Hirdetés
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ketogén étrend
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Gentoo telepítés kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
Azért is írtam, hogy nálam úgymond stressz teszt van, Ps5, Series X és Deck-en vannak ilyenek, mind a 3 azért megy nagyjából minden nap pár órát. Bírják ezek, na meg filléres tétel szóval ha elvékonyodna és csere akkor az kb 20 Ft-os tétel.
Cserébe számomra az, hogy végre kussolnak a kontrollerek (csak a rohadék Xbox gombok nem lesznek sose némák...), megfizethetetlen.
Én hangtompítónak vettem őket elsősorban. -
bepken
veterán
megérkezett a joystick védő gyűrű, eddig jónak tűnik, nagyon "smooth" a joystick mozgása vele
kíváncsi leszek, mennyit bír egy garnitúra.

-
Redneck
nagyúr
válasz
30z.Samu
üzenetére
Addig még kipörgetheted, és hátha bejön az akció. Anno én is így akartam venni, plusz havernak is jól jött volna az évek óta porosodó Steam raktára kiürítése, de végül nem akart feltölteni meg az átküldéssel szívni, úgyhogy apróról vettem egy majdnem újat.
Ha nem lett volna ez a rendszer, kb mindenki nyer. Ő megszabadult volna a cuccaitól, én olcsóbban vettem volna gépet, a Valve meg eladott volna még egy terméket.
-
QuippeR
tag
válasz
30z.Samu
üzenetére
Nekem Samsung TV-vel nem igazán akar működni a hivatalos dock. Pedig azért rendeltem inkább 512GB-os decket a terrás helyett mert így belefért a dokkoló ára is. De gyakorlatilag egyszer működött jól együtt a TV-vel (mikor először beledugtam), azóta csak töltőállomásként használom, a TV nem mutatja a képet.
(Nyilván meg lehetne oldani valahogy, de őszintén szólva maximum kétszer akartam eddig dokkolva játszani, nem ért annyi időt a megoldás, hogy a random ki-bedugdosásnál többel próbálkozzak.)
-
Redneck
nagyúr
válasz
30z.Samu
üzenetére
Van azt hiszem 14 nap tiltás a Steam Guard bekapcsolása után, illetve ha nem vásároltál, piacoztál, vagy töltöttél fel pénzt az elmúlt 365 napban. Az sem számít ha előtte 15 évig folyamatosan használtad, a Valve "megvéd önmagadtól".
Elvileg a nulla órás scammer/bot fiókok miatt vezették be anno.
-
30z.Samu
titán
Skacok! Lenne egy kérdésem. Benéztem a CS inventory-mba és van egy-két dolog, aminek van is némi értéke, gondoltam akkor eladom. Na már most felkínáltam eladásra, a Steam appban megerősítettem. Ezzel már a piactéren van vagy valamit még kezdenem kell vele? Azt írja hogy február 20-ig van várakoztatva.
-
30z.Samu
titán
válasz
zoltannagy
üzenetére
Néha engem is meg tudott lepni mèg az LCD Deck.
-
bepken
veterán
válasz
zoltannagy
üzenetére
köszi szépen

-
bepken
veterán
válasz
zoltannagy
üzenetére
azt szabad tudni, pontosan milyen típust rendeltél Aliról?
csak mert van egy pár gyanúsan olcsó, amik közül továbbra is a Baseus féle 6-in-1 hub talán az egyetlen bevállalható márka a szememben (pont napokban gondolkoztam újra, hogy talán venni kéne egy dock-ot)@30z.Samu - ha csak nem viszket nagyon nagyon a tenyered (márpedig ismerem az érzést, hogy mennyire tud), akkor én is azt javaslom, hogy várd meg a szülinapi (potenciális) leárazást
- vagy kezdj el pl. CS2, TF2, DOTA2, stb címekkel játszani, amik droppolják a piacon eladható cuccokat 
-
30z.Samu
titán
válasz
stickermajom
üzenetére
Elvileg márciusban rendelem meg a gépet, apellálok egy évfordulós akcióra plusz egy jobb árfolyamra...

-
stickermajom
addikt
válasz
zoltannagy
üzenetére
Pont, hogy az utángyártottak működnek jobban a posztok alapján, bár azóta lehet orvosoltak csomó problémát. A hivatalosnál olyanokat olvastam, hogy nem csatlakozik egyáltalán, van hogy ki-be kapcsolás kell hogy működjön monitorokkal, esetleg ki kell húzni a kábelt és visszadugni ugyanezért.
#8973 30z.Samu Tulajdonképpen ez "csak" egy számítógép, szabványosnak kéne lennie a meglévő dokkolónak is.
-
30z.Samu
titán
válasz
zoltannagy
üzenetére
Azt néztem én is, hogy még tartja magát a Deck hardvere.
-
zoltannagy
aktív tag
válasz
stickermajom
üzenetére
De milyen kompatibilis problémák ezek?
Az Alirol rendelt dokkolónál nem vettem észre semmit ilyet bár sokat nem használtam az tény.Más: A Tekken 8 szerintem rohadt jó lett Decken egész jó ráadásul szinte stabil 60 fps
-
30z.Samu
titán
válasz
stickermajom
üzenetére
Tehát a meglévő dokkolómmal is fogom tudni használni a Freesync-et? A monitorom tudja, eddig még sose volt alkalmam ezt kipróbálni.

-
30z.Samu
titán
Skacok! Most már eltelt jó pár hónap azóta hogy kijött a hivatalos dokkoló. Kérdésem, van bármi előnye egy másik dokkolóhoz képest?
-
Maxtreme
addikt
válasz
Peaceliker
üzenetére
mikor pár hónapja próbáltam, nálam highon simán ment. (1-2 dolog volt csak mediumon, árnyék és társai)
Annyi hogy ja, belőttem neki fix 40 fps-t, bőven elég volt. De arról sosem mozdult. -
Nem teszteltem másik kártyával, mert azon Win10 van, de azt nem akarom belerakni. Szóval nem.
Amúgy az az érdekes, hogy az LCD-s is csinált ilyeneket, ugyanezzel a márkájú SanDisk kártyával. Lehet dobnom kellene a márkát és venni valami jobbat.#8966Bazsi1987
Tökéletesen fut. Lagmentes és nagyon fluid, OLED-en kibír 1,5 órát 60 fps-el, medium beállításokkal. -
Bazsi1987
őstag
Diablo4 hogy fut decken? 40 fps gondoltam no fsr és mediumon tudnám tolni?
-
Annyi problémám van csak az OLED-el, hogy néha látja a MicroSD-t, néha nem. Mondjuk az is igaz, hogy az LCD-ből csak átraktam és kész, először ment, aztán mostanában egyre többször nem. Ez lehet probléma? SanDisk amúgy.
-
Skynet258
veterán
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Még szép, hogy működik, ki is dobtam volna ha nem menne az érintő utána.

nincsnév007: nemrég linkeltem pont erről egy cikket, működik külsőről is csak mókolni kell statikus IP-vel, port forwarding-gal és megy bárhonnan. Helyi hálóról semmi extra nem kell szerencsére.
Más: átváltottam most a matt fóliát simára, hát na azért jobb a szemnek... Főleg a kis feliratokat sokkal könnyebb így olvasni, ami azért egy Divinity: Original Sin 2 esetében nem hátrány. És basszus van hozzá magyarítás is, egész jó ráadásul, elkezdtem most ezt is tolni Deck-en.
-
nincsnév007
addikt
Chiaki csak egy hálózaton működik a ps5tel?
-
30z.Samu
titán
Akciós most a G Cloud, 106 Mátyásért lehet jelenleg megvásárolni. Nézegettem a videókat hogy mit tud. Alpvetően majdnem mindenben megfelelne, mert a remote cuccok mennek rajta, Androidos emulátorok mennek rajta és fele annyiba kerülne, mint a Deck. El is gondolkodtam 1-2 perc erejéig, hogy Nekem ez is jó lenne, de arra jutottam hogy azért jó lenne egy eszköz, amivel tudom használni a Steam könyvtáramat is.
Szóval végül nem csábultam el. -
Azt pletykálják, hogy a Sony is dolgozik egy rendes kézikonzolon.
-
Bazsi1987
őstag
Én is szeretnék venni újra decket, tuti lesz akció lassan de szerintem főleg a sima lcd kiadásra, oled akkor fog kapni nagyobbat mikor switch2 bejelentik szerintem
-
30z.Samu
titán
Az gondolom esélytelen hogy a Valve akciózza az OLED-et is, ahogy elnézem Ők is most akarják kiszórni az LCD-t.

-
bepken
veterán
válasz
30z.Samu
üzenetére
Steam Market-en eladott tárgyakból kapod Steam Wallet-re a pénzt. sokakhoz hasonlóan én is a CS2 hype időszakban adtam el a raktáram nagy részét, abból lett meg a Deck.
a Point Shop teljesen más, ott a Steam Store-ban elköltött pénzmennyiség után kapsz pontokat, amiből jelenleg csak oprikai tuningolni tudod a profilodat. (én spec egyelőre tartalékolom, később ki tudja mire lehet majd költeni)
-
Shade45
senior tag
Akik javíttatták már a Decket, tőlük kérdezném, hogy hogyan zajlott a szállítási procedúra?
Nálam van némi furcsaság:
Kedden elvitte a UPS, szerdán megérkezett németbe, csütörtök este pedig már jelezte a steam, hogy készen van a javítás, küldik vissza a csomagot.
Ami számomra aggasztó, hogy amikor a supportnál kezdeményeztem a javítást, teljesen mást írtak:
1-2 nap alatt eléri a csomag Németországot, onnan átmegy Csehországba, ami szintén 1-2 nap, majd amikor elérte a végső állomást kapni fogok róla egy értesítőt. Az értesítőtől számolva 1-3 munkanap a javítás, majd csak ezután kerül visszaküldésre hozzám. Össz 7-10 munkanap.Ehhez képest az én gépem a tracking alapján csak Németországig jutott, töltött ott 1 napot, és már küldik is vissza.
-
Raijin
tag
Sziasztok,
Szerintetek mennyiért lehetne eladni egy 1TB-os Oled Stem Deck-et?
Január 02.-án érkezett, gyári csomagolás és tartozékok, karc és sérülésmentes, számla + garancia él.
Kipróbáltam és bár király gép, de nem lesz rá elég időm így inkább eladnám. -
30z.Samu
titán
Meg nézegettem a Steam feltöltőkártyat enebán. Valahogy nem jön ki a matek úgy, hogy megérős legyen onnan venni.

-
30z.Samu
titán
Steam pontokat amúgy nem lehet manira váltani?

-
Skynet258
veterán
válasz
30z.Samu
üzenetére
Na megnéztem, alapból nem látszik a konzol ha elindítod a Chiaki-t, fix ip-t és port forwardot kell megadni, akkor a leírás szerint megy. Én ezt kihagyom mert úgysem akarom távolról elérni a konzolt, de neked remélem segít.
-
30z.Samu
titán
Ahogy látom Steam Deck-en működik a Chiaki, sőt van egy 4Deck verziója is. Ez működik akkor is ha nem otthonról akarsz a PS-re csatlakozni?
-
jcrk
aktív tag
-
bepken
veterán
a napokban ismét egy Quantic Dream címet toltam végig, nevezetesen a Beyond: Two Souls című játékukat.
azt meg kell hagyni, hogy ég és föld volt az irányítás optimalizáltsága a Heavy Rain-hez képest! itt különösebben nem kellett mókolni, annyi, hogy a hivatalos Steam Controller profilra kellett átállítani.
maga a játék (mind történet, mind kivitelezés szempontjából) amellett, hogy sokkal jobban megfogott, néhol kicsit vontatottnak éreztem. ettől függetlenül szerintem ez egy erősen ajánlott cím, ha esetleg valakinek eddig kimaradt. valamikor kap is majd szerintem egy újrajátszást
-
30z.Samu
titán
-
apollo12
veterán
hali valakinek már próbálta már
[link] -
Shade45
senior tag
válasz
30z.Samu
üzenetére
Én az OLED verzió miatt adtam el az LCD-met (így utólag bár ne tettem volna), sajnos felültem a hype vonatra...
Csütörtökön érkezett meg, sistergő jack csatlakozó, plusz nyekergő/beragadó X gomb, ma vitte el a UPS javításra, alig 4 napot volt a kezemben.Az LCD modellem hibátlan volt, +1 évesen is problémamentesen üzemelt, 100%-os aksival.
Szóval nem indul túl jól a kapcsolatunk...
Kicsit el is ment tőle a kedvem, de remélem a javítás után már rendben lesz, és nem fog előjönni más probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux kezdőknek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Le Mans Ultimate
- Apple asztali gépek
- Óra topik
- Autós topik
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- További aktív témák...
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- -70% FULLOS Lenovo ThinkPad T14: Ryzen 7 4750U 8mag, 32GB, 512GB, 14" FHD, vil.HU bill,IR,ujj.olv
- Eladó használt Macbook Pro M1 / 16GB / 256GB SSD 2020-as
- -40% ÚJ DOBOZOS Lenovo Thinkpad T14 Gen 5: Ultra 7 165U/32GB DDR5/512GB/400nit/5MP/vil.MAGYAR bill.
- Dell latitude 5495 - 14" FHD, Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én hangtompítónak vettem őket elsősorban.
(én sajnos túl keveset
szóval akkor bírni fogja egy darabig ez az adag)

Cucuska2