- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 04:49 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabbana
aktív tag
-
Gabbana
aktív tag
-
Gabbana
aktív tag
-
Gabbana
aktív tag
Sziasztok!
Nagy segítségre lenne szükségem...
Vettem 2017 nyarán egy Mudmastert

A gondom az, hogy elkezdett brutálisan elszíneződni a szíja. A sárga szíj már egyre inkább kékül zöldül a széleinél
Egy gyári G-SHOCK-on...

Kérdésem, hogy mivel lehet ezt tisztítani esetleg?
(közel harmincezer Ft egy új szíj hozzá ebben a színben, amit nem szeretnék félévente megvenni) -
Gabbana
aktív tag
Teljesült egy álmom...
A rádiójel vezérelt órám reggel hatkor egyszerre csippan a telefonom ébresztőórájával...
Minden nap, ugyanabban a pillanatban.Mióta vártam erre...
Csak mesélem

-
Gabbana
aktív tag
Casio GWG1000 esetében normális, hogy a gyári fekete műanyag szíj 80Euro?
Amazonon 100 Font...Nem tudtok erre valami okosságot?
-
Gabbana
aktív tag
Sziasztok!
A timecenternél megvettem tegnap az első komolyabb órámat. [ezt]
KÉT dolog miatt írok:
1. Westend Borkutime üzletben az eladó srác nagyon türelmes volt, (rengeteget dilemmáztam, másodszor mentem fel óráért Kaposvárról, évek óta agyalok, fém legyen vagy ne, drága vagy olcsó, ilyen vagy olyan...) nagyon segítőkész, és korrekt. Nem próbált elvtelenül rábeszélni semmire, de végül elérte, hogy otthagyjak közel kétszázat egy órára, amit nyilván egyáltalán nem bántam meg. A második, és a harmadik órámat is ott fogom megvenni... Gondoltam egy ajánlást megér, semmi közöm hozzá kétszer találkoztunk.2. Lesznek tapasztalataim majd (meg már vannak is) ezzel a típussal kapcsolatban, ha valakit érdekel, kérdezzen nyugodtan, ha tudok, segítek.
Üdv.!
-
Gabbana
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék Casio Edifice 558D szervízeléssel kapcsolatban.
Tudtok valakit akivel érdemes felvennem a kapcsolatot?Az óra koronája lejött, majd beázott, na nem a korona. Jelenleg késik napi 5percet, és rozsdás lett a dátum és a nap neve is. Voltam órásnál, közölte, hogy semmi alkatrész, sem ötlet sem, még nagyságrendileg sem a javításra árban. Posta BPre aztán majd meglátjuk.
Valami jó kapcsolat esetleg? Olcsó javításra tipp? Ha kell feljuttatom, de bízom benne, hogy van valami okosság erre a helyzetre is...
-
Gabbana
aktív tag
Sziasztok!
A casio órák refurbished verziójához hol lehet hozzáférni első kézből?
-
Gabbana
aktív tag
Megnézem majd még élőben, de nekem is a zöld jön be jobban. Fehér meg akkor lehet, hogy nem is lesz, ebben a feketében merek már fürdeni is...

Viszont a digitális/analóg dolgon sokat kattogok. Elméletem szerint, az óra legalapabb feladata, hogy mutassa a pontos időt. Mindig. Így szerintem alap, hogy rádiójel vezérelt legyen, DE. Igazán pontosan mégis csak a digitálisat tudom pillanatok alatt leolvasni. Viszont az meg olyan általános iskolás.. szerintem.
Na nem lesz ez egyszerű... vagy ismét eljutok a csajos megoldáshoz: ne egytől várd, hogy mindenre alkalmas legyen...

-
Gabbana
aktív tag
-
Gabbana
aktív tag
A hozzászólásokra csak annyit, hogy én, mint laikus, aki mondjuk 300.000 Ft-ig vehet anyagilag órát, sokmindent mérlegel. Nálam a napi használatra kellett, nem akartam évente javíttani, nem vagyok szerelmes az órámba, nem fakadok sírva ha munkahelyi baleset következtében ripityára törik, de emellett mutassa már, hogy menniy apontos idő, ne legyen túl gáz, és leginkább legyen tartós.
Laikusként nem tudtam másból kiindulni, (és erre szerintem nem nagyon lehet mit mondani, mert logikus) mint hogy a régi fosszar casiomat se kellett gumicserére, meg errearra vinni 1992-ben sem, amikor még távolugrás közben homok, a balaton mélyéről iszap, meg a kanyja tudja mi minden került még bele..10-15 évig. Ma is megy...
Ezért választottam Casiot, és azért 40.000 körül, mert gondoltam az magától már csak nem áll meg, és nem ugrom vonat elé, ha én karcolom össze.
Szerintem érthető. Megpróbálom megcsináltatni még ma.
Köszönöm a segítséget, meg az ötlet meg minden véleményt tényleg!Fogok szólni, ha keresem az utódját

Szerk: Az enyémben még elemcsere sem volt...nem sajnáltam volna a nyomáspróbát
-
Gabbana
aktív tag
-
Gabbana
aktív tag
-
Gabbana
aktív tag
Sziasztok!
Segítségetekre lenne szükségem.
Van egy Casio Edifice 558D karórám, amit 2011 júliusában vettem, ki is tárgyaltuk itt.Tegnap vettem észre valami csillogót a lakásban a földön, felveszem, erre van rajta egy Edifice logo...az órám koronája volt.
Ránézek az órára (zuhany után voltam), tiszta vízcsepp az üveg belül 
Tegnap óta még nem száradt ki, elviszem majd óráshoz valamelyik nap, de gondoltam megkérdezlek benneteket előtte.Drága ezt javíttatni? Magát az órát nagyon szeretem, de most kicsit kiábrándultam.
Leírom azért még. Azért döntöttem a Casio, és nem egy sokkal drágább óra mellett akkoriban, mert gondoltam ez jópár évig hibátlan lesz, törődést nem igényel, jó tapasztalataim voltak. Most kicsit elbizonytalanodtam...
Nézegettem már tegnap a [G-shockokat], de remélem csak egy egyszerűbb javítással orvosolható a probléma. -
Gabbana
aktív tag
Olvaslak titeket egy ideje, és most ismét segítségre szorulok.
Pár éve segítettetek órát venni [link]
Most vennék mellé valamit. Öltönyös sportosan elegáns, szervízigénytelen, nagy órát keresek, mondjuk feketét. Ami még alap lenne (mivel szerintem azért kell az óra, hogy tudjam a PONTOS időt) az a rádiójel-vezéreltség. Maximum 200.000 a ráfordítható összeg. JA, a pontos időt szeretném le is olvasni, szóval fogyasztást, sebességet, egyebet nem biztos, hogy kalkulálnék egy öltönyös bulin.
Ami nagyjából megfelel ezen igényeknek szerintem az pl ez (Citizen Promaster Nigthaw Pilot
Promaster Sky
Ebben kicsit sok a narancssárga nem?Van jobb ötletetek?
-
Gabbana
aktív tag
Sziasztok!
Húgom vett egy [ilyen (MIchael Kors 8096)] órát 72.000-ért.
Próbáltam lebeszélni róla, mert engem egyáltalán nem győzött meg, főleg nőnek, főleg enniyért.
Tud erről a típusról valaki valamit? Vélemény? -
Gabbana
aktív tag
Ezeket láttam élőben. Meg sok mást is. Az elsőt ne vedd meg szerintem, de a másodikat se, nekem az EF-539 élőben nagyon bejött. Nagyon sokat csalnak a képek, menj el, nézd meg élőben, szerintem sokkal jobb típusokat, és árakat talász. Young-ot is keresd fel, nekem is segített, és nagyon jó árat mondott, bár végül inkább én itt helyben vásároltam Kaposváron.
-
Gabbana
aktív tag
Köridő nem megy neki, de pl a századmásodperc mutató se pörög, nincs. Pofonosztás, nincs, nem is volt és soha nem is lesz. Testi kényszer alkalmazása néha van, de csak karcolom össze.
Seiko, kösziii..
Csattal megbarátkoztam, és az óra is méginkább, egyre jobban tetszik.Valóban jó nagy, nem tudtam megmérni, mert nem találok itthon vonalzót, vagy mérőszalagot. Timecenter.hu-n fent vannak a pontos méretek, meg itt egy kép egy 50essel.

A piros rész szerintem tuti, hogy fix, az nem töltöttség, hanem vmi kamu, a mutató benne meg a stopper óráit mutatja.. max 5 (?)-ig. Vannak érdekességek...

-
Gabbana
aktív tag
Az volt a cél, bár két dolog meglepett. Az egyik, hogy az óra számlapjának bal oldalán látszik egyfajta digitális kijelző szerű cucc, amin 2 piros rész "világít". Na ez fix, soha nem lesz se 3 se 1

A másik amit inkább nem értettem, hogy ha elindítom a stoppert, és nullázóval állítom le, nem működik futóóraként, hanem egyből nulláz, stopper legkisebb értéke pedig a másodperc. A swatch irony ettől bőven okosabb volt, de külsőre tetszik, és egyre kevésbé sajnálom mindennapi munkaórának. Tök jól világít a legkisebb sötétségben, összességében tetszik, bár érződik, hogy gondos kínai kezek is hozzáfértek már. A használati útmutató is inkább az edificekre vonatkozik, nem kifejezetten erre.
De összességében nem bántam meg a 38.000-es vételárat. Tetszik.
-
Gabbana
aktív tag
-
Gabbana
aktív tag
-
Gabbana
aktív tag
-
Gabbana
aktív tag
Nna ma ismét voltam Pécsen, a timecenter.hu egyik viszonteladójánál, és majdnem döntés született, de előjött a csat probléma...
Két óra maradt a végére:
Edifice 539Ennek tetszik már a csatja, elég vastag, széles, de maga a z óra számlapja annyira nem, leginkább az nem, hogy ugyanolyan színű a mutató mint a mögötte lévő lap. Ára is jó, 32.000 Huf.
Ez élőben sokkal jobban néz ki szerintem, jól kiemelkedik a mutatója, nincs olyan vastag koronája, elég nagy. Az ára 42.000. De a csat... szerintem aránytalanul kisebb, mint az óra mérete.
Kérdeztem az eladó csajt, meg a feleségem is mellettem volt, hogy szerintük melyik. Mindkettő a másodikat mondta. Mondtam, hogy nem tetszik a csat, mindkettő azt mondta, hogy pedig jó.
Az első órán lévő csatot nem tudom megvenni utólag a másodikra? Vagy valahol nem lehet ezt vásárlás előtt cseréltetni?
-
Gabbana
aktív tag
egy edifice-be lehet utólag zafírt venni? Ha igen, kb mennyiért?
-
Gabbana
aktív tag
-
Gabbana
aktív tag
-
Gabbana
aktív tag
-
Gabbana
aktív tag
-
Gabbana
aktív tag
-
Gabbana
aktív tag
-
Gabbana
aktív tag
Nem tudom, hogy króm-e, de olyan hatást kelt nekem, mint amiket a Q&Q gyárt. Maga az óra súlyra nekem alu swatch után egyáltalán nem volt olyan könnyű, de 200 cm magas vagyok, meg kb 130 kg. Szóval hülyén nézett ki az előbbi linknél, de akkor ezek szerint nekem ilyen gyúrós jellegű óra kell...

Csak nehéz megtalálni azt a szíjtípust ami egy viszonylag olcsó, de nagy edifice órához passzol. Láttam a boltban certina cascadeur órát (le is van árazva egy 170-ről 60ra) annak pl tökre tetszett a szíja, de az óra átmérője kicsi. Egyedibb kicsit a szíj, vagy nem tudom, olyan "ezt szét nem téped az kurvaélet" jellege van

-
Gabbana
aktív tag
Szükségem lenne a véleményetekre.
Pár napja megnéztem élőben egy edifice-t itt Kaposváron, tetszik az ára, mindennapos használatra fogom venni gyakorlatilag munkás órának, de valami nem tetszik, amit talán már említettem itt, a szíja. Csak nekem tűnik ilyen olcsó jellegűnek?
Az óra jó nagy 53,5mm, a szíj is széles, de nem nagyon jön be a szíj szemek formája, meg az összekapcsolásuk (króóóóm), és leginkább hogy szélesnek széles, de tök lapos.
Hülyeséget beszélek, és ehhez ez van és kész, vagy egyet lehet velem érteni, és van ötletetek ehhez valami brutálisabb fém "szíj"-ra.
Most indulok lassan Pécsre, ha nem lesz jobb óra nagyon max 50.000ig, akkor edifice lesz. Csak melyik...
-
Gabbana
aktív tag
-
Gabbana
aktív tag
timex mint olyan felejtős kategória?
-
Gabbana
aktív tag
megvan
-
Gabbana
aktív tag
-
Gabbana
aktív tag
-
Gabbana
aktív tag
Nekem olyan óra kell, amivel alig kell foglalkozni (talán a kvarc), tartós, esetleg világít. Ezért gondolkodtam egy olcsó g-shockban egyelőre, de nem jön be a gumi szíj. Tudom, van fémmel is, de az már 70ezer, azért meg van lehetőség bőven. Könnyen leolvasható típust szeretnék, de előny lenne a gshocknál, hogy - ha jól tudom - néhány tudja mikor van telihold(akkor lényegesen több bűncselekményt követnek el).
Az alu szín nekem nagyon tetszik, főleg nyáron, mikor lebarnul a kezed, és mégjobban kiemelkedik belőle a színe. Az meg nálam egy ilyen rossz berögzülés, hogy az pár száz forintos értéktelen szar órákat próbálták sokáig azzal eladni, hogy a króm szíjban láttad magad, csillogott mint a salamon töke, és mindegyik hasonlított egy kicsit a rolexre. Ezért érzem úgy, hogy az alu kicsit traubi a sok kóla fanta között. Mint pl egy szép bőr vagy bármilyen nem átlagos szíj, de ezeket nehezen viselem mert izzad a kezem, nem számít ha szakad az eső, hó stb. Szóval kattogok még... ja meg anyagilag is a legjobbkor jött
-
Gabbana
aktív tag
Megnézetem, de tudomásom szerint ezt nem lehet szétszedni. De ezen ne múljon.
Köszi a gyors választ.
Seiko Monsterben nem tetszik, hogy annyira "dagadt" a számlapja. Maga a forma meg a méret bejön, de a számlap nem.
[ez] inkább bejön, de nem tudom milyen élőben, sokat csalnak a fotók. MEg ez 84000.- -
Gabbana
aktív tag
-
Gabbana
aktív tag
Lenne egy kis gondom... A swatch irony órám tegnap reggelre megállt... Vettem bele elemet, simán cseréltem, ment pár órát majd most megint megállt. Ki-beraktam az elemet, nem indul, de a crono az megy, pörög a mutató ezerrel, tehát áram van. Szerintem ennek ennyi, de remélem van valakinek jobb ötlete.
Nagyon tetszik egyébként ez a nagyon világos matt aluminium ezüst szín, de valami brutálisabb méretű új órában gondolkodnék, akár búvárórában 100E alatt. Ha lenne valakinek ötlete örülnék neki.
Ha nincs megfelelő, akkor g-shock lesz. 7900 vagy 9200, vagy mittudomén.
Tényleg, nem baromság ez a "magamfelé fordítom az órát bekapcsol a LED" cucc. Ki lehet kapcsolni? Mert nekem mondjuk éjszakai tevékenység közben nagyon nem lenne jó ha akaratlanul kivilágítom magam. -
Gabbana
aktív tag
Szombaton kell mennem Pestre (200 km), elég ritkán történik ez meg. Kb 1 bevásárlóközpontba fogok tudni elmenni idő hiányában. Hol érdemes órákat nézegetni?
-
Gabbana
aktív tag

Kicsit zsúfolt, de 107-ért nekem tetszik
-
Gabbana
aktív tag
továbbra is azt gondolom, hogy első nap odab.sznám véletlenül valamihez... még a boltból kifelé, miután fizettem...
-
Gabbana
aktív tag
Nem vagyok egy Éden hotel rajongó (tudjátok a viasaton megy, valóságshow), asszony nézi nonstop. Van benne egy Ádám nevű gyerek akinek a kezén van egy elég jónak tűnő óra.
Nem tűnt fel még senkinek? Milyen óra lehet?
-
Gabbana
aktív tag
-
Gabbana
aktív tag
Nekem ezzel kapcsolatban egy tanácsom lenne.. vettem egy faliórát, két hét múlva kivágtam a kukába, mert túl hangosan ketyegett. Aludni pl kizárt volt a nappaliban.
Vásárláskor nem is gondoltam volna...
-
Gabbana
aktív tag
-
Gabbana
aktív tag
-
Gabbana
aktív tag
Az árat én sem tudom.. kb 100 alatt kellene, de eléggé megfontolt döntést kellene hoznom. Régóta gondolkodom rajta.
Olyan óra kellene:
-ami mindenképp fémszíjas (elég sok a küzdelem mostanában, nem szeretném ha minden nap leszakadna),
- vízállóság is fontos (szakadó esőt, strandolást is bírja)
- jó lenne led háttérvilágítás
továbbá még az is szempont, hogy ne legyen túl drága, mert (ugyan még nem láttam zafír üveget) de én folyamatosan odaverem az órámat, kocsiban, ajtófélfához, stb.
Egyre inkább arra jutok, hogy több órát kellene vennem. Egy g-shockot (fém szíjjal?) amit ükök verek, meg egy citizent, casiot, vagy tissot-t. Irodai/öltönyös tevékenységre.
Csak kicsit taszít a g-shock magassága, mintha egy dinnye lenne a kezemen.Suunto Core-t is néztem, mert jól jönne az iránytű meg a hőmérő stb. nem egyszerű..
Nem akartam untatni senkit.. csak gondoltam leírom..
-
Gabbana
aktív tag
A rendőrségnél dolgozom, mindennapi egyenruha viselethez keresgélek régóta órát. Beírtam a googlebe a taktical watch, military watch stb stb szavakat, de eddig nincs meg a nagy "Ő".
Bedobta ezt a seikot, nagyon tetszet a letisztult forma... ennyi -
Gabbana
aktív tag
Seiko 7A28 RAF British Military Watch

-
Gabbana
aktív tag
-
Gabbana
aktív tag
-
Gabbana
aktív tag
Nekem az a gondom, hogy ilyenkor mikor leülök a gép elé, akkor kb fél óra olvasgatás után vennék az avforum tapasztalatai után egy új 11.2-es házimozit 5 milláért, projektort 3M-ért, majd használtautó, visszavenném a Honda varaderomat 2 milláért ami lakásvásárlás miatt ment el, majd a végén vennék egy Tag Heuer-t vagy Breitlinget... mindkettőt.
Amitől a leginkább tartok ezekkel kapcsolatban, hogy ha mondjuk két évig havi 20at elteszek egy órára, és megveszem, másnap valamelyikőtök belinkel ide egy képet, és egy világ dőőlhet össze...
Mivan ha a csoda valóban 3 napig tart.
100 nál többet nem adnék egy órára emiatt. Keveset keresek...talán az lehet a baj -
Gabbana
aktív tag
-
Gabbana
aktív tag
nincs olyan oldal a neten, hogy kinek milyen órája van? Csak kiváncsiságképp.. Massának milyen van egyébként?
-
Gabbana
aktív tag
Nekem egy komoly gondom van a prc200-al.. hogy már 4. cimbim vett ilyet. Tömegcuccá válik.. Attól még bejön külsőleg..
-
Gabbana
aktív tag
-
Gabbana
aktív tag
-
Gabbana
aktív tag
Szerintem ez egy szép újdonság:
http://www.oramutato.hu/rovatok/ujsag/chronoswiss_pacific_chronograph/ -
Gabbana
aktív tag
http://www.karorauzlet.hu/nk.php?kep=/images/termek_kepek/mtf-e001-1a.jpg
Taktikai órának valami ilyesmit tudnék elképzelni, amin tisztán leolvasható az idő, de hiányolom belőle az illuminátort. Tudtok ilyet?
-
Gabbana
aktív tag
háát nekem ezek nem jönnek be...pedig olyan a munkám, hogy hasznát venném "taktikai" órának, de nemtom :S
-
Gabbana
aktív tag
Megint új szerelem:
http://ekszer-ora.vatera.hu/karora_ferfi/citizen/citizen_infusion_bn0030_71e_eco_drive_buvarora_uj_184987880.htmlSeiko, ha veszek egy órát, összekarcolom az üvegét, azt lehet újra, vagy adott esetben zafírra cserélni?
-
Gabbana
aktív tag
tudtok olyan linket ahol mondjuk napi rendszerességgel mutatják be az új órákat, esetleg írnak hozzá pár sort? keresném az igazit...
-
Gabbana
aktív tag
-
Gabbana
aktív tag
Seiko!
Kérdésem lenne. Amikor az amerikaiak itt voltak kis hazánkban, sokuknál láttam olyan "szíjat" aminek az anyaga hasonlított ehhez a nato-hoz, bele lehetett fűzni a karórát a szíjával együtt, és ilyen tépőzáras módon le lehetett takarni magát az órát. Ha meg akartad nézni mennyi az idő, feltépted a tépőzárat, majd visszacsuktad. Védte az üveget, a szíjat, jól nézett ki, de nem tudom hol lehetne beszerezni, és mi a neve. Remélem érthető amit írtam. Nem találkoztál ilyennel?
-
Gabbana
aktív tag
egy képet linkelnél róla?
-
Gabbana
aktív tag
Lenne kérdésem egyéb órákkal kapcsolatban:
Kellene vennem valami olyan akár digitális fali vagy ébresztő jellegű órát, ami mind nappal mind éjszaka jól látható, nem kattog, áramszünettől nem nullázódik le, és jól mutatna egy modern nappaliban, meg egy kellene hálószobába is. Ilyen jellegű ötlete lenne valakinek? Esetleg link? -
Gabbana
aktív tag
basszus van kékben is

Hogy lehet ekkora árkülönbség

http://www.oragaleria.hu/orak_details.php?idorak=74 84,900 HUFhttp://www.karorauzlet.hu/citizen-promaster-land-av0030-60e.html#talalatok
145,900 HUF ugyanaz... -
Gabbana
aktív tag
-
Gabbana
aktív tag
-
Gabbana
aktív tag
Ezt én nem értem. Az elfogadható, hogy egy óra 2 naponta egy percet siessen?
Nekem egy szerinem tökegyszerű swatch irony-m van, de nem tudom mikor kellett beállítani utoljára. Max nyári időszámításkor, de akkor sem pontatlanság miatt. -
Gabbana
aktív tag
Egy olyan kérdésem lenne még, hogy mikorra várjak újdonságokat Certina és Citizen műhelyből? Van olyan időszak az évben amikorra szokták tervezni a megjelenést minden évben?
Ha esetleg láttok néha vmi újat belinkelhetnétek ide.
-
Gabbana
aktív tag
Igaz az, hogy a mozgási energiával működő órák egy eséstől tönkremehetnek? (egy egyáltalán hozzánemértőtől hallottam), nyilván bármi tönkremehet egy eséstől, de igaz, hogy kevésbé megbízható?
Egyébként attól elemet is lehet tenni bele?
-
Gabbana
aktív tag
ez pl. tetszik. Nem lehet ezeket megvenni valahol pl. havi 5000 Ft hitelre?
Illetve azt nem értem még, hogy miért csak 12 hó garancia van egy 200.000 Ft os órára amit a citizen csúcsmodelljének neveznek?Még egy kérdés, nincs ebben a típusban olyan ami gombnyomásra háttérvilágít? Sokat használnám sötétben.
-
Gabbana
aktív tag
Van egy ilyen Swatch Irony-m. Eddig szerettem, de most hogy így olvasgatlak benneteket egyre jobban vonz valami dögnagy sportos 1000 mutatós Citizen.
A kérdésem az, hogy úgy tudom, hogy a swatchom elég rossz minőség, bár nekem nem ez a tapasztalatom, valóban? Egy biztos, valamiért párásodik, ha úszómedencében vagyok, de úgy tudom egybeszerelt óra, csak elemetcserélni lehet. Hol ázhat be?
A szíjat, ami aluminium kimarta valami belül. Izzadtság lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- iPhone 17 Pro 256 GB Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8/256GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- Dell Vostro 5410 14" i5-11320H 16GB 512GB 1 év garancia
- Lenovo Thinkpad L490,HD,14",i5-8365U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egy gyári G-SHOCK-on...

Amazonon 100 Font...

Ránézek az órára (zuhany után voltam), tiszta vízcsepp az üveg belül
Csattal megbarátkoztam, és az óra is méginkább, egyre jobban tetszik.