Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
DeFranco
nagyúr
Ez a nyelvi támogatás táblázat csak nekem új?

-
Hun Mallior
tag
Nekem is volt

Steam dc-zik, de ugye sehol nem szól, erre ha valamit indítok és mindig kapom. Oh rly? O_o#51689 Vertigo18 Star Wolves 3 elég szenvedés volt, az is lassan jött. Meg annyi ötlet, hogy ha dobott egyet, akkor restartold a játékot, nekem úgy valahogy gyorsabban jöttek.
Amúgy ha valaki nem tudná és jót akar magának, gépének, akkor gyorsan szedi le a videkarijához tartozó fps limitert és nyomja azonnal a cap-ot 60-ra. A mostani csodálatos packok (pl: Brütal legends 2700 fps-t hozott össze menüben) nem egészségesek.#51681 Csapoati És annyit, ha több játék megy egyszerre én nem érezném, hogy kisebb eséllyel dobják, sőt, 2 játék háttérben dobálja a kártyákat 1-el meg elöl játszok. 0,5h/ card és játékonként, gyanusan egyszerre is dobják nálam.
-
danih
veterán
Gondoltam naivan Red Orchestra 2-zök kicsit, erre kidob hibával: STEAM is required to play this game.
No shit, Sherlock
-
BigBlue69
őstag

-
Vertigo18
addikt
válasz
Hun Mallior
üzenetére
Szintén zenész...
Több, mint 2 órát öltem eddig a Star Wolves 3-ba, ez az egyetlen játék, amit éppen futtatok, egyetlen kártya-drop nélkül... :/
-
válasz
üzenetére
GTA3 ugyanezt csinálja, vagy ki kapcsolod a widescreen módot és elnyújt mindent, vagy nem szélesvásznú felbontásban használod (és lesz két oldalt két fekete csíkod). én utóbbit választottam, pedig egy darabig nagyon pozitívan csalódtam, hogy megy a szélesvászon, egészen addig, amíg pisztolyhoz nem jutottam és senkit nem bírtam lelőni. (ugyanígy örültem, hogy win7-en ment az 5.1, egészen addig, amíg 5 perc játék után el nem kezdett szaggatni [laggolni], meg zuhanni és meghalni az ember a homokos talajon, meg egyéb extrém dolgokat művelni)
-
Sanyi.mTs
addikt
ha minden játékhoz csinálok egy külön acc-ot, az nem ütközik a "Steam Subscriber Agreement"-be?
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Hun Mallior
üzenetére
Ha több játék megy egyszerre, sokkal kisebb a kártya drop esélye. 5-nél nem is csodálom, hogy nem jöttek.
-
törölt tag
Van köztetek, aki megvette a Vice Cityt és 16:9-es monitoron játszott vele? A célzást hogy lehet "megjavítani?" Alapból a célkereszt jobb felső része mellé lő, keresgéltem neten de egyik megoldásnak tűnő dolog sem működik.
Ami Steamen van fenn egyáltalán hanyas verziója a játéknak? 1.1?

-
Hun Mallior
tag
Én jobbat kérdezek....tegnap óta megmakacsolta magát a steam nálam, nincs kártya drop, vagy ha igen 2-3 óránként egyet....(És volt, hogy vicc kedvéért ment 5 játék egyszerre...de egyik sem dobott)
Ezek szerint volt valami javítás? -
Qmi
tag
Másnak is lemegy Steam offline-ba csak úgy mostanság??
-
ayo
veterán
kijott egy olyan hogy Portal 2 Sixense Perceptual Pack: a jatek ingyenes DE Creative Senz3D kell hozza (XBox Kinect style).
na mostmar tenyleg minden megvan a konzolhoz

-
BigBlue69
őstag
Omegalodon Akinek megvan Desuran most kérhet Steam kulcsot is, desurán.
-
ayo
veterán
válasz
albert8
üzenetére
big picture egy eve, januarban egyre tobb hir a steamboxrol, aztan jott a game share, 1? hete meg linxuconon is errol volt szo hogy jatek a nappaliban. ezen felul en nem varok semmit foleg nem a l4d3at ami tartalmazni fogja az elso ket resz palyait plusz 6 db uj palyat de alapvetoen ugyanaz

(#51664) Youri: DOTA 3 beta

-
ayo
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
hat en is ebben remenykedem, igazabol a winnek es az osxnek is betenne egy ilyen. en tobbnyire osx felhasznalo vagyok a kemeny 11 evemmel de megis orulnek ha kiszoritana vegre pont a steam a jatekiparbol mert szornyu hogy minden fejleszto csak a gagyi mobiljatekokra megy ra mert ebben van a penz...
-
ayo
veterán
mondtam en 12-en hogy ha lesz vmi nagy az ez lesz
big picture nagyon adta az egeszet a linuxcon is csak errol szol, kivancsian varom a fejlemenyeket
(#51658) sagem: ez teny de gondolom meg messze nincsen kesz minden. bigpicture mar van game share is van, szoval szepen megalapoztak az egeszet. engem nem zavar ha kesobb de profibb dolgot adnak ki
-
sagem
addikt
válasz
BigBlue69
üzenetére
hát ez bizony nagyon steam "konzol" szagú..
Meglátjuk, meglátjuk, gondolom az utolsó bejelentés lesz a legnagyobb 
@ayo: Ettől még továbbra is paréjok amiért nemes egyszerűséggel skippelték a saját jubileumokat
Nem a nagy bejelentés hiánya (csúszása) zavar vagy a naaaagy salek hiánya, hanem egy sima egyszerű hír, esetleg az elmúlt nyolc10 év összefoglalója, meg némi örömködő halandzsa..ez se pénzbe, se energiába nem került volna szerintem, s egy gesztus lett volna..mert így, majdnem minden gamer lap/fórum (még cégek is, pl. a Logitech köszöntötte őket) megemlékeztek a jubileumról, csak ők maguk nem, eléggé furcsán jött le
-
BigBlue69
őstag
Visszaszámláló Elindult.
@geoffkeighley:
Here we go: Valve just emailed me to say it will make three (3) announcements next week.
-
válasz
alpihun
üzenetére
indiegala-nál azt kérik, hogy aktiváld be 60 napon belül, mert utána ha probléma van, a support el fog utasítani.
humble-nél több helyen írják, hogy nem kell sietni a felhasználással, amíg van az oldal, addig elérhető marad minden. a többi oldalt nem tudom, de se a bundlestars, se a groupees nem figyelmeztet a mielőbbi felhasználásra. -
alpihun
senior tag
A bundle kulcsoknak van szavatosságuk? Tehát ha aktiválás nélkül kiírom őket valahová, van arra valamilyen garancia, hogy 2 hónap múlva is működni fog az?
Konkrétan ezekről lenne szó:
groupees.com
humblebundle.com/ -
batman91
őstag
válasz
Anonymus X
üzenetére
Ok, köszönöm a gyors választ.
-
batman91
őstag
Üdv!
Steamen való kártyás vásárlásnál lehet használni ékezeteket? Én úgy hallottam, hogy nem. Akkor most mi az igazság?
-
ayo
veterán
25 uj greenlight cim jott, osszefoglaltam - nem egy perc volt

http://jateknaplo.blog.hu/2013/09/20/greenlight_szeptemberi_erkezok
van par amit nem ertettem hogy miert kerult be hiszen vagy komoly kiado bena munkaja vagy tobb eves f2p volt. szerencsere akadnak azert komoly alkotasok is es persze a Dive Kick utan a Mount Your Friends legyen a kovetkezo amit mindenki megvesz

-
Kelvin
őstag
Sziasztok! Nem tudok bejelentkezni a web-es felületre mert elfelejtettem a jelszavam. A gépen telepített steam kliensemben meg tudom nézni valahol? Ott be vagyok jelentkezve.
-
sagem
addikt
Engem leginkább az zavar, hogy mi garantálja, hogy normálisan be lesz fejezve xy játék..Jön pl. egy olyan "labilis" fejlesztő, mint a Fez esetében, early access, kapja a savat, oszt úgy hagyja / összecsapja, mondván h akkor kapjátok be.. Meg eleve milyen hülyeség az már, hogy early acces játékokhoz már vannak kártyák, meg részt vesznek a salekben, így mire elkészül kis túlzással mehet is bundliba, annyiszor akciózták már..

-
törölt tag
Port Royal 3 meg soha nem volt ennyire learazva mint most 5,75€, Gold 7,50€

DLC-k mennyire fontosak? -
ayo
veterán
jo lenne ha tenyleg olyan jatekok lennenek de egyelore a prison architect jo pelda ra mert arra evente nezek ra de kb semmi valtozas. de ott a kerbal space program ahol meg folyamatosan raknak be minden meno dolgot es jatszhato. van ahol tenyleg jo hogy a fejlesztoket tamogatjak a betaval stb, de hat a kozonseg szavazott a verdunra is. hat nesze nekik - na meg a no time to explain ami egy semennyire se elvezheto jatekmenettel rendelkezo gagyi flash, most megvehetik vegre 10 euroert
. isaac is pl gagyi es flash de hat az min 100 orat iger pl.persze nem is ezek zavarnak legalabb van eselye minden szarnak pl forge hogy steamen legyen, viszont az mar inkabb hogy a jo jatekokat a steam nem gyujti be azonna, hanem inkabb visszadobja - mostani fly'n sztem remek pelda - es a szuper zombis war z jatekot meg egybol kiadja.
-
Mate
nagyúr
-
sagem
addikt
Hm, szerintem nagyon nem jó gyakorlat, hogy ennyire kezd elterjedni ez a korai hozzáférésű modell a gőzön. Rengeteg veszélyt rejt magában.
Pl. a Prison A, már egy zsák pénzt bezsebeltek, túl-vannak egy-két salen is, kvázi a fejlesztők "jóllaktak", ez látszik is a fejlesztési tempón, még mindig nem látni a fényt az alagút végén. Értitek, beszednek egy kazal pénzt, és nem ígértek semmit, csak azt, hogy majd egyszer kész lesz..ha bejön nekik a lóvé, akkor nem fogják kezüket-lábukat törni, az is biztos. A fejlesztésben az egyik ösztönző erő az, hogy kiadják és végre elkezdjen jönni belőle a pénz. Most meg mindenféle állapotú játékot árulnak, teljes áron, agyrém.
Igen, fel lehet fogni preordernek is, de a Steam teljes mellszéllel támogatja, reklámozza ezeket a játékokat, sokan megveszik, aztán gondolnak bele, hoy hoppá, lehet, hogy ez csak 8 hónap múlva lesz kész? Én meg megvettem teljes áron, s mire megjelenik már akciózva volt párszor/olcsóbb mint az én korai vásárlásom.
A korai vásárlók semmi bónuszt nem kapnak, azon túl, hogy kipróbálhatják a játékot a végleges állapot előtt, de ezt jobb helyeken béta tesztnek szokás hívni, béta, nem alpha állapotú játékokra szabadítják rá a játékosokat, a legtöbbször ingyen..

-
ayo
veterán
na Verdun nem hogy meg mindig beta de 13 euroert aruljak!!! nagyon gyenge jatek, nemtudom hogy meg lehet e ingyen nyomni de szornyu volt. gratula akik beszavaztak

tropico 4hez meg megint kijott egy dlc, ugynezi ok se tudtak megmaradni a complete utan mert ez mar a 3. en meg azt hittem hogy a complete jo lesz es nem kell megvennem kulon mindent...
-
szami777
addikt
Ha jól látom a showdown effect is kártyás lett, legalábbis pár napja még nem volt az...
-
Bazsee71
őstag
Sziasztok!
Kicseréltem a gépemben a videókártyát, egy igen régi nVidia-ról egy Asus AMD HD 7790-re váltottam. Azóta nem tudom elindítani a Left 4 Dead 2-őt, pedig már újra is telepítettem. Más játékok mennek.
Van tippetek, hogy mivel próbálkozhatnék még?
-
maross
nagyúr
ujabb kihagyhatatlan 4pack ajanlat, csak az elso embernek: payday 2 2500ft*
*az aprobetus reszert dobj egy privit

-
maroskah
aktív tag
Sziasztok!
Miért bombáz a Steam ilyen emailekkel, nem tudja valaki?:
"Dear Steam User,
This is an automated message generated by Steam account administration. It is being sent in response to a query made by a Steam user to discover all account names associated with this CD-key...."
van, hogy naponta 3-at is kapok!

-
sagem
addikt
Thx, ez jól hangzik! Ezek alapján sokkal-sokkal jobb early Access, mint a Prison A (és még olcsóbb is, ez a kemény..
). Ígéretes játék mindenképpen, be fogom szerezni, de lehet, hogy várok legalább egy 80%-os állapotra, nem tudom, valahogy jobban szeretem a majdnem kész alkotásokat..persze az is igaz, hogy addig meg még jó pár hónapot kell várni..szóval majd meglátjuk
40%-os állapotban 20 óra játék, tényleg nem rossz

-
sagem
addikt
válasz
maross
üzenetére
Nekem az Epic Quest, a Fantastic Four és a Civil War van meg a külön táblák közül. Az Epic Quest szerintem magasan a legjobb, baromi kreatív tábla, tele van humorral és lehetőségekkel, változatos, szórakoztató, ez a kedvencem szerintem ez mindenképpen megéri
A Civil War rettenet nehéz, aki a kihívásokat kedveli annak jó, de egyébként kevésbé szórakoztató szerintem legalábbis. Az FF a "csúszdák" szerelmeseinek való, vannak benne változatos missziók, és nagyon-nagyon frankó négygolyós multiball! Az egész tábla pörgős, de jól játszható én ezt is ajánlom
Én most még az Earth Defense tabletre csapok le, ismerősök jókat mondtak róla és a bemutató alapján nekem is tetszett az egésznek a hangulata

-
Mate
nagyúr
Játékmeghívót nem lehet törölni vagy kidobni valamilyen úton-módon?
Van 5 db és baromi idegesítő.
-
maross
nagyúr
válasz
Vertigo18
üzenetére
igazabol osszekevertem, azt hittem ezt a postot ollie irta

lehet hogy tudnek 150ft-ert tablakat szerezni (1eurosakat), csak kene venni vagy hatot. ha valakit erdekel, szoljon. bar ha nem jon senki, lehet bevallalom magamnak mindet, de azert jo lenne csak a jobbakat, ugy sincs idom az osszesre.
-
Én közel 20 órát játszottam vele, és élveztem, de már sok újat nem hozna nekem, mert még csak 40%-ig kész. Ennek ellenére nem bántam meg, mert tényleg nagyon élveztem a játékot. Végül is 20 óra játékidő kevés játékban van manapság, ebben meg sokkal több lesz. Van benne pár dolog, mely javításra szorul (nem feltétlen bugok, inkább játékmechanikára gondolok), de ennél csak jobb lesz valószínűleg. Azt tudni kell róla, hogy jelenleg még csak sandbox.
-
válasz
Joe Swanson
üzenetére
az achi neve is.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Egy óra, két rendszer
- PlayStation 5
- Parkside szerszám kibeszélő
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Filmgyűjtés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Macska topik
- A szellőzésre is figyel a Lian Li kábeleket rejtő, Infinity sorozatú mikrotornya
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- További aktív témák...
- HP EliteBook 830 G5, G6 13,3" i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol extrával garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 128GB 100% Green (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Phantom Gaming OC RX 7800XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Nem a nagy bejelentés hiánya (csúszása) zavar vagy a naaaagy salek hiánya, hanem egy sima egyszerű hír, esetleg az elmúlt