Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:37:15

LOGOUT.hu

Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#12899) proci985 válasza Jhonny06 (#12898) üzenetére


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog

Rochefort 10 a második ratebeeren közvetlenül a Westvleteren mögött, szóval ez annyira nem is lenne meglepő.

Plusz itt jön be az, amin mostanában agyaltam a topikban.

Pl IPAn belül ratebeer top50ből megvolt a Stone IPA és a Ballast Point Sculpinja. Mindkettő remek, de igazából nem vagyok benne biztos, hogy mondjuk bármelyik abszolút értékben jobban ízlik a Brewdog JackHammernél, a Founders Dark Penancenál, az Omnipollo Nebuchadnezzarnal, a Poppels DIPAnál, az Electric Nurse DIPAnál, a To Öl Final Frontiernél az Oppigårds Thurbo doublenél vagy az Amager Lubricated Labradorjánál.

Ugyanúgy, Imperialnál ott a tejszerű Bell's Expedition Ale és To Öl Sur Maelk, az édességtúladagolásba hajló Evil Twin Imperial Doughnut Break, a hamutálízű (smokedként eladott) Evil Twin Ashtray Heart, a csokoládés Brewdog Cocoa Psycho, Great Divide Yeti és Brooklyn Chocolate Stout, a cappuchinoszerű Mikkeller Beer Geek Vanilla Shake, a kávéízű Founders Breakfast, a középutas Founders Imperial Stout és Evil Twin Christmas in a NY hotel room, a stout++ Borg Garún, az Omnipollo süteményei vagy a Brewdog Tokyo hedonizmusa. Igazából nehéz eldönteni, hogy melyik a jobb. Mind különleges

Belgánál a Chimay Blue, a Gouden Carolus Cuvée van de Keizer Blauw / Whiskey infused / Noël, a La Trappe Quad és a Rochefort 10 nekem az a szint, ahol igazából már mindegy. Nem lehet velük mellélőni.

Komplexitásban meg kategóriák között össze lehetne vetni őket, de szerintem ez is már az egyéni preferencián, meg a körülményeken múlik. Házibuliba nem véletlenül Founder's Everyday IPAt és Punkot szoktam vinni, és nem az egyébként hozzáférhető 7,5%+osok valamelyikét. Ld a napirajz idézetet, avagy A meccsnézôs bulik, ahol kedvezménnyel adtuk a Holzkoffert, az elsô félidôig tartottak, mert mindenki lerészegedett a fenébe..

[ Szerkesztve ]

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.