- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
moha bácsi #38909 üzenetére
Az igénytelenség nem az időhiányból fakad, hanem hogy az alanyt egész egyszerűen nem zavarja.
-
Ma ismét dolgozatot írtattam... Lehet tippelni a válaszokra
Asztali számítógépház részei? ( 3 pontért )
Alaplap, CPU, VGA, winchester, hangkártya, hálózati kártya, RAM, táp,Asztali számítógépház funkciói? ( 3 pontért )
usb bemenetek, hangeszközök bemenetei is megtalálhatóak rajta, szerepe van a hűtésben,A kérdések értelmezése nehézségbe ütközött...
-
Ugyan nem számtech bolt, hanem leendő rendszergazdáknak tartott óra, de ide tartozik:
Az egyik meg nem nevezett műszaki szakközépben tartok órákat leendő rendszergazdáknak. Mindent elmondtam nekik a dolgozat előtti órákon, többször is, a leendő kérdések válaszait direkt kiemelve. Ma irattam velük ebből egy egyszerű dolgozatot. Többek között ezek a kérdések voltak benne:
Melyik az asztali számítógépek tápegységében lévő két leggyakoribb ventillátor méret?
Tanuló válasza: nagy, kicsi
Milyen két fő típusa van a szünetmentes tápegységeknek?
Tanuló válasza: szünetmentes, félszünetmentes
Milyen konkrét programmal tesztelhetünk memóriát?
Tanuló válasza: Memóriatesztelő programmal
És ők lesznek a leendő rendszergazdáink...
-
"Lassítja a számítógép gyorsaságát..."
Oké, nem kötegszem
-
Online ( Netszolgáltató ) supportnak írtam, hogy nem működik az oldalukon pár funkció. Erre a válasz:
Hiba felvételéhez és rögzítéséhez a következő információkra lenne szükség:
- Ügyfél azonosító (ha már megérkezett az első számla)
- Ügyfél neve
- Telefonszám, amin a szolgáltatás üzemel
- Modem pontos típusa
- A modemen milyen lámpák világítanak?
- Egy kapcsolattartó név és telefonszám, akit a hibával kapcsolatban kereshetünkMost ez milyen válasz? Nem ám elnézést, és majd javítjuk, vagy valami...
Igen, ez ugyanaz a support, akiket felhívtam, és a válasz, hogy a Win7 nem támogatott
-
Talán nem ide tartozik, de azért leírom a mai történetem:
Hazaérek, gép benyom, látom, nincs net. Másik gépet benyomom, szintén nincs. modemet kicserélem, megint nincs. Tesómat megkérdem, mi van, mondja, reggel óta nincs. Felhívom a szolgáltatót:
1. kör: iktassam ki a routert és úgy csatlakozzak.
Megteszem, jelszót beírom, megint semmi.
2. kör: visszahívom őket, még mindig nem jó. Erre ők: Milyen OP rendszert használok? Mondom Win 7. De azt ők nem támogatják, csak az xp-t meg a vistát. Mondom, menjenek a ***-ba, eddig 2 hétig használtam a netjüket, minden gond nélkül, erre mondják, hogy nem jó a win 7, meg még ki se jött
. Lecsaptam a telefont, még mielőtt olyant mondok, amit megbánok.
Ezután elmentem, tekertem egyet, hazajövök, gép benyom: jééé, van net
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest