Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:59:05

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#2351) DS39 válasza CPT.Pirk (#2350) üzenetére


DS39
nagyúr

Abszolút. Az új SW filmek közül a legjobb.

(#2352) Narxis válasza CPT.Pirk (#2350) üzenetére


Narxis
nagyúr

Szerintem érdemes megnézni, az első rész alapján én se voltam elájulva aztán a 2-3. résztől kezdve nagyon tetszett. Nincs túltolva semmi, nem grandiózus sorozat de a sztori leköt, az effektek jók, a karakterek érdekesek.

Sajnos az egész szórakoztatóipar olyan átalakuláson megy át már évek óta ahol a tehetség huszadrangú és a bőrszín a lényeg, legyen diverz a szereplő és írógárda, legyen valami nagyon PC mondanivaló a történetben és ha ezek megvannak akkor jöhet a többi szempont és nem értik, hogy miért buknak ezzel a felfogással. Keress rá youtube-on arra, hogy marvel new warriors comic vagy Gotham High. Én nem vagyok képregényrajongó de még én se értem, hogy ezeket kinek akarják eladni. Ugyanez megy a sorozat és filmiparban. Ennek esett áldozatul a Star Trek és a Star Wars is. A Star Wars-nál már beismerték, hogy bukta az új trilógia és tényleg egyedül a Zsivány egyesnek volt nagy sikere az új filmek közül. Na mindegy, ez van, nekünk ebbe beleszólásunk nincsen.

Thanos was right.

(#2353) CPT.Pirk


CPT.Pirk
Jómunkásember

Egyébként egy dolgot nem értettem a Picard végén. Mi az a kézösszefonás Raffi és Hetes között az asztalnál? Egy résszel korábban még JL-nek mondta Raffi, hogy szereti. :U

Meg mióta lett hetes biszex? Mi lett Chekotay-al?

Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)

(#2354) madgie válasza CPT.Pirk (#2353) üzenetére


madgie
titán

Szokásos LMBT dolgok, enélkül kb már nem is készül mozifilm, sorozat...

(#2355) CPT.Pirk válasza madgie (#2354) üzenetére


CPT.Pirk
Jómunkásember

Az a része engem különösebben nem zavar, de egy résszel korábban még Picardal alakult a love story... Most, hogy nem fog meghallni (idő előtt), most még meg is élhetnék a dolgot Rafival.

Chakotay meg a Voyager utolsó része alapján 2394-ig élt (ami idővonalat eltörölt Janeway), onnan meg mindössze 5 évvel később kezdődött a Picard története.

A Voyager nem canon, könyvbéli folytatásában Chakotay lesz a Voyager kapitánya, majd szakít hetessel (az okot nem tudom), aztán valamivel később Janeway admirálissal jönnek össze, míg ő meg nem hal a Borg-al folytatott csatában. Ez után Chakotay egy időre visszavonul, de kicsit később ismét ő lesz a Voyager kapitánya.

[ Szerkesztve ]

Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)

(#2356) DS39 válasza CPT.Pirk (#2355) üzenetére


DS39
nagyúr

Raffi, "I love you JL" -ja szvsz inkább csak baráti szeretet kifejezése volt, abban a helyzetben, hogy már tudta...
Nekem így jött át a jelenet.

A Hetes dolog viszont azért jött ki furán, mert nem volt köztük előzménye annak a jelenetnek.

[ Szerkesztve ]

(#2357) CPT.Pirk válasza DS39 (#2356) üzenetére


CPT.Pirk
Jómunkásember

Ilyenkor gáz az angol nyelv, a baráti szeretet meg a szerelmes szeretet kifejezésre is I love you...

Amúgy most megnéztem, úgy néz ki maga Jeri Rayen is az lmbtq+ közösség tagja, így már érthetőbb a dolog. Valami olyat nyilatkozott ős a Raffit alakító színésznő (amennyire pontosan tudom fordítani), hogy "megbélyegzés nélküli szexualitást" szeretnének bemutatni a sorozatban.

[ Szerkesztve ]

Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)

(#2358) Narxis válasza CPT.Pirk (#2357) üzenetére


Narxis
nagyúr

Semmi előzménye nem volt, erről beszélek. Nem jó az írás vagy ha volt is korábbi jelenet erre vonatkozóan akkor kivágták. Vannak olyan filmek, sorozatok ahol nagyon jól felvezetik, beépítik a történetbe és teljesen természetes, hogy az a karakter bi vagy homo. Pl. Doctor Who-ban Jack Harkness kapitány. Semmi gond ezzel, de itt a Star Trek-ben csesztek még utalni is rá és csak beleírták, hogy legyen. Ebben különbözik a minőségi írás. Van ahol felépítenek valamit és van ahol random bedobálnak dolgokat.

Thanos was right.

(#2359) CPT.Pirk válasza Narxis (#2358) üzenetére


CPT.Pirk
Jómunkásember

Nem tudom, lehet úgy is írni, hogy ezekre a dolgokra utólag kapunk magyarázatot. Ettől nem feltétlen lesz rossz az írás, csak ki kell várni mire összeérnek a dolgok.

Maga az egész Picard úgy épült fel, hogy a rész végén azonnal akartam látni a következő epizódot, mert bejött új részlet a történethez ami új kérdéseket vetett fel.

Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)

(#2360) Narxis válasza CPT.Pirk (#2359) üzenetére


Narxis
nagyúr

Én nem nézem ezt ki belőlük, ez olyan mint a Picard-Rafi kapcsolatát bemutató képregény, vagyis annak előzményét. Eddig se olvastam képregényeket, a Star Trek miatt se fogom elkezdeni, mutassák be a sorozatban ha fontos. Azért örülök, hogy legalább neked tetszik ez a sorozat. :)

Thanos was right.

(#2361) CPT.Pirk válasza Narxis (#2360) üzenetére


CPT.Pirk
Jómunkásember

Nem egy Enterprise vagy Voyager, de azért jobb mint egy Discovery. A sztori engem speciel érdekel, az írásmód miatt meg mindig várom a folytatást...

A képregényekről viszont annyit érdemes tudni, hogy pl. a Nemezis utáni események amik a Kelvin idővonal létrejöttéhez vezettek, azok képregényben vannak kiadva és az canon. Értem miért várod el, hogy legyen minden a sorozatban meg a filmekben, de az csak akkor megy, ha van pénz. A tegnapi videód alapján nem ez a helyzet...

Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)

(#2362) Narxis válasza CPT.Pirk (#2361) üzenetére


Narxis
nagyúr

a Nemezis utáni események amik a Kelvin idővonal létrejöttéhez vezettek, azok képregényben vannak kiadva és az canon

Gondolom mert a Nemezis mint film pénzügyileg bukta volt és utána már csak képregényre futotta. Sajnos én már a Kelvin idővonalnál elvesztettem az érdeklődést. Ezért is bíztam hátha majd a Picard mint sorozat jó lesz. Ha egyszer lesz a Pike sorozatból valami akkor úgy fogok leülni elé, hogy a legrosszabbat várom. :D

Thanos was right.

(#2363) CPT.Pirk


CPT.Pirk
Jómunkásember

Korrekt cikk: https://index.hu/kultur/media/2020/04/11/picard_sorozat_sci_fi_cbs_star_trek/

Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)

(#2364) OPiiPO válasza CPT.Pirk (#2363) üzenetére


OPiiPO
addikt

Tipikus régenmindígjobbvolt fanservice kritika ;] , nyilván ragaszkodni kellett volna a 20-30 éves timeline-hoz, mert akkor minden jobb volt :N
A Discovery és a Picard is megpróbálta leporolni az évtizedes franchise-t és elhelyezni az újabb megközelítésben. Ezt is figyelembe kell venni, habár érthető hogy az oldschool fanoknak nem tetszik ez az irány (el tudom fogadni hogy nyilván nagy megrázkódtatás lehetett). Viszont azt is lenne belátni az oldschool fanoknak, hogy most az Y és a Z generáció a célpont :K

[ Szerkesztve ]

"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."

(#2365) Narxis válasza CPT.Pirk (#2363) üzenetére


Narxis
nagyúr

Nagyjából korrekt írás, annak örülök, hogy ő is belátta, hogy az írógárda alkalmatlan a feladatra. Maddox halálánál az tette fel az i-re a pontot, hogy semmi következménye nem lett, a romulán flotta mérete meg vicces annak fényében, hogy a 31-es szekció elvileg létezik, azon én már teljesen átugrottam, hogy a csillagflotta főfő biztonsági főnöke egy romulán kém amin simán lazán átsiklott mindenki, legalábbis egy vállrándítással elintézték.

#2364 mindig ez a duma, hogy más közönség a célpont aztán csak nem akar jönni az a közönség. Az indexes cikkben említett Expanse-t is Bezos mentette meg a kaszától, ilyen az amikor annyi pénze van az embernek, hogy a kedvenc sorozatát nem engedi megszüntetni. Én örülök de azt látni kéne, hogy a látvány nem viszi el a hátán a sorozatot ha nincs mögötte érdekes, izgalmas sztori. Márpedig a Netflix dobta a Picard-ot és szabadulna teljesen a Star Trek-től de az amazon se kapkod már érte. A Netflixnél halkan megjegyzem, hogy szinte mindent képernyőre engednek, legutóbb egy Jézusról készült szatírát amiben Jézust melegnek ábrázolják és a hatalmas felháborodás ellenére se vették le szóval az a bizonyos léc eléggé alacsonyan van.

[ Szerkesztve ]

Thanos was right.

(#2366) OPiiPO válasza Narxis (#2365) üzenetére


OPiiPO
addikt

"Márpedig a Netflix dobta a Picard-ot és szabadulna teljesen a Star Trek-től de az amazon se kapkod már érte." - ez lehet hogy így van, de akkor miért rendeltek be új évadot a Picard-ból és a Discovery-ből :F Jó lenne látni valami korosztályra lebontott nézettségi adatokat, mert így csak vakon próbálok érvelek sajnos.
Félreértés ne legyen: vagy egy csomó kedvenc részem a régebbi sorozatok és filmek közül, elég régóta nézem őket.

[ Szerkesztve ]

"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."

(#2367) Narxis válasza OPiiPO (#2366) üzenetére


Narxis
nagyúr

Én eddig egyetlen magyarázatot találtam rá és az az, hogy ezzel akarják a CBS All Access streaming szolgáltatásukat felfuttatni, nyilván egy mostanság piacra lépő streaming szolgáltatónak lehet elegendő ez a nézettség de a más ligában játszó netflix és amazon már nem elégedett főleg, hogy nem kevés pénzt adtak nekik. Lehet, hogy úgy rendelték be az új évadokat, hogy jelentősen csökkent a pénz, tehát nem lesz majd annyi CGI mint eddig de ez már részemről is csak találgatás mert hétpecsétes titok minden ami a nézettséget vagy pénzügyeket illeti a star trek-kel kapcsolatban. Annyit még tudni lehet, hogy a Picard valami komoly adókedvezményt kapott California államtól ami nagyban hozzájárult a 2. évad berendeléséhez [link] Szóval egyrészről kapja a pénzt a franchise másrészről meg titkosak a nézettségi adatok. Érdekes.

Thanos was right.

(#2368) CPT.Pirk válasza Narxis (#2367) üzenetére


CPT.Pirk
Jómunkásember

És ott van 7.7-es IMDB, meg 80% tomatometer a Picard mellett. Szóval úgy néz ki erre a fajta sorozatra is van igény ebben a formában.

Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)

(#2369) Narxis válasza CPT.Pirk (#2368) üzenetére


Narxis
nagyúr

Az oké de nem mindegy, hogy ezer emberből 800 vagy 1 millióból 800 ezer elégedett, egyébként a rottent tomatoes a Marvel kapitány óta rengetegszer lebukott, hogy manipulálja az eredményeket. Az a 60%-os audience score beszédesebb. Csak egy példa [link]

Na de nem akarom azt kihozni, hogy a Picard nézhetetlen kaki, tartom amit korábban írtam, egy erős közepest tudok az egész évadra adni. 5/10 Csak ehhez képest ugye a régi sorozatok 10/10-esek főleg mert azt se tudom már hányszor néztem újra őket. Szóval én szeretnék bizakodni de ahhoz el kéne távolítani a Star Trek közeléből azokat az embereket akik akadályozzák azt, hogy ez a sorozat vagy franchise még jobb legyen. Nem kell lemásolni a Voyager-t, nyilván 2020-ban mások az igények de legyen már jobb a sztori. Amúgy nyilván nézni fogom a Discovery új évadát is és majd a Picard-ét is mert egyrészt reménykedek másrészt nem nézhetetlen kategória.

Thanos was right.

(#2370) DS39 válasza Narxis (#2369) üzenetére


DS39
nagyúr

túl szigorú vagy. mennyit adsz a Discovery-re?
nálam:
Picard - 7,5/10
Discovery - 4,5/10

[ Szerkesztve ]

(#2371) Narxis válasza DS39 (#2370) üzenetére


Narxis
nagyúr

Megadom a 4 pontot a Discovery-nek, lehet hármat adtam volna közvetlenül az évadzáró után főleg mert ez az időutazás dolog nekem annak beismerése, hogy nem tudnak írni ha nem kapnak teljesen szabad kezet az írók, de nem is titkolták, hogy ezért lett behozva a képbe. Ilyen szempontból érdekes lesz látni, hogy mit hoznak össze ha nem kell figyelni arra, hogy a Star Trek történelmét tönkreteszik.

Thanos was right.

(#2372) Narxis


Narxis
nagyúr

ViacomCBS Strapped for Cash, could they be Forced to SELL Star Trek? [link]

Ez rohadt jó komment:

"Why don't they just do a Star Trek?" because they don’t want Star Trek money, they want "MCU" money, so they tried to convert science fiction into generic space adventure, because some chart pointed out that young audiences like dumb edgy shit, the problem is that MCU comsoomers already have MCU, an allegory is that they tried to convert a profitable steakhouse, which earns 10 bucks a steak, into a full vegan restaurant because someone opened a profitable vegan restaurant that earns 40 bucks with green salad

Ez számomra egy teljesen elfogadható magyarázat. Valóban a Marvel sikere hatással lehetett a Star Trek-re és ezért próbálják másolni. Ilyenkor jó lenne belátni a színfalak mögé vagy Kurtzman fejébe, hogy tényleg erről van-e szó.

Thanos was right.

(#2373) Locutus válasza Narxis (#2372) üzenetére


Locutus
veterán

Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html

(#2374) CPT.Pirk válasza Narxis (#2372) üzenetére


CPT.Pirk
Jómunkásember

Ha nem baszakodnak az Axanarral (meg a fan filmekkel) és inkább valahogy beemelik a kánonba, most lenne fasza ST film, meg bevétel...

Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)

(#2375) Narxis válasza CPT.Pirk (#2374) üzenetére


Narxis
nagyúr

Ja tényleg, az Axanar... hát igen, lehet ez karma ha tényleg pénzügyi gondjaik lettek. :)

Star Trek: Picard Season Finale Review + Ep.6-10 Rant! [link]

Igazából csak azért néztem meg mert a jobb oldali csávó rendesen felhúzza magát. :D Mondjuk amit mondanak az teljesen korrekt. Azt a jelenetet az agyam blokkolta mikor a doki csaj a gyilkosság után elmegy egy jót dugni Rios-szal. Ez már ilyen Game of Thrones szint akar lenni vagy nem tudom de kb. annyira illik a Star Trek-be mint a fuck-ozás.

Felhozzák a lebegő hologrfikus irányítópultot is, tényleg mi van ha az a rendszer száll el először egy csata során? lol Amúgy kurva zavaró volt, hogy ott van az arcuk előtt. Ehh, nem is sorolom tovább, aki akarja nézze meg, teljesen korrekt érvek vannak felhozva.

#2373 :D igen, pontosan ezt tenném.

[ Szerkesztve ]

Thanos was right.

(#2376) CPT.Pirk válasza Narxis (#2375) üzenetére


CPT.Pirk
Jómunkásember

A holo panel legalább nem robbant kavicsokat az arcodba. :DDD

Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)

(#2377) Narxis válasza CPT.Pirk (#2376) üzenetére


Narxis
nagyúr

haha, mondjuk akkor az lett volna az igazi újítás ha kapnak egy sisakot mint a star wars-ban. :D problem solved

Red Alert és mindig előveszi a pult alol a sisakot. Semmivel sem lett volna viccesebb mint ez a holobuzerálás. :D

Thanos was right.

(#2378) Kotomicuki


Kotomicuki
senior tag

Úgy emlékszem, hogy a Voyager-ben tisztázva lett, hogy Hetes a borg implantátuma miatt - ami nem kiműthető, mert annyira létfontosságú részbe épített, vagy azt helyettesíti - nem érhet el bizonyos fokú érzelmi "magasságot", mert az implant' "lekapcsolja", így a szerelem átélése is lehetetlen számára... (mint egy jól nevelt vulkáni, csak pon farr nélkül)
...és ehhez képest most fűvel-fával? :(

A regisztrációdat véglegesen kitiltottuk a következő ok miatt: III.10.8 Üdvözlettel: PROHARDVER!

(#2379) CPT.Pirk válasza Kotomicuki (#2378) üzenetére


CPT.Pirk
Jómunkásember

A doktor kikapcsolta azt az áramkört az utolsó részben.

Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)

(#2380) Narxis


Narxis
nagyúr

Korrekt magyar elemzés a Picard-ról [link]

Thanos was right.

(#2381) Kotomicuki válasza CPT.Pirk (#2379) üzenetére


Kotomicuki
senior tag

Ez igaz, de én arra emlékeztem, amikor "elkészült" Hetes, akkor a Doki azt mondta, hogy a többi borg cucc lehántása már életveszélyes lehet és akkor még az érzelemkontroller üzemképes volt - bár ez pár részben nemigazán látszott meg.

A lényeg, hogy Hetes egy visszafogott egyéniség volt - érzelmileg mindenképp - és nem látom okát, hogy ennek az ellentettjévé kellejen átváltoztatni, csak azért, mert az írók nem bírnak felérni egy szinthez - vagy álságos, "politikai" nyomás van rajtuk, amit nem mernek akarnak figyelmen kívül hagyni - és így szeretnének "történetet" vinni az elbeszélésbe.

#2380:
Valóban, lassan minden lesz benne, csak a - TNG-i - névadóból láthatunk egyre kevesebbet...
...és igen, ennyire "bűnbanda" jellege egyik sorozatban sem volt a "főszereplőknek" (kivéve tán a diszkót) - ez már messze nem a ST-i idill és életérzés(-hez való ragaszkodás, ami minden egyes szereplőt áthat(ott))... :(

A regisztrációdat véglegesen kitiltottuk a következő ok miatt: III.10.8 Üdvözlettel: PROHARDVER!

(#2382) butch3r


butch3r
senior tag

mondjuk én emlékszem anno voltak olyan hírek (sajnos nem tudok forrásokat linkelni, csak remélem hogy jól emlékszem) hogy pl a Babylon 5: Crusade többek között azért feküdt el, mert jms nem volt hajlandó több sexy-t beletenni, minimum öltözködés fronton. mert akkoriban a "sex sells" alapelv volt a menő.
A star trek meg hajlandó volt erre, be is jött hetes voyagerbe, láthatóan erős adottságokkal amit ki is domborítottak... de enterpise-ban t-pol se szégyenkezhetett...
(igen előtte se voltak túl öltözve az original seriesben. bár ds9 és tng nem rémlik hogy ilyen lett volna) szóval (majdnem) minden korszaknak meg volt a maga fas*sága, most a PC/SJW az.
(egyes kommentekkel egyet is értek, néha rohadtul túlzásba viszik és már rém fárasztó. főleg ha az ember nem csak ST-t néz más filmek, sorozatokkal együtt könnyű telítődni a PC/SJW üzenetekkel...)

(#2383) CPT.Pirk


CPT.Pirk
Jómunkásember

Kotomicuki: az évadzáróban a doki mondja, hogy közben kitalálta, hogyan lehet egy egyszerű műtéttel megoldani hetes gondját. És eredeti történetszál szerint össze is házasodik Chakotay-al.
Úgy egyébként hetesnek eléggé sötét jövőt képzelt el az egyik író, egyik ötlete az volt, hogy kinyírják hetest a sorozatban, a másik meg az, hogy az érzelmi blokkoló miatt se emberként, se borgként nem tud már élni.
Én örülök, hogy végül nem valósult meg egyik elképzelés sem.

Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)

(#2384) Narxis


Narxis
nagyúr

Jonathan Frakes a háborgó rajongókról nyilatkozott a Discovery és a Picard kapcsán

Nem akarom megbántani Frakes-t de ő is gondolom azt az elvet vallja, hogy nem szarunk oda ahol enni kapunk. Az meg, hogy mi volt 30 évvel ezelőtt... mondhat bármit úgyse tudjuk leellenőrizni. Biztos voltak akkoriban akiknek a TNG nem tetszett de az, hogy 30 évvel utána is nézik és erről a sorozatról beszélnek emberek, ehhez hasonlítják az nem a véletlen műve.

"Nem is igazán szerették meg, egészen a második vagy harmadik évadig, amikor is Az új nemzedék igazán jó sorozat lett."

Most jön a Discovery 3. évada akkor ha ezután se tetszik akkor mehet a kasza? Ja bocs nem tudjuk mennyien nézik mert ez az adat szigorúan titkos.

Ahogyan a műsorban felhívták rá a figyelmet, mindezek mellett olyan rajongók is akadnak, akik a Picard sorozatot is kereszttűzben tartják. Frakes így jellemezte röviden a helyzetet:
"De mégis megnézik!... Megnézik, hogy biztosak lehessenek benne, hogy gyűlölik!"

Én el nem tudom képzelni, hogy valaki gyűlöl egy sorozatot és nézi hacsak nem mazoichsta. Én nem gyűlölöm inkább csalodott vagyok de azért nézem majd mert annyira nem rossz, hogy gyűlöljem viszont reménykedem, hogy tud jobb lenni bár erre kis esélyt látok. Ja és nézettségi adatok erről sincsenek. Ezt miért nem kérdezi meg tőle valaki? Lehet nem ő az illetékes de mondjon már arra valamit, hogy milyen dolog az, hogy egy sorozatról nincsenek nézettségi adatok.

Thanos was right.

(#2385) Kotomicuki válasza CPT.Pirk (#2383) üzenetére


Kotomicuki
senior tag

Szerintem az idő előrehaladtával változtattak az álláspontjukon a készítők, mert ha nem lehet kidomborítani, "teljes egészében" Hetes női mivoltát, akkor nem veszik akkora hasznát, mint "nézőcsalogató", amit a belépésével el is értek a 4. évadban.
Így egy elegáns csavarral már persze, hogy tudta azt a Doki, amit azelőtt pár évaddal nem, csak a hátralévő idő már nem volt elegendő ennek megfelelő tálalására, abban a sorozatban.

Hetest én is kedveltem a Voyager-ben és szerintem nem hoztak ki mindent, amit a karakteréből ki lehetett volna, de így sem volt rossz.
Ezzel szemben az "új" Hetes már kevésbé szimpatikus számomra és mintha az "elődjének" a megszentségtelenítése volna a mostani szereplése.

A regisztrációdat véglegesen kitiltottuk a következő ok miatt: III.10.8 Üdvözlettel: PROHARDVER!

(#2386) CPT.Pirk


CPT.Pirk
Jómunkásember

The Greatest Star Trek Series You're Not Watching -- Full Episode!

Feltűnik benne jó néhány scifi sorozatokból ismert színész, kezdve a Doktorral. :)

Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)

(#2387) Narxis


Narxis
nagyúr

A régi szép idők [link]

Mondjuk azt nem értem, hogy az ilyen felvételekhez miért nem lehetett jobb kamerát használni...vagy lehet persze valaki egy agyonhasznált vhs-ről digitalizálta.

Thanos was right.

(#2388) CPT.Pirk válasza Narxis (#2387) üzenetére


CPT.Pirk
Jómunkásember

Magát a Voyagert és a DS9-et is VHS-re vették fel a stúdióban anno. Ezért nem lesz belőlük soha felújjított verzió. :(
Ezt a felvételt egyszerűen csak valaki nagyon alacsony bitrátával digitalizálta.

Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)

(#2389) Narxis válasza CPT.Pirk (#2388) üzenetére


Narxis
nagyúr

:W

Szemétség. Pedig eszméletlenül jól nézne ki: [link]

Thanos was right.

