Hirdetés

2024. május 18., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  StarCraft 2 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2013-02-08 11:43:51

LOGOUT.hu

A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#9648) adrian360


adrian360
őstag

most lett elegem a 1v1-ből, az emberek tényleg más "taktikát" nem ismernek csak a ling rush meg zealat rush. ez így minden csak nem skill game.
nem arról van szó sokszor kitudom védekezni magam, csak hát ugye pályától is függ, mikor sikerül, meg akkor tényleg az első öt perc nálam is csak arról szól hogy tolom a cronoboost-os zelákat, de én ha már leülök akkor játszani akarok, nem azt figyelni hogy most két pixellel arrébb rakjam a zelát hogy ne tudjon körbevenni a ling.
a terrán épületreptetés a másik amitől agybajt kapok, esélye sincs visszajönni a játékba, de ő azért a világba szét repteti az épületeit. én meg általában nem csinálok repülő egységeket, robo+gateway egységekkel is szépen le lehet gyalulni, csak utána még 10 percig azzal szenvedek, hogy csináljak 4 voidot és repüljem körbe a sarkokat, hogy le tudjam szedni végre az épületeit.
ez igy nem fun game. de biztos bennem van a hiba, másnak ez a szórakozás...

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  StarCraft 2 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.