Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Syl: UPS - te áldott!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- TommyX_: Yatour YT-M06 a virtuális cd váltó
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
válasz
30z.Samu
üzenetére
Áhh, 3 év múlva már (nekem) tuti nem ez az Oled modell lesz meg, ami most van és perpill elégedett vagyok vele - de ez nálam igaz lesz a mostani telefonomra, szerintem a számítógépemre és még sok minden másra.
Az a baj, hogyha relatív kompromisszum mentesen akarsz kézikonzollal játszani, akkor a mostani deck addigra már kevés lesz. Még csak most kezd igazán beindulni ez az egész, gyorsul a fejlődés, és biztos vagyok benne, hogyha ilyen ütemben megy minden tovább akkor 3 év múlva kézikonzol kánaán lesz - de nem a mostani (akár csúcs) cuccoknak, mert 3 év alatt fejlődik majd annyit a vas (és vélhetően a szoftveres trükkök is), hogy ami ma jó, az addigra már "épphogy" lesz.
De szerintem nincs ezzel semmi gond, most ezt használjuk, holnap meg ami épp aktuálisan megéri. Számtech cuccoknál szerintem minden van, csak időtállóság nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az a baj, hogyha relatív kompromisszum mentesen akarsz kézikonzollal játszani, akkor a mostani deck addigra már kevés lesz. Még csak most kezd igazán beindulni ez az egész, gyorsul a fejlődés, és biztos vagyok benne, hogyha ilyen ütemben megy minden tovább akkor 3 év múlva kézikonzol kánaán lesz - de nem a mostani (akár csúcs) cuccoknak, mert 3 év alatt fejlődik majd annyit a vas (és vélhetően a szoftveres trükkök is), hogy ami ma jó, az addigra már "épphogy" lesz.
Cucuska2