Hirdetés
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
-
LOGOUT
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
voltak már bundle-ban többször, pl a Humble Bundle kínálatában, és szerintem várható is még, hogy lesznek későbbiekben valahol.
Šolaire! arra készülj, hogy a Fahrenheit és a Heavy Rain esetén elég furcsa az irányítás (QTE részek eléggé túl voltak tolva még azokban az időkben) - hogyha ezen az egy problémán túl tudod tenni magad, akkor egyébként nem fogsz csalódni egyikben sem. (bár talán nálam a Heavy Rain gyengébb címnek számít, mint pl a Fahrenheit.... pedig emlékszem, hogy mekkora hatalmas hype volt anno körülötte)
-
consono
nagyúr
-
-
Šolaire
veterán
Sziasztok ma pihenő és volt időm szétnézni, őszi vásár. Ez a 2 játék régen kívánságlistán van nekem, decken remek és még magyar felirat is van.
Feltelepítem az egyiket kipróbálom.
-
-
Sziasztok! Szeretnék venni én is egy Steam Decket. Elsősorban azt tart vissza, hogy még soha nem láttam élőben és fogalmam sincs, hogy mennyire látnám jól a játékokat. Könyvet 2-2.5 dioptriás szemüveggel olvasok, a telefonon eléggé ki kell nagyítani az oldalakat ha néha kell a böngésző. Ha volna köztetek olyan aki rám szánna 5-10 percet és megmutatna egy ilyen kütyüt, annak nagyon hálás lennék. Esetleg volna a XI. kerületben ilyen? Természetesen elmegyek messzebb is.
-
30z.Samu
titán
Na csak rávettem magam és megvettem Steam Deck-re a RDR2-t. Most 20€-ért vesztegetik, gondoltam legfeljebb kérek refund-ot. Hát gyerekek, ég és föld az élmény a PS-hez képest a magasabb framerate miatt. A grafika itt-ott picit elmarad, de ekkora kijelzőn annyira nem feltűnő.
-
jcrk
aktív tag
Most tervezem az lcd deckemen a shell swappot és a clicky gombok beépítését. Nem tudja valaki, hogy analóg kart hol tudnék szerezni hozzá? Valami színes vagy fekete lenne jó mert az LCD deckem szürke analógja nagyon elütne az új háztól :/
-
bepken
veterán
64 GB LCD - 313,65 € (-15%)
512 GB LCD - 351,75 € (-15%) -
Shade45
senior tag
válasz
VoltanIgor
üzenetére
Én azt olvastam, hogy korábban működött rosszul a gép, mert a TDP keret korlátozó csúszka engedte tovább szaladni a fogyasztást a beállítotthoz képest. Na ezt javították most, így persze, hogy "rosszabb" futást tapasztalnak a felhasználók, mert most korlátozza a SoC fogyasztását helyesen.
Én hetek óta használom, nem tapasztaltam problémát.
-
VoltanIgor
aktív tag
Ez a 3.6.19-es OS verzió stabil és jó nálatok? Csak mert lehet olvasni jópár esetről, hogy több játék rosszabbul fut ezzel a verzióval, mint a régebbiekkel.
Itt mik a tapasztalatok? Érdemes frissíteni? OLED gépem van -
Shade45
senior tag
-
30z.Samu
titán
A 3.6-os frissítésben láttam hogy valamit alkottak az OLED kijelzőjével szoftveresen. Gondoltam akkor frissítés után újra megpróbálom 90Hz-en futtatni a kijelzőt hátha alapon. És basszus most nem bántja a szememet. Előtte már kb 30-40 perc után éreztem hogy fárad a szemem rendesen, de most többször is toltam vele 1,5-2 órát és nem éreztem semmi ilyesmit.
-
Bazsi1987
őstag
Várható hogy akciós lesz az alap gép még az ünnepek elött?
-
Cucuska2
Topikgazda
Egy ideig volt certified refurbished, nagyon jó árakon.
-
Evome
senior tag
Srácok, lenne egy kérdésem.
