Hirdetés
- Kalandor: Kihúzható kijelzős laptop (2010 körül)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cashback
őstag
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Nálam a bank felszámít valami tranzakciós díjat, meg vásárlás külföldön meg a túró tudja még mit...
Szóval nekem egy 1$-os cucc 2$-ba kerül.xsanyi77 Eddig én nem kaptam vissza... kb összesen 6bundle csomagot vásároltam... az 1$-osoknál ~450Ft-ot vett le.
-
Joe Swanson
senior tag
Sziasztok, egy gyors kérdés... miért vont le a paypal 2x 200 valamennyit, egyszer 224 FTt utana meg 235 Ftt, mivel megvettem a humblebundlet ... , ha paypallal eloszor veszek valamit azert vonhatta le, vagy miert? előre is koszi a valaszokat!
-
Agyzuzo
addikt
-
cashback
őstag
válasz
dejaris
üzenetére
Do I have to pay income taxes on the proceeds of sales I make in the Community Market?
Le a kalappal aki 20k$-t összeszed kártyákból.

-
dejaris
addikt
válasz
csaba951
üzenetére
Nem hinni kell. Ha lenne a steamnek egy belso pontrendszere akkor meg igazad is lenne, mert akkor lehet vedekezni azzal, hogy csak egy vasarlot csabito akciot hasznalsz ki. De ez viszont akar hogy is nezed jovedelemszerzes, es a sajat zsebedbol kell kifizetni az adot. Viszont engem nem erdekel, hogy te adozol-e vagy sem, csak legyel tisztaban azzal, hogy mit is teszel.
Az hogy a steam adozik, az nem ment fel teged, mert o csak a sajat forgalam utan adozik es nem a tied utan.
Most belegondolva: minden elso piacra kerult ingame marhasag utan meg egyszeri afat is kellene fizetni.
-
csaba951
veterán
Szerintem nem adóköteles, mert ez egy zárt rendszer, ide csak pénzt tudsz beutalni kívülről. Nem lehet belőle kiutalni a pénzt külső számlára. Akkor meg mi a fenét adóztatnának meg? Vagy pl. arra gondolsz, hogy a NAV-nak joga van havonta pár órát játszani azzal a játékkal amit ezen a pénzen vettem? Meg persze nézegethetik a kártyáimat, háttérképeimet is. Mondjuk ezt teljesen ingyen megtehetik.
De mondjuk ha nagyon akarják, akkor befizetem belőle nekik az adót. Csak előtte intézzék el, hogy megkapjam készpénzben/bankszámlára a teljes összeget. Mert az ugye nonszensz, hogy egy valójában meg nem kapott összeg után fizessek valódi pénzben adót!
Vagy ezzel az erővel az összes játékbeli pénzből/értékből is szedjenek adót! Ha eladok egy kardot/pajzsot a Skyrimben a kereskedőnek, akkor a kapott pénzből menjen a NAV-nak is! Nehogy már a teljes összeget elköltsem utána valami más felszerelésre!

A Steam adózik valahol a jutalékokból összejött nyeresége után, de ez ehhez nekem már semmi közöm.
-
eami
Topikgazda
amúgy a kártyás businessel kapcsolatban egy megjegyzés a margóra... 200 tétel után ugye tudjátok hogy nem véletlenül kellett nyilatkozni? Szóval aki havonta AAA játékokat veszeget az így befolyt összegből az magyar törvények szerint simán lehet adóköteles kategória.
-
AxBattler
félisten
válasz
Alien83
üzenetére
Okés, nyilván mindenki máshogy áll hozzá, de...
Mik azok a fóliás játékkártyák?
Van egy kis esélye annak, hogy amikor játékkártyát kapsz egy játékkal játszva, annak speciális fóliás kerete lesz. Egy fóliás kártyaszettet összegyűjtve abból fóliás kitűzőt készíthetsz. A fóliás kártyák és kitűzők ritkaságukon kívül más előnnyel nem rendelkeznek....nekem itt :headshot:!

-
cashback
őstag
válasz
Alien83
üzenetére
Azt azért nem mondanám hogy nincs vele munka.
Bár én picit nagyobb léptékben csinálom... viszont úgy gondolom, hogyha már megdolgozok ezért akkor legyen valami hasznom is. Nem vagyok én jótét szamaritánus hogy "mindenhol" ingyen dolgozzak.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mindenkinek adott ez a lehetőség. Irigykedni felesleges. Nem is üzleti titok ez a kereskedés fajta (2emberrel már megosztottam eddigi tapasztalataimat).
A tegnapi kártyás lista amit a kártyás részlegbe bemásoltam pl. közel 2órás meló volt... Mert újra kellett ellenőrizni az összes szett teljes árát marketen, hogy ne legyen felháborodás mert sokat kérek valamiért.
-
törölt tag
Batman: Arkham Asylum Game of the Year Edition £2.50
Batman: Arkham City Game of the Year Edition £5.00Mindkettő Steames .
-
Alien83
senior tag
válasz
Mardel
üzenetére
Mardel + Axbater , nem tudjátok mit beszéltek.
Már elnézést, de ez senem, baxakodás a marketen, egy kártyát eladni kb 0.1 sec idő, Kiszedni a játékból ha éppen forumozol vagy bármit csinálsz vagy játszol valamivel a háttérben is lehet csak az adott játékot el kell inditani párhuzamosan.
És ha x euro-ból valaki vesz egy játékot, vagy többet, az nem egy plusz sor a listán, legalábbis sokaknak, nekem már egy Black Ops 2 összegyült ha így nézem, vagy 2db csekkre való.
Persze irigykedni nem kötelező, csak nehogy valaki azt higyje ez fáradság hogy kártyás játékból kapj kártyát és eladd.Az szomorú ha valaki ez végett vesz játékot, és nem érdekli amúgy az adott játék, bár ilyen nem hiszem hogy van mert nem éri meg, max 1 euro 1-1 játékból ami visszajön.
Ez csak akkor éri meg ha az adott játék-játékok 1 dolcsis budle-ban vannak, ez meg nem véletlen nincsen mostanában.De ha van 200-250 játékom 3-4 év gyüjteménye, és benne rejlik 60-70 euro, és kb 0 fáradság kinyerni, akkor azért az nem gyenge, és ez töredéke, kitudja még hány játék lesz kártyás, meg dobál booster-eket.
Csak ennyit akartam mondani.
-
Mardel
őstag
Aki marketen játszadozik, az igazából nem sokat játszik rendes játékokkal.
Tehát annyira irigyelni nemtudom, hogy meglett valakinek egy friss cím belőle, mert +1 sor. -
csaba951
veterán
válasz
Alien83
üzenetére
Az igen! És ezek gondolom csak "játék" kártyák voltak, nem Summer Sale kártyák. (Azokat pl. "ingyen", szavazásért cserébe is be lehetett szerezni.)
Kereskedni a kártyákkal ugyanott, a Martketen lehet. Én pl. nem saját részre vásárolok, hanem, hogy haszonnal továbbadjam. A nyereséget meg elköltöm arra ami nekem tetszik. Játékra vagy éppen kártyákra a badgeshez.
-
-
csaba951
veterán
válasz
Alien83
üzenetére
Bocsi, akkor félreértettelek! Azt hittem, hogy te is "hivatásosan" kereskedsz pl. a kártyákkal. Ebben több pénz van. A kártyádat csak egyszer tudod eladni. Viszont adni-venni "végtelenszer" lehet. Egyébként elég jónak számít, ha csak a saját kártyákból jött össze ennyi pénz. Gondolom úgy fogod fel, hogy ez egy "talált pénz". Nagyon jó érzés amikor "ingyen" megveszed érte azt a játékot amit szeretnél.

#49979 dejaris
Más lehetőségek, más prioritások! Meg alapvetően én szeretek is ezzel foglalkozni. -
Alien83
senior tag
válasz
csaba951
üzenetére
De most mondom nem kereskedek semmivel...

Hogy magyarázzam el?
voltak régen vett steam-es játékaim, ABBÓL estek kártyák, ebből van 23 euro-m kb...
Nincs Payday 2-őm és nem is adtam el Payday 2 kártyát, csak kiváncsíságból megnáztem mert azt írtad nagy biznis, nem drágák a kártyák, 0.2euro, átlagos.
-
csaba951
veterán
válasz
dejaris
üzenetére
Alapvetően igen. Viszont jelenleg csak ebből a pénzből tudok játékokat venni. És úgy néz ki, havonta 1 db AAA premier játékot simán össze lehet hozni vele a Steamen. Roma II már megvan, most elkezdtem gyűjteni a Watch Dogs-ra. Meg nem kell külön költeni a kártyákra a Badges-hez.

-
törölt tag
Steam :
ORION: Dino Horde ingyenes hét ( 8/19 - 8/26 ) valamint 75 százalékos akcíó .
-
GoTReX
őstag
Nekem meg egy CS: Complete Pack kellene ,de nem tudok csak átutalással fizetni

-
AxBattler
félisten
Dungeons & Dragons: Chronicles of Mystara most -40%-os akcióban van!
Valaki benne lenne egy 4-pack-ban?
-
VGYke
addikt
-
törölt tag

-
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére

-
warcat
veterán
-
bo2 fóliás lett, huhu

-
-
horvathd
aktív tag
Több mint 10 év után (újabb) kiegészítőt kap az Ages of Empires 2, benne új népekkel, köztük a magyarokkal. [link]
-
válasz
TazLeacher
üzenetére
dead space1 meg egy másik magyar nyelvű azt hiszem a burnout..
alpihun rendszergazdaként indítás megvolt ?
-
alpihun
senior tag
UP:
Nem indul a The Showdown Effect.
- újratelepítve volt
- helyi fájlok átnézése letudva
- microsoft c++, net framework és directx frissítvekonkrétabban: Pár másodperc erejéig elzöldül az avatarom kerete, de mielőtt bármi történhetne, újra kék lesz. Tehát semmi fekete képernyő, hibaüzenet, stb. A steam szerint már játszottam vele 0.0 órát.
(#49933) djculture
A Burnout az magyar. Tuti. -
Mate
nagyúr
Már megint betalált egy csoport. Ezúttal egy portugál.
Nem lehet letiltani ezt valahogy? Baromi idegesítő. Amit tényleg nem értek, hogy a héten ez a 9. portugál nyelvű csoport, ami betalál....
-
Lewzke
őstag
válasz
TazLeacher
üzenetére
a régi kulcsot aktiváltam és miután bemásoltam a kulcsot az első kérdés az volt, hogy milyen nyelvű verziót szeretnék, természetesen a magyart választottam
-
lorda
csendes tag
Sziasztok!
Az utolsó pillanatban megvettem a Humble Introversion Bundle -t, reménykedve benne ha már techdemókat is adnak akkor megkapom a forráskódot is. Utánna néztem és elvileg jár hozzá, de nem nekem mert csak 1$-t adtam érte

Mivel lejárt az akció ezért nemtudom megint megvenni.
Valaki megtud szánni a 2 techdemó forráskódjával? remélem nem halálos bűn ilyet kérni ... -
Lewzke
őstag
van akinek nem működött a régi rendesen (hiányzott az egyik kieg.) és ezért adták ezeket amik már működnek a kliensből, szerintem nem fogják a régit visszavonni a profilokról, még várj pár hetet, amíg lejár a bundle, utána már nem fognak vele kezdeni semmit, még a BF3 beta inditóját is dögök levenni, pedig azt hittem a BF3 vásárlása után eltűnik, de nem ...
cashback : Ha működik még a régi kulcs aktivációs oldala akkor igen, 2 aktiválható játékod van.
-
válasz
Lewzke
üzenetére
tegnap aktiváltam be a starter pack-ot, mára sikerült telepíteni is húgomnál (mind3 kieg benne volt). biztos, hogy a régieket nem fogják törölni? (online cuccok is menni fognak vele)?
ok, hogy egyelőre csak szórják a kódokat és nem szívünk vele, de azért nálam tipikusan EA-s/Origin-es, hogy ennyi kavarás van a kulcsokkal. ha nem lenne még így is ajándék, azért idegesítene rendesen.
-
-
Lewzke
őstag
válasz
maross
üzenetére
nem tudom ha még aktiválható-e a régi kulcs, ugyanis annak külön oldalon volt az aktiválása, nem az Origin kliensből. (próbáld meg, kliensből úgy se lehet, tehát átirányít arra az oldalra) . Steamgifts-en azt írják, hogy az új kulcsok függetlenek a régi kulcstól, tehát aki már aktiválta a régit az kapott még egyet ajándékba. a testvéremnek pont jól fog, köszönöm EA

-
maross
nagyúr
Valaki tudja, hogy a humblibundli tegnap redeemelt (nem aktivalt) sims starter kulcsok ervenytelenek? Most ugye mar eltunt az a kulcs amit akkor adott, es 3 masik van helyette.
-
Qmi
tag
Ha valakinél akad fölös Battlefield 3 kulcs átvenném, ellendíjazás fejében. Pl. Steam kártya, Wallet pénz.

-
-
Mate
nagyúr
Csak engem találnak be állandóan különféle csoportok? A héten már vagy a 8. hív meg, most épp egy Brazil csoport.... De hogy miként jut el hozzám, vagy miből gondolja, hogy csatlakozni fogok....
-
Zamery
senior tag
válasz
alpihun
üzenetére
A szokásos köröket lefutottad? Fájlok ellenőrzése, és hasonlók?
-
alpihun
senior tag
A The Showdown Effect az új heti hubmlibundliból egyáltalán nem indul. Tehát semmi fekete képernyő/hibaüzenet, egyszerűen semmi. Googleban meg hasonló problémákkal csak Macosokat kaptam.
-
horvathd
aktív tag
Már elérhető a Steames Guncraft kulcs a Be Mine 8 bundle-t megvásárlóknak.
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- LEGO klub
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kalandor: Kihúzható kijelzős laptop (2010 körül)
- Tanuljunk angolul!
- Okos Otthon / Smart Home
- Tesla topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Dell 13 XPS 9350 WUXGA IPS Nano Ultra5 226V 8mag 16GB 512GB SSD Intel ARC 130V 8GB Win11 Garancia
- Asus Zenbook 13 laptop Oled kijelző!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest