Törném el a kezét.
Na majd ha kezdem a forrasztott alaplapos gépet, azt is befotózom
mielőtt kidobom.
Abból a gépből a tápkábelt tartottam meg -
szumo
senior tag
Úgy látszik, hozzám csak a barkácsmatyik szirszara jut el mostanság.
Hoztak, egy pavilion zt3000-et, és attól féltem. Pedig nem is ő a gonosz, és azóta már működik, nem volt túl sok baja.
Gép: Valamiféle ház, dizájnos, elég erős nem nyiklik nyaklik. Asus p5n32 sli premium, az emlegetett 4 magos proci everest után egy E6450 lett. A memóriák nem hogy nem kit, de még az órajeluk sem egyező. Az egyik egy 667MHz-es, a másik 800MHz-es, kingstone és egy melco (??? sohahallottam róla). Videókártya Asus 8600GT passzív hűzéssel táp Trust 420PSU. Hibaleírás, a gép nagyon lassú és valami vírus üzenetet dob ki.
Bekapcsolás után, a táp olyan levegőt fújt, hogy a nedves kezet megszárítja. Miután elindult a gép, minden ikon eltűnt, és a lejárt nod32 48 vírusról dob vörös keretes üzenetet. Megnéztem, minden volt ott, amit csak el tudtok képzelni. Kérdésemre mind a két vinyó formázását engedték, a vírustalanítás végett. Alap winXP felhúz majd jöhet egy everest. Érzékelőknél CPU 67 fokos, GPU 68fokos alaplapi érzékelő 48 fokot mutat, a táp már égető meleget fúj ki magából.
Néhány kép ami a gpu alatt fogadott, a fényviszonyok miatt nem a legjobbak. A cpu még most kerül sorra. De annyi kiderült számomra, hogy a világítós venti, tovább világít, ha már levegőt nem tud kavarni
Két kép, hogy mi fogadott a gpu környékén.Szerk: A "paszta" természetesen betonkeményre volt száradva, mind a kétféle
A forrasztott alaplapi kondikról később beszámolok, az sem semmi
-
proof88
addikt
félve kérdezem meg, mert nem erről szól a topik, de itt a boltosok közül mennyire álltok kapcsolatban a gyártókkal? vagy velük inkább a nagykerek állnak kapcsolatban? mit lehet tenni, ha egy gyártó nem hajlandó válaszolni nekem? bocs amúgy, de nincs jobb topik...
-
bullseye
addikt
énmár egyszer itt megégettem magam szakmai kérdéssel, úgyhogy előre is elnézést, de akad itt valaki boltos esetleg, akit érdekelne külhoni refurb Dell notesz/desktop/szerver árlista?
-
nyunyu
félisten
Szamlazo kollega kuldozgetett fizetesi felszolitasokat hatralekos ugyfeleknek.
Ma reggel jon SMS az egyiktol:
"Túl vagyunk fizetve 1 hónappal. Erről írj SMSt köcsög."Hasonlo stilusu valasz ment is vissza
-
kisi
aktív tag
Nyunyu: Kb 3000 huf egy ilyen cső, nem akkora összeg.
A villanyszerelősre meg ment egy kis történet abba a topikba. -
Zofren
aktív tag
nem értem én a mai fiatalokat. 2 honapja vettek egy tápot. 2 héten belul visszahozták, hogy elfustolt. garba vissza. a héten visszahoztuk(volt egy kis adminisztrácios gond), erre most visszahozza, hogy ujra elfustolt. amit cserébe adtunk Codegen tápot, az meg birta neki. Most visszakapta azt.
-
nyunyu
félisten
Hopp, akkor ezt csunyan beneztuk, pedig kollega ismerose is penzvaltos UV lampat hasznal. (Allitolag, en nem lattam.)
Fonokom viszont nem akar ra kolteni, mivel alig egy-ket alkalomra kene csak.De hogy ontopik is legyek, behoztak egy ipariPCt, hogy nem jo.
