Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
chris0000
őstag
hi. én az indie címek miatt vettem decket, amiből már rengeteg van, és nagyon sok a jó inide game is.. nálam elképzelhetetlen, h ezek az indie játékok már egy laptop 15"-os kijelzőjén is játékba kerüljenek.. sokat rontana a játékélményen.. nekem oled van, azon meg pláne jobban néznek ki, mint ips-en, tft-n, leden, akármin.. sokat elhajt akár 90fps-en az oled. üdv.
-
Lmh
őstag
CIV7-et valaki tervezi megvenni és decken, handheld játszani?
Majd számoljon be plz...;-)
Sosem civeztem, de lehet ez lenne az első amit kipróbálnék. Jó ki lazulós játéknak tűnik. -
30z.Samu
titán
Kézben szerintem jelenleg tökéletes, erre "született". Persze van 1-2 játék, ami sok neki, de a mostani játékok 90-95%-a is teljesen vállalhatóan fut rajta. Minden másra ott a felhő, xCloud és a GeForce Now is teljesen jól fut rajta. Csak persze ahhoz kell a stabil internet.
-
-
30z.Samu
titán
Nálam a CS2 tök jól ment dokkolva Deck-en, értsd 70 és 120fps között. Nyilván jobb a 200-300 fps, de szerintem ahhoz képest teljesen élhető. Lenne..viszont az én dokkolómmal valamiért random újrandul az OLED, míg az LCD tök jól ment. Gondolkodtam én is egy official dokkolón, bár ha a CS-t nem számítom, akkor csak handheld használom a gépet. Szóval egyelőre parkolópályán van a dokkoló.
-
Shade45
senior tag
Semennyivel sem erősebb.
Hasonló cipőben jártam én is, én végül kukáztam az asztali PC-t, mert a Deck mellett nem ültem le játszani rajta. Vettem egy official dokkolót, ha valami miatt mégis szükség lenne a monitor+egér+billentyűzet kombóra.
Nálam teljesen kiváltotta a PC-t, bár nem voltak magasan az igények játékok terén, bőven megelégszem a 30-40fps-sel + low/medium beállításokkal.
A teljes képhez viszont hozzátartozik, hogy tartok egy Series X-et is, ha valami friss és hardverigényes címet szeretnék játszani.
-
tl-x
addikt
Szerintem a monitorodon nagyon csúnya lenne a játékok képe. Én QHD-n próbáltam és vagy nagyon le kell venni a felbontást vagy le kell a butítani a játékot. Pl.: MK1-nél kb. slideshow lett a játék magasabb felbontáson. Dokkolóval szerintem max fullhd-s monitorral lehet élvezhető a Deck. De ez csak az én véleményem.
-
Lmh
őstag
Szerintetek az aláírásomban lévő Pc-nél mennyivel erősebb egy LCD Steam deck?
Ha kidobnám a PC-t, vennék egy fullos dokkolót és a deck lenne a PC-m, akkor jobban járnék? -
30z.Samu
titán
Mondjuk ennyire nem merültem még bele, azt tudom, hogy random npc-ket ki lehet rabolni meg ha van szemtanú azt lelövöd és nincs feljelentés. Fosztogatni mehetsz, ad ötleteket ahova éjszaka mehetsz és kirabolhatod a kérót. Abban viszont egyetértünk hogy szinte mindig van szemtanú és ha nincs lehetőséged eltenni láb alól akkor spuri a helyszínről.
-
gaben88
őstag
Nagyon nem értek veled egyet. Alapvetően nem szeretem a open world játékokat, de az RDR és a RDR 2 a hangulatával nálam abszolút top 3-as kategória, nagyon zsír karakterek, szép helyszínek, zseniális hangulat és nagyon jó sztori! Mellé tényleg csak a GTA-k, a Witcher 3 és Zelda BOTW / TOTK játékok érnek fel, szerintem (Mafia is ide tartozhatna, bár az nem klasszikus open world)! És ezek a Nintendo játékait leszámítva (azokat Switchen játszom/játszottam) tökre jól futnak a Deckken. Legutóbb a GTA4-et játszottam végig Deckken ezek közül, zseniális mai napig!
-
válasz
consono
üzenetére
Szerinted van? Ha lekövetsz 1 darab mobot, A és B pont között gyalogol oda-vissza. És ennyi. Elhiszem hogy be kell hoznia a maratoni táv lemaradását, de ha ez szerinted elég, akkor nincs több hozzáfűzni valóm.

Jó, igaz, néha van egy banda vs. rendőrök lövöldözés, szökőévente egyszer. -
válasz
30z.Samu
üzenetére
Alapvető játékmechanikai problémáim vannak vele. Miszerint a pandúrok mindig meghallják ha csinálsz valamit, tökmindegy hol vagy. Bankot rabolni nem lehet benne, ahogy boltokban sem engedi hogy elővedd a fegyvert, vonatot sem rabolhatsz ki, és az örömlányokkal való opciót is kiszedték belőle. A lelkét tépték ki ezekkel a lépésekkel a játéknak.
Ezen kívül kb. bárhová mész, valaki mindig észrevesz és ha olyat csinálsz akkor elszalad feljelenteni. A küldetéseken kívül kong az ürességtől, nincs benne élet, csak előre legyártott aktiválható eventek. GTA, Cyberpunk ugyanez. -
cami][us
őstag
Közben az RDR2 másodvirágzását éli. -
30z.Samu
titán
Kicsit lassan ugyan, de végigtoltam a Stray-t. A vége kicsit szomorú és tényleg hirtelen jött. Én több fantáziát láttam benne, de összességében nem volt ez olyan rossz játék.
-
Voltam
csendes tag
Sziasztok
Steam decken a dying light magyaritasat feltettem de nem lett magyar… mi lehet a bibi?sikerult mar valakinek?Koszi -
cami][us
őstag
válasz
nincsnév007
üzenetére
Nem úgy néz ki.
-
-
válasz
nincsnév007
üzenetére
Szerintem kár erőltetned, nem támogatja, valószínű ezért nem indul el.
-
válasz
nincsnév007
üzenetére
Feltelepítettem SSD-re, és megnyomtam Steamen belül a "Játék" gombot.

Basszus, közben leesett hogy ez a Steam DECK topik és nem a sima Steam. Elnézést.

Decken nem próbáltam, csak asztali gép előtt, mert gyors játékokhoz csak az egeret tartom előnyösnek. -
válasz
nincsnév007
üzenetére
Beleraktam néhány órát, de hemzseg a csalóktól, ezért inkább otthagytam. Érted, fedezék mögött vagyok, és a pálya túloldaláról fejlövés? Hihető.
Ez persze csak 1 példa, de rengeteg ilyen volt még. Konkrétan nem volt olyan menet, ahol legalább 1 ilyenbe ne futottam volna bele. Ezeket mind a töküknél fogva kéne fellógatni a lámpaoszlopokra. Szóval amíg ez ellen nem lép fel drasztikus módszerekkel a kiadó, addig felejtős. -
nincsnév007
addikt
delta force játékot próbáltátok már? yt-n csomó videó van rajta de ha én letöltöm bármit állítok mindig ki dob a játékból amint arra nyomok hogy launch.
-
kovsol
titán
válasz
agaron
üzenetére
FSR -t pl már maga a steam os is rá tudja kényszeríteni a játékra függetlenül attól, hogy támogatja-e. OS szintű implementáció szerintem megoldható lenne a FG -re is hasonló módon.
Pl elindítasz egy játékot a natív felbontás alatt, és be van kapcsolva steam menüben, hogy FSR -t használjon, akkor automatán felskálázza natív felbontásra, az alacsonyabb felbontáson renderelt képet.Frame gen meg már amúgy is benne volt sok applikációban. pl a Cyberpunk is alapból tudja a FSR 3.1 FG -t, és bekapcsolható volt.
-
agaron
tag
válasz
bepken
üzenetére
En is jobban ranezek majd, mert igy videorol nehez eldonteni, lehet a felvetel is ront rajta. Meglatjuk hol mit okoz.
De amugy tetszenek ezek a probalkazasok. Mas, de pl a Lossless Scaling-et hasznaltam sokat Windowson, es volt mar, hogy regi jateknal is segitett sokat. -
bepken
veterán
válasz
agaron
üzenetére
a Final Fantasy tényleg játszhatatlan szintű a ghosting miatt, de mondja is, hogy egy másik videójában már kivesézte ennek a megoldását. (azt ugyan nem néztem meg, de arra tippelek, hogy alapból van ilyen probléma a játékkal felskálázás során)
nyilván így videóról nehéz eldönteni, de én a másik két játék alatt nem láttam nagyobb problémát, talán az input-lag tűnik kicsit nagyobbnak, de úgy tudom, hogy az még erősebb PC-n is előjöhet ilyenkor
szerintem Hogwarts kapcsán lehet, hogy fogok tenni egy próbát

-
consono
nagyúr
Ez volt már? Frame generation SteamOS alatt: [link]
-
cami][us
őstag
válasz
nincsnév007
üzenetére
Biztosan nem, de lehet hozzá venni.
-
30z.Samu
titán
válasz
nincsnév007
üzenetére
Szerintem nem.
-
nincsnév007
addikt
am a decknek hall effektes az analógjai?
-
válasz
EmThor
üzenetére
Pont az egyik patch, még tavalyról, arról szólt hogy végre megoldották azt, hogy néha nem látta a gép a Sandisk márkájú SD kártyát. Ezen kívül melegedni... hát nyilván melegszik valamennyit, mert használva van, de nem fog olvadtan kifolyni belőle, sem a kezedet megégetni, ha erre gondolsz.
Nekem is elég sok játék van a kis kártyán, nincs vele gond, a töltési idő lassabb mivolta is néhány másodperccel marad csak le a belső tárhelytől. A játékélményt nem befolyásolja. -
EmThor
addikt
Köszi a tippeket!!
-
kovsol
titán
válasz
EmThor
üzenetére
Én 512SSD és 512SD kari használom évek óta. Nem volt gond tudtommal SD kártya melegedessel ezeknél a gépeknél.
Legtöbb játék esetben az SD max annyit jelent hogy pár másodperccel lassabban tölt be. Ha meg valami modernebb játékot játszol aminek SSD követelmény azt rakd a belső tárhelyet. Ilyen kevés van azért. -
válasz
nepszter1
üzenetére
Az alaplapon kívül minden le lett cserélve belül, sőt még kívül is, pl. a csavarok amit összetartják a házat.
Mindenképp jobban jársz az Oleddel, a főbb változtatások pl. maga a kijelző, aminek sokkal szebb képe van és egy picit nagyobb is mint az előző, aztán az hogy nagyobb aksit kapott, ezzel már akár 2 órát is elmegy egy grafika igényesebb játék, a ventilátornak terhelés alatt sincs hangja, jobb minőségű irányítókarok vannak benne, áttervezték a hűtést, kapott +1 Bluetooth antennát, a visszajelző led 4 különböző színben világít, töltéstől és annak módjától függően, illetve ezt már beállíthatod 90 fps-re is. Vannak még változtatások az LCD-hez képest, de most csak hirtelen ezek jutottak eszembe. -
nepszter1
addikt
Sziasztok! A közeljövőben tervezek beszerezni egy Steam Decket, és kíváncsi lennék a véleményetekre. Megéri szerintetek az OLED verzió a plusz költséget, vagy elegendő lenne az LCD kijelzős változat is? Különösen érdekelne, hogy napfényben, szabadban melyik kijelző teljesít jobban. A tervezett játékok között kisebb indie címek szerepelnek, illetve talán a Witcher 3 is.
-
Bad Pritt
félisten
Sziasztok,
refurbished készlet elérhetőségében szokott lenni rendszer, vagy teljesen random, mikor lesznek elérhetőek megint?
-
Freiherr
őstag
Szilikon tokot honnan érdemes rendelni?
-
kovsol
titán
válasz
manieeec
üzenetére
AMD amúgy most hozza ki az új generációs megoldásokat. Szerintem idén legtöbb gyártó hoz majd ki azzal szerelt vasat, és ha lesz rá normális Steam OS support, lehet én beneveznék akár másik gyártó gépére is.
Z2 Extrem szerintem lesz már olyan erős, hogy érdemes legyen rá kihúzni akár Steam Deck 2 -t.
-
manieeec
tag
válasz
nincsnév007
üzenetére
"Our best estimate on the Steam Deck 2 release date is the second half of 2025 or later. This is based on comments by Valve staff, include designer Lawrence Yang, who said back in November 2023 in an interview with Bloomberg that “a ‘next-generation’ power upgrade […] won’t be available for at least two or three years.” Yang also said that while “we’re thinking about Steam Deck 2 at all times“, a big leap in tech will need to present itself before major strides are made."
https://www.pcgamesn.com/steam-deck/2-release-date-price-specs-performance
Szerintetek idei ROG/Legion újabb steamos-es gépeire megéri várni vagy annyira jó a SD h bőven megéri most is 280at? -
-
manieeec
tag
Gondolkozom Steam Deck OLED vásárláson, bár tudva h legkésőbb jövőre jön az új kicsit elvette a kedvem. Szerintetek idei ROG/Legion újabb steamos-es gépeire megéri várni vagy annyira jó a SD h bőven megéri most is 280at?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Tőzsde és gazdaság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Képregény topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- 3D nyomtatás
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro Air 13 - 16" Apple M1 M2 M3 M4 MAGYAR Billenyt AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Lenovo L440 laptop - i5-4200M - 4 gb DDR3 ram - 320 gb HDD
- Zsír DELL XPS 13 Plus 9320 Ultrabook laptop, -70% 13,4" i7-1260P 12Mag 16/512 FHD+ /Millió! Ft/
- FELÚJÍTOTT (Refubished) Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 16/256 FHD
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510 Cougar 700W
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Cucuska2