Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
válasz
30z.Samu
üzenetére
Áhh, 3 év múlva már (nekem) tuti nem ez az Oled modell lesz meg, ami most van és perpill elégedett vagyok vele - de ez nálam igaz lesz a mostani telefonomra, szerintem a számítógépemre és még sok minden másra.
Az a baj, hogyha relatív kompromisszum mentesen akarsz kézikonzollal játszani, akkor a mostani deck addigra már kevés lesz. Még csak most kezd igazán beindulni ez az egész, gyorsul a fejlődés, és biztos vagyok benne, hogyha ilyen ütemben megy minden tovább akkor 3 év múlva kézikonzol kánaán lesz - de nem a mostani (akár csúcs) cuccoknak, mert 3 év alatt fejlődik majd annyit a vas (és vélhetően a szoftveres trükkök is), hogy ami ma jó, az addigra már "épphogy" lesz.
De szerintem nincs ezzel semmi gond, most ezt használjuk, holnap meg ami épp aktuálisan megéri. Számtech cuccoknál szerintem minden van, csak időtállóság nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Parkside szerszám kibeszélő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Formula-1
- Társasjáték topic
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nem lesz erotikus ChatGPT
- További aktív témák...
- HP Elitebook 830 G5,FHD,13.3",i5-8350U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,IR kamera
- Dell Latitude 5290,12.5",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Dell Latitude 7290,12.5",HD,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- 278 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- 277 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- BESZÁMÍTÁS! Acer Nitro 5 AN515-55 FHD notebook - i7 10750H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB WIN11
- Samsung QM55B 55" UHD 4K LED Signage Reklámmonitor 27% ÁFÁS
- Samsung Galaxy S25 Ultra - Titanium Gray - 12/512GB - Újszerű állapot! 2028.11-ig Samsung Jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium használt, szép állapot 96% akku (247 ciklus) 6 hó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az a baj, hogyha relatív kompromisszum mentesen akarsz kézikonzollal játszani, akkor a mostani deck addigra már kevés lesz. Még csak most kezd igazán beindulni ez az egész, gyorsul a fejlődés, és biztos vagyok benne, hogyha ilyen ütemben megy minden tovább akkor 3 év múlva kézikonzol kánaán lesz - de nem a mostani (akár csúcs) cuccoknak, mert 3 év alatt fejlődik majd annyit a vas (és vélhetően a szoftveres trükkök is), hogy ami ma jó, az addigra már "épphogy" lesz.
Cucuska2