Nem tudom ti mennyire szoktatok oda figyelni erre, sajnos a steamDB-n nem tudom megnézni, HA leárazás van steamen, Summer sale/ haloween sale/ akármi nagy ( ami jövőten is lesz) Akkor az 512Gb-os OLED verziónak szokott lemenni az ára ? És ha igen akkor mennyit ?
-
gyugyo79
addikt
válasz
gabeunit
üzenetére
Gondolom Windows-t szerettél volna írni. De igazából biztos volt ilyen is 2023 -ban.:
SMITE now WORKS on Steam Deck and Linux desktop
SMITE Now Working - Steam Deck Gameplay & Best SettingsInkább az irányítás lehet a kérdéses ami Win alatt is szenvedős lehet kontrollerrel, ahogy a hozzászólásokat olvastam. Tapasztalatom nincs.
-
soultrapp
senior tag
Hello!
Valaki játszik rajta Smite-ot??
Nekem kb. erre a játékra kellene csak és érdeklődnék,hogy mennyi ideig bírja az akkumulátora ezzel a játékkal??És még azt sem tudtam eldönteni,hogy ez vagy asus rog ally legyen...
Nindtendo switchet már elvetettem...
-
Šolaire
veterán
Gondoltam, hogy lesz pár csavar a sztoriba az online része nagyon picit emlékeztet a soulsokra. Főszàl azzal meg nem haladok mert mindig van amit el kell vinni, a motort meg elhagytam valahol.
30z.Samu : engem beszippantott most félbemaradt jópár game God of War, Elden Ring, Cyberpunk szóval bőven elvagyok most decken.
cami][us : ezért is voltam ennyire kíváncsi erre a játékra mert eléggé megosztó, nekem eddig bejön. -
JSaN
addikt
válasz
Šolaire
üzenetére
Grat, hosszu lesz az a jatek. En csak a storyt vittem vegig meg minimalis kozosseg epitkezes igy is 80+ ora volt a vege. Lesz 1-2 agy eldobas, illetve ha azt hiszed vege van, ne higyj semminek, es meg utana se.
Elso jatek volt amit szinte teljes egeszben decken vittem vegig, 2 eve a teli esteken, nagyon adta.
-
Šolaire
veterán
Sziasztok most nyúzom a Death Strandig-et, értem miért lett megosztó viszont nekem bejön, imádok csavarogni meg ráfüggtem a kézbesítésre. Lehet átmegyek a gls-hez melózni
. A lopakodás része csapnivaló nem egy Deus Exet vártam de ez így kevés inkább leverem az öszvéreket, 15 óra játék még az elején járok, Kojima beteg de ezért imádjuk. 
Esetleg valaki megvenné lassulás talán háromszor ha volt fagyás nem, korrektül fut a játék a vas pörög alatta. Pár tesztet olvastam azt írták elején 10-15 óra még csak a felszínt kapargatjuk nagyon kíváncsi vagyok mit tartogat ez a game. -
válasz
c64fanhun
üzenetére
Helló,
Én, bár ugyan OLED-en, de szerintem a fix ugyanaz lesz.
A GPU clock-al "kell játszani". Állítsd be fixen magasabbra. Nálam azt hiszem 1300Mhz-en van, lehet, hogy lejjebb is lehetne vinni. Talán high grafikán, 45 FPS-re lockolva, TDP szerintem elengedve, de a megoldást a befixált clock speed hozta.
-
c64fanhun
tag
Valaki itt szokott Forza Horizon 4-gyel játszani lcd decken? Sokat szórakoztam a tdp-vel, lockoltam az fps-t 45-re, a játékbeállításokon belül low-medium-high grafikával, és szinte ugyan az a helyzet. Ha az fps lockot kikacsolom, akkor ilyen 50+ van, de sokszor laggol, leesik akár 30 alá is.
Mit lehetne tenni? -
Diopapa
addikt
válasz
HUmenetke
üzenetére
Csendesebb. Igazából attól függ mivel játszol. Nekem az LCD-s verzió van, pl Mass Effect:LE alatt nem igazán pörög a venti, ahogy Stellaris alatt sem. Viszont Baldur's Gate 3 alatt meg nagyon. Ha nem mai AAA-val akarsz játszani, akkor a TDP-t vissza tudod venni 11-13w-ra és akkor nem igazán van hangja a réginek sem.Egyébként láttam már használtan OLED-et is 120-ért.

-
HUmenetke
tag
Sziasztok!
Szeretnek venni egy steam decket a kozeljovoben, de kicsit dilemmaban vagyok. Apron vannak mar 110-120 k korul , az OLEDek pedig 199-200 inkabb.
A ket konzol kozotti kulonbseget tudom, kiolvastam az internetet, inkabb szemelyes tapasztalatokra lennek kivancsi azoktol, akik hasznaltak mindkettot: a hutes tenyleg sokkal halkabb az OLED verzion? Az effajta zajokra haklis tudok lenni, a kepminoseget talan eltudnam engedni a kedvezobb arert, illetve a 90hz sem feltetlen indit el bennem erzelmeket
Nektek mi a velemenyetek? -
boost
veterán
Ezért nem vennék újat, de ha egy új változatnál választanom kellene, akkor a fehéret venném. Telóból is azt vettem. Legszebb.
-
-
bepken
veterán
de amúgy meg őszintén...nem teljesen mindegy, hogy milyen színű házra húzod rá a védőtokot vagy rakod a skint?

-
consono
nagyúr
válasz
cami][us
üzenetére
Nem lesz, csak tiszta kézzel kell használni. Én pár hónapja nyúzom a fehér Logitech G-Cloudot, de most is olyan, mint amikor hozzám került. Ja, a Series S-em is fehér, a kontrollerje is, az sem lett csúnya 4 év alatt sem. Tiszta kéz, meg pár hetente/havonta egy kis takarítás, ennyi a varázslat.
-
30z.Samu
titán
Lesz limitált Steam Deck, eskü szerintem jól is néz ki.
-
30z.Samu
titán
Mocskos qrva jól néz ki Oled-en a Stray!

-
Lmh
őstag
Valaki a Metal Slugokat próbálta decken?
Anno játéktermekben imádtam, nagyon szemezek vele, de sok rosszat is olvasni róluk. -
VoltanIgor
aktív tag
válasz
Nathan0909
üzenetére
Én szeretem szagolgatni, még nem kábultam be tőle

-
zombei
aktív tag
válasz
Nathan0909
üzenetére
Nem vicc, volt róla régebben nyilatkozat, hogy ne szívják a ventillátor által kifújt levegőt, mert káros lehet.
(Jó hát amerika, le kell írni azt is, hogy a macskát ne rakd a mosógépbe...) -
yodee_
őstag
Hú úgy látom itt nekem nagyon nagyon alacsonyan van az igény szintem

-
Redneck
nagyúr
A Deck LCD-je a leghitványabb kijelző, amit az elmúlt 10-12 évben láttam. Max egy hét után passzoltam tovább a konzolt, és ennek az egyik legfőbb oka a gagyi kijelző volt.
OLED-hez még nem volt szerencsém.
-
cami][us
őstag
Új deck helyett a meglévőt is lehet moddolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Óra topik
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Lenovo L440 laptop - i5-4200M - 4 gb DDR3 ram - 320 gb HDD
- Zsír DELL XPS 13 Plus 9320 Ultrabook laptop, -70% 13,4" i7-1260P 12Mag 16/512 FHD+ /Millió! Ft/
- FELÚJÍTOTT (Refubished) Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 16/256 FHD
- Lenovo ThinkPad P16V Gen2. Munkaállomás Intel Core Ultra 7-165H/32RAM/1TBSSD/RTX2000Ada 3év gar
- FELÚJÍTOTT (Refubished) Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 16/512 FHD
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nagyon szerettem a játékot.

).