Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Daffchy
őstag
válasz
UberMutant
üzenetére
Köszönöm szépen.
Akkor csinálhatok új telepítőt... már nincs nálam a laptop...

De mivel kipróbáltam és elindult a ein telepítő, gondoltam jó lesz.
-
válasz
Daffchy
üzenetére
esetleg próbáld a disk management -ben a laptopon törölni az SD partícióját majd létrehozni egy GPT-s újat. csak tipp, nem tudom kipróbálni, de háthaszerk , találtam egy videot , ami parancssorban megoldja ezt.
figyelj, hogy ne nyírd ki a laptopot, rendesebben paraméterezz, mint a videóban.https://www.youtube.com/watch?v=aBZ2hB9xgYk
At the DISKPART prompt, enter list disk . Make a note of the GPT disk number that you want to convert to MBR format. At the DISKPART prompt, enter select disk <disk-number> , where <disk-number> is the GPT disk number to convert. At the DISKPART prompt, enter clean to delete all partitions and volumes on the disk.
-
Daffchy
őstag
Újra segítséget kérnék.
Szereztem egy laptopot így megcsináltam a MicroSD kártyát Win 11 telepítőnek. Minden rendben is van. Bootol, elindul a telepítő, végig nyomkodom addig míg ki kell választani hova telepítse.
Itt azt írja nem tud települni, GPT kell legyen.Na azt MicroSD-nél, hogy kell? SSD-nél szenvedtem már ilyesmivel.
A hivatalos windkwsos len drive készítő csinálta, NTFS-re formáhtam előtte.
Mit kellene még tennem vele?

Szer.: Próbáltam keresgélni, de nem találtam erre vonatkozólag semmit...
-
Daffchy
őstag
Sziasztok!
Egy Steam Deck LCD 512GB-os gépnél, Micro SD-re szeretnék WIN11-et dual boot-ba felvarázsolni.
Nincs kártyaolvasóm, úgy meg lehet csinálni a dolgot, hogy ha boot pendrive-ot megcsinálom, azt OTG kábelen rádugom a Deck-re, úgy fel tudom telepíteni a Win 11-et a gépbe lévő Micro SD kártyára?
Előre is köszi!
-
Bad Pritt
félisten
válasz
consono
üzenetére
Inkább a spec eltérés lehet az oka, Z2 Go alapon ez a három változat lesz:
Win, 32GB RAM, 1TB SSD, 730 dollár (ez van már kint január óta)
Win, 16GB RAM, 1TB SSD, 600 dollár (május)
SteamOS, 16GB RAM, 512GB SSD, 500 dollár (május)Nyilván sok a kérdés még főleg a szoftveres oldallal kapcsolatban, de van esély rá, hogy az 512-es OLED Deck árában egy jobb eszköz lesz. Meglátjuk, én tuti megvárom a day1 véleményeket róla aztán úgyis Switch 2 lesz belőle.

-
-
kovsol
titán
Van aki ezt az frame genes plugin dolgot használja aktívan?
-
30z.Samu
titán
Elkezdtem a Cyberpunk-ot, Steam Deck-en csak 30fps-sel megy stabilan. Az pedig számomra ennél a játéknál kevés, kell a 60. Így csak a GeForce Now az opciós. Amúgy a játék érdekesnek tűnik.
-
Upgrade lenne egy LED modelről egy OLED?
-
Na, úgy néz ki, hogy csak a Hollow Knight a problémás nálam a tévén. Nem csak Decken panaszkodnak az emberek arra, hogy a Hz-et nem tudják átállítani, hanem asztali configon is. Ini fájlt kellene átírni, de annyira nem érdekel, hogy meg is csináljam.

Kipróbáltam emelett a tévén a Need For Speed Underground 2-t, és tökéletesen ment, úgyhogy úgy néz ki, hogy nincs gond a dokkolós set up-ommal, szimplán csak olyan játékkal próbáltam, ami nem volt szerencsés. -
Freiherr
őstag
válasz
nincsnév007
üzenetére
Közben én is megtaláltam, kábellel automatikusan kikapcsol, bocs Valve.

Mostmár csak a remote- ra kellene megoldást találni. -
Freiherr
őstag
.
-
Freiherr
őstag
válasz
nincsnév007
üzenetére
És hogy oldod meg? Van valami menüpont, nem találtam ilyet.
-
Freiherr
őstag
Sziasztok
Kiküldeném a képet vagy kábellel vagy remote play- en keresztül egy külső kijelzőre.
Az lenne a kérdésem, ki tudom- e kapcsolni a képernyőt ilyen esetben, ne menjen feleslegesen. Van rá valami megoldás, akár külső alkalmazás, vagy ezt nem tudja a Deck? -
Köszi a tippeket, délután megpróbálom újra. Egyébként azért nem reagáltam, mert esélyem sem volt fórumozni vagy időt szakítani a játékra azóta.

-
paulka
tag
A dokkolód 4k mellett 60Hz-et, 1080p mellett 120 Hz-et tud.
A sima "high speed" kábeled, 4k mellett max 30 Hz-t, 1080p mellett meg maximum 60 Hz-et tud.
A TV meg guglizás nélkül tippelve 60 Hz-et tud.
A felbontást nem írtad le, de gondolom nem 4k-n akartad hajtani a deckket, ha meg de, akkor az a baj. 1080p mellett meg elvileg nem kellene hardveres nyűgnek lennie (persze ha a 60 FPS-t vesszük standardnak). Az, hogy 120 Hz-et tol ki a Hollow Knight, abból nem kellene problémának lennie. Ahogy tl-x is írta, játék indítás előtt álítsd be felbontást (elvileg a Hz-et is be tudod), a deck beállításai között találod az opciót. Végülis akkor, mekkora felbontásban szeretnél játszani?
Tipp: A TV-n kapcsold be a játék módot, illetve minden képjavító funkciót kapcsolj ki (minden földi halandónak ki kellene kapcsolnia alapból
). -
Sziasztok!
Van egy ilyen Axagon USB-C hubom, amivel ha a Decket a tévémre kötöm, fura a kép. Nem folyamatos, kicsit szaggat a kép, de nem alacsony FPS-ről van szó, hanem talán az angol "jittering" szó írja le a legjobban. A tévé egy sima 4K-s LG (UJ634V - 7 éve vettem 150k körül), és egy high speed HDMI kábellel van összekötve. Két játékot próbáltunk ki, a Call of Juares Gunslingert és a Hollow Knightot. Az előbbivel először játszottunk, a Hollow Knightot viszont naponta nyomom, tudom, hogy nem így kellene futnia.
A Hollow Knight menüjében a felbontás mellett a 120Hz szerepelt, ezt próbáltam 60-ra tenni, de sehogy sem sikerült, mert hiába állítottam át, minden alkalommal, amikor kiléptem a beállításokból, visszarakta 120Hz-re. Ez azért fura, mert a többi grafikai beállítást tudtam módosítani gond nélkül, csak a felbontást és a Hz-t nem.
Szerintetek mi lehet a gond? A dokkolónak használt HUB kevés ehhez? Elsődlegesen arra a számítógépemhez használom, csak azért próbáltam ki a tévére kötést, mert épp nálam volt, egyébként tervezek egy normális dokkolót venni a Deckhez. Esetleg az, hogy a Deck 120 Hz-es képet küldött ki, de a kábel nem tudja azt átvinni? Vagy a tévé, ami szintén csak 60Hz-t tud? Annyira nem értek ezekhez a dolgokhoz, gondoltam hátha valaki más már belefutott ilyesmibe.
-
chris0000
őstag
hi. még VR verziója is lesz a Civ7-nek.
-
Bazsi1987
őstag
-
bepken
veterán
maga a játék nekem egyáltalán nincs meg így karakterek meg sztori tekintetében, pár előzetest láttam róla anno + ismerem a stúdió eddigi játékait (+ wishlist már egy ideje)
viszont most, hogy ezt a pár perces kis kedvcsináló doksifilmet megnéztem, jött a flashback ezzel a "Kara" tech demo videóval kapcsolatban, ami emlékszem mekkora áll-leejtős volt annak idején!
plusz mellette azon agyaltam, hogy honnan a fenéből olyan ismerős a mocap színésznő!? így mostmár megvan, köszönöm! és így még nagyobb agyf...z tényleg, hogy anno a techdemo-ban is ő volt

(ui.: az a sorozat egyébként egy igazi gyöngyszem!)
-
bepken
veterán
válasz
30z.Samu
üzenetére
és valóban, már nem sokat kell rá várni
- Detroit: Become Human | Magyar Szinkron2025. március 3.
egyébként egész kellemes áron szokott lenni sale idején, de én azért még megvárok vele egy következő bundle ajánlatot (évente 1x azért be szokott kerülni valami csomagba)
-
válasz
Damateo
üzenetére
Lutris, a Diablo 4 is azzal fut, mert még Battlenetre lett megvéve, akkor még nem volt Deckem. A Heroic Launcher engem akkor veszített el, amikor a használata során az egyik frissítés után rosszabb teljesítményt és rosszabb grafikai beállítást tapasztaltam egy olyan játéknál, amelyiket előtte már használtam ezzel a programmal, és semmi baja nem volt. Frissített egyet, utána minden elromlott.
Amúgy nem is kell más a Lutrison kívül, mindent visz gond nélkül és sokkal optimalizáltabbnak tűnik. -
Damateo
aktív tag
Köszönöm a válaszokat.
Jó ideig volt mellőzve a SD család és munka miatt.
Most kezdem újra használni.
Régebben elkezdtem tesztelni hogy hogy futnak jobban a nem steames játékok.
Ezért van a gépen Heroic Launcher, steambe telepített GOG galaxy, és epic game store.
Talán még egy Lutris is van valahol.
Most szeretném egységesíteni a dolgaim mert több helyen vannak telepítve a játékok.
Kinek mi vált be erre a célra? -
Lmh
őstag
válasz
Damateo
üzenetére
POE2 szarul fut szerintem. POE 1 is.
Last Epoch is szarul fut.
Sőt még a Grim Dawn is szarul fut ha sok már az effekt.
Én jót még nem találtam. Még a Diablo volt talán a legjobb, de azt csak free weekenden játszottam lvl20-ig. Addig azért töredéke effekt van ahogy láttam videókon. -
Dhampir
félisten
Sziasztok!
Külső VGA-t rá lehet csatlakoztatni a Deckre?
-
Damateo
aktív tag
Üdv
Diablo stílusú játékot keresek Deckre.
Diablo nekem drága a kiegészítőkkel együtt.
Tudtok valamit ajánlani ami jól fut Decken.
Én a Path of Exile (2) néztem. -
Shade45
senior tag
Steam áruház -> Xbplay
7 € körül mozog az app, streamel és az xcloud is megy, különböző kép javító filterekkel pedig élesebbé tehető a kép.Vagy
Greenlight (github)
Ingyenes, a telepítés picit macerásabb, képminőség rendben van, de hiányoznak belőle a kép javító filterek. Szintén tud lokális streamet, és xcloudot is.Mindkettőt próbáltam, Xbplay maradt végül. Lokális streamre használom, ha kiszorulnék a tv elől.
-
Lmh
őstag
válasz
chris0000
üzenetére
Melyikek a kedvenc indie játékaid decken?
Jah, amugy koszi mindenkinek a velemenyeket. Elengedem ezt a "deck mint pótpc" dolgot. Majd vmi jó laptopot fogok venni pc helyett, pc meg marad tartalékba...már nincs szívem eladni, olyan regota megvan... alig kapnék érte vmi pénzt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Sorozatok
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Xbox Series X|S
- Okos Otthon / Smart Home
- Háztartási gépek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AliExpress tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- HP Zbook 15 G8 Fury i7/32GB/500+1TB SS/ Quadro 4GB
- ASUS TUF Gaming F16 (2024) FX607JU
- ÚJ HP Victus Gaming Laptop Ryzen 7 8845HS / RTX 4060 16GB RAM 1TB SSD Gari
- HP Victus Gaming Laptop RTX 4070 / i7-13700H 16GB DDR5 1TB SSD Garancia
- MacBook Pro 16,1", 2,6 GHz i7, 32GB Ram, Radeon Pro 5300M 4GB, 2019-es modell, 2020-as gyártás.
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Eladó Nvidia GTX 650 1GB videokártya
- Eladó Apple iPhone 12 Pro Max 256GB / 12 hó jótállás
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

.

Cucuska2