Kollega nezegeti, minden mukodik, kiveve halozat.Szetszedi, fura feher dzsuva van az alaplap bekarikazott reszen:
Szagolgatja, bakker, ennek malatale szaga van, meg a halochip labai is korrodalodtak
Ugyfel elismeri, hogy kiborult egy korso sor a pultban.Uj alaplap ara legombol, csere.
Utana ugyfelnek megmutattuk, hogy ezert van az eggyel ujabb gepnek magasabb talpa, de barmelyik barkacsaruhazban talal ontapados gumitappancsokat, felragasztja, aztan akkor legkozelebbi baleset nem kerul ennyibe.Masik kollega sem unatkozott
-
-
nyunyu
félisten
Mikor tavaly a gyarto jovoltabol elflasheltem az ipariPC BIOSat, akkor kertem arajanlatot az agyhalott gep feltamasztasara par helyrol.
Egyik notidoktor ceg 24k+afat kert volna azert, hogy a kezebenyomjak egy IC-t, meg floppyn a beleirando tartalmat.
125k-ert mar profi EPROM egetot kapsz szoftverrel egyutt, ami mindenfele formaju, labkiosztasu EPROMot, flashICt tud irni...
BTW: mivel lehet EPROMot torolni?
Szereztunk penzvizsgalo UV lampat, de sehogy sem akartak torlodni az ablakos EPROMjaim, hiaba szolariumoztattam oket 4-5 oran at -
- Jöttem a rendelésemért.
- Mit rendelet?
- Húú azt nem tudom, azt hiszem Acer-t!Köszi, leszűkítetted csak 20 típusra...
A másik: a boltunkban valami nagyon jófej munkatárs lopkod a készletről... Nem tudjuk hogyan lehet kiszűrni. Kamera hiába, annyiszor teszünk veszünk, hogy nem tudni ki mit hova visz és miért. Valakinél volt már hasonló? Gyűlölöm az ilyen csóró, másokkal kibaszós kollégákat!
-
ML320
senior tag
Szerda van, de már a második lejmolósnál tartunk...
1/
- Van egy netbookom, amibe nincs optikai meghajtó, meg nem is értek hozzá, újra kéne telepíteni a windowst.
- Megoldható, egy óra szoftver telepítési díj, és holnapra lenne meg.
- ÁÁÁ, az drága, meg hát csak egy image...
- Az lehet, de akkor a frissítések sem lesznek telepítve, adatmentést se tudunk csinálni, és akkor is legalább fél óra munkadíj ki lenne számlázva
- Akkor is sok, annyiból egy külső meghajtót kapok.
És még morgott egy sort, és elment.2/
- Van egy laptopom, ami rossz, ingyen bevizsgálnátok?
- Ingyen max a töltő részt tudom megnézni, hogy ad-e ki feszt, de ha egy laptopot apró darabokra kell bontani, az időben nem 5 perc
- De az x cégnél ingyen bevizsgálják
- Bakke, akkor ha valahol igéreted van ingyen melóra, minek hozod be? Akkor ezt átengedjük nekik...Egyik meló után se sírok. Ingyen minek?!?!?! Főleg ha még cuccokat se tőlünk vették....
-
Már nem tudom, lejárt a szerkesztési idő.
Tapasztalatok: nem induló gépeknél rá lehet vele jönni (legalábbis elindulni valamerre) hogy miért nem. Persze ha alaplaphiba, akkor úgyis forrasztani, javítani kell..vagy cserélni. Ezért ez inkább szervizes vagy bátor otthoni barkácsembernek való cucc, aki miután kiköpte hogy hol akad pl el a lap indulása, lehet próbálkozni immáron a hw-en tovább.
Átlag usernek felesleges dolog. Max szépen villog, ahogy változnak az állapotok, meg kiírja a 2*7 szegmenses kijelző a kódokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Gyúrósok ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen okostelefont vegyek?
- Linux kezdőknek
- Tőzsde és gazdaság
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Futás, futópályák
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- További aktív témák...
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
- Dell Latitude 7400, 14" FHD , I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvas
- iBasso DX180 DAP eladó!
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest