Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rák
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbertb88
tag
menj fel a tissot honlapjára (www.tissot.ch) és ha rákattolsz a collection-re, akkor egy ilyen figyelmeztetést fogsz kapni azonnal:
,,The Tissot International Warranty and after-sales services are offered exclusively to customers in possession of watches sold through an authorized Tissot retailer.
Any Tissot watch offered for sale by a non-authorized dealer (particularly over the Internet) may be counterfeit or may be stolenor defective. Therefore Tissot declines all responsibility.''
Szerintem nem véletlenül!!!!!
Én mielött órát vettem megnéztem a honlapon a hivatalos forgalmazót és ott vásároltam a tissot és a certinát is.
Vatera nálam szóba sem jöhetne, szerintem is nagyrészt hamisítványokat lehet ott venne, de ha még igazi is, akkor is valami tutti, h nem kerek vele.
Egyébként ha bemész a boltba, ott nagyon nagyon sokat lehet alkudni az árból!!
Én tapasztalatból tudom, legutóbb mikor megvettem a certinát, akkor kb. 30%-ot alkudtam le az árból!!!!
Így már alig járunk a vaterás ár fölött és én biztos vagyok az órám eredetiségében, nyugodt szívvel fexem le.....Egyébként hétvégén a nyugati téri aluljáróban 27.000Ft-ért láttam fémszíjas prc 200-ast az egyik mobilosnál!
30.000-ért submarinert!
Mindkettőt kékszínű celluxxal körbehúzva. Na ehhez szereznek 1 dobozt és már mindjárt 40 ezerért adják!
-
nbalint
csendes tag
Elvileg, ha megrázod akkor is beállnak a mutatók. Nekem egyszer csinált csak ilyet még, ahogy kivettem a dobozából, rögtön ahogy leemeltem a tetejét elkezdtek pörögni a mutatók. Szerintem el kell telnie vagy fél órának és koromsötétbe kell lennie, hogy megálljon, de még nem olvastam végig a kezelésiét csak gyors beállítottam és azóta hordom.
Angliában van egy Bramleys nevű ékszerbolt onnan vettem. Fent vannak ebay-en is.
-
Alvin66
csendes tag
Hu, de durvan nez mar ki a csavo kezen....
Szerintem inkabb Seiko 5...
En ugyan vettem egy kinai gyartotol nagyon jo kinai orat, de ez nekem sem tunik nagyon jonak. Az interneten vettem egy jo kinai automata buvar orat a manbushinjie nevu forgalmazotol.
http://www.manbushijie.com/productshow-317-6.htmlNekem ez eddig a legjobb minosegu kinai oram. Ha belepsz es csinalsz egy accountot, akkor 11o dollar heleyett 77 ert adja. Keramia bezel es zafiruveg.
Nala egyebkent van boven kinai Unitas is, amirol tenyleg csak jokat lehet olvasni.
A kinai kronograf szerkezetekrol meg en sem hallottam jot, de ez persze nem jelent semmit.
-
norbertb88
tag
Hát igen....ez egy panerai órácska, ami nagyon nagyon drága és teljesen egyedi tokformái vannak.
Én még nem nagyon találkoztam olyan gyártóval, aki a panerai-hoz hasonló tokot gyártana.
Vagyis lehet, h furcsa, de amikor én megláttam a certina ds master-t, akkor elsőre az ugrott be, h ez egy panerai.De csak elsőre.
http://www.certina.ch/Collection/Gent-Quartz-Collection/DS-Master.aspx
De ez a certina is 300k + .........
-
seiko
senior tag
-
seiko
senior tag
a régebbi típusokat nem hagyják a weblapon.
ráadásul inkább a drága óráikkal büszkélkednek, nem azokkal, amelyikek az európai piacra készülnek.
ezek az órák "milliós" szériában, óriási választékban készülnek.
nem is tudnák mindet bemutatni.
nyugodtan megveheted, ha vigyázol rá, hosszú évekig élvezheted társaságát. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Ukrajnai háború
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GTA VI
- Óra topik
- Bemutatta a Helio G200-at MediaTek
- Rendszergazda topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest