Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
válasz
attiati
üzenetére
En amit veszek meg is tartom, nem szarakodok az eladasaval. Van boven valasztek, olyat veszek meg ami tenyleg erdekel, es azt nem is akarom eladni. Igaz cserebe nem is adok 10k-t egy jatekert, ott rohadjon ra arra aki ennyiert adja. Van 100 olcsobb alternativa ugyanakkora fun factorral.
Ezzel a taktikaval egy kezemen meg tudom szamolni hanyszor futottam lukra (stalkeren kivul nem is emlekszem masra), az elmeny pedig folyamatos ugy 3-4 eve. Soha nem volt olyan hogy ne tudtam volna mihez nyulni. Fizessen 10k-t akinek hat anyja van. (rajongok persze kivetelek, de ok meg is tartjak
) -
cashback
őstag
válasz
attiati
üzenetére
Nálam egy acc-ra megy az összes játék. (van mellék acc, de nem játékoknak fenntartva)
Ha egy játék már nem érdekel akkor ennyi... bukta.
Én azt szoktam nézni hogy egy 10ezres játék esetén (soha nem költenék ennyit játékra), 1év játék 833Ft/hóNekem most a legdrágább játékom is 3ezremben volt és van benne 3év játék (~400óra össz játék idő). Szóval 83Ft/hó

Ennyit akkor is megér ha soha többé nem fogok vele játszani.tupacamaru - Sztem a Steam szabályzatra gondolt mint "törvény".

-
tupacamaru
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Melyik törvény tiltja?
-
attiati
veterán
akkor ti is más-más accountra aktiváljátok a nagyobb értékű játékaitokat?
(tekintettel arra, ha mondjuk később szeretnétek eladni, hogy legyen rá némi esély, még ha nem is hivatalos)
(meredeknek tartom, hogy megveszem a diablo 3-at 10e ft-ért, és ha kijátszottam vele magam egy év múlva, akkor nem tudom eladni, a "nyakamon marad") -
maross
nagyúr
válasz
attiati
üzenetére
Nem lehet parhuzamosan, kivagja az elozoleg bejelentkezett embert. Kulonbozo idopontban mukodik, valoszinuleg nem tul legalis, mondjuk sokszor nem merult fel ez a tema. Egy embernek lehet tobb steam fiokja, technikailag mindenkepp, steam reszerol passz, szerintem nincs tiltva.
-
attiati
veterán
ugyanazt a steam fiókot használhatja több ember (különböző ip-ről, különböző gépekről)?:
a) egy időben párhuzamosan
b) különböző időpontokban
(ha mondjuk egy fiókon van több játék, akkor tudna vele játszani tesó, haver, stb...)egy embernek (ugyanazon a gépen, ugyanazon az ip címen) lehet több steam fiókja?
hogy minden egyes játékot különböző fiókra aktiváljak -
genndy
addikt
válasz
SenorGrande
üzenetére

Ha menti a Live!-ot is akkor teszek vele egy próbát én is. Azoknál a játékoknál mentés-folytatással sokat küzdöttem. -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
SenorGrande
üzenetére
Oho', köszönöm!

Simán kimentette a GFWL-t regkulccsal együtt, ez szuper! A többit úgyis elmentem kézzel, szal az nem gond, ez volt a fontos. Király Köszi!

-
AxBattler
félisten
válasz
SenorGrande
üzenetére
Köszi, nem is tudtam ,hogy létezik ilyen!
Hasznomra fog válni, ugyanis én is mániákusan archiválom a mentéseimet. Nem mintha olyan sok lenne...
-
SenorGrande
senior tag
válasz
hackeeeee
üzenetére
Konkrétan erről (is) írtam neked a #38981-ben.
Azóta még búvárkodtam a programban, nagyon tetszik, iszonyatosan jó dolgokat tud: Steam könyvtárak sym. linkelése, ütemezett backup, játék mentéskönyvtárak sym. linkelése, és akár clud-ban is tárolja a mentéseidet Dropbox, Google Drive, Ms. Skydrive, vagy bármilyen FTP segítségével.
Bátran ajánlom, remek szoftver.
-
sagem
addikt
Ez a Faster Than Light nagyon jó kis game, mindenkinek ajánlom aki szereti a stratégiai játékokat (és/vagy a tower defenseket). A Steamen most fél áron van, de ha valaki beruházna rá akkor a készítőtől vásárolja meg közvetlenül, mert egyrészt DRM mentes változatot is és Steames kulcsot is kap, és nem 5 euro hanem 5 dollár az ára!

Én most vettem meg és nagyon tetszik (de mocsok nehéz)

-
SenorGrande
senior tag
válasz
hackeeeee
üzenetére
Szerintem használd a Gamesave Manager-t, ez a játékok mentéseiről készít biztonsági másolatot, amelyet vissza is tud állítani. 1992 játék mentési helyét ismeri.
Szerk:
Kipróbáltam gyorsan, ez is menti a XLive profilokat is, XLive-os játékoknál jelzi is, hogy backup-olni kell azokat is, tud szinkronizálni, stb. Nagyon ügyes kis ingyenes program, át fogok rá állni én is.
Régebben a savegamebackup.net-et ajánlottam - én még azt is használom - , de úgy tűnik elfáradt, március óta adatbázis frissítés sem jött hozzá. Ez 1496 játék mentési helyét ismeri, és menti a XLive profilokat is.
A másikról nem tudom, nem használtam még. -
csaba951
veterán
válasz
Hun Mallior
üzenetére
Bármelyik jó neked, aminek a címében nincs benne a RU!
Tehát a magyar Steam Store vagy a bolti dobozos változat is jó. Én GMG-n vetten a Season Pass, azért mert aznap éppen ott volt a legolcsóbb. Most éppen nem látom akcióban sehol. -
Hun Mallior
tag
Van itt valakinek tapasznyalata, hogy a gamersgaten vett Borderlands 2-höz hol érdemes mechromancer packot meg season pass-t venni? (esetleg creature slaughterdome-ot)? Gondolom kis hazánkban a steamen vett nem működik hozzá?.....tehát érdemes greenmangamingről meg gamersgateről nézni hátha megint lesz jó akció?

-
genndy
addikt
válasz
hackeeeee
üzenetére
Batman AC-nél van Steam felhő, az szerintem tárolja. AA-nál nincs ilyen, de a GFWL mentési módszerét még nem sikerült megfejtenem. Az tuti, hogy hiába mentettem le a teljes mentés könyvtárát, meg vele együtt a GFWL profiomat is, folytatni még soha sem sikerült, mindig újat kellett kezdenem. GFWL-nél szerintem felhő nincs.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Hun Mallior
üzenetére
Ha már Live-ból leszedi a mentést Nekem az is bőven jó, de köszi!

-
Hun Mallior
tag
válasz
hackeeeee
üzenetére
Meg ha dokument mappában sem találod akkor:
c:\Users\(név)*\AppData\Local <--*módosíts a felhasználó nevedre
na én még itt is találtam config fájlokat meg mentéseket... pl:megvan a witcher 2, ismerős átjön, neki is meg van, valamiért belépett steamre..mondja jééé aktív a witcher 2 (nálam telepítve) nem figyelek ő indít..kilép...majd másnap elindítom és ugrálnak fel az achivementek mivel az ő mentéseit is eltárolta oda
de meglettek a z*acsik
(igaz ott csak temp fájlok vannak *általában*) -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
genndy
üzenetére
Mentések sokszor a dokumentumok mappában is vannak, ez ugye játékfüggő, hogy melyik hová pakol.
Köszönöm a válaszokat!

Viszont ehhez kapcsolódó kérdés. Online GFWL profillal a Batman-ek tárolják a mentést, vagy külön a dokumentumokban lévő cuccot elég hozzá eltenni? Vagy kell valamit babrálni a GFWL-el is?
-
genndy
addikt
válasz
hackeeeee
üzenetére
Nálam se a rendszermeghajtón van a Steam a játékokkal, úgyhogy rendszer újrarakás után csak annyi kell hogy steam.exe elindít és kis szöszölés után megy minden.
(#38963) Alien83 : a common mappa helyett jobban jársz a steamapps-al (mert azon belül nem csak a common van, hanem pl. a profilneved is, és abba is pakol játékot). Meg az userdata-t se árt lementeni, mert abban meg a beállítások vannak.
Szóval legjobban a Steam teljes mappájának megtartásával jársz. -
Alien83
senior tag
válasz
hackeeeee
üzenetére
A Common mappát kell csak elrakni, abban vannak a játék fájlok, ha ujrarakod a gépet és felteszed a steam-et, rakd vissza a common mappát a helyére, és ennyi, utána bemész a kliensbe, rányomsz hogy játék telepitése, és felteszi, de nem tölti le mert fel fogja ismerni a common mappába a fájlokat, és fél perc alatt felmegy 100%-ra és játszhatsz.
Ha úgy tetted fel a steam-et hogy a common mappa nem a c meghajtón volt, akkor semmi dolgod a common mappával hagyod ahol volt, és még1x feldobod a steam-et, ugyanugy ahogy a win ujratelepités előtt.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Sziasztok!
Kérdés, újratelepítés után, Ti, hogy szoktátok újrapakolni magát a steam-et? Csak a klienst teszitek újra?
-
Wolverine
félisten
-
Serpiko
addikt
Napi ajánlat: Viking: Battle for Asgard -66% 4,41 euro
-
mrhitoshi
veterán
Ezt nem hiszem el. Megint problémázik a Bioshock 2.

Mikor játszok vele, fogja magát és egyszer csak minden előjel nélkül crashel. Azt írja, hogy a Bioshock2.exe működése leállt blabla.
Ezt mi a franc okozhatja, találkozott már valaki ilyennel ? -
cashback
őstag
válasz
m1sk4r
üzenetére
Nálam azóta is haldoklik... Market-et nem vagy hibásan tölti be. Invertory hol van, hol nincs. Áruház szintén hiányos és lassú.
Viszont a Giana Sisters Twisted Dreams Demo-t leszedte 2perc alatt (1,3Gb).

+1 dolog... random kidob a Steam, mintha kifagynék (ma már kb 5. alkalommal)
-
Vasinger!
nagyúr
Akkor mi a teendő, ha STEAM-ből nem jön be az inventory?
szerk..
Már bejön, de nem látom a STEAM féle inventoryt csak a TF2-ét meg ezeket. -
m1sk4r
aktív tag
válasz
Kareszovics
üzenetére
Nálam másfél órával ezelőtt volt valami gebasz, most ha nem is tökéletes de működik.
-
cashback
őstag
válasz
Kareszovics
üzenetére
Nálam is.
-
Kareszovics
addikt
Üdv!
Community csak nálam halódik?

-
sagem
addikt
Egen, én sem sok értelmét látom az indie multiplayer FPSseknek (meg a single-nek sem mondjuk), ebben a műfajban egyszerűen nem tudnak labdába rúgni az AAA címek mellett, olyan irtó kevés játékos van (ami az egésznek a lényege ugye), hogy sokszor heteken belül meghal az egész játék..
Mondjuk azt még hozzáteszem, hogy a Ravaged a Kickstarteren összeszedett 40ezer dollárt (azt hiszem) plusz még azért valamennyi csordogálhatott az eladásokból is innen-onnan, kérdés, hogy mennyibe került kihozni..nem tudom, hogy hányan dolgoztak rajta, de ha egy kis csapatról van szó, akkor talán még jól is jártak

-
Allien
veterán
Lenne egy láma kérdésem. Jelszót hogyan tudhatom meg?
Be tudok lépni a kliensen keresztűl, de majd újra kell telepítenem a gépet.

-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Áh, köszönöm szépen. Eleve a multi-only nekem nem a zsánerem, rendben, hogy sok helyütt láthatóan multi vagy coop az igazi cél (pl. Borderlands, a 2 főleg), de azért néha, ha nyugit akarsz, lehessen már single-ben is kicsit mászkálni.
Akkor nem alaptalanok a kritikák és főleg a free weekend sem. Bár ez lehet, hogy visszaüt, mert egy hétvége alatt bőven rá is lehet unni, maximum azok ugranak be, akik próba nélkül megveszik az ár láttán. Bár nem lehetnek sokan... -
ayo
veterán
válasz
BomiBoogie
üzenetére
ravaged abba a kategoriaba tartozik amit megjelenes elott lehetett tudni hogy kuka lesz. egy multiplayer only jatek, ami egyreszt annyira nem izgalmas es nem hoz annyi ujdonsagot hogy erdekes legyen penzert, na meg persze lehetett volna jobban is megirni. ehhez megy hozza hogy valami 15€-20€ ert probaltak rasozni az emberekre de hamar valtoztattak az aron is - na meg szejjel szortak a netet hogy legyen tobb jatekos is ne csak ures szerverek. termeszetesen azota aki betat tolta megkapta FREE be hogy legyen mar valami de en 2 unalmas menet ota nem is jatszottam vele es a fullt se rakom fel sztem.
egyszeruen penzkidobas vagy penzmosas vagy valami kattanas lehetett azokban akik ezt elkeszitetettek es kiadtak - az meg egy megint mas dolog hogy ez bekerul egybol STEAMre egy Giana Sisters, FLY'N, Cognition, vagy egy Incredipede meg szenvedjen a Greenlighttal..
a freeweekend sztem pont arra jo hogy felora utana torolje az ember, nem tobbre - max valaki hirtelen felindulasbol meglatja az arat hogy jajdeolcso megveszem, de nem hiszem hogy erre konnyen ra lehet kattanni mert igazabol inkabb olcso mint hogy jo.
-
BigBlue69
őstag
Itt is közzé teszem, hogy felcsaptam Dota2 gyűjtőnek
Szóval Gifteket szívesen elfogadok..
Nem kereskedés céljából..
Csak szimplán
-
csaba951
veterán
válasz
Bencus88
üzenetére
Persze! Kint is van a főoldalon! Ingyenes hétvége van!
-
Bencus88
nagyúr
Ti is kaptatok Ravaged free weekendet?
-
MrTwister
őstag
válasz
DeFranco
üzenetére
Jaja nekem is volt egy írásvédett floppyn egy víruskergető csomagom. Frissítés: havernál csere-bere ha neki újabb dátumú volt(aztán reménykedés, hogy az ő vírusirtója nem vírusos
). Régi szép idők. 
VGYke: Nekem is ilyesmi, ha aktívvá teszed azt az ablakot akkor már nem tűnik el kb. a fele, hanem olvasható rendesen.

-
VGYke
addikt
Sziasztok! Eddig nem nagyon próbálgattam a "Big Picture" újítást, ma megtetszett, gondoltam átállok rá.
Azonnali probléma jelentkezett is: teljes képernyőn 16:9-es (1980*1024) monitoron ilyen a kép:
Azaz a jobb széle nem teljesen OK, levágja. Kinagyítva:
Most én vagyok a béna valamelyik beállításhoz, vagy a "BigPicture" jelenleg ilyen?
-
MrTwister
őstag
válasz
Agyzuzo
üzenetére
Én sulis floppykon kész kórtani leletekkel gazdagodtam anno. Egész kis mikróba telepek tenyésztek szakközepes infóteremben. Rezidens víruspajzsok ezek ellen mit sem értek, főleg, hogy általában mind "evaluation" szöveggel panaszkodott.
Víruskergető itthon szépen leszedte. 
-
phenomHUN
senior tag
ArcheBlade zárt bétakulcsokért erre tessék

-
darkling
tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Az mekkora királyság volt. Meg az F-15 Strike Eagle II.

-
Agyzuzo
addikt
Mai deal: Retro City Rampage
-75%-ban vinném, de 7 euró még sok érte...
-
csaba951
veterán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
1) Nem Steames! Az alapjáték nincs fent Steamen.
2) -5% kupon kód: IAMANELDERGEEK
vagy -20% ha valamelyik fórumtárs veszi meg neked
3) IMPORTANT FLAMING CLIFFS 2 INSTALLATION NOTICE
rior to installing Flaming Cliffs 2, you must have previously installed Lock On Modern Air Combat.4) Csak akkor vedd meg ha komoly repülőgép szimulátor rajongó vagy! Alkalmi játékosoknak nem való ez a program!
-
csaba951
veterán
Akkor minden tiszteletem a tiéd!

Nekem - még az elején - volt olyan futószalagom, ahol kb. 96 lépés után derült ki, hogy hibás. Addig viszont teljesen jól működött.

Neten megnéztem néhány legrövidebb megoldás videót. Egyszerűen briliánsak voltak! Meg ki is derült, hogy a játék egy csomó lehetőségre nem is vezet rá, hanem helyette sokkal körülményesebb megoldási lehetőségeket tanít meg. Szerintem szerencsésebb lenne ha az első három oktatópálya után 2-3 ilyen videót mutatnának meg.
-
Mr.Csizmás
titán
moin,
gamersgate-n ezt: [link] lehet aktiválni steamen, ill. vmi kupon van rá?

-
ayo
veterán
válasz
csaba951
üzenetére
en majdnem vegigvittem... kb meg 3-4 palya van de ott mar kelloen szemet dolog viszont gyonyoru nezni a folyamatot mikor megvan a pontos megoldas

alapvetoen ha az elejen picit raerzel menni fog viszont a nagyobb reszeknel mindig betesz 1-2 olyan dolgot hogy en is csak neztem...
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
-
csaba951
veterán
SpaceChem akció! Csak 3 USD! PayPal van!
Steam kulcsot ad (+OS, Linux is). Komoly logikai játék, úgyhogy nem való mindenkinek!
-
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
DeFranco
üzenetére
Nem volt gondom, de olyan fura és idegen volt nekem az egész. Lehet, hogy csak felhúzott az egész GTA, annyit állítgattam, hogy aztán mindig valahogy akadjon...

A uPlay és a Steam részemről rendben, sőt bevallom, az előbbitől tartottam, de semmi gond nem volt végül vele.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Érdekes, nekem sem a GFWL-el, sem az Uplay-el, sem a Capluse-val sem a Steammel nem volt még gondom...
@ágyzúzó: No, you don't understand I have no money! I'm poor and sick and hungry I need money! No, you don't understand...
-
csaba951
veterán
válasz
Chereiose
üzenetére
Create A Games For Windows Live Offline Profile
Ebből az első 20 másodperc a lényeg.
Amikor legközelebb indítod a játékot, akkor a mindig létrehozott profilt kell kiválasztanod.(#38903) BomiBoogie
Nana! Ezzel a játékkal megéri küszködni! Nagyon jó játékélményt, szórakozást ad! És hihetetlen, hogy mennyi kis részletre odafigyeltek a készítésekor.(#38904) DeFranco
Itt az ideje megismerkedned az Originnel is!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Bár az összes konkurencia közül talán még ez a legkevésbé rossz. Szerintem. A Live meg a UPlay konzol vonalon lehet hogy tökéletes, de PC vonalon teljesen felesleges.
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Mini-ITX
- Gumi és felni topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Arc Raiders
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Gaming notebook topik
- Disney+
- További aktív témák...
- darkFlash CF8 Pro
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
)

Maga a steam is külön helyre van telepítve.

). Régi szép idők. 

rior to installing Flaming Cliffs 2, you must have previously installed Lock On Modern Air Combat.
De tényleg. Azonkívül, hogy elkap a lábrángás, ha elkezdenek frissíteni, nincs semmi gondom velük. Csak hogy sokan vannak.
eami