Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbertb88
tag
válasz Gabbana #3817 üzenetére
Hát szerintem nem nagyon lehet hitelre órát venni. De lehet tévedek....!
Egyébként engem is meglep, hogy a citizen csak 12hónap garanciát ad.....az pont fele annak amit a svájci testvérei vállalnak.
De még a divat órákra (Armani, Boss, stb.)is 2 év garanciát adnak.Egyébként remélem te tisztában vagy vele, hogy a citizen az nem svájci, hanem, japán......!
Egy másik fórumon 3hétig ment a duma a citizenről, hogy az is jó kis svájci, mire megelégeltem regeltem és leirtam nekik, h az igazából abszolut nem svájci hanem japán! Erre az üzenetemre fél órán belül kb. 72-en letámadtak, h ez nem igaz, aztán linkeltem nekik egy ezt bebizonyitó oldalt. Ezután kb. 50% belátta, a másik 50 szerint a linkem tuti rossz volt!
Egyébként semmi bajom a japán órákkal és az általad feltöltött citizen is tetszik!
De azért 200E-ért már nagyon jó kis svájci órákat (Certina, Tissot, Doxa, sőt quartz longines-t is) lehet kapni!!!
[ Szerkesztve ]
-
-
seiko
senior tag
válasz Gabbana #3857 üzenetére
a mechanikus órák érzékenyebbek a külső hatásokra, mint pl. a digiltális kvarcok.
nem szeretik a rázkódát, az ütődést, az erős mágnesességet, és a hirtelen hőmérséklet változást.létezik olyan automata óra, amiben egy rotor egy pici generátort hajt, és ez tölt fel egy akksit-kondit.
maga a vezérlés pedig kvarvc.ilyen pl. a Seiko Kinetic, ETA Autoquartz.
és van még a Seiko Spring Drive, ami jelenleg a legújabb fejlesztés.
-
-
Alvin66
csendes tag
válasz Gabbana #4864 üzenetére
Ez a szij a kommandosok orajara nem azert van "eltakarósra" kitalalva, hogy vedje az orat - eleg fura is lenne, ha egy kommandos bevetesnel fontos lenne, hogy egy karora ne seruljon meg, hiszen ott az embereletek szamitanak, nem egy ora - hanem amiatt lehet eltakarni, hogy egy bevetesnel ne csillanjon meg az ora uvegen vagy fem reszein a nap. Az ugyanis konnyen egy golyot jelenthet a fejbe.
Persze csak hallottam, lehet hogy nem igaz, bar eleg logikusnak tunik... -
seiko
senior tag
-
runner 125
nagyúr
válasz Gabbana #5549 üzenetére
..még, jó, h nekem egyik barátomnak/haveromnak sincs ilyen. Sőt, már tárgyaltuk is, de én még nem is találkoztam sehol olyannal akinek ilyen lett volna a kezén.
Mind1, igazság szerint én teszek rá, nekem qrván bejön.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
válasz Gabbana #5566 üzenetére
Valaki már linkel egy oldalt, de ott színészekről volt szó, h adott filmekben milyen óra volt rajtuk.
..de szerintem nem lehet ezt olyan egyszerűen összeállítani, tuti, h nem csak 1 van nekik.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Palika71
őstag
válasz Gabbana #5906 üzenetére
Szerintem ez normális, mert én is ilyen vagyok.
De ez nem gáz.
pl. vettem egy órát 400e ért, mert régóta vágytam rá. Aztán egy év alatt kiderült, hogy ez mégsem az én világom, és eladtam ugyanennyiért. De ezt csak kevés használt járművel, és műszaki cikkel lehetne elérni. Tehát, "menő", használt órát érdemes megvenni. (legalább egy álom kipipálva )Mindenki a maga szintjén nyomorog!
-
macikos
addikt
válasz Gabbana #6751 üzenetére
Nekem is ilyen óra kellene, de sajnos nincs tökéletes, amire azt mondanám, hogy na ez az
Néztem én is a Suuntokat. A Suunto Elementum tetszik, de az nem 2 forint...
Casioban iránytű csak a Pathfinderekben van. Mondjuk a PRW2000T-7 lehetne jó. A T-7 a titánium szíjas változat. Van még a PAW2000T-7, ami az amerikai modell, 50 ezer forint körül meglehet venni, persze ehhez kintről kell megrendelni és "meg kell" úszni a vámot. Viszont zafír üveg nincs benne. Ez a modell egyébként jóval vékonyabb, mint a többi Pathfinder.
Zafír üveg Casioból inkább az Oceanusokban van. Van köztük elég sok titánium szíjas és olyan is, aminek a háza is titánium. Ezekben ráadásul van automatikus LED-es számlap világítás.
-
seiko
senior tag
válasz Gabbana #6751 üzenetére
CASIO pro trek PRW-1300-1 karóra eladó!Keveset használt,mindent tud még ami nem kell azt is!Iránytű,magasságmérő,légnyomásmérő,hőméréskletmérő,világóra stb.-stb.Gyári dobozában,leírásával,tokkal!Új ára közel 90000 Ft volt! MSN elérhetőség harem-69@hotmail.com telefon:70/2990332 Amíg a hírdetés fent van az óra is megvan!!!
-
Hasaggymeg
veterán
válasz Gabbana #6819 üzenetére
Ha még nem volt ilyen a házban,bizony gondot jelenthet a megszokása.Erre a folyamatos járású mp.mutatós a megoldás.Olyan is van.
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest