Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arhquis
aktív tag
válasz Ghoosty #10100 üzenetére
Az egységeknek van prioritási sora.
Ha van ellenséges harci egység, akkot azt lövik. ha nincs, akkor a munkásokat. Az épületek az utolsók. Overlord az lehet unit prioritással rendelkezik, azért azt lövik, de én még nem vettem észre, hogy A-s támadásnál inkább a lordokat, mintsem a probe-okat lőnék az egységeim.
Az meg egyértelmű, hogy ha A-val átküldöd a map másik végére az egységeid, és vannak ott air ellenek, akkor megállnak azt lőni, a többiek meg mennek tovább, mert ők nem tudják támadni. Javaslom az odafigyelést.
-
rt06
veterán
en meg hetkoznap munkaidoben (9-17 +1-2 ora esetenkent), es szombaton tanitasi idoben (ez eleg valtozo) nem erek ra
estenkent 7-8 utan altalaban igen[ Szerkesztve ]
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
용 Bob
senior tag
válasz Arhquis #10074 üzenetére
Ha vannak mentéseim, akkor azzal elvileg megtudom őket csinálni nem?
Na ki is próbálomMSI B350M mortar; R5 3600X; AC Liquid Freezer 240; MSI Gtx 1660ti ventus xs OC 6g ; Corsair LPX 16GB 3200@3200 / CL16; Phanteks enthoo pro m; Logitech G203 // Beyer Dynamic DT 770 Pro; Korg DS-DAC-100m
-
iSonic
addikt
Ma estefele mindenki megkapja a beosztását és a kezdés időpontját..
-
PowerBuldog
veterán
Ezt a legvégén mivel lehetett volna megfogni? Gyakorlatilag úgy kapta szét a marine+marauder a seregem mintha ott sem lettek volna.
Sorry, elfelejtettem beilleszteni a linket.
[ Szerkesztve ]
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
Arhquis
aktív tag
válasz PowerBuldog #10107 üzenetére
A link nem vezet sehová!
-
iSonic
addikt
válasz PowerBuldog #10107 üzenetére
mindjárt meglesem és privátba leírom
-
iSonic
addikt
Na akkor megjegyzéseim->
1. nincs expandod, zerg nem egy expandos játékstílusú, ennyi idő alatt már a harmadiknak kellett volna épülnie..
2. nem mersz támadni six poololsz és nem támadsz tovább megállsz..
3. ha érzed hogy sok egysége van az ellenfelednek akkor megfogod levágsz egy expet a mained mellé azt csókolom..
4. okosan felderítetted a készülő expandot, de azt már nem merted, hogy bemész hozzá egy liggel, hogy mi a fene van nála..
5. fele egységed állt amikor betámadt.. persze hogy leverte.. egy tanács enged be ilyenkor és tegyél le 2 spine crowlert.. és a hidrák maradjanak hátul roach előtte a lingek meg a marákat szedjékezt simán nyerted volna, de mivel ezek a hibák jelentkeztek, így sajnos ez a szaros MM nyert..
megjegyzés: a marineokat ki sem fejlesztette.. és nem is expandolt a terran.. pedig több mint 1000 mineralja volt és nem biztos expandra ment a hülyéje hanem a világ végére akarta tenni az expet..
[ Szerkesztve ]
-
iSonic
addikt
ezeket csak tanácsként írom, nem leszúrásként.. szóval nehogy nekem rossz hangvételnek vedd..
-
Ghoosty
őstag
válasz Arhquis #10101 üzenetére
Szerintem az overlordok azért unit priósok, mert az a szállító gépük is a zergeknek. A muták meg az űber prió, mert mikor megjelentek segíteni, azonnal rájuk állt át.
Megvan a replay amikor a thorok az overlordokat lőték és vagy 3 szor kellett arrrébb állítani, mire sikerült elérni, hogy a droneokat támadják. Igazából nyertem, mert egy kamikze zerg volt az ellenfelem, de azért egy kicsit bökte a csőrömet.
Amúgy tegnapelőtt, nem küldtem őket nagyon messze a csapatot, csak pont maradt 1-2 tanknyi távolság ami elég volt ahhoz, hogy pont oldalba kapjon egy adag ling, azt mire kapcsoltam már mozdulni se tudtak a thorok azt meghaltak. Amúgy nagyon pro ellenfél volt, ennélkül se lett volna esélyem.
-
PowerBuldog
veterán
11 vesztett 1v1 meccs zergel egy huzamban, asszem hagyom őket a francba...
(#10110) iSonic:Nem veszem. Nem vagyok egy nagy játékos, pláne nem zergel.
[ Szerkesztve ]
-
iSonic
addikt
válasz PowerBuldog #10113 üzenetére
akkor megnyugodtam
-
Thome
veterán
Holnap délelőtt valaki egy kis SC2? Közgazdaság órán tudok néhány kört tolni...
-
sith7
nagyúr
válasz PowerBuldog #10113 üzenetére
Vannak itt páran, akik jól tolják zerggel, kérd meg őket , segítsenek
-
aDM|RaL^
őstag
Miért nem akarja osztania bónuszpontokat ma a battle.net?
BTW sikerült megütnöm a 9. helyet a ligámban, divíziómban.
http://www.flickr.com/photos/dmrl - http://dmrl.hu - Spectrum ZX 48k
-
wilddog
tag
A zerg-eknél, a burrow funkciót hogyan, mivel is lehet kifejleszteni, amikor beássák a zerglingek, meg a roach-ok magukat a földbe?
Legalábbis az egyik végigjátszásban láttam ezt a burrow-s támadást...akarom mondani védekezést..[ Szerkesztve ]
-
iSonic
addikt
Mindenki nézze meg a privát leveles postaládáját, hogy megjött e a levélkéje
-
wilddog
tag
Oks. Közben megvan a Burrow, kipróbáltam, tök tuti.
Csak ez a hard fokozat kezd egyre jobban idegesíteni. -
rt06
veterán
válasz wilddog #10124 üzenetére
ne hagyd, hogy felidegesitsen, inkabb ments replay-t, es nezd vissza, mit csinaltal rosszul
a sajat hibaidbol tudsz a legtobbet tanulniburrow amugy mocsok dolog tud lenni, csapatmozgatas kozben szetszorodott egysegeket igencsak meg lehet vele lepni (ha meg mezei move-val kuldi valaki az egysegeket, egy urtelen unburrov vegzetes lehet)
bar annyira mer nem mocsok, mint sc:bw-ben, amikor sokkal kisebb helyre sokkal tobb egyseget lehetett leasni (konkretan egy poziciora tetszoleges szamu egyseget)Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
PowerBuldog
veterán
Ezt megnézné valaki? poén volt. Én az ő bázisa elé építettem, ő az enyém elé. Szerencsére terránnal felemeltem a bázist, és megúsztam. A maradék zea-ját meg szépen lemikróztam.
[ Szerkesztve ]
-
rt06
veterán
válasz PowerBuldog #10126 üzenetére
en a helyedben berepultem volna a P bazisara legalabb a command center-rel
ekkor, ha a P be akar menni, muszaj, hogy a kezed ala dolgozzon, s bontsa a sajat epuleteit
valahol nemreg lattam egy rep-et, ahol a ket T jatekos, hasonlo nyitas utan atrepult egymas bazisara a foepulettel, es kezdtek elorol az egesz meccset, de most sajnos nem talalom seholamit meg megjegyeznek, hogy mikor menekiteni kezdted a foepuletet, nem vittel benne scv-ket, pedig ujrakezdesnel sokat szamitott volna
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
PowerBuldog
veterán
Igen, akartam is, csak a kapkodás közepette nem találtam a gombot ami visszahívta volna őket.
Amúgy ez ellen a terran MMM ellen tényleg nincs rendes gyógyszer. Az utólsó 6 meccset terranként simán nyertem. (Előzőleg 12 veszett zergel.)
[ Szerkesztve ]
-
Thome
veterán
válasz PowerBuldog #10128 üzenetére
Hogyne lenne! Nehezen ugyan, de kivédhető, bár meg kell tanulnia abban az esetben az embernek k*rva jól mikrózni.
-
Iginotus
addikt
iSonic: Fogadjunk te is terranel játszol... Lényeg protosszal úgy ahogy tudok játszani. Nem vagyok profi, de tegyük fel hogy 1v1 protosz terran. Játék elején ha megyek zeával, megöl reaperrel. Reaper micro hátraviszi megöli termelés,t leteszek canont, hogy megvédjem magam. Átvált marauderre míg én kihozom a stalkert, ez ugye megint csak szopás. Hozok sok zeát mardauer kiszopatja mert lelassítja.. Medivac felgyógyítja szintén kiszoptam. Középjáték. Viszem a colloszust csücsültetett tank megöl. Gunschip láthatatlan szétszed mindent földön. MMM es taktika ellen nincs semmije a protosznak. sc1 ben még volt a kicsi hernyóm jó berobbant közéjük és szopnak mint a torkos borz de itt semmim nincs
Egyetlen esélyem ha nem veszi észre hogy DT-re gyúrok és kiszedem míg nincs detektora. Vagy eljutok nagy szenvedés árán carierekig, de azt meg full marinnal visszaveri....
Szóval én nem tudok játszani terran ellen. Valaki tanítson meg pls!!!!!Plug and Pray... :)
-
sith7
nagyúr
válasz Iginotus #10133 üzenetére
Én is protossal játszom, profi nem vagyok, de vertem már meg terran -t ...
Reaper = stalker
Marauder = immo + stalker, vagy void
MMM = fast zea, stalker, sentry + immo v colo , attól függ miből van több neki, marine vagy marauder
mass marine = fast zea, sentry /Force Field/ , colo
csücsültetett tank = fast zea + immo vagy void, phoenix /felkapod vele/
gunship /banshee/ = observer, stalker, high templar /storm/, ez utóbbit bármelyik csapatba beleteheted, a hatás nem marad el, Feedback is használható energiával rendelkező egységek ellen /pl. banshee, BC/, void, phoenixDT - t sose csinálok, vagy Raven van nála, vagy gyors scan, és végük; carrier lassan készül, arra már akár ghost - ja is lehet atommal, bc hegyekben, thor - ok stb.
És most lehet javítani ...
-
föccer
nagyúr
Carrier vs viking párharcból ki kerül ki győztesen? Ugyan annyi mineralból és gázból öszerakva?
Köszi,
üdv, föccer
ps: egyébként a témához nem tudok hozzásólni érdemben, mert se P-vel, sem T-vel nem játszok
Viszont most volt cylával egy jó kis csatánk. platina és gold ligás arcok ellen toltuk. Az elejétől fogva erős push alatt voltunk, amit egy jó ideig tartani tudtunk, de a hanyatló gazdaságnak köszönhetően a vágán insta szívás volt. Midenesetre élvezetes volt. ment a mikró, meg a kármentés 1000-el. Az ellen már ultrákkal jött, amikor mi még csak hydrűkkal tudtunk operálni
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Alg
veterán
válasz Iginotus #10133 üzenetére
Scout.
13 supply körül bemész,ha látsz barakkot+gázt, és esetleg tech labot épülni - lehet reaperre számítani. Első reaper 19körül jön ki leghamarabb,tehát valahol 20-22 között megint scout - innen már látszik nagyjából mire lehet számítani (tudom, elfalaz, de elég ha felmésza rámpán és bekukkantasz).
reaper ellen gyors stalker, 1-2 elég és vége a reaperes szivatásnak (és igen,ki lehet hozni időben a stalkert)
MMM golyó: ha sok a marine jó lehet a colo, de a marák elég gyorsan leszedik, meg a viking is végez vele - inkább templar+storm+charge zealot.
Tank < Immortal
Bunker-terran < drop-ok, (immo, templar) mass expand.
Observer: detection+scout, nagyon hasznos egység
Medevac, banshee, BC, Raven? : Feedback!
Ghost-tól kell csak félni,de attól nagyon
És végül: 4gate! Van aki végig 4gate-elt és diamond top1 helyre került.
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
rt06
veterán
válasz föccer #10135 üzenetére
3v1-et neztem (450m + 225g vs 350m + 250g)
interceptor launch sebesseg upgrade nelkul a viking-ek nyernek (egy marad), amugy a carrier (22hp-vel)ha gondolod, es mondasz ket mennyiseget az egysegekre, megnezem azzal is, de magam ellen eleg szarul mikrozok
[ Szerkesztve ]
-
rt06
veterán
4gate-et akkor szeretem, mikor valaki eltulozza, es csinal belole 8gate-et (lehetoleg egybol az elejen), aztan persze egysegre nem marad penze
amugy nezegetem, amit irtok, es felmerult bennem, hogy csak en vagyok olyan hulye, hogy siege-ek ellen blink-et hasznalok?
-
Alg
veterán
Blink is jó,pont a tankok tetejére
meg brood lordok, muták, banshee-k segge aláSzerk: hoppá, érdekes nemhivatalos patch notes, valószínűleg egy része fake,egyszerűen túl szép hogy igaz legyen (mule/CB cooldown, overlord speed boost, inject larva buff)
[ Szerkesztve ]
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
WayneGace
őstag
Nem tudom mi lesz ebből, lehet semmi. De az a 20 energie nem sokat jelent. Így is mire esett a lárva, megvolt a 25 a következőre, ha vlaki nagyon precíz volt akkor kb. 22-23-nál járt a queen energiája.. Viszont az ultra gyengítés, ami a korábbi hivatalosban is benne volt, nagyon rossz lesz, a RAM atack totális kivételét meg abszolút nem érzem szükségesnek. Overlord meg tényleg túlzottan lassú most. Ráadásul uprgadelve is lassab, mint a két rivális faj szállító járműve.
BestSecret invitációt privátban adok.
-
rt06
veterán
Fixed a bug that caused Random players to not see their cursor during the loading screen.
mire jo a loading screen-en a kurzor? 2-3 meccsem volt csak, ahol nem random voltam (2v2 team domination miatt), de akkor meg lehet nem figyeltem a valtozast
WayneGace:
larva energy valtasnak imho ott lehet haszna, hogy aki egy queen-t hiv csak le, azt kevesbe fogja feltartani, ha creep-et dobal
RAM-rol meg mintha irtak volna, hogy amugy is akartak gyengiteni, de akkor meg tul kozel ment volna a mezei sebzeshez, ezert nem volt ertelme kulon tartani, meg igy legalabb epuletre tamadaskor is lesz area dmg[ Szerkesztve ]
-
mistixx
tag
Üdv!
Egy kis élménybeszámoló:
Neki ugrottam a multi résznek, és mivel abszolút rutintalan vagyok ezért csak a novice ligában mertem elkezdeni. Köszönhetően a fórumos jó tanácsoknak eddig csak 1 T tudott legyűrni de a replay után láttam, hogy én exp-eltem későn. Észre vettem, hogy itt is rangsorol a rendszer mert csak az első 2 ellenfél volt nagyon könnyű. A többi már okozott meglepetést. A legjobb mecset tegnap egy TvZ volt. (Én voltam a T mert Zvel még a medium gép is lenyomott annyira idegen a dolog. ) A lényeg, hogy 38 perc tusakodás után beírta az arc, hogy "It's borring, gg" és lelépett. Igaz addigra nekem 2 expem volt neki meg 1, mert a másikat felszámoltam.<huf> "A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station." @bash.hu
-
föccer
nagyúr
Nekem teccetős lenne. Végre vissaz lenne fogva a P meg a T erős gazdasága a crono meg a mule cooldown-olásával. És milyen kemény overlord speed buff lenne. Végre lehetne scoutra is használni őket...
Üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
P00By
nagyúr
Egy kis "érdekesség": StarCraft II Revisited: How Much Gaming PC Do You Need?
-
mistixx
tag
A lényege, hogy vegyél Gigabyte termékeket, lehetőleg a drágább fajtából és akkor élvezkedhetsz a SC2 grafikáján még a nagy tömegű ütközetek közben is. De lehet, hogy nem erre gondolt érdekesség alatt.
<huf> "A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station." @bash.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest