Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:59:05

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1751) #65675776 válasza lezso6 (#1748) üzenetére


#65675776
törölt tag

Worf esetében ennek komoly okai vannak. Ha nég nem jutottál el odáig a TNG-ben, ahol erről szó van, inkább nem spoilerezem el.

(#1752) lezso6 válasza #65675776 (#1751) üzenetére


lezso6
HÁZIGAZDA
LOGOUT blog

A "Heart of Glory" részben már kaptam egy kis infót Worfról. De ez még csak csipet volt. :D

A "Symbiosis"-t most fejeztem be. Ez szerintem kiválóra sikerült, talán az eddigi legjobb rész szerintem.

A RIOS rendkívül felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait.

(#1753) #48613632 válasza lezso6 (#1697) üzenetére


#48613632
törölt tag

Elnézést, hogy belevau, kicsit későn értem utól a topik hozzászólásait, és szeretném kicsit továbbvinni a gondolataidat.
Amit észrevettél, a női karakterek túlreprezentálása kapcsán, az voltaképp igaz. De véleményem szerint, ezek a karakterek, mind állítanak, egy-egy görbe tükröt, vagy mondjuk úgy, kiemelve egy-egy női alaptulajdonságot, előtérbe helyezve, annak hátulütőit.

Tilly például az a tipikus nő, aki tele van rejtett képességekkel, de önállóan képtelen döntéseket hozni, és voltaképp saját maga elé állít falakat. Szüksége van egy társra, aki kihozza belőle a maximumot, és ha tud mibe kapaszkodni, akkor csodákra képes. De önálló egyénként, nem több, egy elveszett léleknél.
Bár van előremenetele a flottánál, voltaképp maga sem érti, hogyan került oda.
Ez tipikus női jellemvonás.

Philippa határozott, ugyanakkor gondoskodó női karakter. Talán mondhatjuk, hogy megtestesíti az igazi nőt, viszont a döntései veszélybe sodorják gyakorlatilag az egész emberiséget. Mondjuk így, a makacssága, csökönyössége miatt, meg is hal, mindjárt az elején, ne is ragozzuk tovább ;]

Tükörmása, az Emperor, szintén határozott, de uralkodó típus. Elvárja, hogy körülötte ugráljanak, minden kérését, kívánságát azonnal teljesítsék, és jaj annak, aki ezt nem teszi. Igazi anyósjellem. Erősen tipizált ugyan, de tipikus női karakter ő is.

Marad még Burnham, akiről aztán végképp nem lehet rosszat mondani. Minden helyzetben megállja a helyét. Bátor, időnként vakmerő. A vesztett helyzetekből is győztesen kerül ki. Nyers, felülbíráló modora sokak szemében akár ellenszenves is lehet. Képes a szeretetre is, de az mélyebben van benne, mint a nőkben úgy általában. Mindenki számára ideális lehet. A baj ezzel csak az, hogy ő voltaképp egy férfi ;) (Michael)

Ja, és Tillyre visszatérve. Nem véletlen, hogy voltaképp Michael az egyedüli bizalmasa, hiszen voltaképp, ezen a szemüvegen keresztül, ő testesíti meg számára azt, ami, vagy aki, egy nő számára a férfit, a társat jelenti.

Bocs, kicsit kapkodva írtam le a gondolataimat, korábbról kellett előbányásznom őket, és nem biztos, hogy tálalásra alkalmas állapotban tártam eléd. De azért bízom benne, hogy átment, amit mondani akartam.

[ Szerkesztve ]

(#1754) CPT.Pirk


CPT.Pirk
Jómunkásember

Néztétek a Short Treks 2. részét? Egész érdekes volt.

Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)

(#1755) butch3r válasza CPT.Pirk (#1754) üzenetére


butch3r
senior tag

én igen, de nekem első jobban tetszett.
tudom hogy nem célja ezeknek a kis részeknek hogy sok magyarázatot adjon, de nem tetszett hogy nem tudtam kontextusba tenni miért járunk 1000 évvel később, miért vár azóta is a hajó (és hol) (+ tényleg hagyná a föderáció hogy 1000 évig ott várjon a hajó?).
ettől függetlenül a színész meg az ai jó volt, meg a kettejük közötti kis kémia de emiatt az első jobban tetszett

(#1756) CPT.Pirk válasza butch3r (#1755) üzenetére


CPT.Pirk
Jómunkásember

Igen, a hajó valószínűleg Föderációs űrben van, teljesen kizárt, hogy ennyi időre magára hagyják... Majd lehet a Discovery sorozat ad valami magyarázatot erre, vagy nem. :U

Yt-n van sok ilyen "short" film, de mindig felcseszem rajta magam, hogy tök jó lenne látni valami folytatást, aztán szándékosan nem csinálnak nekik. :)

Az előző részben furcsálltam, hogy Tildy csak úgy engedély nélkül átsugározza azt a lényt a bazi messze lévő bolygóra.

[ Szerkesztve ]

Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)

(#1757) butch3r válasza CPT.Pirk (#1756) üzenetére


butch3r
senior tag

igen az fura volt benne.
+ már nem emlékszem mit mondott milyen messzire sugározza de nem arról volt szó hogy ilyen messze nem tudnak?

(#1758) CPT.Pirk válasza butch3r (#1757) üzenetére


CPT.Pirk
Jómunkásember

Ez egy jó kérdés, Khan a rebootban a földről az egyik Klingon bolygóra transzportált egy kézi eszközzel. Ha ez ilyen egyszerű lenne, akkor a Voyager 2 rész alatt hazaért volna a delta kvadránsból.

[ Szerkesztve ]

Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)

(#1759) butch3r válasza CPT.Pirk (#1758) üzenetére


butch3r
senior tag

https://urszekerek.blog.hu/2018/11/12/romantikus_tortenettel_folytatodott_a_discovery_minisorozata?fbclid=IwAR0bpqBm8Ewss_W2ms0WzLmErF2a_Dqs2bWpv5TlSi1SlI-o3sqO3vVCFm4

magyar felirattal a fenti linken, akit érdekel:)

a khan reboot remélhetőleg mihamarabb kánon kívülre kerül

(#1760) CPT.Pirk válasza butch3r (#1759) üzenetére


CPT.Pirk
Jómunkásember

Nem tudom. Az új ST4 per pillanat az sem biztos, hogy elkészül. Mind a fiatal Kirk, mind az ő apját alakító színész úgy néz ki elhagyta a stábot, anyagi okokból. Nélkülük és a fiatal Chekob halála után elég problémás a folytatás leforgatása, ráadásul az utolsó film anyagilag nem is volt túl jövedelmező.

Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)

(#1761) madgie válasza butch3r (#1759) üzenetére


madgie
titán

Szerintem nagyon jó volt ez a második rész, az elsőt viszont untam. Mondjuk Tillyt eleve, a Discovery Neelix-e az a csaj.

(#1762) lezso6 válasza madgie (#1761) üzenetére


lezso6
HÁZIGAZDA
LOGOUT blog

Szerintem Tilly a legjobb karakter Discovery-ben. :D

A RIOS rendkívül felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait.

(#1763) oriic


oriic
HÁZIGAZDA

Short Treks

1x01

Na erről csak most hallottam, meg is lestem, jó volt ez nagyon. :) Jöhet 2. rész. (Lehet tudni hogy összesen hány részt csinálnak?

Live-Die-Respawn

(#1764) oriic válasza oriic (#1763) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

2. rész is megvolt. Tetszett. :B Oh Zora...

Live-Die-Respawn

(#1765) butch3r válasza madgie (#1761) üzenetére


butch3r
senior tag

nekem is tetszett, csak nekem első jobban, hiányzott ez az 1-2 fél mondat, hogy tudjam hova tenni amit fent írtam. de hát izlések és ficamok :)

oriic: 4 rész lesz

https://comicbook.com/startrek/2018/11/12/star-trek-discovery-continuity-error-calypso/

mondjuk ez egy nagyon érdekes teória:
A continuing complaint from Star Trek fans about Discovery has been that the titular starship is so advanced for the era that the series takes place in, and yet it and its technology seems to have been entirely forgotten in the future of the Star Trek universe.

“Calypso” presents an interesting solution to that problem. The episode takes place 1,000 years after Star Trek: Discovery. The escape pod holding the main character, Craft (Aldis Hodge), is picked up by the Discovery at the whim of the ship’s computer, which has evolved into a sentient artificial intelligence calling itself Zora. During the course of the episode, Zora reveals that she’s been holding Discovery’s position for a millennium on the orders of a now missing captain.

This could explain why Discovery’s technology seems lost in future settings. The Discovery and its sister ship, the USS Glenn, were both advanced science vessels built with Starfleet’s newest experimental technology. The Glenn was scuttled by the Discovery during the Federation-Klingon war. After Discovery’s return from the Mirror Universe, the Spore drive was taken offline.

So if we know that Discovery is at some point going to be lost in space and the only other ship like it was destroyed during the war, then that may help explain there are no ships quite like it in the future. The technology that is advanced in Discovery’s era, like the replicators and holodeck, eventually become commonplace in Starfleet vessels, but Starfleet simply never returned to Discovery's more specialized features like spore drive technology, perhaps because that knowledge was lost with the ship and the mind behind the drive, Paul Stamets.

erre nem gondoltam. máris jobban tetszett az epizód:)

[ Szerkesztve ]

(#1766) #65675776 válasza butch3r (#1765) üzenetére


#65675776
törölt tag

Egy kutatóhajó minden esetben fejlettebb, mint a rendszeresítettek. Ráadásul egyáltalán nem biztos, hogy amit kutatnak rajta bármikor is rendszeresítésre kerül. Nem is értem ez miért zavar bárkit.

Ha maradunk a tengerészetnél:
SSN-671 USS Narwhal : "Elements of her propulsion were incorporated in later ship classes, especially the Ohio class, but no other submarine has used all of Narwhal's innovations." Ezen a hajón használt megoldások döntőp többsége hiába jobb még a Virginia-osztályénál is, soha nem került beépítésre egyetlen másik hajóba sem.
SSN-575 USS Seawolf: Amerikai hajón azóta sem alkalmaztak folyékony fém hűtésű reaktort*, sőt, a Seawolf-on is kicserélték később nyomottvizesre.
De igazából az Ohio-osztály S8G reaktorának a képességeit (pl a természetes keringésű hűtést, amit ~75% teljesítményig tud használni) sem reprodukálták más osztályokon.

* - Sőt, más hatalmak is csak korlátozottan. A szovjet Alfa-osztály ólom-bizmut hűtésű reaktort használt, és teljesen megbízhatatlan konstrukció volt. Nem is használták többé.

(#1767) CPT.Pirk


CPT.Pirk
Jómunkásember

Egy új, rövid STD trailer került ki: [https://www.youtube.com/watch?v=WfbN7AYVg8E] - Spock egy kicsit mosolyog benne. :Y

Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)

(#1768) oriic válasza CPT.Pirk (#1767) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Spock mosolyog - Itt a vég. :DDD

Live-Die-Respawn

(#1769) #65675776 válasza oriic (#1768) üzenetére


#65675776
törölt tag

Igy kezdődött az egész ST. Spock végigvigyorogta a pilotot.

(#1770) Locutus


Locutus
veterán

Ezt az új mobilos StarTrek Fleet Command játékot nyomja valaki?
Egy hete nyomom, el is értem bizonyos szintet, de egyszerűen nem hiszem el, hogy az űrharc ilyen gagyi megjelenítést kapott... és ahogy a youtube videókat nézem, később se lesz jobb.
Igazából lassan az uninstallnál tartok, mert látványos űrharc nélkül ennek semmi értelme szerintem...

Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html

(#1771) CPT.Pirk


CPT.Pirk
Jómunkásember

- A Picard-os sorozat valamikor jövő év végén fog elindulni. Szóval kell még párat aludni. ;]

- Nem tudjuk mi van a háttérben, de újra folytatódik az Axanar, ezerrel építik a USS Ares hídját és nem is néz ki rosszul: [link] Arról nem tudni semmit, hogy most akkor mi van CBS féle lawsuite-tal.

Locutus: azt nem ismerem, de egy jó ideig toltam az ST Timelines játékot, az egész szórakoztató volt.

[ Szerkesztve ]

Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)

(#1772) CPT.Pirk


CPT.Pirk
Jómunkásember

Úgy néz ki, hogy valamilyen formában megegyezés született az Axanar csapata és a CBS között. JG Hertzler és a többi korábbi ST színész visszatért a munkához, magát az Axanar-t pedig kettő, 15 perces részben leforgathatják. Egész estés filmnek készült, de a történtek után ennek is örülni kell...

A jelek alapján ez részleges "győzelem", mert a CBS irányelvei azt sem engedik, hogy korábbi ST színészek részt vegyenek fan filmben. Itt valószínűleg jogilag védhetetlen volt a CBS irányelve...

Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)

(#1773) #65675776 válasza CPT.Pirk (#1772) üzenetére


#65675776
törölt tag

Gondolom előhúzták a módositott kinézet kártyát. Mert ugye hivatalosan a JJverse sem része a kánonnak, azér tér el benne szinte minden a korábbiaktól. Mondjuk a Discovery 700 m-es Enterprise-a sem éppen kánon.

Egyébként miért lett ennyire felkapott a tardigrade a sci-fi/fantasy világban mostanság? Volt ugye az a senki által sem érdekelt játék, ami alapján most perlik a CBS-t, ugye ott a Discovery, a MCU-ban is ott van, illetve a The Orville-ben is előkerült már. De az sem fog meglepni ha a SW EpIX-ben kideül, hogy a midikloriánok is azok.

(#1774) CPT.Pirk válasza #65675776 (#1773) üzenetére


CPT.Pirk
Jómunkásember

Pedig nem, az Axanar a prime idővonalon játszódik pár évvel Kirk előtt, csak nem része a kánonnak. De pont ez az, hogy nem módosítottak semmit, minden faj úgy néz ki, ahogy ki kell neki. Emiatt is kapták a CBS lawsuitot, mikor még a Vulkán fülek miatt is perelték őket.

A medveállatkás kérdésedet passzolom.

[ Szerkesztve ]

Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)

(#1775) butch3r


butch3r
senior tag

(#1776) CPT.Pirk


CPT.Pirk
Jómunkásember

Alec Peters végre elmeséli, hogy mi történt az Axanar lawsuite-tel, és hogy azóta mit csináltak, hogyan lesz leforgatva az Axanar. https://www.youtube.com/watch?v=kmDLKkxgj1I A híd amit építettek (TOS era) igen jól néz ki!

Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)

(#1777) oriic


oriic
HÁZIGAZDA

Ha jol olvasom Philippa Georgiou spinoff keszul.

Live-Die-Respawn

(#1778) Locutus válasza oriic (#1777) üzenetére


Locutus
veterán

Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html

(#1779) #65675776


#65675776
törölt tag

Első évadokról: unalmas perceimben elkezdtem újranézni a TNG-t. Na ennél unalmasabb, üresebb első évada nem nagyon volt egyetlen ST sorozatnak sem eddig. 4-5 érdemi rész van az egész évadban.

(#1780) Locutus válasza #65675776 (#1779) üzenetére


Locutus
veterán

Szerintem mai szemmel a TNG-nek még a későbbi évadai is laposak. Talán csak az utolsók között voltak jobb évadok. De akkoriban mégis érdekesek voltak a témái, ami mai szemmel lapos, az anno még igenis új nézőpont volt. Ami inkább fájó mai szemmel, hogy sok színésznek milyen gagyi volt az alakítása benne, dehát ez a TOS-ra is igaz volt :)

Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html

(#1781) #65675776 válasza Locutus (#1780) üzenetére


#65675776
törölt tag

A második évadtól kezdve sokkal jobb lett. Az első évad elején ugye kiírták Tasha-t, aki egy teljesen felesleges és rossz karakter volt, rosszul eljátszva. Helyette került előtérbe Worf, aki viszont pont az ellentétje minden szempontból. Aztán ugye a 2. évadtól végre volt egy valódi főgépész, nem minden részben más. Stewart egyre jobban élvezte a szerepet. A történetek is sokkal jobbak lettek. És rájöttek az írók, hogy érdemes bemutatni a szereplők magánéletét, hátterét is. Rengeteget hozzáadott. Onnantól kezdve jóval kevesebb lett a sallang rész. Egy dologra jöttek rá csak túl későn: Wesley-nek mennie kell, mert egy idegesítő és céltalan karakter.

(#1782) oriic


oriic
HÁZIGAZDA

Star Trek Discovery

2x01

Remek kezdés, izgatottan várom a teljes évadot. :C #redangel

Live-Die-Respawn

(#1783) madgie válasza oriic (#1782) üzenetére


madgie
titán

Eszméletlen, hogy a brutális tempó és magas költségvetésű CGI-hegyek mellé belefért egy jó pár frankó operatőri (meg vágó) megoldás is :C

[ Szerkesztve ]

(#1784) lezso6


lezso6
HÁZIGAZDA
LOGOUT blog

Hát, ez a STD még mindig ugyanaz, mint volt. Bár legalább Pike jó arc volt. :D

A RIOS rendkívül felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait.

(#1785) oriic válasza madgie (#1783) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

A vágáshoz annyira én nem értek, de pl a végén az ajtós jelenetváltás az tetszett.

Live-Die-Respawn

(#1786) lezso6 válasza oriic (#1785) üzenetére


lezso6
HÁZIGAZDA
LOGOUT blog

Az nem vágás, csak kicserélték a hátteret. Zöldben forgatnak mindent. :D

A RIOS rendkívül felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait.

(#1787) madgie válasza lezso6 (#1786) üzenetére


madgie
titán

Na jó, egy Marvel filmben még sincs olyan kameranézet, hogy a hordágy kerekeinek a zárára élesítve mutatja, ahogy tolják a pácienst. Ződháttér ide, vagy oda, itt gondolkodtak is :D

(#1788) lezso6 válasza madgie (#1787) üzenetére


lezso6
HÁZIGAZDA
LOGOUT blog

Egyébként most, hogy mondod, az STD tényleg ilyen marvellesített izé lett. A látványpornót nagyon nyomják. Nem lenne baj, ha látványos, de annyi idő megy el ilyen-olyan értelmetlen CGI dolgokra, mint a képregényfilmekben. :D

A RIOS rendkívül felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait.

(#1789) madgie válasza lezso6 (#1788) üzenetére


madgie
titán

Ellenben mondjuk az elején nem 15 perc megy el, míg összefutnak az Enterprise-zal (egy átlag TNG részben addig húzták volna az időt örlgréjjel meg bénakamerás bájcsevellyel), hanem kábé egy. És igazából tényleg az egész sorozat egy adrenalinbomba, annak minden jó és rossz tulajdonságával. Nem mondom, hogy ez feltétlenül jó, de én már nem kérek az eltartott ujjú, elegáns Star Trekből, ha bármit is vissza lehetne hozni, az max a DS9, de a ST:Online játékban is csak egy küldetés erejéig sikerült megütni a DS9-reboot hangulatát... mókás, de azt 100%-ban Quarkék adták el.

(#1790) Narxis


Narxis
nagyúr

Itt nem a látvánnyal van a baj hanem azzal a PC propagandával amire használják a Star Trek univerzumot. Nem vagyok fenn akadva ilyeneken, nézem a CW sorozatokat de a legfeltűnőbben a Supergirl-ben és ebben látszik, hogy mennyire máshogy kezelik a férfiakat és nőket. A férfi csak hülye lehet vagy gonosz, a nő meg baromi erős aki megmenti a férfit. Még az ilyen idióta karakterekből mint a Tilly is kapitányt akarnak faragni holott epizódról epizódra megalázzák.

Ez az ami miatt nehéz komolyan venni ezt a sorozatot és ahol első a propaganda és 2. helyen van a jó sztori ott a minőség csorbát szenved.

Figyeljétek meg, Spock karaktere egy zavart, távolságtartó ember lesz akinek a szívét majd Michael Burnham fogja "felmelegíteni" persze szigorúan az empátia tanítás nevében. Ne legyen igazam.

Thanos was right.

(#1791) lezso6 válasza Narxis (#1790) üzenetére


lezso6
HÁZIGAZDA
LOGOUT blog

Nyilván ezzel van a nagyobb gond, de már nem akartam újra lángra lobbantani ezt a témát. :D

Szerintem a legnagyobb probléma az, hogy nagyon a nőkre van szabva ez az egész. Én szeretem az erős női karaktereket, sok filmből sajnos hiányoznak. De itt nagyon durván átesnek a ló túlsó oldalára, s csak erős női karakterek vannak, egyedül Pike tűnt ki, de aztán természetesen meg kellett mutatni hogy Burnham a domináns hím, leoltotta Pike-ot, mert ugye a női nézőpont felsőbbrendű, s később meg is kellett mentenie Pike életét.

Spockkal kapcsolatban ugyanez jutott nekem is eszembe. :D Tilly-t én nagyon bírom, értelmes okos, van egy bolond személyisége. De egy ilyen emberből mégis hogy lesz egyáltalán vezető, pláne kapitány? Nem láttunk szinte semmi karakterfejlődést nála, semmit, ami ezt előrevetítené. Georgiou-n pl látszik, hogy egy maszkulin nő, nála elég egyértelmű, hogy nagyon jó alapanyag kapitánynak.

[ Szerkesztve ]

A RIOS rendkívül felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait.

(#1792) Narxis válasza lezso6 (#1791) üzenetére


Narxis
nagyúr

Pike sablonnak van ott, azért van, hogy lássuk Burnham mennyire jobb mindenben nála. Egy üres papírnak komolyabb személyisége van mint neki pedig Anson Mount-ot nagyra tartom mint színészt de ő is annyiból tud dolgozni amennyit adnak neki.

Tilly elfér, nem mondom, hogy nem kell de szerintem ő azt az üzenetet közvetíti, hogy bárhogy is nézel ki bárki lehetsz. Holott ez sajnos nem igaz.

Lesznek még Star Trek sorozatok, ha azok nem ilyenek lesznek akkor nem panaszkodom mert akkor mindenki megtalálja a saját ízlésének valót.

Thanos was right.

(#1793) lezso6 válasza Narxis (#1792) üzenetére


lezso6
HÁZIGAZDA
LOGOUT blog

Burnham az tényleg jellemtelen. :D De hát vulkáni nevelést kapott, szóval ez megmagyarázható. Bár azért az kemény, hogy a JJ-féle ST-ben lévő Spock karaktere mennyivel jobb, amikor az film egy látványfilmorgia. Ja és Spock ténylegesen vulkáni. :DDD

Az STD-ben szereplő Spock egyébként jó karakter lett szerintem. Csak kár, hogy olyan hipster feje van. Mindig Fekete-Győr András jut eszembe róla. :D De nyilván magyarázható ez is, hisz sokat töltött emberek között.

[ Szerkesztve ]

A RIOS rendkívül felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait.

(#1794) oriic válasza lezso6 (#1793) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

"Ja és Spock ténylegesen vulkáni. :DDD"

Csak félig. ;]

Live-Die-Respawn

(#1795) lezso6 válasza oriic (#1794) üzenetére


lezso6
HÁZIGAZDA
LOGOUT blog

Ja, igaz. Egyébként kiskorában pont az volt a gond, hogy nem tudott igazán vulkáni lenni. A genetika sajnos ilyen. De Burnhamnél úgy tűnik, hogy nem számítanak a gének. :D

Szerk: ja, bár ez hülyeség, mert a vulkániak neveltetésből adódóan nyomják el az érzéseiket, mivel enélkül állatok lesznek.

[ Szerkesztve ]

A RIOS rendkívül felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait.

(#1796) wetomi


wetomi
aktív tag

Jelentem, elkészült a hajó! Első pillantásra talán nem sok különbség van a majd 1 évvel korábbi állapothoz képest, de december elejére elkészült. Azóta befejeztem a cikket is a Logoutra és elküldtem korrektúrázni. Pár héten belül talán meg is jelenik:

[ Szerkesztve ]

(#1797) oriic


oriic
HÁZIGAZDA

STAR TREK: DISCOVERY Canon Connections: “Brother”

Mondjuk a vizornál azonnal mondtam hogy simán ugyanolyan majdnem, mint Geordi napellenzője. :D

Live-Die-Respawn

(#1798) CPT.Pirk válasza wetomi (#1796) üzenetére


CPT.Pirk
Jómunkásember

:Y Az igen!

Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)

(#1799) Ventur@ válasza oriic (#1797) üzenetére


Ventur@
senior tag

Akkor nem csak nekem jutott eszembe elsőre, Geordi napszemüvege :D .

(#1796) wetomi: :Y :R . Na, én kíváncsian várom majd a cikket, főleg azt a részt, hogy hogyan oldottad meg a matricázási problémát :) . Ne, ne lődd le a poént ;) .
Ventur@ kadét engedélyt kér a USS Longbow-ra való átszállásra :DDD .

S02E01:

Kicsit fanyalgok az új rész és évad kezdés miatt, mégpedig amiatt hogy ez túl látványos. Mármint CGI terén nagyon nagyon erős és ez zavar. Illetve, hogy ha nem kerül a képbe Spock és az Enterprise, akkor csak egy sima űr sci-fi lenne az egész. Mintha csak azért kerültek volna bele, hogy elmondhassuk, hogy ez egy Star Trek sorozat. Valahogy valami hiányzik belőle, amitől nekem ez tényleg Star Trek lesz.

Nem tudom elképzelni, hogy ebből a sorozatból egy 5-6-7 évadot csináljanak.

Ezt, ezzel a látvánnyal egy 2-2.5 órás filmben tudnám elképzelni, de így hogy részenként egy óra és olyan CGI orgia van, hogy csak na....nem tudom :F .

Persze jó hogy van a sorozat, mert a The Expanded mellé kell valami, de akkor is valami hiányzik.

Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k

(#1800) Narxis válasza Ventur@ (#1799) üzenetére


Narxis
nagyúr

Csak a lelke hiányzik a sorozatnak.

Thanos was right.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.