Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #65675776

    törölt tag

    válasz [Prolixus] #93519 üzenetére

    A Neocore mondjuk úgy általánosságban az inkompetencia mintapéldánya, legyen szó bármiről. Ha meg ennyire teher nekik a magyar feliratok beépítése, akkor inkább hagyják a francba. A blogjaik alapján egyébként is a költségvetés és idő nagy része party-kra ment el, nem fejlesztésre. A munkanapokat is 2-3 órányi reggelinek csúfolt dorbézolással kezdték. Gondolom utána már azt az egy órát ami az ebédig volt nem akarták munkával elrontani, inkább ejtőztek, megkávéztak. Az eredményt meg lehet látni a VH színvonalán. Nem a bugokat kell keresni benne, hanem azt a pár rendesen működő kódrészletet. Főleg multiban.

    A Black Hole esetén is csak a kifogás volt mindenre, a tényleges hibákat csak ímmel-ámmal javították. Az Ubi által küldött pénzt meg saját projectekre költötték el, mint pl a 3D városnézet. Az, hogy a játék feszt kilépegetett, lefagyott, skillek, itemek nem működtek meg nem számított. Aztán ment a csodálkozás, hogy az Ubi nem adott több pénzt, és a németeknek kellett rendberakni azt a szemétdombot, amit átvettek. A Black Hole teljesen megérdemelten ment csődbe.

    Nincs olyan rettenetes mennyiségű szöveg a Heroes VI-ban, de a magyar feliratokban kb egy mondat sincs, amelyben ne lenne legalább két helyesírási hiba (a címekben meg kb minden szóra jut egy). Mert ugye komoly probléma lett volna akár csak egy helyesírásellenőrzőt ráengedni. Sokszor látványosan angol helyesírási szabályok szerint írták meg a magyar szövegeket is. De ami azt illeti az angol szöveg (ami elmondásotok szerint a natív) is csak egy fokkal jobb.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés