Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
consono
nagyúr
válasz
Skynet258
üzenetére
Hát, én is ilyenekre használom a notit: ahol kell a billentyűzet meg a desktop browser, no meg ha jól jön a nagy monitor
Játszani leginkább konzolon játszom, ott is mostanában jött elő, hogy remote play-el a notin játszom az Xboxos játékokat, de ezt is tudná a Deck... -
tl-x
addikt
-
kovsol
titán
válasz
Skynet258
üzenetére
Miért véd ez mindenhol? Látszik rajta elölről semmi védelem.
Nekem jsaux modcase van. Azt venném most is. Texturált anyaga nagyon jó fogás. Adnak hozzá kijelző védő részt is, így nem is kell hozzá a táska ha cipelni akarom. És kitámasztható is.
-
válasz
Skynet258
üzenetére
PS5 van itthon mellette (meg egy 3 éves PC), de akkor feltenném az I-re a pontot. A Deckre tudod streamelni a PS5-öt IS, és onnantól kezdve ezt neked PS Portal.

Én pl. arra használom, hogy a kisebb kategóriájú játékokat tolom rajta, főleg az indie cuccokat, de néha becsúszik egy nagyobb volumenű játék is, legutóbb pl. Diablo 4 meg The Outer Worlds ment rajta, semmi problémám nem volt velük.
Szóval igen, utazáshoz is jó (én mondjuk házon kívül nem merném kivinni, de kinek mi), ilyenkor értelemszerűen csak offline módban fog menni, a mentéseket meg szinkronizálja hogyha wifi-re csatlakozott. -
chris0000
őstag
válasz
Skynet258
üzenetére
hi. ne aggódj nekem is PS5, Laptop, most a deck is megjött 1TB, és nem bántam meg egy percre sem... kifejezetten a platformer játékok miatt vettem, mert laptopon nem az igazi, csak ablakban, és az oled miatt rohadt jól néznek ki a játékok... most ezeket raktam fel, slay the spire, noita, dome keeper, exanima, salt and sanctuary, hades áhh egy csomó van, ami brutal jó decken ó, és a 7"-os kijelző kifejezetten jól áll neki...
üdv. -
-
boost
veterán
válasz
Skynet258
üzenetére
Azért ha feljebb tekersz, játék szinten láthatod, hogy nem tökéletes. Ez nem egy konzol. Ez egy hordozható Linuxos PC, amin főként olyan játékokat futtatnánk, ami nem arra lett kitalálva, ezért részben sehogy, esetleg fagyásokkal, esetleg konfigurációkkal, de ritka esetben futnak hibátlanul a Windowsos játékok. Ha még nem vettem el a kedvet tőle, akkor hajrá.
Ami meg alapból fut SteamDeck-en, mert gyárilag multiplatform és nem utólag kendácsolt, ott ott az Apple lógó is.
Én tökös voltam, eladtam a Switchet (miután megvolt minden, ami idén érdekelt, és tudom, hogy nemsokára jön új), fiamnak adtam a PS5-t, így járulok a Valve oltárhoz, és adományozom a pénzem eme fura szórakozásra. Mellettük nekem se volt értelme.
-
Peaceliker
addikt
válasz
Skynet258
üzenetére
Vedd.
Igaz nekem a PC-m fos, de annyira elmenne rajta ami érdekel, hogy ne legyen egy deck must have. De csak ezen játszom, imádom. Ha uncsi a meeting, de ott kell legyen a nevem a résztvevők között akkor nagyon kapóra jön
Amúgy nálam ugyan ez, nem fogja a házat elhagyni sosem mert vahy HO vagy vezetek éppen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Kuponkunyeráló
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- LEGO klub
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4155,100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i5-10310U - Garancia, Akció!
- Honeywell DC313N elemes kapucsengő
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 Plus Chieftec 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

egyedül a word, meg az Excel hiányzik.
(én sajnos túl keveset
szóval akkor bírni fogja egy darabig ez az adag)
Cucuska2