Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
finest
addikt
Rain-Slick Precipice of Darkness 3

YY6Y3-88K5R-Z8DAH
YYEP5-JQ5KN-4BLW3
YZDPD-X55A2-ZWGVLNekem nem tetszik a BlueGift dolog. Ott van pl. a felajánlások statisztika, a nagykeres "elite" fórumtagok kilószám nyúlják le az AMD bundlis kulcsokat, aztán felteszik BG-re.
-
Cheesus
senior tag
Felraktam a Fallout első részét, letöltöttem hozzá a magyarítást, de a Steam nem hajlandó elindítani, és ezt a hibaüzenetet írja ki? "You are trying to use sfall with an incompatible version of fallout Was expecting Fallout1 v1.2 US"
Van valakinek valami ötlete? Az tuti hogy a magyarítás kever be neki, mivel ha azt letöröltem akkor elindul a játék.
-
Arkennys
addikt
válasz
Csapoati
üzenetére
gondoltam, hogy lesz aki érzékelteti, oh mily kemény az élet, hogy merek hát fennakadni ily semmiségen. Bocsáss meg, s ne sújts le villámaiddal, ő bölcs!

Cheesus: akkor ezt a reg.blob törlést én is megcsinálom, hátha megoldja a dolgot, mivel megint ugyanat csinálja KF indításnál.
eyáltalán miért romlik ez el?
-
DJGABI
addikt
Aki RCR-ben gondolkodna: ismételten inkább a fejlesztő oldaláról vegye [link]
-
Cheesus
senior tag
Csak nekem akar lassan már fél órája frissítést keresni bármelyik játékhoz, amit elindítok?

-
törölt tag
Végül én is bespájzoltam az Assassin's Creedből és a Total War kollekcióból. Bele sem merek gondolni, ohgy mikor lesz időm ennyi játékkal játszani.
-
Arkennys
addikt
válasz
Wolverine
üzenetére
lett volna rövidebb a szav idő, vagy bármi, csak ne úgy jött volna ki h aki mindig szavazott, annak pont félbemaradjon az utolsó

mindegy, maradék walletből és kártyán amim még volt behúztam egy AC revelations goldot, megdobott érte eggyel még. Ezt betudom a hiányzónak, és részemről jólvan
-
olly
aktív tag
Nem tudom, hogyan és mikor, de lett egy kártyám nekem még!
Reus valami labda van rajta. de hogy mikor adta nem tudom, mert a tegnap reggeli 11 órás szavazáson megkaptam azt el is adtam erre még volt 2 szavazat és lett egy ilyenem is..
Szerk: lehet azért mert most vásároltam!

-
-
DJGABI
addikt
-
Agyzuzo
addikt
Community’s Choice voting has ended.
-
Vertigo18
addikt
Lol, az utolsó szavazáson a RAGE nyert, így 0€!
D 
-
maross
nagyúr
válasz
BomiBoogie
üzenetére
"mert ugye szintenként 1-2-3-4-500 XP jár"
inkabb ugy fogalmaznek hogy 100+100+100+100+100, a kerdesedre visszaterve pedig mindegy, ami a szivednek kedves

-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Mit érdemes inkább? Minden játékhoz 1-es szintű kitűzőt kraftolni, avagy egyhez 5-ös szintűt, mert ugye szintenként 1-2-3-4-500 XP jár, ami több, mintha 5 egyedi játékét csinálnád meg.
-
na én meg megvettem az első 3 assa creedet dlckkel, 3000ft
-
Mi értelme nézni a külföldi árakat, ha nem tudsz onnan vásárolni?
Rochard témámban: szerintem a Portal kisfiút más jellegű, az fps, mondjuk eléggé a fizikáira épít, és gravipuska is van...
-
törölt tag
Ha valakinek maradt esetleg olcsón Rome: Total Warja, azt szívesen átvenném. Arra számítottam, hogy ma még visszatér akcióba...

-
Üdv. Kollégák tudnátok mondani játékot, ami felér a Rochard utódjául? Ez nagyon tetszik, van története, magyar!(utóbbi időben romlott az angolom sokat).

-
raczger
őstag
Haverom gépén mikor elindítaná a játékot (CS:GO), ezt írja ki a steam: Failed to start game (app already running)
Verify game cache, steam, játék reinstall megvolt, de még mindig nem indul el. Valakinek van ötlete, mi lehet a probléma? -
Bencus88
nagyúr
Sziasztok!
Olvastam múltkor elég jutányos áron sikerült valakinek venni Tomb Raidert, Bioshock plusz Far Cry 3 BD-t. Na most aki hasonlóra készülne és esetleg nem kell neki a Tomb Raider szóljon és megvásárolnám tőle. Köszönöm!

-
csaba951
veterán
Nem engedi! Gift-ként viszont biztosan meg lehet venni.

Mondjuk nekem az összes dlc-t beaktiváltam már hozzá, tehát nem csak az alapjáték van meg. "Csupasz" alapjátékra lehet, hogy engedné megvenni.
Your purchase could not be completed because it looks like you already own one of the games you are trying to buy. Please check your account and your cart to verify you are buying an item you do not already own.
-
genndy
addikt
Nuuvemről jóval olcsóbbak a DLC-k, ha éppen akcióban vannak. Mondjuk ezt pont jó embernek mondom

Vedd meg azért az LE-t is és dobd be privát contris giveawaybe

warcat : most arra gondolsz, hogy a kártyánál átváltva számolta (ott így volt, nagyon helyesen), vagy egyes játékoknál is eltérő volt a $/€ ár? (ez utóbbit én nem vettem észre, mert nem is figyeltem, de lehet)
-
warcat
veterán
Kártyapénz mellett azért pozitívum,hogy elég sok címnél korrigálva volt a dollár=euró árazás,legalábbis nekem feltűnt ez,van sok persze ahol nem,nagy bűnös ebben Activision,EA.
-
danih
veterán
válasz
üzenetére
Nem volt egy nagy sale (sokminden jobb áron máshonnan is beszerezhető volt, de ezt már tudtuk előre), inkább azon csodálkoztam hogy néhány új játékon kívül semmi sem kapott nagyobb leárazást mint eddig, sőt, kisebbet (pl. sokminden ami már volt -80, -75-ben, "csak" -70-ig ment pl.) -
-
danih
veterán
Hmm vajon meg lehet venni a Skyrim Legendary-t ha már van egy Skyrim az accountomon?
(A kérdésre, hogy, mégis miért: mert.) -
PeL
addikt
válasz
üzenetére
Nekem sajna csak a nyálcsorgatás volt mert nem úgy jöttek ki a dolgok ahogy szerettem volna ezért lecsúsztam az egészről. Pedig a New Vegas Ultimate még most is akciós de cseszhetem. ETS 2, Sim City 4, Torchlight II, Fallout 3 GOTY, Garry's mod, Left 4 Dead bundle, GTA IV pack, Tropico 4 bundle, Saints Row III bundle, Dead Island GOTY, Borderlands GOTY. Hirtelen ezek jutottak eszembe amik biztosan kellettek volna. Meg vettem volna 1-2 CS:GO-t elosztogatni. Talán majd karácsonykor...

(utólag teljessé téve a lista
) -
pylon
tag
rofl
látom Steam más piacot is megcélzott
-
Qmi
tag
Valahonnan nem tudom ezt: Rocketbirds olcsóbban leakasztani?
-
Én is végignézem majd, amiket ajánlottatok, a toki tori 2+-t megvettem, de az nagyon nem jött be és nem a grafika/gyerekessége miatt, hanem a kezelhetőség/irányítás ölte meg nálam az egészet.
bigyo108: Nem probléma, még azelőtt beleszaladtam, mielőtt itt kérdéseket tettem volna fel. sőt, még a Trine részek előtt megvettem (sajnos)

-
-
bul07
nagyúr
Ugye hogy most jönnek vissza az eddigi akciók
Kérdés ha megveszem a Sniper Elite: Nazi Zombie Army 4 Pack-ot lenne itt még három jelentkező a felesleges példányokra?Olyan 850Ft/db jönne ki ha megint annyira akciózzák le mint amennyire előzőleg volt
Már ha visszatér -
EczkE
veterán
Üdv!
Kissé fura lehet a kérdés.

Adott egy gépen 2 Steam felhasználó. Az egyiken van CS:GO. Ha a másik felhasználóra is aktiválva lesz ez a játék még egyszer le kell tölteni?
-
DeFranco
nagyúr
-
AxBattler
félisten
Nem tudom, ki mondta azt, hogy az uccsó napig is megéri várni, akkor lesznek újra megaakciók, de jó nagy tufa volt... meg én is, hogy beszoptam...

-
DeFranco
nagyúr
arra próbáltam utalni, hogy ha fejből nem ugrik be neki, hogy valamit meg akar venni, akkor valószínűleg nincs rá szüksége
@ysengrin: vettem a feleségemnek egy pár szines borostyán fülbevalót a krakkói posztócsarnokban

-
törölt tag
Kinek mi volt a legkedvesebb vásárlása a Sale alatt?
Nekem végre sikerült megvennem "olcsón" a You Need A Budget 4-et amivel remélhetőleg a jövőben spórolni fogok, plusz az ~1300 forintos Fallout New Vegas és Fallout 3-nak örültem nagyon. Télre egy -75% vagy -85%-ot szeretnék kérni a Game Makerre és nem haragszom meg a Steamre.

-
Jofi81
őstag
Így a vásár végén van esetleg valami kihagyhatatlan ajánlat, ami felett elsiklottam?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Apple iPhone 16 128 GB Ultramarine 96% Akkumulátor 2026.07.10-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HP ProBook 450 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4480
- Samsung Galaxy S24 / 8/128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 100%
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G10 - i5-1335U I 16GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

A legtöbbször ha pl itt vmi 20 euró, az ott csak 16 dollár, meg ilyenek.

Régi vágyam..és VÉGRE Trials Evolution Gold!