- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: RCS
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- KISDUCK: Look! There's a Lion, oh my god!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
válasz
30z.Samu
üzenetére
Áhh, 3 év múlva már (nekem) tuti nem ez az Oled modell lesz meg, ami most van és perpill elégedett vagyok vele - de ez nálam igaz lesz a mostani telefonomra, szerintem a számítógépemre és még sok minden másra.
Az a baj, hogyha relatív kompromisszum mentesen akarsz kézikonzollal játszani, akkor a mostani deck addigra már kevés lesz. Még csak most kezd igazán beindulni ez az egész, gyorsul a fejlődés, és biztos vagyok benne, hogyha ilyen ütemben megy minden tovább akkor 3 év múlva kézikonzol kánaán lesz - de nem a mostani (akár csúcs) cuccoknak, mert 3 év alatt fejlődik majd annyit a vas (és vélhetően a szoftveres trükkök is), hogy ami ma jó, az addigra már "épphogy" lesz.
De szerintem nincs ezzel semmi gond, most ezt használjuk, holnap meg ami épp aktuálisan megéri. Számtech cuccoknál szerintem minden van, csak időtállóság nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Bittorrent topik
- Hardcore café
- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
- Projektor topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- AZTA !!! Új Dobozos HP EliteBook 860 16 G10 Profi Üzleti Laptop -45% i7-1355U 32/512 OLED 2,8K 120Hz
- BESZÁMÍTÁS! MSI Cyborg 15 A12VF FHD GAMER notebook - i5 12450H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB
- Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- BESZÁMÍTÁS! Acer Nitro 5 AN515-55 FHD notebook - i7 10750H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Ideapad Gaming 3 15ACH6 notebook - R7 5800HS 16GB DDR4 1012GB SSD RTX 3050 4GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF GeForce RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az a baj, hogyha relatív kompromisszum mentesen akarsz kézikonzollal játszani, akkor a mostani deck addigra már kevés lesz. Még csak most kezd igazán beindulni ez az egész, gyorsul a fejlődés, és biztos vagyok benne, hogyha ilyen ütemben megy minden tovább akkor 3 év múlva kézikonzol kánaán lesz - de nem a mostani (akár csúcs) cuccoknak, mert 3 év alatt fejlődik majd annyit a vas (és vélhetően a szoftveres trükkök is), hogy ami ma jó, az addigra már "épphogy" lesz.
Cucuska2