Hirdetés
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Empsepo
senior tag
Azért az nem semmi, hogy egy többszázezres órában egy 2824-es ETA van nem?
[link]Ha minden igaz az enyémben is ilyen szerkezet van.
Ha jól emlékszem Seiko ezt mondta. -
nagyúr
válasz Hasaggymeg #7580 üzenetére
Mind zafíros, (100k+ órák már azért legyenek zafírosak) rádió nem tudom kell-e, annyira pontosnak azért nem muszály lenni, hogy havi pár másodperc számítson...
Aki él és nem boldog, az téved!
-
Hasaggymeg
veterán
válasz dcsicsak #7581 üzenetére
És milyen jól néz ki összehasonlítva egy Rolex-el!Csak kissé magas,olyan mint egy francia krémes,beleakad mindenbe! ...és nem olyan pontos mint nagy testvérei.
Azért a házban elkelne egy,hogy a Casiom könnyen találjon rádiójelet a pontosításhoz.
Az durva,hogy ott is volt egy magyar,mi?"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
dcsicsak
csendes tag
-
Hasaggymeg
veterán
Már csak rádió-ellenőrzés és zafír üveg kell a boldogsághoz.Bár gondolom azokat már mind zafírüveggel látnak el.
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
nagyúr
válasz Hasaggymeg #7562 üzenetére
Ezért kell Seiko Kinetic órát venni, mert kvarc és pontos, de közben meg mechanikus is
Aki él és nem boldog, az téved!
-
dcsicsak
csendes tag
Igen, ezt sejtettem, hogy ezzel érdemes kezdeni. Először azonban elgondolkoztam magán az órán. Ha megvenném akkor valószínűleg a Babós-szalon lenne az első úticélom. De előtte még felkutatom az egész Seastar sorozatot... Az a jel nagyon böki a csőröm
A Mikulás nem létezik!
-
seiko
senior tag
válasz dcsicsak #7574 üzenetére
Ha nincs meg a tisztitas szamlaja, akkor mindenkeppen azzal erdemes kezdeni.
Legalabb 10-15ezer Ft-ra szamits ezugyben.
Van, ahol elvallaljak 4-5 ezerert is, de az olyan is lesz.
Egy ora kenes nelkul is elketyeg egy darabig, de szetkophat a szerkezet, akar javithatatlanra is. -
dcsicsak
csendes tag
Régóta keresgélek egy ilyesmi órát, szerintem ez az ár még jó is érte, lévén nagyon jó állapotú.
A szíjjat persze lecserélném egy lyukacsos igazi PR(S)-516-os feelingűreKicsit mondjuk furcsállom, mert ezt a változatot sehol máshol nem láttam még eddig. Google se volt most a barátom Leginkább csak a számlapon a Seastar felirat fölött lévő kis jel gondolkoztatott el.
Vélemények?A Mikulás nem létezik!
-
Empsepo
senior tag
válasz Hasaggymeg #7568 üzenetére
Értem!
Köszönöm szépen! -
Hasaggymeg
veterán
válasz Empsepo #7567 üzenetére
Vásárolsz egy jó hamisítványt és mivel nem jössz soha rá,hogy nem eredeti boldogan használod.
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
Empsepo
senior tag
válasz Palika71 #7501 üzenetére
Azért ez nagyon komoly szerintem.
Ha már ilyen minőségben hamisítanak, az ember fejében az is megfordul, hogy az üzletben vett óra is hamis lehet.
Azokat az órákat amikről csak bontás után mondható meg, hogy eredeti, nem is veszi meg nyugodt szívvel az ember nem?
Egy, a kívülről legapróbb részletig megegyező Rolexet valószínűleg nem a piacon fogják nekem árulgatni 15ezerért.
Mi lesz velem, ha meg lesz a kétmillióm az órára??? -
Hasaggymeg
veterán
válasz Palika71 #7565 üzenetére
Mint a Harley,sem gyorsabb,sem erősebb,pláne nem takarékosabb,talán csak kissé hangosabb mint a többi motor,mégis legenda és egy vagyonba kerül.
-
Palika71
őstag
válasz Hasaggymeg #7562 üzenetére
Nincs azzal semmi baj, ha az embernek van mániája, és ráadásul senkit nem zavar vele. Manapság semmi nem normális, ami az átlagtól eltér.
Na de ki akar átlagos lenni?
Milliókat költenék olyan órákra, amik még csak nem is pontosak...
Nóóórmááális???Mindenki a maga szintjén nyomorog!
-
dcsicsak
csendes tag
-
Dr.Zoo
őstag
az enyém 2.5 napi járás után 8sec-et siet.
a kollégám atomvezérelt casio-jához mérve
oké hogy számít a pontosság, de soha eszembe sem jutott, mióta órát szeretnék, hogy kvarc-om legyen. utoljára 16 éves koromban volt egy hatalmas LCD-s asszem casio-m, illuminátoros, tripla LCD-s full- full os motyó. azóta nem vonz a kvarc óra."decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
Hasaggymeg
veterán
válasz dcsicsak #7557 üzenetére
Embere válogatja,általában elég szubjektív dolog.Nejem mindig és mindenhonnan elkésik,nálam presztízs kérdés a pontosság,percre pontosság.Tudom hülyeség,néha szeretném jamaicai módon felfogni a világot,de nehezen megy.
Amúgy így vagyok a hőmérőkkel a házban (már többet kidobtam mert nem volt pontos),mérőszalagjaimmal,személyi mérlegemmel és egyéb mérőeszközökkel is,úgy szeretem ha annyira pontosak amennyire csak anyagilag lehetséges."Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
seiko
senior tag
válasz Hasaggymeg #7556 üzenetére
-
Palika71
őstag
Tök igazad van. Nem is a pontosságuk miatt szeretjük ezeket.
Mindenki a maga szintjén nyomorog!
-
Palika71
őstag
Ennél biztosan sokkal pontosabb tud lenni az órád.
Ha jól emlékszem, akkor egy új automatát pár hónapig járatni kell, és csak utána érdemes beállítatni.
Valószínűleg az alacsony ár nem tette lehetővé az értékesítés előtti 0 revíziót.
A mechanikus óra meg egyértelműen neked való.
Jó lesz az nagyon.Mindenki a maga szintjén nyomorog!
-
ktz76
csendes tag
válasz Hasaggymeg #7554 üzenetére
Nem vagyok laza, csak ráérős
Amúgy örülnék, ha csak 5 mp-et sietne naponta, mert elég lenne a dátumváltáskor 2 havonta állítani.
Majd meglátom mit hoznak ki belőle.
Kárpótol a másodpercmutató mozgása, sokáig el tudom nézegetni, ha a fülemhez teszem akkor meg az a ketyegés....hát.... -
dcsicsak
csendes tag
Csak ennyi: Meister Singer
Ezen még csak észre se vennél havi 10-20 másodperc hibát...Vajon egy hétköznapi ember óráján mekkora az a mutatómennyiség amire tényleg szügsége van? Legtöbbünknek hidd el, elég 1
[ Szerkesztve ]
A Mikulás nem létezik!
-
Hasaggymeg
veterán
Ezért nem is kellene még olcsón sem.Meghajolok a mesterek tudása előtt,de az idő pontos mérésében már átlépett fölöttük a fejlődés.Szerintem....
-
seiko
senior tag
válasz Hasaggymeg #7554 üzenetére
HAVI 13-20 másodperctől kiakadtál?
Nem kvarcóráról van szó!
Havi ekkora eltérés még egy (mechanikus) Rolexnek is becsületére válna! -
Hasaggymeg
veterán
-
ktz76
csendes tag
válasz Hasaggymeg #7549 üzenetére
??
-
Hasaggymeg
veterán
Ez sokkal szebb?!...egyenesen gyönyörű!
(#7548) ktz76..."Kb.naponta siet 13-20 másodperc között...Annyira nem zavar, de ha lehet pontosabb is....."...őszinte elismerésem!
[ Szerkesztve ]
-
ktz76
csendes tag
válasz Palika71 #7547 üzenetére
Kb.: naponta siet 13-20 másodperc között.
Azt mondták, hogy be lehet állítani sokkal pontosabbra is, de sajnos itt Szombahely környékén nem ismerek jól felszerelt órást.
Majd nyáron valamikor jóidőben elmotorozok Győrbe, ott ajánlottak egy profi műhelyt.
Annyira nem zavar, de ha lehet pontosabb is..... -
Palika71
őstag
Mennyire pontos az órád?
Lehet, hogy nekem is cserélték a tokcsövet is, de pénzt nem kértek érte. Az óra garanciális volt, de nem hiszem, hogy ez a felhasználó bénaságára is kiterjed.
Inkább azért lehet ajándék, mert kértem egy teljes "polírt", meg tömítéscserét.Mindenki a maga szintjén nyomorog!
-
-
Palika71
őstag
Ezek a sréhen lefele elhelyezett koronák engem egy lekonyult szájra, vagy egy lankadt f.szra emlékeztetnek...
Negatív érzést váltanak ki.ktz76: Korona cserével megoldják, nem drága mulatság.
Inkább amiatt kell rá figyelni, mert biztosan akkor fogod észrevenni a bajt, amikor este mész haza a Balatonról, és meglátod az órán, hogy fent van a korona.
Persze az óra akkorra már beázott.
Én is jártam hasonlóan.
Mikor be akarod csavarni a koronát, akkor 1. benyomod, 2. kicsit kifele tekered (hogy a menet a helyére menjen), 3. betekered.[ Szerkesztve ]
Mindenki a maga szintjén nyomorog!
-
Gudy
tag
Na igen, én is inkább a zafíros órákat veszem/hordom. Zafír már bizonyított nálam, mikor a kocsi ablaküveg élén hőztam véletlenül végig a zafír/titánium Citizent. Csak a titánium karcolódott , meg a kocsiüveg éléből egy kevés. Le is vert a víz, mert én is vigyázok az óráimra. Tényleg, a karcos óracsatot órás kipolírozza? Vagy otthon is megoldható?
-
Dr.Zoo
őstag
válasz runner 125 #7527 üzenetére
ha nem lenne ilyen rohadt a nemzetközi helyzet, és nem lenne az egekben a svájci frank, akkor lenne svájci forrás, meg olyan is aki hazahozná...
de jelenleg nem éri meg svájcból órát hazahozatni..."decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
Gabbana
aktív tag
Az életben nincs felesleges tapasztalat...
-
Dr.Zoo
őstag
hát van egy ismerősöm, és mivel villany csiholással foglalkozom, van neki is egy ismerőse, aki épp svájci óra szalonban melózik, és elvileg (jóáron) tud hozni, de először a NATO szíj-at akarom megvenni hozzá..."decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
Dr.Zoo
őstag
válasz runner 125 #7516 üzenetére
szia!
nemtom reklám-e?! de akkor zárójelben: ([link] ) itt.
normális emberek, és 2 nap alatt felhozatták Szegedről az ott lévő vekkert, ha jól értettem a Mókust, az utolsót az országban... sajnos tavaly beszüntették az automata First modellek gyártását...... ja és 84 forintért, tokkal vonóval, 2év garival.[ Szerkesztve ]
"decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
seiko
senior tag
válasz runner 125 #7507 üzenetére
szerintem azok.
-
seiko
senior tag
válasz Hasaggymeg #7506 üzenetére
biztos, hogy olcsóbb lesz, de mondjuk egy jó minőségű koppincs már ma is egy alap svájci árában van, sőt néha drágább.
-
-
Hasaggymeg
veterán
-
seiko
senior tag
válasz runner 125 #7502 üzenetére
-
bandus
veterán
válasz runner 125 #7502 üzenetére
nade ki megy omegában diszkózni?
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Facebook és Messenger
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- Lexus, Toyota topik
- Házimozi belépő szinten
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Norton védelmi programok (NAV & NIS & N360)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest