Hirdetés

2024. május 22., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:59:05

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#2340) DS39 válasza DS39 (#2330) üzenetére


DS39
nagyúr

Évadzáró:
Hát ez a rész még jobban meglepett.
Alapvetően tetszett, de volt, ami nem. (vagyis inkább úgy fogalmazható meg, hogy ha ez a klasszikus ST sorozatok - TNG, DS9, VOY - korszakában készül, másképp oldják meg ezt a lezárást)

SPOILER:
Az, hogy végül elmaradt a szerves lényeket kiírtó fejlett szintetikus mészárlás várható, és elvárt volt, viszont ez a csápos megjelenítésük egy kissé furán jött ki számomra, de a célt elérték, a nézők számára egyértelműen a "gonosz" eljövetelét sugallta.

Amikor elkezdődött ez a sorozat, illetve hogy lesz ilyen, azt gondoltam, hogy ez egy tribute, és majd szépen megoldják Picard távozását a sorozatból, tekintve, hogy Patrick Stewart már elég idős egy ilyen akció dús dologhoz. Ebből adódóan amikor kiderült az agyi probléma, na mondom, valóban beletették ezt az opciót a készítők, és most az utolsó részben meg is történt, szépen mindenki meggyászolta a maga módján, és majd viszik az eszméjét tovább.

Erre következő jelenet a Data-s beszélgetés. Első gondolatom, hogy ha azt mondják Picard az egészet csak álmodta.... De szerencsére nem, viszont hogy kap egy android testet, és minden megy tovább, hát ez is fura nekem. Ha a klasszikus időkben készül, akkor szvsz a sztori az, hogy megműtik, és beültetnek valami eszközt neki, ami semlegesíti az agyi problémát 10-20 évig.

Bónusz jelenet, hogy Hetesről kiderült, hogy a nőkhöz vonzódik.

Sok kérdés maradt:
- Ezzel ennyi volt az android lázadás sztori? Mi lesz most? a romulánok beletörődtek? pedig néhányuk az egész életét erre a bosszúra áldozta fel. A förderáció újra alkalmazza majd a szintetikusokat?
- Narek is valóban eltűnt a végén, ott maradt a bolygón vagy elvitték volna a romulánok a flotta távozásával?
- Dr. Jurati-nak vajon felelnie kell még a tettéért a Földön vagy a nagy happyendben ez "meg lesz bocsátva"?

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.