(#2390) CPT.Pirk válasza Narxis (#2389) üzenetére


CPT.Pirk
Jómunkásember

Igen, az a 4K intró nem kicsit durva!
Helyette maximum ilyen AI remastert lehet csinálni, ami mondjuk több mint a semmi: [link]

Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)

(#2391) CPT.Pirk


CPT.Pirk
Jómunkásember

Azt mondják, hogy a Discovery S3 kevésbé lesz dark és már nem Burnham bűnhődése fogja meghatározni. https://www.youtube.com/watch?v=Q5_an2FKDso - de továbbra is Burnham lesz a központban. ;]

Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)

(#2392) CPT.Pirk


CPT.Pirk
Jómunkásember

Pletykálnak róla, hogy a Netflix megveszi az egész ViacomCBS-t. Most annyira alacsony a cég értéke a tőzsdén, hogy az egész ér 10 billió dollár körül, miközben van 22 billiós adósságuk.

https://www.youtube.com/watch?v=lG-gzfOaoDk

Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)

(#2393) oriic


oriic
HÁZIGAZDA

Hit it.

Star Trek: Strange New Worlds starring @AnsonMount @RebeccaRomijn, and @ethangpeck, coming to@CBSAllAccess.

#StarTrekSNW #StrangeNewWorlds
Twitter

:C

[ Szerkesztve ]

Live-Die-Respawn

(#2394) CPT.Pirk válasza oriic (#2393) üzenetére


CPT.Pirk
Jómunkásember

Végre egyszer hallgattak a rajongókra! ;]

Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)

(#2395) Locutus válasza oriic (#2393) üzenetére


Locutus
veterán

Anson Mounttal egyetértek, igazi kapitány karakter :) A többieket, hát nemtom... én se a nőt, se spockot nem igazán kedveltem meg a discoveryben. Bár ez majdnem az összes többi karakterre igaz. Talán majd az új sorozatban, feltéve hogy nem spórahajtóművel sz*rják telibe a canont :)

Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html

(#2396) Ventur@


Ventur@
senior tag

Trekkerek, segítsetek csöppet :) !

Kb. 2 hete nekikezdtem a DS9-nak, mert kellett már valami Star Trek. Fontos megjegyezni, hogy, valamiért nem szerettem ezt a sorozatot. Fogalmam sincs miért, de sose tartozott a kedvenc ST sorozatomhoz (ST Voyager nálam a best :R ). Viszont most így 13 rész után rájöttem, hogy ez jó és nem értem miért nem szerettem a DS9-t :D . Na, de amiben segítség kellene. Nem nagy dolog, csak igazából nekem kellene az infó, hogy képben legyek :) .

Most úgy írom ezt le, hogy mintha a DS9 egy csillaghajó lenne (pl. Enterprise). Sisko ugye a "kapitány", Odo a biztonsági főnök, O'Brien a főgépész, Doktor Bashir természetesen a doki. Kira-t én gondolom az Egyesnek (parancsnok), de akkor Jadzia mi? Mert nekem ő is olyan, mint ha Egyes lenne, de valamiért mégsem. Taktikai tiszt akkor? Vagy mi az ő szerepe :) ?

Mondom, hogy nem nagy dolog ez, csak nekem kellene, hogy helyre rakjam a "kasztokat".

Előre is kösz a felvilágosítást :R !

Ja és így 13 rész után rájöttem, hogy Quark a legjobb karakter a DS9-ban, szerintem :DD .

Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k

(#2397) Narxis válasza Ventur@ (#2396) üzenetére


Narxis
nagyúr

Tudományos főtiszt. Lehet más is harcban, nem akarom elspoilerezni. :)

Thanos was right.

(#2398) oriic válasza Ventur@ (#2396) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Ahogy kollega is mondja Chief Science Officer, de nezd tovabb a sorozatot. :)

Live-Die-Respawn

(#2399) Ventur@ válasza Narxis (#2397) üzenetére


Ventur@
senior tag

Áhhh...köszöntem az infót meg neked is oriic :R . Most már jobban képben vagyok :) .

Nézek is naponta egy-két részt, mikor mennyi időm van rá, mert tetszik mégis a DS9 :) . Régről vannak emlékeim róla, hogy lesznek elég komoly történések, csak valamiért akkoriban nem fogott meg a sorozat. Öregebbnek kellett lennem, hogy rájöjjek, hogy ez bizony jó :D .

Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k

(#2400) Locutus válasza Ventur@ (#2396) üzenetére


Locutus
veterán

Utána majd azt nem fogod érteni, hogy a Voyagerben mit szerettél :DDD

Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.