Hirdetés
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gudy
tag
Ismeri ezt a márkát valaki?
http://alphawatch.hu/ -
botarobi
tag
Nem akarok kukacoskodni,de a belinkelt két referenciához képest itt két másodperces eltérés mutatkozik! [link]
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
Hasaggymeg
veterán
Azt már szinte lehetetlen követni,hiszen az atomórákat is pontosítják néha,mert pontosabban működnek mint a Föld tengelye körüli forgása és nekünk az utóbbi a releváns.Vagy nem jól tudom?
PL. miközben minden óra a házban jól működött,egyszerre csak mindegyik ugyanannyival (30mp-2perc) sietett vagy késett.(#7284) pilóta...ott már lehet,hogy a referencia forrásodnál volt a hiba.
[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
nagyúr
Mostanra visszasiette
Egyébként emiatt nem adnám vissza, csak hamár beleírják a használatiba, hogy havi 15 másodpercen belül van, akkor ne 150 legyen már...Mondjuk nem tudom, hogy mennyire kellene így variálódni egy kvarcórának, hogy reggelre késik, délre meg visszaáll?
Vagy lehet, hogy éjszaka nem volt a kezemen, és ennyi hőmérséklet különbség okozhatja?
21 fok van a szobában, a kezemen meg gondolom 25-30 lehet...Aki él és nem boldog, az téved!
-
pohár
félisten
ajaj, itt bajok lesznek... add nekem, én el tudom viselni az ilyen apró kis hibákat
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
nagyúr
válasz runner 125 #7280 üzenetére
Zsír!
De azért nem veszek ilyen cuccot, inkább próbálom nem összekacolni
Viszont tegnap óta 3 másodpercet késik.
Elvileg havi +/- 15 másodperc a pontossága. Lehet, hogy még nem volt feltöltve rendesen? Bár akkor meg kettessével ugrik a mutató, ha már csak egy nap van benne, de akkor is pontosnak kell lennie, és nem is ugrott kettessével. A töltésjelző 1-7 napot jelez...Aki él és nem boldog, az téved!
-
runner 125
nagyúr
A hivatalos nevét nem tudom, de ilyen "multifunkciós" kisgéppel csináltam meg.
A fotón pont nincs, de ezen viszont az alsó sorban vannak ilyen polírfejek. + a kitben lévő pasztát használtam. De abszolút nem kellett rányomni, minimálisan 1-2 másodpercig hozzáérintettem és ki is szedte. ( kb 15.000 rpm forgott, de tud 30.000-et is)"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
nagyúr
válasz runner 125 #7265 üzenetére
Mivel políroztad?
Ha esetleg kell majd nekem isAki él és nem boldog, az téved!
-
Dr.Zoo
őstag
válasz Empsepo #7266 üzenetére
Köszi, találtam 84 ronygért vadiújat, de bőrszijast, és barna számlapost...
mindegy, a szijat ki lehet cserélni fémre, a háta üveg, a szerkezet jó és 84 az egy korrekt ár érte szerintem!köszi:
zoli"decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
seiko
senior tag
Az acéltengelyeket csapágyazzák velük, mesterséges rubinból vannak.
Nélkülük nagyon hamar szétkopna a szerkezet.
A L&H-nél a gyémánt fedőkő a billegőnél inkább a díszítést szolgálja.
És léteznek olyan kövezések is, amiknek semmi értelmük.
Ennél a szerkezetnél például 17 kőnek van funkciója, 83-nak pedig nincs. -
pohár
félisten
amúgy ezek kövek miért vannak bennük? nem tengely helyett vannak? vagy valami ilyen rémlik, talán TV-ben láttam még régen
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
runner 125
nagyúr
válasz Jhonny06 #7248 üzenetére
Jaja, bacca meg...
Egyik barátom szülinapján valahova odavertem, s pont a tokozás éle (is) sínylette meg. Lett az oldalán 1-2 karc, de ezt nagyon pöpecül sikerült kipolíroznom belőle.
Ezek után vettem meg még a Casiot, ezt annyira nem fogom sajnálni, így szórakozni azt hordom.
Itt vannak képek róluk. 5 óránál van az élén az a kis sérülés. Igazság szerint csak akkor látszik, ha nagyon azt a részt nézem, így végül nem adtam el.
Visszatérve a Certina-ra, nekem ez még jobban tetszik.
pilóta
Elegáns darab, gratula hozzá.
[ Szerkesztve ]
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
botarobi
tag
-
Dr.Zoo
őstag
De mire kicsavarod az állító gombját, feljössz 500m mélyről
nekem egy kislfaskára hasonlít, amit az ember a mellényzsebében tárol.
erősen filózok a Ds3 chron-on..... de 230 pff.. egy használt oráért...
(mondjuk NOS közeli, karcmentes, de akkoris.. )"decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
Empsepo
senior tag
Búváróra: http://watchglobal.hu/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=2287&category_id=1&manufacturer_id=26&option=com_virtuemart&Itemid=89
Az a korona magáért beszél.
-
nagyúr
Na meglett végre a Drágaszág!
Nagyon tetszik, szép nagy és súlyos
(Ezúton is köszönet young78 fórumtársnak a keresgélésben, bár nem tőle van, de utánajárt pár jelöltnek...)
Aki él és nem boldog, az téved!
-
Jhonny06
veterán
válasz runner 125 #7236 üzenetére
Most mi van a PRC-vel? Láttam, hogy megsérült (?) csak nincs kedvem visszaolvasni oldalakat és vettél egy Casio-t?
-
botarobi
tag
Csak szólok![link]
-
Palika71
őstag
válasz macikos #7232 üzenetére
Hamisítvány akkor lenne, ha Rolex néven futna.
Ugyanakkor sokat tűnődtem rajta, mert mikor a kínaiak gyártják az ilyen-olyan európai autók formáját utánozva a saját autóikat (csak ugye más néven), azt az európai bíróságon simán megtámadnak, ha pl. Németo.-ban akarnák értékesíteni.
Submariner utánérzéssel meg tele van a piac.Mindenki a maga szintjén nyomorog!
-
Jojo5
őstag
Nekem a sima prince jobban bejön, de még nálam is az első kérdéses.. .
Nézegettem a Steinhartokat és elkeserít, hogy nincs bennük legalább 50m-es vízállóság junkerseknél a 6278-5-ös típusok nagyon bejönnek, meg talán atlanticból a seahunter vagy doxa-ból a california sorozatból az automata, de tudnék még írni bőven
[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
pohár
félisten
válasz runner 125 #7236 üzenetére
nekem is az lesz a második, csak az a baj hogy még az első sincs meg
-
-
Harsonás
tag
Sziasztok sikerült ma megvennem az órát amit többen javasoltatok is . egy Orientet [link] és elég jó áron jutottam hozzá szerintem a 39 tökéletes ár volt érte. Köszönöm az építő jellegű segítségeket.
-
macikos
addikt
válasz ujskodas #7228 üzenetére
Bocs. Nem ellened irányult Csak nem tetszik, hogy ma már mindenből létezik kínai változat, az eredeti termék töredékéért. Ez a 17ezer forintos óra azért már tényleg a túlzás. Az ember minél olcsóbban akar hozzájutni valamihez, na de ez már túlzás, nem?
Ha Submariner replikáról van szó, akkor már inkább egy ilyen: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Jhonny06
veterán
Tissot után tuti ez lesz, el is kezdtem rá gyűjteni.
-
Dr.Zoo
őstag
válasz Manitou #7210 üzenetére
hát nem semmi
de ilyen márkáról még nem hallottam, ki gyártja? az ETA szerkezet alap, de mi van körülötte? szervíz?(azért kiló körül már lehet hogy egy Sectort vennék..)
a Sinn mint márka milyen? azt olvasom hogy német, de mit tud? milyen verk. ketyeg benne?
"decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
Dr.Zoo
őstag
válasz young78 #7208 üzenetére
Szép óra, de a 38 mm hülyén mutatna rajtam, (202cm, 122 kiló) sajnos az nekem kicsi..
pedig jól néz ki.
ami volt kezemen eddig és jól állt, az egy First automata, de az 41 mm felhúzó nélkül."decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
Dr.Zoo
őstag
nekemis, csak sajnos égen földön nincs olyan first amit keresek..
talán megkérdem a svájciakat, nemrég iméleztem egyel, de mivel nagyon fönnvan a svájci frank, így jelenleg nem érdemes behozatni onnan...
(off: ugyan így vagyok egy macbook pro-val is, rendelnék egyet az USA-ból, de ezek a mocskok M.O.-ra nem akarják elküldeni... ha megfeszülök se megy, pedig ott az apple.com -on 1149 dollárért a zsír új, itthon ugyanezért elkérnek 350E jó magyar forintot.. ha lenne ismerősöm az USA-ban eccerűbb lenne, de nincs. ) ON"decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
Dr.Zoo
őstag
válasz Palika71 #7202 üzenetére
nekem is tettszett, bár most hogy ránagyítottam, látszik hogy télleg retkes
ha így vigyáz rá, kérdés hogy volt-e egyáltalán szervíz közelében, vagy nem?? (ahogy elnézem nem.) hát, akkor marad az új óra, de ha jól látom nem nagyon lehet ár kapni ezt a modellt.."decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
Palika71
őstag
Használt óra vásárlása eléggé bizalmi kérdés szvsz. Nem kimondottan az eredetisége végett, hanem inkább amiatt, hogy a tulaj mennyire vigyázott rá.
Ha valaki ilyen retkesen, dzsuvásan képes meghirdetni...A kor igazából nem számít. Ami számít:
- az a csatt állapota (itt a képen eléggé lógósnak tűnik), -mert drága a cseréje,
- volt-e szervizelve, rendszeresen nyomás próbázva, (főleg, ha már búváróra) -itt kétlem
- tetszik-e nagyon, -szubjektív (nekem spec. tetszik)Üveg hátlap: a búváróráknál nem jellemző
Mindenki a maga szintjén nyomorog!
-
Dr.Zoo
őstag
esetleg ez , bár tudom nem zafír üveg hátul, de azonkívül minden kritériumnak megfelel...
vajon mikori lehet?"decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Okos Otthon / Smart Home
- Horgász topik
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Milyen videókártyát?
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Lexus, Toyota topik
- Autós topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest